Te caut din toata inima...

24 ianuarie 2011

Rugaciune catre Sfanta Rita (Sfânta făcătoare de minuni imposibile 22 mai)

Novenă care se face 9 sau 15 zile consecutiv sau în zilele de joi.

Sub povara durerilor şi a încercărilor, alerg la tine, o Sfântă Rita, care eşti numită Sfânta imposibilului, la tine vin cu mare încredere ca să ma ajuţi în necazul de faţă (se spune necazul).
Te rog, eliberează-mi inima de focul încercărilor, căci pretutindeni e înconjurată de strâmtoare. 
Ia-mă sub ocrotirea dragostei tale şi opreşte izvorul lacrimilor mele, căci toată oboseala mea a fost zadarnică. 
Pentru a-mi câştiga numai o rază de mângâiere mă încredinţez ţie
(se spune necazul).
 
O, tu Sfântă Rita, care eşti avocata cazurilor disperate şi grave, nu este posibil ca numai eu să nu fiu ascultat(ă) şi să nu găsesc la tine mângâiere şi ajutor. Tu îi ajuţi pe toţi cei care aleargă cu încredere la tine. Ascultă-mă şi pe mine şi împlineşte-mi cererea, atât de miraculos cum numai tu ştii să o faci.
Învredniceşte-mă şi pe mine a-ţi cânta imnul tău de laudă, 
de mulţumire şi de recunoştinţă. 
O, Sfântă Rita, ştiu că păcatele mele sunt piedica împlinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sfânta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o părere de rău perfectă şi o hotărâre sinceră de îndreptare. 
Ajută-mă să obţin de la Iisus, iertarea păcatelor mele şi aşa, prin mijlocirea ta, o Sfânta Rita, împlinirea cererii mele. 
Ca drept recunoştinţă, voi răspândi evlavia faţă de tine tuturor sufletelor disperate şi necăjite. 
În tine îmi pun toată încrederea mea, Sfântă Rita, roagă-te pentru mine acum şi pururi şi-n vecii vecilor. Amin

Se spune de 3 ori  Tatăl Nostru, Bucură-te Marie şi Slavă Tatălui. 

Rugaciune la suparare si cazuri disperate

Doamne, Dumnezeule, o mare suparare ma invadeaza, grijile ma asupresc,
nu vad nici o iesire.
Dumnezeul meu fii favorabil si ajuta-ma.
O iubesc pe Sfanta Rita ca pe o sora.
Dragostea pentru Tine a facut-o sfanta cazurilor imposibile si disperate. 
Cu ea impreuna te rog sa-ndepartezi de mine paharul nenorocirii mele.
Ma incredintez bunatatii Tale, si pun viata mea in mainile Tale. 
Actioneaza in privinta mea conform placerii Tale
si daca tu vrei in favoarea mea.
Dar daca, cum pentru Fiul Tau mult iubit Isus Cristos si pentru Sfanta Rita, Tu imi ceri a-ti dovedi iubirea mea, prin Cruce, inaintea Invierii, atunci da-mi sa te urmez, in ciuda a tot, pana la capat.
Da-mi forta de a suporta tot ce imi trimiti, nu permite fricii sa ma domine.

Doamne astept mantuirea TA si domnia TA. AMIN.

Rugaciune catre Sfanta Rita: 

O ,Sfanta Rita, care ai fost un model de blandete in caminul tau, si un exemplu de acceptare generoasa in timpul anilor lungi ai bolii tale, fii aproape de mine in acest moment dificil.
Intervin-o pe langa Domnul Atotputernic si bun pentru ca eu sa inteleg invataturile sale de dragoste,prin situatia mea actuala.
Obtine-mi sa ma abandonez vointei Sale sfinte, 
ca un copil in bratele mamei sale.
Mijloceste-mi deasemenea, o Sfanta Rita, pe langa Domnul, ca in indurarea Lui nesfarsita, sa aiba mila de mine, si sa binevoiasca, aplecandu-se parinteste asupra pedepsei mele, sa-mi acorde iertarea, pe care cu umilinta o solicit prin intermediul tau.
Printr-o viata din ce in ce mai crestina ii voi multumi lui Dumnezeu, pentru ca a vrut in marea Sa bunatate,
sa binevoiasca sa aplece o ureche atenta la implorarea ta si a mea. 
AMIN.
  
sursa:http://klaudiastan.wordpress.com/2009/05/22/446/#comment-2008




Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata Iubirea , Pacea , bucuria si Indurarea Sa!

337 de comentarii:

1 – 200 din 337   Mai noi›   Cele mai noi»
Ingerul tau spunea...

Iata sa-i daruim sfintei aceasta melodie minunata si...un milion de trandafiri din inima noastra...
Sunt sigur ca o sa se bucure... Mi-e imposibil sa nu ma indragostesc la prima vedere de aceste sfinte atat de sublime, transfigurate si modelate de iubirea marelui Mire, de insasi Iubirea lui Dumnezeu:)
http://www.youtube.com/watch?v=FBDOKnmzM3U

mmary spunea...

Ingerul tau, sunt sigura ca Sfanta Rita s-a bucurat atat de trandafirii oferiti cat si de cuvintele frumoase pe care le-ai asternut aici.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu cele mai pretioase haruri!:)

Anonim spunea...

Rugati-va cu multa incredere Sfintei Rita, care este numita si Sfanta Imposibilitatilor! Ajutorul nu va intarzia sa apara.
http://sfantaritadecascia.blogspot.com/

mmary spunea...

Anonim , asa e...

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii si Milostivirii Sale!

cornelia spunea...

omaica sfata team visat ca trebuie sa te caut si sa te iubesc ajutama nu malasa si dam iubirea ta

mmary spunea...

Cornelia, uite o rugaciune care-i place mult Sfintei Fecioare:

"O, Presfanta Fecioara , nascuta fara prihana stramoseasca, roaga-te pentru noi cei care alergam la tine si pentru cei care nu alearga .Amin"

Cu toate acestea cea mai frumoasa rugaciune e cea care vine din inima ta.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

cornelia spunea...

multumesc de rugaciune mary dumnezeu pote ami luminaza calea mie si lu familia mia io sant sofica cornelia

cornelia spunea...

terog sfanta rita ai grija demine si aduma pe caleace buna si luminazane familia mea ca tusti
problemele mele
si rogate pentru noi

mmary spunea...

Draga , Sofica, rosteste cu inima si cu incredere rugaciunile catre Sfanta Rita timp de 15 zile si vei vedea minunile care se vor intampla in viata si sufletul tau.

Te imbratisez cu drag si te binecuvantez cu toata inima mea.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Iubirii si milostivirii Sale!

silvia spunea...

mmary a mea ,am revenit si multumesc bunului nostru isus pentru aceasta clipa de a ma ajuta sa pot sa mai stam de vorba ,sa ne daruim intre noi dragostea su iubirea de el isus mintuitorul sufletelor nostre...ce este mai frumos...sa ne scaldam in iubirea lui blinda,miraculoasa ,splendita....o isuse al meu vino caci noi te asteptam cu rabdare multa . da...pentru sfinta rita milioane de de crini albi ca spuma lapetelui,si stralucitori ca razele soarelui,o rugam sa ne ia sub protectia ei divina ,sa ajute pe atitia oameni care au probleme inclusiv pe sofica ,sa le usureze calea ca le usureze poverile pe care ei le simnt grele si cite-odata sustin ca nu mai pot, o rugam pe sfinta rita sa aibe grija de aceste sufletele ,si pe isus li rugam sa le poverile la el sa le fie umerii mai usurati sa nu-si mai simnta crucea asa grea.....doamne te rugam ajutane auzine glasul si strigatele pentru ca apelam la tine ca la altcineva nu avem la cine auzine doamne si te rugam frumos scoatene din intunericul in care am intrat,noi ne punem toata nadejdea in tine ....si smeriti sa cadem la piciorele tale sa-ti multumim pentru toate.amin mmary amea,ce sa-ti spun ca-mi este sete de cuvintele si minghaierile tale....te lasa in splendoarea iubre a lui isus si pe ingerasi tai de acasa si pe toata lumea de le acest pamint.sivia mmary citeste mesaj pe yahoo

mmary spunea...

O, Silvia, fie ca Isus sa va imbratiseze cu iubirea Sa suava ,blanda tandra , sa va aseze in dulcea Inima pentru ca sa va scaldati in iubirea SA nesfarsita.

O, splendoare a iubirii, revarsa-te peste toate sufletele indurerate, peste toate inimile suferinde, peste toate familiile destramate si vindeca-le cu gingasia Iubirii Tale!

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea, Iubirea , Milostivirea si Bucuria Sa!

cornelia spunea...

sfanta rita tu esti mare si ma rog tie fa bine la tota lumea si ajuta pe familea mea si scapama de ce rau care se pune calea mea terog tu sti mai bine sufletu meu

mmary spunea...

Cornelia, vino sa rostim impreuna:

"O, tu Sfântă Rita, care eşti avocata cazurilor disperate şi grave, nu este posibil ca numai eu să nu fiu ascultat(ă) şi să nu găsesc la tine mângâiere şi ajutor. Tu îi ajuţi pe toţi cei care aleargă cu încredere la tine. Ascultă-mă şi pe mine şi împlineşte-mi cererea, atât de miraculos cum numai tu ştii să o faci.
Învredniceşte-mă şi pe mine a-ţi cânta imnul tău de laudă,
de mulţumire şi de recunoştinţă.
O, Sfântă Rita, ştiu că păcatele mele sunt piedica împlinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sfânta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o părere de rău perfectă şi o hotărâre sinceră de îndreptare.
Ajută-mă să obţin de la Iisus, iertarea păcatelor mele şi aşa, prin mijlocirea ta, o Sfânta Rita, împlinirea cererii mele.
Ca drept recunoştinţă, voi răspândi evlavia faţă de tine tuturor sufletelor disperate şi necăjite.
În tine îmi pun toată încrederea mea, Sfântă Rita, roagă-te pentru mine acum şi pururi şi-n vecii vecilor. Amin."

O, Sfanta Rita, te rog asculta rugaciunile Corneliei, si trecandu-le prin inima ta sfanta , inalta-le si ofera-le Domnului si Dumnezeului nostru pentru a se indura de ea.

Iti multumim , Doamne, iti multumim SFanta Rita, si multumim tuturor oamenilor, ingerilor si sfintilor care se roaga impreuna cu noi.

Dumnezeu sa te binecuvanteze , draga Cornelia,cu spiritul rugaciunii, cu bucuria, cu iubire si milostivire si cu harul Sperantei!

cornelia spunea...

multumesc mari pentru rugacinea care mia ridicat moralu si ma ajutat rugaciunea catre sfata rita ia an ce put sa asi arat miracole catre mine ai multumesc pentru bine cuvatarea care mio aduce catre familea multumesc domne pentru minunile talle si toti sfitlor din cer te iubesc dumnezeule multumesc sfintei maria factore de minuni si sfintei rita prin harurile ei multumesc domne

mmary spunea...

Draga Cornelia, pentru ca ti-a placut atunci sa continuam sa aducem bucurie in sufletul tau si sa ne rugam:

"O ,Sfanta Rita, care ai fost un model de blandete in caminul tau, si un exemplu de acceptare generoasa in timpul anilor lungi ai bolii tale, fii aproape de mine in acest moment dificil.
Intervin-o pe langa Domnul Atotputernic si bun pentru ca eu sa inteleg invataturile sale de dragoste,prin situatia mea actuala.
Obtine-mi sa ma abandonez vointei Sale sfinte,
ca un copil in bratele mamei sale.
Mijloceste-mi deasemenea, o Sfanta Rita, pe langa Domnul, ca in indurarea Lui nesfarsita, sa aiba mila de mine, si sa binevoiasca, aplecandu-se parinteste asupra pedepsei mele, sa-mi acorde iertarea, pe care cu umilinta o solicit prin intermediul tau.
Printr-o viata din ce in ce mai crestina ii voi multumi lui Dumnezeu, pentru ca a vrut in marea Sa bunatate,
sa binevoiasca sa aplece o ureche atenta la implorarea ta si a mea.
AMIN."

O, Sfanta Rita, invat-o pe Cornelia sa se roage cu toata inima pentru ca Dumnezeu sa fie incantat si sa asculte mereu soaptele inimii ei indurerate.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri care vor face ca Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa sa fie asternut , continut si mangaiere inimii tale.

