Te caut din toata inima...

12 martie 2013

Imagini de pe Muntele Sfintei Treimi din Nusfalau din septembrie 2012 : despre vindecarea Arborelui genealogic. Trebuie sa vedeti si sa ascultati.


Cu tot sufletul
 va invit sa urmariti urmatoarele 2 clipuri
 care contin imagini de pe
 Muntele Sfintei Treimi din Nusfalau ,
din septembrie 2013.

Va rog , 
daca nu aveti rabdare sa urmariti ambele clipuri,
 desi sunt extrem de frumoase, profunde, divine  si folositoare pentru fiecare dintre noi,
 sa urmariti macar marturia Ilonei de la minutele 30-50 din primul clip 
si al doilea clip chiar de la inceput deoarece
 predica Parintelui Csilik e necesara sufletului vostru, sufletelor noastre:Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce vremuri pline de credinta erau odata ...

mmary spunea...

Vremuri pline de credinta sunt si acum , chiar mai intense decat ai putea crede sau imagina.Daca nu se incadreaza in "sablonul" tau nu inseamna ca credinta a diparut , dimpotriva.

Chiar azi , dupa ce in urma cu ceva timp ,m-am rugat pentru a primi un duhovnic bun ,care sa inteleaga nevoile spirituale ale sufletului meu, dupa Voia Domnului, azi Isus mi-a facut acest mare DAR si multe altele pentru care-i sunt extrem de recunoscatoare.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele Haruri care te vor face sa incetezi a-i mai judeca pe oameni si sa reverse asupra ta Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Ilie Tomescu spunea...

Am o intrebara poate ma puteti ajuta DV. cu toate ca NU e in legatura cu pagina dv....
Eu citerc lunar mesajele care apar pe pagina www.muntelesfinteitreimi.ro ..in aceasta luna: August 2015 nu au aparut. Si nu exista nici o alta pagina alternativa. Nu stiu ce sa intamplat; nici nu se raspunde la E-mail lor de contact . Ma puteri ajuta cu un raspuns va rog....

Ilie Tomescu spunea...

Tocmai acum au aparut; si luna August!!! http://www.muntelesfinteitreimi.ro/Mesaje.htm MULTUMESC LUI DUMNEZEU SI SFINTEI TREIMI!!!!....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...