CORNELIA spunea...

osfata rita SI MAICADOMNULUI MIATI DESCI INIMA SA MAROG LA TI SA MAUZI CA AM SITIT CA RUGA MEA AJUGE LA TINE AM SIMTIT CA INIMA MI SE DESCIDE AN BISERICA INIMA TE ROG ADUMA LA TINE SI FA MINUNI AN LUME TE ROG SI MULTUMIM LUI MARI CA ARE RADIO CARENE DA MULTA DRAGOTE AN INIMA RUGACIUNILE CARE LE AUZI TEROG BINE CUVANTEAZO

mmary spunea...

Draga Cornelia, ma rog ca sufletul tau care atat de frumos se deschide, sa fie umplut cu Duhul Sfant, cu harurile si darurile Sale.Fie ca El sa fie cel care se va ruga Domnului in inima ta, cel care te va umple cu splendoarea iubirii divine, cu bucurie si cu sfintenie.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu frumusetea Sa Dumnezeiasca si sa schimbe intunericul din viata ta cu lumina Sa minunata!

cornelia spunea...

mari ce frumosa emisune radio ne upla sufletu cu har dunezeu sa fie cu noi dumnezeu sa ne umple cu har

mmary spunea...

Cornelia, Amin.

Intr-adevar, Radio Maria e un post de radio care aduce Cuvantul si Iubirea Domnului in inimile noastre.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze sufletele cu cele mai pretioase haruri si daruri.

silvia spunea...

revin mmary,si-ti marturisesc ca dumnezeu astiut sa va aseze pe voi acolo la radio,a facut o echipa excelenta se vede clar dumnezeu lucreaza prin voi ,slavit sa fie numele lui in veci amin.nu ne ramine de cit sa-l rugam pe isus sa va tina tot asa si tot ce faceti sa fie in si din iubire de dumnezeu tatal.
doamneee lumineaza-ne mintea si sufletul atit noua cit si intregii omeneri,ajutane sa indeplinim voia ta cu sfintenie cu curatire si sa fim fii si ficele tale in manifestare.nimic nu-i mai frumos.te las mmary pe tine pe fam ta si intreaga echipa de la radio in marea dragoste a lui isus. cu mult drag si dor de tara mea silvia.

cornelia spunea...

o sfanta rita tero ai grija de sotu meu care ai departe de noi ai grija de copimei tero si dune pe drumu cel bun si luminezane mitile si sufletele nostre iartane domne si lu mineazane amin

cornelia spunea...

multumesc domne tie ca ai descizi inima tu sti cate am andurat si tie ati multumesc ca am copi sa natosi si multumesc de tote ce miledai terog domne lumineazami caminu meu si de tota lumea amin

mmary spunea...

Cornelia, Dumnezeu sa te binecuvanteze cu iubirea , bucuria si Milostivirea Sa!

cornelia spunea...

amin mary dumnezeu sa ne ocrotesca sub aripa lui dumnezeu sa ne lumineze amin

Alina spunea...

Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate, si Sf. Rita pe care o iubesc foarte mult, sa fie in sufletele noastre mereu!

cornelia spunea...

alina dumnezeu sa te binecuvanteze si ai credere an sfanta rita ca ne rugam laia si ne asculta a fia carui necaz amin

Alina spunea...

Draga Cornelia, cred in Sf. Rita si in Sf. Anton din tot sufletul, intotdeauna m_au ajutat si mi_au fost apropape la greu, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa aiba grija de familia ta.

SILVIA spunea...

ACESTEI OMENIRI INTREGI DORESC CA ISUS SA SE FACA PREZENT SI SIMTIT IN INIMA FIECARUIA AMIN. UN CRACIUN PLIN DE IMPLINIRI,PACE BUCURII IN DOMNUL,SI O TORNADA MARE DE IUBIRE DIN PARTEA LUI ISUS ,FECIOARA MARIA SI DUMNEZEU TATAL.SA NE LASAM INIMILE SA NI LE MODELEZE PE PLACUL LOR AMIN

cornelia spunea...

multumesc alina pentru cuvintele frumose sati umple dumnezeu inima cu iubire si har amin creciun fericit

cornelia spunea...

multumesc alina pentru cuvintele frumose sati umple dumnezeu inima cu iubire si har amin creciun fericit

Alina spunea...

Craciunul imi aminteste ca persoanele ca voi sunt o expresie a iubirii lui Dumnezeu pentru noi toti.
De peste deal o raza de lumina sa duca: bucurie unde este durere, sanatate unde este boala, iubire unde este ura, si multa caldura in inimile voastre. CRACIUN FERICIT!

silvia spunea...

un calduros salut mmary,cornelia,alina,sa va umple Isus inimile cu multa Iubire,Lumina,Armonie,cind toate astea le avem sa il rugam fierbinte pe ISUS si FECIOARA MARIA sa ne ajute ca sa ne putem mentine in aceste stari miraculoase ,cund pur si simplu il intrebi pe ISUS azi doamn-nee cine urmeaza te rog transmite-ne tu.....UN CRACIUN PLIN CE MINUNI SI SIMNTIRI IN SUFLET LA TOATA ACEASTA OMENIRE.....sa ne unim toti caci asa o sa putem sa invingem multe....numai prin unire...pacera domnului cu noi cu totii amin.

Alina spunea...

Multumesc Silvia pentru cuvintele frumoase! Dumnezeu sa te binecauvanteze si sa aiba grija de familia ta, si sa aveti toti parte de aceste stari miroaculoase depre care tu vorbeai! Craciun fericit!

mmary spunea...

Draga Alina, iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si pentru iubirea si credinta care se revarsa din ele.

Iti doresc si eu sarbatori incarcate de haruri si binecuvantari pe care sa le traiesti cu inima fericita si contopita cu Isus!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubrii Sale!

mmary spunea...

Draga mea Silvia,Lumina, Iubirea , Armonia, Bucuria si Splendoarea Iubrii , adica dulcele Isus , sa se contopeasca cu tine in fiecare clipa pana cand tu , eu , noi toti oamenii vom devenii asemenea Lui: Lumina, Iubire , Puritate , Bucuria , Armonie.

Iti doresc si eu Sarbatori fericite si binecuvantate impreuna cu Sfanta Treime , Sfanta Fecioara si cu toti cei dragi.

Anonim spunea...

Domnul meu,vindecatorul meu,prienenul meu,invatatorul meu....acum in acest ceas i-mi pun inima la piciorele tale ,si lacrimile mele nu sunt destule pentru a scalda picioarele tale...o Isuse al meunu am cuvinte de a-ti multumi pentru pentru tot ce ne trimiti si in acelasi timp ,i-ti multumesc pentru marea ta iubire ce o ai fata de mine ,fata de intreaga omenire,o Isuse al meui-ti multumesc pentru dragostea ta mare fata noi,ce pot sa spun decit ca in acest ceas a trebuit sa las toata treaburile si toate grijile si tot....si sa stau de vorba cu tine,i-ti multumesc dragul meu Isus si te rog cum ai reusit sa modelezi si sa incalzesti inima mea tot asa fa cu toti semeni mei....Isuse,tu care le stii pe toate ,tu care le vezi pe toate te rogin genunchi cu inima mea ca tu sa reusesti sa inmoi cele mai tari inimi.amin Sfintele sarbatori sa neaduca in suflet multa iubire dragoste,pace.

silvia spunea...

Eu in continuare,a intr draguta de mmary cu binecuvintarile ei pe yahoo,si a trebuit sa intrerup dragele mele dragi stiti ce-mi doresccel mai mult sa intre multi aici pe blog mai ales tineri si noi sa nu mai avem locde ei decit sa citim mesaje din partea lor...da ISUSEam facut o cerere te rugam ca tu sa o faci sa se adevereasca,pentru ca la tine totul este cu putinta,noi nu trebuie decit sa credem ca tot cea ce cerem este deja implinit slavit sa fie numele tau in veci amin.Inca odata blindul ISUSsa ne coboara in inimi acum in ceas de sarbatoare si sa le purifice dupa bunul sau plac amin.

SILVIA spunea...

UN CRACIUN CU MULTA LUMINA IN SUFLET,CU MULTE BUCURII,CU MULTE SURPRIZE PT CA AU SI ELE FARMECUL LOR,SA NE LASAM INIMILE IN MAINILE DOMNULUI SI SA DEVENIM COPIII CARE CINDVA UMBLAU CU COLINA PE VAI SI PE DEALURI.......CRACIUN FERICIT....TUTUROR

alexandramaria spunea...

Acum 2 zile am aflat de aceasta rugaciune si am mare incredere ca Sf Rita o sa ma ajute mult. Am facut tot ceea ce a tinut de mine dar fara nici un rezultat (in leg cu problema mea). Numai ea mai poate schimba ceva in bine.

mmary spunea...

Draga Alexandramaria, ai INCREDERE deplina in Isus, iar atunci cand te rogi Sfintei Rita sa fii sigura ca rugaciunea ta ajunge la El chiar daca pe o cale ce noua ne pare imposibila.Ai Incrdere si rabdare!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile Sale!

silvia spunea...

Sfinta Rita primeste din inima mea florile placute tie,si mai primeste
te rog frumos pe toate inimioarele ce vin sa-ti aplece genunchi si sa se roage tie,te rog vindecale tu toate suferintele,toate problemele oricare ar fi ele mijloceste te rog la Blindul Isus pentru noi toti...tu care la rindul tau ai mijlocit pentru tine si familia ta,te rog frumos Sfinta Rita fa chiar imposibilul si ajuta-i pe cei care sint in primejdii,ajut-o te rog pe Alexandramaria oicare ar fi necazul sau cererea ei,ajut-o te rog pe Cornelia in suferinta ei si daca este cu putinta redu din ia,ajuta te rog Sfinta Rita intreaga omenire sa se intorcala Isus cu inima lor i-ti multumim frumos si ca drept recunostinta vom vorb multor suflete aflate in suferinta de putrea ta mare.Doresc ca Dumnezeu cu iubirea sa mare sa ne ajute pe noi pe toti si sa nu uitam nicioadata el ne vede suferintele si nu ne da mai mult decit putem duce,si la orice situatie ori cit de mare ni sar pare ea intodeauna exista si o potita de iesire.
Pacea ,iubirea, armonia,bucuria, lumina sa va umple sufletele voastre si a intregii omeniri amin.

cornelia spunea...

ce bucurie ca iar este sfanta rita este oiubire imesa care oam catre ia sfanta rita ma adus multa credita cand ma rugam la ia si orog sa nea duca dragoste catre noi si multe haruri si credita amin

Anonim spunea...

Este prima data cand ma rog Sfintei Rita. Ma rog cu inima deschisa si ma rog din toata inima, spre a primi ajutorul ei.

mmary spunea...

Anonim, atunci cand rugaciunile sunt rostite cu inima , cu siguranta sunt ascultate.Ai incredere.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri de care ai mai mare nevoie!

Anonim spunea...

Sfanta Rita, sfanta imposibilului, ajuta-ma pe mine si alunga necazul meu!

mmary spunea...

Anonim , Sfanta Rita si bunul Dumnezeu sa-ti asculte suspinul si sa alunge de la tine tot ceea ce e rau.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Indurarea Sa!

elena spunea...

O,prea milostiva Sfinta Rita,ajutorul celor sarmani, nu s-a auzit niciodata va cei ce s-au indreptatcatre tine , in necazuri sa nu fie ascultati.Oare ,eu singurul coi fi nefericit, nesemn de privirea ta, eu singurul neascultat de tine? O, nu, iubita mea Sfinta! Tu stii ce inseamna sa suferisi ca suferinta e atit de mare,Necazurile ma string din toate partile, suferinta imi apsa inima, strimtorarile imi amarsc zilele si orice picatura de sprijin omenesc dispar in jurul meu.
Ce alta speranta imi mai ramina dupa Dumnezeu si Sfinta Fecioara decit la tine, o, dulce,mingiietoare a celor care sufera?Gindeste-te asadar la mine.Dobindeste-mi de la Dumnezeu resemnare in impotriviri,mingiiere in resemnari, aliberare de orice rau si ajutorul particular pe care ti-l cer acum pentru recuperarea banilor de la constantin.Amin!
tatal nostru de 3 ori
bucuta-te maria de 3 ori
slava tatalui de 3 ori

mmary spunea...

Elena, foarte frumoasa rugaciunea catre Sfanta Rita.Rosteste-o cu incredere , si cu ajutorul ei , sper sa-ti recuperezi banii de la Constantin. :)

Sa ne spui si noua daca ii vei recupera.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri de care ai mai mare nevoie!

SILVIA spunea...

SFANTA RITA AJUTAMA SI PE MINE SI FAMILIA MEA. NU UITA RUGA MEA SI A FICEI MELE

mmary spunea...

Draga Silvia , ma unesc cu tine in rugaciune si o rog si eu pe Sfanta Rita sa asculte rugaciunile voastre si sa le ofere Tatalui Ceresc!

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate harurile si darurile de care aveti mai mare nevoie!

Anonim spunea...

azi am inceput novena Sfintei Rita la care ma rog din tot sufletul ca sa ma impac cu prietenul meu.ma simt atat de rau,dar ma linistesc dupa ce spun rugaciuni.imi doresc atat de mult sa ne fie bine impreuna.sper din tot sufletul sa se uite si la necazul meu Sfanta Rita si sa nu treaca neascultate.

Anonim spunea...

Sfanta Rita asculta cererea mea...ajuta-ma.din tot sufletul meu te org sa ma ajuti.

mmary spunea...

Draga Anonima, daca doresti sa accepti o sugestie cred ca ar fi cel mai bine pentru tine daca ai pune intreaga relatie cu prietenul tau in bratele Milostivirii Divine.Poti incerca sa rostesti cu inima asa:

"O , Isuse, Domnul si Dumnezeul meu, asez in bratele Milostivirii Tale relatia , iubirea , dragostea , tot ceea ce exista intre mine si prietenul meu.Vino si domneste Tu deplin in inima mea pentru ca sa pot implini foarte fidel Sfanta Ta Vointa.
Asculta , Isuse , inima mea, suspinul ei , durerea care o raneste,insa sa se faca in toate doar Voia Ta cea Sfanta!" Amin.

Crede-ma, cel mai important si mai bine pentru noi e sa ne lasam in Voia Domnului, sa iubim Voia Lui , chiar daca inima noastra pare ca se sfasie, chiar daca viata noastra pare ca se prabuseste .Nu va trece mult pana cand vei intelege ca : "Asa e cel mai bine " din toate punctele de vedere.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa , sa te imbratiseze si sa-ti daruiasca Duhul Sau cel Sfant!

Anonim spunea...

mmary....relatia noastra a fost una foarte frumoasa pana cand un prieten din strainatate a revenit in tare.nu mai imi acorda timp,importanta...totul s-a schimbat...nimic nu mai e la fel.e mereu purtat in stanga si in dreapta de el...as vrea ca totul sa revina la normal iar prioritate sa fiu din nou eu...nu prietenul lui.chestiile astea se intampla de o saptamana...iar eu mereu ii reprosez ca nu imi da atentie si importanta...aseara l-am intrebat ce mai simte pt mine...mi-a spus ca nu stie.din pacate e un om foarte influentabil...si sunt sigura ca daca prietenul lui ar avea si el iubita ar sta altcumva lucrurile.dar o sa ma rog la Dumnezeu sa imnulteasca dragostea prietenului pt mine si sa ajnungem iar la fel de apropiati...cred ca trebuie sa am rabdare...dar rabdarea asta ma ucide pe dinauntru.

mmary spunea...

Draga mea "anonima", eu inca cred ca sugestia pe care ti-am facut-o putin mai inainte e cea mai buna.

Mai cred ca daca aceste lucruri se intampla doar de o saptamana trebuie sa fi putin mai intelegatoare cu el si sa nu-i mai reposezi nimic.Reprosurile il vor indeparta mai tare.

Tu roaga-te si schimba-ti atitudinea , fii mai blanda , mai calda , mai tandra , mai iubitoare.
Sa-i faca placere sa se intoarca , reprosurile doar il vor indeparta.

Si mai presus de toate : Ai INCREDERE in Isus!

... si inca ceva : RABDAREA nu ucide ,chiar daca asa simti , rabdarea da Viata, creste IUBIREA si intr-un final aduce BUCURIE! :)

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

silvia spunea...

Ma bucur enorm Mmary ai sfatuit-o minunatpe aceasta anonima,tu stiii de cite ori o sfatuiam si eu pe fica mea asa mai ales ca era departe de mine.....si da Rabdarea este foarte buna o sa apare linistea ,iubirea totul va fi bine.
Isus sa va ia in brtele sale sa va binecuvinteze!

mmary spunea...

Da , Silvia , e incurajator uneori sa primim sfaturi , sa stim ca cineva incearca sa ne ajute.Insa e atat de greu sa-ti invingi firea , impulsurile , e atat de greu sa te infrangi pe tine insuti.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

silvia spunea...

Draga mea Mmary,asa este uneori nu ne putem in vinge pe noi insine dar uite de curind am mai gasit o invatatura Cereasca si spune asa orice necaz,problema,dificultate ai avea...intreaba-te ce ar face Isus sa fie in lucul tau?
Si draga mea stind pe loc si gindind cu toata inima la Isus apare aceea liniste ,rabdare ,pace,lumina,si iubirea o simnti cum curge prin tine cum se revarsa....minunat.
Sa fiti binecuvintate toate si binecuvintati toti,si sa-l Laudam,si sa-l Marim pe ISUS...Hranitorul nostru...Painea noastra cea de toate zilele...amin.

Anonim spunea...

ma rog sfinte-i RITA,pt.iertarea pacatelor noastre,si pt,a ma ajuta a aduce pe lume u copilas.auzi-te sa-mi fie rugaciunile in veci,AMIN.numele meu este MARIA.

mmary spunea...

Maria, fie ca Sfanta Rita sa auda suspinul inimii tale , sa duca rugaciunea ta la Dumnezeu pe care il rog si eu sa te binecuvanteze cu cele mai pretioase haruri si sa-ti daruiasca un copilas sanatos si binecuvantat!

cornelia spunea...

o sfanta rita maiadus pe bratele tale iarasi ati multumesc pentru rele si cele bune din viata mea multumesc ca iaras ai isit an calea mea ami iesti dare draga iesti maicuta mea care ma iubesti amin

silvia spunea...

Buna draga mea,ai multumesc si eu enorm de mult la Sfinta Rita mai ales ca reuseste sa atraga aici asa suflete minunate si pline de iubire dumnezeiaca.
Asa este daca reusim sa ne lasam numai si numai pe mina Sfintilor toti fac minuni miraculoase.
Eu de cind sunt in aceste Novene cu Sfintul Anton nu exista o zi de marti sa nu vina o minune in viata mea si a familiei mele,ai multumesc din inima si cu toata iubirea ce o am fata de Isus,pentru ca tot pe el il rog sa ma ajute in invataturile lui sfinte si iubirea mare ce o avea de Isus.
Iar vorbele lui erau da si nu,si limba lui dupa moarte nu a putrezit si in ziua de azi se gaseste in Biserica,slavit sa fie numele lui si a lui Isus si Fecioarei Maria in veci amin.
Draga mea o seara frumoasa in continuare si il rog pe Sfintul Anton pe toti sa ne ocroteasca sa ne indrume in toate faptele sale si iubirea de Dumnezeu Tatal.

cornelia spunea...

multumes sfanta rita care esti mama mea care mai adus omare iubire catre tine tu ai multe bine cu vatari multumesc pentru iubire care mi dai mie si lu tota lume tero bine cuvateazo si pe silva amin

silvia spunea...

Mii si mii de trandafiri pentru Sfinta Rita si ai multumesc pe minunile pe care le face,si stie cum sa umple totate inimile de iubirea lui Dumnezeu.
Cornelia i-ti multumesc pentru binecuvintare,il rog si eu pe Fecioara Maria sa te tina in bratele ei dragi si pline de iubire dumnezeiasca,si cind va crede sa te puna in bratele Fiului ei Isus Mintuitorul sufletelor noastre.
Mmary stiu ca esti ocupata ...mai esti blonavioara...vino,vino Isuse si vindeca durerile noastre ,vino,vino,vino Isuse!
PACEA,IUBIREA,BUCURIA SA NE CALAUZEASCA MEREU!

mmary spunea...

Cornelia , ma bucur ca ai mai trecut pe aici, si ma bucur si mai mult vazandu-te ca te apropii de Sfanta Rita si prin ea de Domnul si Dumnezeul nostru.

Dca vrei , avand in vedere ca pe 22 mai e sarbatoarea Sfintei Rita,iti recomand ca din data de 8 mai si pana in 22mai (adica 15 zile) sa rostesti in fiecare zi rugaciunile din aceasta Postare.

Asa , vei simti cu siguranta ajutorul Domnului pe care ti-l va darui prin Sfanta Rita.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinitele comori ale Iubirii si Milostivirii Sale!

mmary spunea...

Draga mea Silvia, iti multumesc din inima pentru binecuvantari , rugaciuni si pentru intentiile tale bune.Te rog frumos sa nu te superi , insa te rog nu te mai ruga ca Dumnezeu sa-mi ia durerile, nu doresc acest lucru.Daca vrei sa-mi faci o bucurie te rog,pentru mine ,sa te rogi doar asa( nu cere nimic altceva):

"Doamne , Dumnezeul meu, te rog cu inima ingenuncheata si plina de iubire, sa ai mila de mmary, sarmana ta copila pacatoasa, sa te induri de ea si sa faci sa se implineasca in ea deplin Voia Ta cea Sfanta!" Amin.

La fel ma voi ruga si eu pentru tine.Te imbratisez cu drag si ma rog ca Dumnezeu sa te binecuavnteze cu Duhul Sau cel Sfant!

silvia spunea...

Draga mea draga,i-ti multumesc pentru indrumarile venite de la Isus draga mea copila!
Dores ca Splendoare Iubirii lui Dumnezeu sa vina peste noi si peste lumea intreaga!

silvia spunea...

Si iata copila mea draga ce mai am aici,ce frumos ne vorbeste Isus daca ne lasam inimile numai si numai in iubirea sa mare,si ne face sa intelegem ca totul depinde de vointa Sa:Fica Mea,nu te teme de nimic.
Eu suntmereu cu tine,chiar daca ti se pare ca nu sunt,umilinta ta ma atrage din inaltul tronului Meu si Ma unesc strins cu tine!
Amin.

cornelia spunea...

va multumesc pentru cuvintele frumose cae mile adresati mary si silvia santeti niste poersone mie dragi care mam apropiat de cuvatul tatalui si sfintei rita
amin

Delia Finlanda spunea...

Sa crede-ti in Sfanta Rita asa cum am avut eu .M-a vindecat miraculos.Stia Sfanta Rita ca am doua fete de crescut si sunt sigura ca a considerat ca trebuie sa fiu sanatoasa sa le cresc. In urma cu 4 luni am fost diagnosticata cu angina pectorala ( avand niste coronare infundate). Acum doua zile mi s- a facut anginoscopia si nu am absolut nimic!!!!!!!!!!!!!!
Sa crede-ti si sa nu va pierde-ti speranta!!!!!Dumnezeu e mare!!!!!

mmary spunea...

Delia , ma bucura mult marturisirea ta, e datatoare de speranta si iubire!

Dumnezeu sa-ti binecuvanteze familia cu Pacea , Iubirea , si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Si eu ma rog la Sfanta Rita si imi doresc din tot sufletul sa pot spune: MULTUMESC SFANTA RITA!

mmary spunea...

Anonim , fie ca Dumnezeu si Sfanta Rita sa-ti asculte rugaciunea , sa te binecuvanteze cu Pace , Iubire , Bucurie!

Anonim spunea...

Am citit cu foarte multa atentie comentariile postate. Sunt foarte multi oameni care se roaga la Sfanta Rita si care au primit ajutorul ei. Si eu ma rog de ceva vreme la ea, dar din pacate rugaciunile mele nu au fost ascultate. Si acuma ma aflu in fata unei dileme foarte mari: sa cred in continuare ca Sfanta Rita ma va ajuta, ca ea este Sfanta Imposibilului, ca la Dumnezeu nu exista imposibil, ca ea i-a ajutat intotdeauna pe toti cei care s-au rugat la ea si sa ma rog pt "dorinta mea" sau sa accept voia Domnului si sa nu ma mai rog pt ceea ce imi doresc si sa raman cu sentimentul ca pt mine nu exista nimeni acolo sus care ma iubeste. Ce este mai crestin si mai bine: sa crezi, sa speri si sa te rogi sau sa accepti destinul care a fost peste dorintele si rufaciunile tale?
Poate cineva sa ma ajute cu un sfat?

mmary spunea...

Draga Anonim, fara nici cea mai mica urma de ezitare iti spun cu convingere ferma ca Dumnezeu EXISTA si te IUBESTE ENORM.Ba chiar mai mult, exista si acolo sus in Cer , dar si mai important e faptul ca El e deja in inima ta.
Intrebarile pe care ti le adresezi confirma deja cautarea ta iar acest fapt il atrage si mai mult pe Dumnezeu sa ti se descopere.

Inainte de a-ti raspunde la comentariu m-am rugat Spiritului Sfant pentru a-mi descoperi ce ar trebui sa-ti spun iar El mi-a purtat pasii spre urmatoarele cuvinte ale Sfantului Josemaria Escriva care ne indeamna sa fim mereu cu suflet de copil pentru a ne putea bucura cat mai curand si mai mult de Darurile Domnului.
Iti daruiesc aceste cuvinte din toata inima sperand ca ele iti vor grava in suflet certitudinea ca Dumnezeu te iubeste.

"Nu dori sa fii mare. - Copil , intotdeauna copil, chiar daca mori de batranete. - Cand un copil se impiedica si cade, nimeni nu e surprins... : tatal lui se grabeste sa-l ridice.
Cand cel ce se impiedica si cade e adult, prima reactie e de a rade. - Uneori, dupa ce trece aceasta prima iesire, ridicolul face loc milei. - Dar cei mari trebuie sa se ridice singuri.
Trista ta experienta cotidiana e plina de piedici si caderi.Ce s-ar intampla cu tine daca nu ai deveni pe zi ce trece mai copil?
Nu dori sa fii mare. - Copil , chiar de te impiedici, te va ridica mana Tatalui tau , Dumnezeu...

Cauta sa fii cat mai aproape de Duhul Sfant - Marele Necunoscut -Acela ce trebuie sa te sfinteasca.
Nu uita ca esti templul lui Dumnezeu.
- Mangaietorul se afla in mijlocul sufletului tau: asculta-L si implineste cu supunere inspiratiile sale.

"Totul este cu putinta pentru cel ce crede". - Sunt cuvintele lui Cristos.
- Ce faci , de ce nu spui cu apostolii: Mareste-mi credinta?"

Sfantul Josemaria Escriva

Sper ca ai inteles ca Dumnezeu ne doreste copii tocmai pentru a avea, asemenea lor, acea credinta, ba mai mult , acea INCREDERE ca El ne iubeste si ne va ajuta.

Cat despre indoielile tale cu privire la Sfanta Rita , daca-mi permiti, iti sugerez sa perseverezi cu mai multa incredere.Tot Sf.Josemaria spune:

"Nu judeca dupa micimea inceputurilor : odata mi s-a aratat ca nu se pot deosebi dupa marime semintele ce vor da iarba de-un an de cele ce vor produce arbori seculari."

Iti daruiesc si o rugaciune catre Duhul Sfant care pe mine personal ma ajuta enorm:

"Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.

Vino , Duhule Sfant, vino si umple inimile noastre cu Focul Iubirii Tale , cu bucurie si cu sfintenie.Amin.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri care-ti vor creste iubirea si credinta,sa te asculte si sa reverse asupra ta toate comorile nesfarsitei Sale Milostiviri.

PS. stii , uneori lucrurile pe care noi le cerem in rugaciune nu ne sunt de folos, nu ne fac bine, chiar daca noi credem contrariul, si de aceea Dumnezeu nu se grabeste sa le implineasca. :)

Anonim spunea...

Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai spus si pentru rugaciune. Legat de Sfanta Rita: de cand ma rog la ea am visat de 3 ori ca dorinta mea s-a implinit si ca i-am multumit pentru ajutor. De aceea sunt asa de contrariata, mai ales ca acuma lucrurile par asa de imposibile. Dar am credinta si speranta ca intotdeauna dupa furtuna soarele rasare mai stralucitor ca niciodata.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Anonim spunea...

Rugati-va si veti primi ajutor, cu siguranta.Imi permit sa spun asta din propria-mi experienta.

ela spunea...

Va multumesc foarte mult pentru rugaciunea data si sper sa ma ajute pentru ca am o durere foarte mare in suflet nu a stiu de fratele meu de 8 ani iar rudee si cei de la politi imi spun ca este mort dar Dumnezeu imi da alte semne.Am o intrebare daca eu aprind 2 lumanari la morti prima pentru mamaia iar a dpua pentru fratele iar prima nu se stinge iar cea de a doua se stinge voi ce parere aveti? Ajuati-ma parintii mei ar vrea sa ii faca pomenile dar eu nu vreau dumneavoastra ce spuneti? Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajunte!

mmary spunea...

Draga Ela, eu te rog sa incepi chiar azi novena catre Sfanta Rita si o data cu ea si Novena catre Sfantul Duh pe care o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2011/03/sfaturi-pentru-ca-rugaciunea-sa-ti.html

In aceste 9 zile incearca sa tii post si sa nu mananci nimic pana la amiazi , la ora 12.

Tot in aceste zile , in timp ce te rogi sa-i spui Domnului,cu cuvintele tale tot ceea ce te apasa si mai presus de toate sa ai incredere ca El iti va raspunde.

Ti-as sugera sa te rogi si Sfantului Anton , un Sfant MINUNAT , care sare repede in ajutorul celor ce i se adreseaza.

Ar fi bine ca Duminica sa te spovedesti si sa te impartasesti.

Sunt sigura ca pana cand se vor scurge cele 9 zile situatia se va lamuri.

Ai incredere!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile si darurile Spiritului Sfant si sa-ti ofere Pecetea divină a Protecţiei Sale.

Anonim spunea...

va rog sa imispuneti in ce zi a saptamani se incepe \o saptamina de rugaciune catre sf rita\va multumesc rodica

mmary spunea...

Draga Rodica , in general joia e ziua Sfintei Rita, dar poti sa incepi cand doresti.
Iti recomand sa faci o novena( adica 9 zile de rugaciune) care poate fi facuta 9 joi la rand , sau 9 zile consecutive.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinita Sa iubire!

Anonim spunea...

mmary multumesc pentru raspuns sper din tot sufletu ca SFINTA RITAsa aiba mila si de mine ca am foarte mare nevoie de ajutor.............. am tot facut NOVENA SFINTEI MARTA dar acum citeva zile am gasit pe net rugaciunea SF RITA si mam gindit sa fac o saptamina de rugaciuni in cinstea sf rita am nadejde ca SF RITA o sa ma ajute cu marea ei iubire rodica

mmary spunea...

Draga Rodica , cu mult drag..

Te rog nu-ti pierde speranta,ai INCREDERE deplina in Isus .El asculta intotdeauna suspinele inimilor sincere si inrezatoare in milostivirea Sa!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa!

Lia spunea...

Lia sunt, am aflat ca sufletul meu ranit poate gasi mangaiere prin rugaciunile mele catre Sfanta Rita. Astazi am citit rugaciunile si sentimentele coplesitoare ale celor care au scris mai sus. Am ochii plini de lacrimi dar inima plina de incredere ca ruga mea va fi ascultata. Slava tuturor Sfintilor!

mmary spunea...

Draga Lia , INCREDEREA e cel mai suav balsam pe care-l puteai aseza pe inima ta ranita.

Increderea e cel mai inalt "Act de Iubire" a spus Isus si crede-ma ca nici un act de iubire nu ramane fara raspuns din partea Iubirii desavarsite care e Isus Cristos!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria iar Sfanta Rita si Sfanta Fecioara sa vindece cu gingasiile si duiosia lor inimioara ta!

Lia spunea...

Au trecut doar cateva zile de rugaciune si sufletul meu s-a bucurat.Iubita mea copila ratacita, m-a cautat. Aceasta intamplare consacra crezul meu in PUTEREA CREDINTEI SI A RUGACIUNILOR FIERBINTI CATRE DUMNEZEU, SFANTA FECIOARA SFANTA RITA. ISUS A MURIT SI A INVIAT SI PENTRU MINE, SIMT. Atata emotie si bucurie m-a cuprins si am impartasit tuturor increderea ca nimic din ce ai nevoie nu iti este uitat de Bunul Dumnezeu.

mmary spunea...

Cat ma bucur pentru tine ,draga Lia, daca ai stii cat ma bucur , mi-au dat lacrimile.

Aceste cuvinte nascute de inima ta am simtit BUCURIA intalnirii sufletului tau cu Dumnezeu si ce ar putea fi mai minunat? Te rog sa-ti pastrezi mereu crezul si sa ai in continuare INCREDERE deplina in El chiar si atunci cand poate sufletul tau va fi din nou intristat.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

Lia spunea...

Multumesc pentru cuvintele frumoase! Dar in primul rand Bunului Dumnezeu care nu ma lasa, II MULTUMESC CU TOATA FIINTA MEA! Chiar daca mai intampin greutati si suparari, ele palesc in fata bucuriei de a-mi fi regasit copila. Plang mereu, de fericire,mi-as striga bucuria in patru zari. DOAMNE BUN SI PUTERNIC, ITI MULTUMESC!

Anonim spunea...

m am rugat azi la SF RITA pentru copilul meu care este in clasa 12 si trebui sa de a bacul. Imi este foarte frica si teama pt ca nu stapaneste matematica de loc. tare imi este frica de acest examen .....

gina spunea...

ma voi ruga la Sf Rita in fiecare zi sa mi de a linistea sufleteasca care nu o mai am de mult. casa unde locuiesc se va vinde si nu stiu acum in prag de iarna unde sa ma mut cu familia mea care numai are liniste de catva timp. Ma voi ruga in fiecare zi ca aceasta casa sa nu se vanda ca nu stiu incotro sa ma indrept. plang zilnic cred ca am intrat intr o depresie , e greu.

silvia spunea...

Draga mea Gina ma voi alaturasi eu linga tine si nevom ruga impreuna,nu mai fi suparata ai incredere mare in Dumnezeu...chiar te rog sa.i spui zilnic mereu,mereu...Doamne am incredere in Tine pentru ca nu am altundeva unde sa ma duc...Tu esti singurul meu Tata si ajutor,iubeste-l pe Domnul mai presus de orice si lasate in Sfanta Sa Vointa...spera in El,si-ti vei recapata linistea si pacea.
Doamne Dumnezeule,te rog i-a in paza si ocrotirea Ta toate familiile care au nevoie de ajutorul Tau,atrage-le spre Inima Ta cea Milostiva si plina de Iubire Sfanta,o,Tata,drag fa Tu Sfanta Ta Vointa in tot.
Isuse acum aceasta rugaciune este a Ta nu mai este a mea eu am toata incrEderea si speranta in Tine.
AMIN.
Domnul sa va binecuvanteze pe toti si pe toate!

GINA spunea...

Draga Silvia iti multumesc din suflet ca te rogi pentru mine si familia mea. De atata plans am observat ca numai pot sa plang sunt ingandurata zilnic si nu am puterea sa mai fac nimic. Gandurile imi ocupa toata ziua, simt ca in societatea care traiesc nu ma regasesc. Da pentru ca am 41 de ani si nu am nici un loc de munca si nici casa. uneori ma invinuiesc pt tot ce se petrece in viata mea. DOAMNE AJUTA!

silvia spunea...

Draga Gina...ai vazut nu esti singura draga mea,te port in inima mea si m-am rugat si o s-o fac in continuare,te rog frumos sa-ti revii pentru ca copilasul are nevoie de mamica lui,asa o sa-si reveina si el incerca cu iubire si blandete si discuta cu el,te rog frumos sa ma asculti Dumnezeu te vede .....da esti incercata...dar nu ne da mai mult decat putem duce,o sa vezi ca se vor termina toate cu bine.
Nu esti tu vinovata cu nimic multa lume trece prin ce treci si tu,intodeauna este si o portita de iesire ai sa vezi.
Te pun pe tine si fanilia ta in Inima Nperihanita a Fecioarei si in Inima Milostiva a lui Isus si ma rog lor sa va umple cu toata Iubirea lor.Amin.

Anonim spunea...

eu nu am numarat de cate ori am spus rugacuiunea chiar o sp[un de mai multe ori pe zi ca asa ma simt eu mai bine. Este bine ce fac?? DOAMNE AJUTA! AMIN!

silvia spunea...

Draga mea Gina,Domnul sa te binecuvanteze!
Faci foarte bine ce faci,spune cat mai multe Rugaciuni in timpul zilei,ar fi bine daca ai avea si un Rozariu pe care sa te rogi ti-ar aduce si mai multa liniste crede-ma.
Toti trecem prin incercari,iar cu Dumnezeu alaturi ducem mai usor,ofara-i Tatalui Ceresc suferinta ta,spune-i ca o ispasesti pentru ceva...sau cineva...sau pentru cei ce nu-l cunosc pe Isus draga mea,vezi tu esti aici te rogi zi de zi,dar sunt altii care nici nu vreau sa auda de Dumnezeu draga mea,ofera toata suferinta ta pentru aceste persoane si ai sa vezi ce bine o sa incepi sa te simnti o sa fii si mai folositoare lui Dumnezeu care te iubeste nespus de mult,daca tu suferi si El sufera de aia i-ti spun cu draga inima stai de vorba cu Isus ca cu un prieten va fi mintuirea ta si te va salva.
Aici pe aceasta pagina unde ai intrat este o fiinta care sminti cum te vindeca cu cuvantul ei dulce despre Isus,ea a facut acest minunat blog cu atatea rugaciuni,ca eu si tu...si multi altii care o sa intre sa ne gasim raspunul in noi a cea ce cautam pentru ca Dumnezeu este in ficare suflet,fiecare suflet suntem lumina si iubire..si tare mult suntem iubiti draga mea.
Gina,Mary..si toti,Dumnezeu sa va umple de Iubirea lui Sfanta!

CORNELIA spunea...

ma bucur mult ca sfanta rita este iar cu noi cu rugaciune iei ma ajutat mult sa vindec inima care merea mereu bolnava dar cu haru ei si binecuvatarea ei ma vindecat multumesc lui dumnezeu ,,,

gina spunea...

Sfanta Rita ajutama sa trec peste necazuri azi numai rele mi sau intamplat te rog ajutama ca numai am putere. mi e frica ca se vinde casa , te rog ajutama sa nu se vanda ca nu am unde sa ma duc. ajuama..

mmary spunea...

Draga Gina, imi pare sincer rau de situatia in care te afli si imi e foarte greu sa incerc sa-ti dau un sfat.O persoana foarte apropiata si draga mie e in aceeasi situatie cu tine, asa ca pot spune ca te inteleg oarecum.Stiu ca iti e extrem de greu, dar cu toate acestea trebuie sa lasi sa se faca Vointa Domnului.De aceea te rog ingenuncheaza si spune-i lui Isus ,cu toata inima :

"Draga Isuse , pun toata situatia , casa , familia si tot ce am in bratele Milostivirii Tale , cufunda-le in oceanul Milostivirii Tale , indura-te de noi dupa mare Milostivirea Ta.Tu stii ce imi doresc eu , insa nu voia mea , ci Voia Ta sa se faca , Doamne."

Incearca sa te rogi cu sinceritate , din adancul inimii, apoi poveste-i lui Isus , ca celui mai apropiat prieten despre toate durerile si suferintele tale.El e cel mai bun Prieten si nu te dezamageste niciodata.Chiar daca uneori vin fata noastra se inchide o usa imediat putem observa ca El ne deschide multe ferestre prin care ne putem inalta.

Curaj draga Gina, curaj , credinta , iubire si speranta, apoi totul va fi bine.Eu ma voi ruga pentru tine, nu esti singura si peste cateva minute voi vorbi la telefon cu Silvia care maine pleaca la Medjugorje si ii voi spune sa te ofere pe tine si situatia ta Sfintei Fecioare.Spune-mi te rog , exact ziua cand e licitatia pentru casa ta.

Si inca ceva incearca sa te rogi la ora 15, caci intre 15 si 16 e ora Indurarii Divine si vei primi mult ajutor.

Te imbratisez cu bratele pline de binecuvantari rugandu-l pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa!

GINA spunea...

mary iti multumesc din suflet sa te ajute Dumnezeu si sa te auda. Eu locuiesc in gazda, asta i durerea cea mare ca nu am un bun al meu. acum iti scriu cu lacrimi in ochii, imi tremura mana si ma gandesc la ce poate fii mai rau in mijlocul ierni. noptile pentru mine sunt albe.N-am incetat a ma ruga niciodata. In fiecare zi merg si nu aud , nu vad . Doamne apara si ajuta pe toata lumea!

Anonim spunea...

Draga Gina, te voi incuraja si eu spunandu-ti ca am fost intr-o situatie mult mai grava decat tine, in sensul ca propria mea casa urma sa fie scoasa la licitatie si eram si eu (impreuna cu familia mea) in situatia de a nu sti incotro sa o apucam. Au fost multe luni grele, cumplite pentru noi. Cand nu am mai avut puterea nici sa ma rog nici sa-mi adun gandurile, am zis: Doamne faca-se voia Ta! Si L-am lasat pe Domnul sa administreze cu totul situatia noastra. Nu pot sa spun ca-mi recastigasem linisitea pe deplin dar pot sa spun ca stiam in strafundul sufletului meu ca DUMNEZEU NU NE LASA! Am ramas in casa printr-un miracol pe care toti cei din jur l-au perceput (pentru ca a fost atat de evident), chiar si cei mai sceptici s-au plecat in fata Iubirii si grijii pe care Dumnezeu ne-a aratat-o. Am inteles ca El ne-a dat acea incercare ca sa ne apropie mai mult de El, si mai ales, sa intelegem care sunt adevaratele valori - SI ELE NU SUNT NICIDECUM CELE MATERIALE - asa vad acum lucrurile.
Cu atat mai mult tu, care nu esti proprietara locuintei in care stai, ar trebui sa nu-ti faci griji si sa lasi totul in seama Lui Dumnezeu. Solutiile Lui sunt infinite asa cum Infinit este El. Solutia poate veni in ultima clipa (in cazul nostru asa a fost), dar vine sigur - pentru ca Tatal nu-si dezamageste copiii care isi pun increderea in El. Incercarile prin care treci nu fac altceva decat iti intareasc rabdarea, speranta, increderea in Dumnezeu; nu fac altceva decat iti calesc sufletul tau si a celor din familia ta, il pregatesc pentru a locui vesnic in Casa Tatalui, in bucurie, fericire si iubire vesnica.
Sa nu uiti ca adevarata noastra locuinta este in Patria Cereasca.
Pune-ti increderea in Dumnezeu si nu dispera caci disperarea vine de la cel rau, speranta, insa, vine de la Cel Preainalt. Eu te asigur ca Domnul va veni cu o solutie pe care tu nici nu poti s-o banuiesti darmite sa o intrevezi.
Ai curaj si recapata-ti linistea sufletului ca sa poti sa o transmiti si celor din familia ta.
Un psalm spune: "chiar de vor cadea o mie langa tine si zece mii de-adrepata ta, pe tine nu te va atinge, caci ingerilor Lui le-a poruncit pentru tine, ca sa te pazeasca pe toate caile tale"
Dintr-o mare nenorocire, Domnul scoate un mare bine; cu cat mai mare durerea, cu atat mai mare bucuria ce-i va urma, spre Gloria Dumnezeului Celui Viu!
Candva vei vedea ca am avut dreptate spunandu-ti cu tarie: DUMNEZEU NU TE LASA! O singura conditie ti se impune tie, una simpla :sa te increzi cu totul in EL! AMIN!

gina spunea...

N-am cuvinte sa va multumesc tuturor celor care ma incurajeaza mary, silvia, chiar si anonim cine este. Nu este prima data cand trec peste asa ceva doar ca acuma numai puterea care am avuto sa lupt.Cand eram mai tanara m am imbolnavit de o boala care nu se vindeca dar am fost tare familia m a sustinut aveam un copilas mic si cu tratamente mereu depasesc orce durere. poate si asta e un motiv ca nu am reusit sa ne luam o locuinta. am stat in mai multe case dar niciodata nu mia fost mai greu ca acuma. poate ca varsta isi spune cuvantul. am nevoie de liniste mai mult ca orcand. iertati ma ca va scriu cum gandesc dar cred ca incerc sa ma descarc sufleteste, si stiu ca putini ma inteleg. va multumesc pt sfaturi si ca sunte ti alaturi de mine. AMIN!

Anonim spunea...

Draga Gina, cand simti ca puterea iti este mai slaba, ca iti scade puterea, atunci puterea lui Dumnezeu va lucra mai mult in tine. Incercarile nu ti-au fost date decat pentru binele sufletului, fii sigura de asta! Va veni o zi cand vei intelege ceea ce acum iti este greu sa intelegi. Char daca se lasa asteptata, interventia Domnului vine, vine sigur. Multi mistici n-au avut unde sa-si puna capul, au pribegit , au fost neintelesi, dispretuiti, dar erau fericiti pentru ca aveau mai mult decat tot ce aveau cei bogati la un loc: Il aveau pe Dumnezeu.
Vei invinge, pentru ca Dumnezeu intotdeauna invinge.
Acestea nu sunt simple incurajari, sunt propriile mele trairi, propriile mele experiente. De aceea am indraznit sa intervin aici.

Anonim spunea...

As vrea sa va povestesc ce mi sa intamplat mie si ce concluzie am tras. Acum 2 ani dupa ce m-am despartit de prietenul meu am inceput sa ma apropii mai mult de Dumnezeu, sa fac rugaciuni si acatiste pentru ca simnteam ca nu m-ai rezist, ca ma prabusesc deoarece tineam foarte mult la baiatul acela, si dupa multe luni de rugaciune ne-am impacat. Totul era bine si frumos doar ca incet incet fiind fericita am inceput sa ma indepartez de Dumnezeu pana cand nu mai dadeam importana rugaciunilor, le faceam rapid ca sa scap si gata...iar acum de curand ne-am certat groaznic si iar ne-am despartit, doar ca acum ma simnt mult mai rau decat data trecuta pt ca ne-an certat din vina mea, pt ca ii faceam tot felulul de reprosuri pt toate nimicurile si t ca m-am indepartat de Dumnezeu, iar acum am inceput sa ma rog din nou. In primul rand sa ma ierte Dumnezeu si in al doilea rand, daca se poate sa ne imacam, sa revina lucrurile la normal. Si sunt decisa ca de acum niciodata sa nu-l mai las pe Dumnezeu pt nimic.
Nu va pierdeti increderea in D-zeu si cel mai important e sa va rugati mereu nu doar la vreme de necaz.


Sf. Rita, te rog roagate si pt mine si indrumama pe calea cea buna, iarta-mi pacatele si te rog din suflet ajuta-ma sa ma impac cu iubitul meu. Amin

mmary spunea...

Draga Anonima, (ar fi de preferat sa-ti scri numele pentru ca sa nu te mai numesc asa :) ) chiar zilele trecute ascultam niste exercitii spirituale minunate in care preotul prezenta exact situatia pe care ai descris-o tu.Este trist ca noi oamenii ne rugam sa primim anumite daruri ( in cazul de fata "prietenul" sau iubitul ) iar apoi permitem ca aceste daruri sa devina obstacole intre noi si Dumnezeu deoarece noi acordam mai multa atentie "darului" neglijandu-l pe CEl care ni l-a oferit.

E bine ca ai constientizat aceasta situatie si ai luat hotarea de a nu-l mai parasi sau ignora pe Dumnezeu .Perseverand pe aceasta cale vei reusi , cu ajutorul Domnului , sa traiesti intr-o dulce intimitate cu Isus sub privirile induratoare ale Tatalui si in imbratisarea plina de iubire a Spiritului Sfant.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea, Iubirea si Bucuria Sa!

Ps. Cat despre vointa ta inflacarata de a te impaca cu fostul iubit , cred ca ar trebui sa pui acest lucru in bratele Milostivirii Divine si sa accepti Sfanta Vointa a lui Dumnezeu cu pace si bucurie in suflet neincercand sa impui propria ta Vointa. Experienta mi-a aratat ca Dumnezeu are intotdeauna daruri mai minunate pentru noi decat cele pe care noi le dorim cu insistenta. :)

Anonim spunea...

Buna seara.Numele meu este N.D.Am o problema care ma macina si ma distruge foarte tare.Vreau un sfat, va rog.Problema mea este legata de niste datorii banesti imense pe care le am si cu care nu mai pot iesi la un liman.Vreau sa ma rog Sfintei Rita sa ma ajute, pentru ca la momentul actual numai un adevarat miracol m-ar mai putea salva,dar mi se pare asa nepotrivit sa ma rog pentru ceva material.Zic asta pentru ca in urma cu un an am mai avut o problema,dar era legata de suflet.Atunci m-am rugat in 40 de zile Sfantului Anton, nu mi s-a indeplinit dorinta ceruta, dar pe parcurs am realizat ca nici nu trebuia sa se indeplineasca, rugaciunile mi-au vindecat sufletul, mi-au deschis ochii si mi-au adus linistea dorita.Nu este zi in care sa nu ii multumesc Sfantului Anton pentru asta, nu pot face tot timpul cate o milostenie, dar cu inima ii multumesc mereu.Acum trebuie sa ma rog pentru ceva material, pentru plata datoriilor, pentru ceva care sa se indeplineasca intr-un singur fel,cat mai repede(de exemplu sunt nevoita ca pana la sfarsitul saptamanii sa achit 3000 de roni,pe care nu ii am, dar datoria mea nu e doar atat, este mult mai mare) , nu mai este ca la problema precedenta, cand solutia era de fapt diferita de ce credeam eu cand am inceput rugaciunile, pentru ca mintea umana are limitarile ei si doar Bunul Dumnezeu poate sti ce e bine pentru noi, si anul trecut s-au rezolvat lucrurile mult mai bine asa cum a fost voia Domnului decat daca mi s-ar fi indeplinit dorinta initiala.Dar acum nu stiu cum sa procedez, cum sa spun "Doamne da-mi bani sa-mi platesc datoriile..."???E o situatie complicata, de zile bune dau telefoane la toti cei cunoscuti si mai putin cunoscuti, prietenii au inceput sa se fereasca de mine ca de raie, lipsa aceasta imi afecteaza mult si viata de familie, sora mea nici macar nu mai vorbeste cu mine,mama mea este si ea foarte afectata, sotul si-a schimbat si el comportamentul.Cum sa ma rog?Nu vreau nici sa-mi cer singura osanda de de Dumnezeu, pentru ca sunt necazuri in lumea asta mult mai mari decat ale mele, mi-e pur si simplu rusine sa ma rog pentru ceva material.Va rog ajutati-ma cu un sfat!

mmary spunea...

Draga N.D, m-am bucurat citind mesajul tau deoarece am inteles ca constientizezi foarte bine modul in care trebuie sa ne rugam Domnului.Nici eu nu ma pot ruga pentru ceva material.

Dumnezeu te iubeste foarte mult,ti-a indreptat pasii spre acest loc si tot el iti ofera RASPUNSUL.Pentru ca sa intelegi mai bine ce doresc sa-ti spun , o sa-ti povestesc pas cu pas cum a venit acest RASPUNS.

Prima data doresc sa-ti spun ca ai ajuns pe blogul meu , probabil tocmai pentru faptul ca eu de 5 zile am inceput o Novena catre Milostivirea Divina pentru Gina (cea care a comentat mai sus) si pentru toti aceia care se afla in situatia ei:cei care sunt in pericol sa-si piarda casele sau au datorii foarte mari.

Acum iti voi spune ce s-a intamplat azi:

Era ora 7 fara 10, tocmai imi terminasem rugaciunile de dimineata,ascultam Radio Maria la calculator si am intrat pe blog sa va daca a mai scris cineva vreun comentariu.

Mentionez ca in timpul rugaciunilor Duhul Sfant mi-a trimis un gand prin care-mi spunea ca de acum inainte cand fac Novenele catre Sfantul Anton(caci ieri a fost a doua marti dintr-o Novena pe care o fac pentru familia mea) sa nu cer nimic sa spun doar:
"Doamne, Dumnezeul meu si tu , Sfinte Antoane, voi stiti mai bine de ce avem noi mai mare nevoie, daruiti-ne ceea ce voi stiti ca ne este necesar.Fie Voia Ta , Doamne."

Apoi , am vazut si am citit comentariul tau si ma intrista situatia ta , insa ma bucura modul in care ai constientizat aceasta situatie.Intre timp coborase unul dintre fii mei , care se grabea sa mearga la scoala si m-am dus in bucatarie sa-i pregatesc mancarea pentru scoala ,insa meditam la raspunsul pe care sa ti-l ofer si imi spuneam:

"Nu stiu daca am eu dreptul sa-i spun sa nu se roage pentru ceva material".

Si atunci , ce crezi ?

Am ramas nemiscata si am inceput sa zambesc cu toata inima deoarece Dumnezeu tocmai iti oferea RASPUNSUL prin versurile unei frumoase melodi care se auzea la radio si care spuneau:

"Nu-ti fie teama , Domnu-i cu tine
in incercare singur nu esti,
Nu-ti fie teama, Domnu-i cu tine,
tot ce iti cere e sa-l iubesti..."

aici vei gasi si frumoasa melodie:

http://www.youtube.com/watch?v=_0UUxTUjTcg&playnext=1&list=PLPq8CHN_LsShjZV0Ahu2efCgtKD1yu5Sm&feature=results_video

Ascult-o, e RASPUNSUL Lui pentru tine.

mmary spunea...

Draga N.D. ,apoi te poti ruga asa:

"O , Doamne, Dumnezeul meu, cu toata inima mea pun intreaga situatie in care ma aflu, toate pacatele, toate problemele, toata fiinta mea si intreaga mea familie in bratele Milostivirii Tale, rezolva-le Tu , dupa Sfanta Vointa Ta spre folosul sufletelor noastre"....

apoi , te rog vorbeste-i din inima , cu inima ,si spune-i tot ce te apasa neuitand sa mentionezi ca ai INCREDERE deplina in El si in modul in care-ti va conduce viata.

Ti-ar sugera sa te rogi la ora 15(cand e ora Milostivirii Divine):

Rozariul Indurarii Divine
(in fiecare zi).

Despre acest rozariu si cum se rosteste vei afla aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2009/07/rugaciunea-indurarii-divine.html

Ar fi bine sa incepi si o Novena catre Milostivirea Divina.Pe aceasta o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2009/11/novena-indurarii-divine.html

Si mai poti incepea sa tii martea (9 marti) o Novena catre Sfantul Anton cu intentia care ti-am spus ca mi-a soptit-o Spiritul Sfant mai sus.

As mai vrea sa te fac sa intelegi inca un aspect al problemelor tale.Nu e bine sa ceri oamenilor bani imprumut pentru a rezolva problema ta , mai ales atunci cand stii ca nu ai cum sa inapoiezi acesti bani.Sa ne gandim putin , daca nu ai cum iti restitui propria datorie iar cineva cu suflet bun ti-ar da economiile sale, iar tu nu ai avea cum sa-i inapoiezi acesti bani in termenul dat , aceastei persoane i-ai face mult rau deoarece ai isca in familia ei cearta (partenerul de viata i-ar reprosa mereu acest lucru), provocand-o sa te judece, sa te ameninte ,sau sa-ti vorbeasca urat ; deci ai provoca-o sa pacatuiasca si ai pacatui si tu deoarece ai minti, le-ain fi ispita...

Sfatul meu e sa ai INCREDERE deplina in Dumnezeu .

Sa mergi la Banca , sau unde ai acea datorie , sa fii sincera si sa marturisesti ca nu ai de unde sa platesti si sa-i rogi pe cei de acolo sa-ti esaloneze datoria punandu-ti o rata mai mica , doar atat cat poti plati in fiecare luna.Ai INCREDERE, cunosc persoane care au facut acest lucru .

Isus e ADEVARUL , iar adevarul spus in orice situatie te va ajuta si te va elibera.

Important cu adevarat e sa-ti doresti sa faci in toate Sfanta Vointa a lui Dumnezeu.

Te imbratisez cu mult drag si te asigur de rugaciunile mele.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Iubirii si Milostivirii Sale!

"Nu-ti fie teama , Domnu-i cu tine
in incercare singur nu esti,
Nu-ti fie teama, Domnu-i cu tine,
tot ce iti cere e sa-l iubesti..."

Anonim spunea...

Buna! Am si eu un mare necaz cu tatal meu, iar ziua care ne va schimba viata va fii 4 decembrie- Sf varvara. stiti ceva rugaciuni catre aceasta sfanta?

Anonim spunea...

Buna seara.Timpul nu mi-a permis sa va raspund mai repede.Im primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinere si sfaturi.Situatia mea s-a schimbat putin, inca mai am datoria, dar nu mai este presanta, adica voi plati o perioada, dar nu toata odata.Situatia presanta s-a rezolvat intr-un mod incredibil, eram la servici(lucrez la o agentie Loto), cred ca ingrijorarea mea era vizibila, pentru ca unul dintre clienti m-a intrebat ce este cu mine, si culmea, parca gura mi-a vorbit singura, de obicei nu le povestesc oamenilor problemele mele.Asta a fost in timpul saptamanii trecute, nu mai stiu exact in ce zi, si duminica dimineata persoana respectiva ma astepta in fata agentiei, mi-a zis ca a trebuia sa mearga la un botez in weekend, dar conjunctura a fost de asa natura ca nu a mai mers, banii pregatiti pentru botez vrea sa mi-i imprumute mie, si accepta sa ii dau in rate.Am ramas fara cuvinte.Dumnezeu mi-a scos in cale o fiinta buna care m-a inteles.Ma voi ruga in continuare Sfintei Rita si Sfantului Anton, sa pot sa ma descurc in continuare si sa nu dezamagesc persoana care m-a ajutat.Am citit cu drag raspunsul dat de Dvs., rugaciunile recomandate sunt deosebite, singurul lucru pe care nu prea pot sa il respect este cel legat de ora, pentru ca in zilele in care lucrez nu ma pot ruga la servici, e mereu un "du-te vin-o" acolo.Va multumesc mult!

mmary spunea...

Draga N. D. cu bucurie nu pot spune altceva decat:

"Nu-ti fie teama , Domnu-i cu tine
in incercare singur nu esti,
Nu-ti fie teama, Domnu-i cu tine,
tot ce iti cere e sa-l iubesti..."

cat de adevarate sunt aceste cuvinte , nu-i asa?

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea,Milostivirea si Bucuria Sa!

mmary spunea...

Anonim,aici am gasit si Acatistul Sfintei Varvara:

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfintei-varvara-67124.html

Eu ti-as sugera sa il spui 9 zile la rand.

Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti asculte rugaciunile si sa-l ocroteasca pe tatal tau.

Unknown spunea...

buna seara ma numesc Ancuta si am un mare necaz,nu am nici eu nici sotul servici ,avem copilasul de 8 ani la scoala si este foarte greu ,ne dorim amandoi servici ca sa ne putem intretine te rugam AJUTA-NE DOAMNE

Unknown spunea...

este pentru prima data cand ma rog sfintei RITA cum as putea sa ma rog sa ma ajute dumnezeu sa ne gasim servici va rog spuneti-mi

mmary spunea...

Draga Ancuta , pe langa rugaciunile catre Sfanta Rita cred ca ar trebui sa faci o novena catre Sfantul Anton.Se tine 9 marti si o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2012/01/novena-sfintului-anton.html

Rosteste in fiecare zi urmatoarea rugaciune:

"Rugăciune pentru obţinerea unui serviciu

Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiaşi şi săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăţi mă aflu eu (şi familia mea...). Nu ştiu ce să fac şi încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranţă şi în sufletul meu şi mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Ştiu că Dumnezeu, care orânduieşte toate, cunoaşte starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în faţa lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine (şi de familia mea). Luminează mintea şi mişcă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situaţia mea: fă-i să înţeleagă greutăţile în care mă zbat eu (şi familia mea).

Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câştigarea celor necesare existenţei mele (şi a familiei). De aceea te rog ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, ca să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin. "

Sfantul Anton e unul dintre sfintii care te ajuta cel mai repede.Iti doresc succes.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

sint atit de frumoase si de minunate aceste rugaciuni care iti ung sufletul oricit ai fi de trist si de suparat iti presara o raza de soare in inima si suflet iti da speranta de care ai nevoie astzi cind toti sintem acoperiti de necazuri si suparari
FLORI

mmary spunea...

Flori , iti doresc ca razele iubirii care se revarsa din aceste rugaciuni sa-ti lumineze , sa-ti insenineze si sa-ti inflacareze vesnic inima.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

multumesc mult pentru frumoasele cuvinte pe care tu le adresezi tuturor celor care au nevoie astazi cind suferinta si tristetea este peste tot as vrea sa daruiesc sf rita un milion din cei mai frumosi trandafiri de pe pamnt iti doresc sa ai parte de bucurii si multe flori in calea ta drags mery si te rog sa faci o rugaciune si pentru mine si familia mea caci avem mare nevoie roagate pentru fiica mea sper ca tu vei fi si linga noi caci sintem departe de tot ce ne drag de tara noastra de prieteni nostri de copilaria de strazile noastre de frumoasele si unicele noastre biserci de duhvnici nostri buni cu chip de sfinti de sarbatorile noastre cu miros de cozonac si brad de colindele copilariei de parintii nostri dragi mery draga mea FLOI

Anonim spunea...

Mery am scris gresit numele meu de flori am deshis intimplator computerul si asa am descoperit blgul tau minunat am citit aproape tot si am hotarit sa scriu si eu un mic gind chiar daca e trist la fel ca vremea de afara chiar daca ochii mei pling de suferinta tu miai dat o speranta caci ruginduma la sf rita ma simt mai puternica si astept ajutorul ei pretios FLORI

Anonim spunea...

Sfanta Rita ai grija si de copilasul meu care da un test azi , ial sub ocrotirea ta si ajutal sa scrie totul , sa ia o nota mare te rog din tot sufletelul meu.

Mimi spunea...

Mmary, ma pot ruga acestei Sfinte Rita daca sunt ortodoxa? ma rog lui Isus si Sfintei Fecioare Maria, si catre alti Sfinti neincetat de mai bine de o luna pt nelinistea si necazul din familia si casnicia mea; as incepe de maine si aceasta novena, poate si cu rugaciunile Sfintei Rita se va indura Mantuitorul Isus si de mine pacatoasa, pentru iertarea pacatelor mele cele multe, pt intoarcerea sotului meu la familia lui, luminarea mintii lui si ridicarea din patima desfraului. Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze mmary cu cele mai pretioase haruri! Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si milostiveste-te spre noi!

mmary spunea...

Draga Mimi, bineinteles ca te poti ruga Sfintei Rita.Iti sugerez ca in acelasi timp sa incepi si o novena catre Duhul Sfant pe care o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2011/03/sfaturi-pentru-ca-rugaciunea-sa-ti.html

Te rog sa spui , daca poti la ora 15 ( cand e ora Milostivirii Divine) , in fiecare zi , cu INCREDERE, rozariul Indurarii Divine care se spune asa:

Rozarul Divinei Îndurări

Se recită:

- Crezul
- Tatăl nostru
- Bucură-te Marie
- Mărire Tatălui

După care pe boabele mari, în loc de „Tatăl nostru”" se recită o singură dată:


„Veşnice Părinte, Îţi ofer Trupul şi Sângele, Sufletul şi Divinitatea Preaiubitului Tău Fiu, Domnul nostru Isus Cristos, ca ispăşire pentru păcatele noastre şi ale lumii întregi”.


Pe boabele mici, în loc de „Bucură-te Marie” se recită de 10 ori:


„Prin Patima Sa dureroasă, ai milă de noi şi de lumea întreagă”.

În încheiere se spune de 3 ori:


„Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără de moarte, ai milă de noi”.

Roaga-te cu INCREDERE deplina in bunul Dumnezeu .
Increderea e cea care ii misca cel mai mult inima.Ofera intreaga ta viata , intreaga ta casnicie Milostivirii Divine si nu dispera .

Te voi sustine si eu rugandu-ma pentru tine.

Dumnezeu sa te binecuvanteze , sa-ti binecuvanteze intreaga familie cu toate Harurile Spiritului Sfant cu Pacea , iubirea si Bucuria Sa!

Si inca ceva , in gandul tau , sa-l binecuvantezi mereu pe sotul tau , facand o cruce imaginara pe fruntea lui si spunand:
"Vino Duhule Sfant si binecuvanteaza-l pe sotul meu in numele Tatalui , al Fiului si al Duhului Sfant!Amin"(fa aceasta de cate ori iti amintesti)



Anonim spunea...

draga Mary iti doresc ca acest nou an sa iti aduca multa sanatete,bucurii fara numar fericire tot ce este bun si frumos in lume,o mie de trandafiri minunati sa fie presarati in drumul tau insotite de un sincer si calduros LA MULTI ANI FLORY

Anonim spunea...

Am uitat sa iti urez ca dumnezeu sa te binecuvinteze cu iubirea sa cea mare FLORY

mmary spunea...

Draga Flory, iti multumesc din suflet pentru gandurile frumoase trimise spre mine, pentru binecuvantari.

Cu siguranta te afli deja in rugaciunile pe care inima mea le rosteste.Pentru trandafirii pe care tu i-ai dorit asternuti in calea mea , ma voi ruga sa fie binecuvantata familia ta cu cele mai pretioase Haruri.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate comorile nesfarsitei Sale Milostiviri si sa reverse asupra voastra Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Draga mary iti multumesc penru rugaciunile pe care le rostesti pentru mine si fetita mea pentru sotul meu,dumnezeu sa iti dea putres si multa sanatate sa fi mereu alaturi de cei care au nevoie de cuvintele tale de speranta pe care tu ne faci sa o simtim e miraculos sa sti ca cineva se gindeste la tine ca fara sa te cunosca iti adreseaza un gind bun o urare ,te sustine cind iti este greu ca tu alaturi de o mare sfinta cum este sf rita te rogi pentru noi,ce poate fi mai frumos pe lume cu mare drag FLORI

Anonim spunea...

Draga mary iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase pentru urari,sf rita sa iti dea forta necesara pentru ceea ce faci,nu sti ce minunat e pentru mine sa te stiu ca existi,ca imi esti alaturi cu un gind bun,cu o rugaciune spusa cu sufletul curat,astazi cind nimeni nu se gindeste la oalta persoana trista si care are nevoie de ajutor.Flori

Anonim spunea...

multumesc

flory spunea...

multumesc

Iulia spunea...

Buna,Mary! Am facut aceasta novena de 3 ori,m-am rugat zilnic pt ca dumnezeu sa ne scoata dint-un mare necaz, nu e vb de un servici, bani sau lucruri materiale, ci doar sa il scape pe un membru al familiei de o mare problema...de 3 luni ma rog zilnic...si azi am vazut ca El nu mi-a ascultat rigaciunile. Sa nu ma intelegi gresit, am sa ma rog in continuare si am sa caut la El putere ca sa trec peste tot, dar ma intreb oare de ce nu a vrut sa ma ajute...ce se intampla in situatiilea astea..vreau daca poti sa ma ajuti sa gasesc o rugaciune, un verset ceva care sa ma faca sa inteleg. Iti multumesc enorm

mmary spunea...

Draga Iulia, din cate am constatat eu pana acum Dumnezeu actioneaza de cele mai multe ori diferit fata de asteptarile noastre atunci cand ele nu sunt conforme cu Vointa Sa Sfanta!
De-a lungul timpul m-am rugat pentru multe persoane sau situatii si daca in cazul unora rezolvarea a venit imediat , vizibil , fara urma de indoiala , in cazul altora Dumnezeu parea ca are alte planuri.Cu toate acestea marturisesc fara urma de indoiala ca Dumnezeu actioneaza intotdeauna spre binele nostru, spre binele REAL al sufletelor noastre.
Mi-ai cerut ceva care sa te faca sa intelegi cum actioneaza El iar Spiritul Sfant m-a inspirat sa te rog sa citesti cu rabdare urmotoarea postare.Sunt cuvintele Domnului nostru Isus Cristos transmise noua prin Luigi Gaspari.Te rog roaga-te intai Duhului Sfant sa te lumineze (poti rosti aceasta rugaciune:

"Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.
Amin."

apoi citeste cu inima deschisa aceasta postare:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2010/05/nestemate-din-caietul-iubirii.html

Ca si rugaciuni recomandate ti-as sugera sa faci novena catre Duhul Sfant pe care ti-o scriu aici ( iti voi scrie in mai multe mesaje deoarece nu incape tot intr-un mesaj:

mmary spunea...

Novena in cinstea Duh Sfant

In numele Tatalui si al Fiului si Sfantului Duh.Amin.

Ziua 1

Duhule Sfinte,Mangaietorule, te ador cu umilinta si te rog cu toata ardoarea inimii sa binevoiesti a ma ajuta sa primesc sfintele tale daruri.Eu nu Te pot primi, Duhule dumnezeiesc, fara ajutorul harului tau prevenitor.Fara tine nu pot sa-ti fiu placut.De aceea , te rog ca, precum ai pregatit sfanta Inima a Mariei pentru Intruparea Cuvantului vesnic, sa pregatesti si inima mea ca sa poata primi flacarile fericite ale iubirii tale, tu care vietuiesti si domnesti in vecii vecilor.Amin.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Patrunde , Doamne, cu focul Duhului Tau Sfant, inimile noastre, ca sa-ti slujim cu suflet curat si placut tie.Prin Cristos, Domnul nostru .Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Ziua 2

Duhule Sfinte,Sfintitorul sufletelor noastre, da-nu , te rugam, darul fricii de Dumnezeu, pentru ca avand pururi constiinta vie a infinitei maiestati a Creatorului nostru si a negraitei sale iubiri, sa fim gata a pierde toate, chiar si viata, mai degraba decat a-l supara prin pacat.
O, Marie, oglinda dreptatii, dobandeste pentru noi de la Duhul Sfant acest dar care sa ne dea cainta desavarsita pentru greselile noastre din trecut si tarie sa pastram cu sfintenie poruncile lui Dumnezeu.


Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Dumnezeule, in fata atotstiintei tale nimic nu este tainuit.Purifica gandurile inimilor noastre prin revarsarea Duhului Sfant, ca sa te putem iubi tot mai mult si preamari de-a pururi.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor .Amin.

Ziua 3

Duhule Sfinte, Sfintitorul sufletelor noastre, da-ne, te rugam, darul evlaviei, care sa ne ataseze de Tatal ceresc si sa ne uneasca cu Isus, Fratele nostru, si cu toti oamenii,deveniti, prin intruparea lui, fii ai lui Dumnezeu si frati pentru toti semenii nostri.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Dumnezeule, care prin lumina Duhului Sfant ai invatat inimile credinciosilor tai, da-ne ca in acelasi Duh, sa cunoastem cele drepte si sa ne bucuram totdeauna de mangaierea lui.Prin Cristos, Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Ziua 4

Duhule Sfinte,Sfintitorul sufletelor noastre, da-ne, te rugam , darul stiintei, ca toate lucrurile create si toate evenimentele sa ne vorbeasca despre Dumnezeu si sa ne indemne la preamarirea Lui .
O, Marie, Chivotul legii,dobandeste-ne de la Duhul Sfant acest dar pentru ca, inaltandu-ne de la cele nevazute, sa ne dezlipim inima de tot ceeea ce este trecator, cautand numai Imparatia lui Dumnezeu si sfintenia lui.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Doamne, revarsarea Duhului tau Sfant sa purifice inimile noastre si inviorarea de roua a harului sau sa le faca rodnice in fapte bune.Prin Cristos, Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Ziua 5

Duhule Sfinte, Sfintitorul sufletelor noastre, da-ne, te rugam, darul tariei, care sa ne umple de curaj intemeiat pe atotputernicia lui Dumnezeu, spre a duce la bun sfarsit tot ceea ce ne cere chemarea noastra.
O, Marie, Fecioara puternica, dobandeste-ne de la Duhul Sfant acest dar, pentru ca respectul omenesc sa nu ne impiedice in indeplinirea indatoririlor noastre de crestini si sa fim gata de a suferi orice decat sa calcam poruncile lui Dumnezeu.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Trimite , Doamne, pe Mangaietorul, care de la tine purcede, sa ne lumineze sufletele si, dupa fagaduinta Fiului tau, sa ne calauzeasca la tot adevarul.Prin Cristos , Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

mmary spunea...

Ziua 6

Duhule Sfinte, Sfintitorul sufletelor noastre, da-ne ,te rugam , darul sfatului, care sa ne arate limpede ce trebuie sa facem in orice imprejurare si care sunt mijloacele cele mai potrivite spre a ajunge la scopul vietii noastre.
O , Marie, Maica bunului sfat, dobandeste-ne de la Duhul Sfant acest dar , pentru a putea actiona intotdeauna, cu umilinta si incredere, pentru instaurarea Imparatiei lui Dumnezeu in noi si in lume.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Doamne,Dumnezeul nostru, da-ne harul ca prin puterea Duhului Sfant sa ramanem statornici pe calea mantuirii si sa-ti slujim cu fidelitate.Prin Cristos, Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Ziua 7

Duhule Sfinte, Sfintitorul sufletelor noastre, da-ne , te rugam, darul intelegerii, care sa ne deschida mintea spre a pricepe Cuvantul dumnezeiesc al Sfintei Scripturi asa cum ni-l vesteste Sfanta Biserica.
O, Marie, Fecioara preinteleapta, dobandeste-ne de la Duhul Sfant acest dar, ca sa nu ne lasam inselati niciodata de invataturi gresite, ci Cristos sa traiasca pururi, prin dreapta credinta , in sufletele noastre.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Doamne, noi imploram bunatatea ta, ca sa binevoiesti a trimite in sufletele noastre pe Duhul Sfant, care sa ne calauzeasca pe calea poruncilor tale.Prin Cristos, Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Ziua 8

Duhule Sfinte, Sfintitorul sufletelor noastre,da-ne , te rugam, darul intelepciunii, care sa ne lumineze ochii sufletului spre a crede cu tarie adevarurile revelate si a vedea toate lucrurile in lumina lui Dumnezeu.
O , Marie, Scaunul intelepciunii, dobandeste-ne de la Duhul Sfant acest Dar, pentru ca, inflacarati de iubire fata de Dumnezeu, sa implinim vointa lui in toate.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Te rugam ,Doamne,fa ca stralucirea maretiei tale sa se reverse asupra noastra si lumina din Lumina Ta, prin harul Duhului Sfant, sa intareasca sufletele acelora care au fost renascuti prin har.Prin Cristos , Domnul nostru.Amin.

Slava Tatalui si Fiului si Duhului Sfant , acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Ziua 9


O, Sfanta Treime, vrednica de adorare! Ne inchinam maiestatii tale si iti multumim pentru iubirea nemasurata pe care ne-o arati.
Iti multumim, Parinte Vesnic, si tie, Fiule dumnezeiesc, pentru darul minunat al Duhului Sfant, caci daruindu-ne iubirea ce purcede de la Voi, v-ati daruit pe Voi insiva noua, sarmanilor oameni.
Iti multumim, Duhule Preasfinte, care esti Dar si Datator de daruri, si te rugam din toata inima sa binevoiesti a-ti face salas in sufletele noastre.
Ce-ti putem da in schimb pentru acest bine negrait?
Iti inchinam gandurile si dorintele noastre, intreaga noastra fiinta.Stapaneste-ne si nu ingadui sa ne indepartam vreodata de tine.

Vino, Duhule Sfant, umple inimile credinciosilor tai.Si aprinde in ele focul iubirii tale!

Te rugam , Doamne, aprinde-ne de focul Duhului Sfant, pe care l-a adus pe pamant Domnul nostru Isus Cristos si pe care a dorit sa-l vada arzand in inimile noastre.El , care vietuieste si domneste in vecii vecilor.Amin.

mmary spunea...

Apoi aceste rugaciuni pe care le vei rosti in fiecare din cele noua zile:

Invocatie la Duhul Sfant
Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.
Amin.


Consfintire la Duhul Sfant

O , Duhule Sfinte, Iubire care purcezi de la Tatal si de la Fiul, Izvor nesecat de har si de viata, ma cosfintesc tie pe mine insumi si familia mea, trecutul meu , prezentul meu, viitorul meu, dorintele mele , alegerile mele, hotararile mele, gandurile mele, toate cate imi apartin si tot ceea ce sunt.
Pe toti aceia pe care-i intalnesc, pe care-i iubesc, si tot ceea ce vine in contact cu viata mea: sa fie binecuvantat de puterea luminii tale, de caldura ta , de pacea ta, Tu esti Domnul si de viata datatorul si in harul tau sufletul se curata.
O , Duh al Iubirii vesnice, vino in inima mea, reinnoieste-o si fa-o tot mai asemanatoare cu Inima Mariei, ca astfel eu sa pot deveni acum si pentru totdeauna tabernacolul prezentei tale Divine.
Amin.



Litania Duhului Sfant


Doamne, miluieşte-ne,
Cristoase, miluieşte-ne,
Doamne, miluieşte-ne,
Isuse, auzi-ne,
Isuse, ascultă-ne,
Tată din cer, Dumnezeule, miluieşte-ne pe noi! (*)
Fiule, Răscumpărătorul lumii, Dumnezeule, *
Duhule Sfânt, Dumnezeule, *
Sfântă Treime, un singur Dumnezeu, *

Duh al adevărului şi al înţelepciunii, *
Duh al înţelegerii şi al sfatului, *
Duh al tăriei şi al ştiinţei, *
Duh al evlaviei şi al fricii de Dumnezeu, *
Duh al iubirii, al bucuriei şi al păcii, *
Duh al răbdării, al bunătăţii şi al blândeţii, *
Duh al bunăvoinţei şi al statorniciei, *
Duh al credinţei şi al modestiei, *
Duh al înfrânării şi al curăţiei, *
Duh al umilinţei şi al prudenţei, *
Duh al vieţii şi al mântuirii, *
Duh al virtuţilor şi al harurilor, *
Duh al dumnezeieştii înfieri, *
Duh care purifici sufletele, *
Dumnezeule care cercetezi inimile şi adâncul fiinţei omeneşti, *
Împărţitor al harurilor cereşti, *
Cunoscător al gândurilor şi al intenţiilor inimii, *
Apărător sigur în timp de încercare, *
Mângâierea celor care încep să te slujească, *
Tăria şi curajul celor care merg pe calea virtuţii,*
Cununa celor desăvârşiţi, *
Fericirea tuturor îngerilor, *
Lumina Patriarhilor, *
Inspiratorul Profeţilor, *
Graiul şi ştiinţa apostolilor, *
Biruinţa Martirilor, *
Înţelepciunea Mărturisitorilor, *
Puritatea Fecioarelor, *
Frumuseţea lăuntrică a tuturor sfinţilor, *
Fii milostiv,
iartă-ne Duhule Sfinte,
Fii milostiv,
ascultă-ne Duhule Sfinte,
De orice păcat, mântuieşte-ne pe noi, (**)
De vicleniile diavolului, **
În ziua judecăţii, **
Noi, sărmanii păcătoşi, te rugăm ascultă-ne, (***)
Ca să ne ierţi toate păcatele, ***
Ca să binevoieşti a ne lumina şi ajuta intenţiile şi faptele noastre, ***
Ca să ne învredniceşti să suferim cu generozitate, în toate încercările, din dragoste către tine, ***
Ca să aprinzi în inimile noastre o dorinţă statornică şi pururi vie pentru desăvârşirea creştină, ***
Ca să ne întăreşti în pacea interioară şi adevărata linişte sufletească, ***
Ca să ne păstrezi în harul tău până la ultima noastră suflare, ***
Ca să ne primeşti printre aleşii tăi, ***
Ca să ne faci vrednici de mântuire, ***

Mielul lui Dumnezeu, care iei asupra ta păcatele lumii,
revarsă asupra noastră pe Duhul Sfânt.

Mielul lui Dumnezeu, care iei asupra ta păcatele lumii,
trimite-ne de la Tatăl pe Duhul Sfânt pe care ni l-ai făgăduit.

Mielul lui Dumnezeu, care iei asupra ta păcatele lumii,
dăruieşte-ne pe Duhul tău cel bun.

V. Trimite Duhul tău şi se vor crea!

R. Şi vei reînnoi faţa pământului!

mmary spunea...


Să ne rugăm:

Dumnezeule, pentru care nimic nu este ascuns, te rugăm ca prin revărsarea Duhului Sfânt să purifici gândurile inimilor noastre ca să te putem iubi din ce în ce mai mult şi să te lăudăm de-a pururi. Amin.

Vino, Duhule Sfinte !
Vino sa umpli inimile noastre cu Focul Iubirii Tale,
cu Bucurie si cu Sfintenie.
Tie, Glorie Eterna in vecii vecilor, Amin.
Vino, Duhule de Lumina !

mmary spunea...

Apoi rugaciunile:

" Rugaciunea de vindecare si eliberare
Deschideţi-vă mâinile şi inimile în faţa vindecării şi eliberării date de cei din Cer.

Să rugăm Sfântul Spirit să ne ajute să putem primi harurile oferite.

Isuse, adorăm puterea Ta dumnezeiască, cu care ai vindecat bolnavii, cu care ai alungat spiritele rele, cu care ai înviat morţii, cu care ai liniştit marea agitată.

Isuse, Te adorăm. Credem, că eşti prezent în Euharistie. Te rugăm să ieşi spiritual şi să mergi alături de bolnavii noştrii, să-i atingi cu iubirea Ta vindecătoare, eliberatoare.

Isuse, atinge fraţii noştrii bolnavi şi legaţi: trupul lor, sufletul lor, limba lor, inima lor, părţile lor bolnave,… ca acestea să se vindece.

Isuse, dă copiilor tăi bolnavi, legaţi, să Te privească ca pe Dumnezeu vindecător şi eliberator, care mergi printre noi, care pentru mântuirea noastră eşti capabil de orice bine.

Isuse binecuvântează-ne problemele, ca acestea să se rezolve după voia Ta.

Prin scumpul Tău Spirit Sfânt revarsă vindecarea Ta, eliberarea Ta.

Amin."

si acestea:

"Invredniceste-ma a te lauda pe tine, Fecioara Preasfanta; da-mi putere impotriva vrajmasilor tai" , dupa care se recita ", "Crezul"urmat de un "Tatal nostru" 4 "Bucura-te Marie" ( Nascatoare de Dumnezeu...) si un Slava Tatalui si Fiului si Spiritului Sfant,

iar apoi iar un Tatal nostru si 4 Bucura-te Marie si tot asa... pana la totalul de 4 Tatal nostru , 12 Bucura-te Marie si 4 Slava Tatalui.

La urma se recita rugaciunea :

"Sub ocrotirea ta alergam, Sfanta Nascatoare de dumnezeu, nu ne dispretui rugaciunile in nevoile noastre, ci ne mantuieste pururea de toate primejdiile, Fecioara slavita si binecuvantata.Amin."

mai spune te rog si aceasta rugaciune:

" O, Mamă a Lui Dumnezeu, mamă a Mântuirii,
Acoperă-mă cu Mantia Ta Preasfântă şi protejează familia mea de influenţa satanei şi a îngerilor lui decăzuţi.

Ajută-mă, ca întotdeauna să am încredere în Divina Milostivire a iubitului tau Fiu, Isus Cristos.

Păstrează vie iubirea mea pentru El şi nu lăsa ca vreodată să mă rătăcesc de la Adevărul Învăţăturilor Sale, indiferent câte ispite mi-ar sta în cale. Amin"

mmary spunea...

Draga mea , poate ti se pare mult insa daca vei gusta rugaciunile si le vei rosti cu inima sincera vei simti Spiritul Sfant revarsandu-se peste tine , peste viata ta.

Bineinteles ca in aceasta perioada ar trebui sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des , asa Isus cel care va fi prezent in tine iti va da curaj , incredere si forta.

Vreau sa-ti mai spun ca niciuna dintre rugaciunile pe care le-ai rostit pana acum nu s-a pierdut , rugaciunile sunt aducatoare de mari haruri.Roaga-te cu incredere si cu iubire.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate Harurile si darurile Duhului Sfant si sa reverse asupra ta si a celor pt. care te rogi Pacea , iubirea , bucuria si Milostivirea Sa.

Gabi B. spunea...

Pentru mine Sfanta Rita este ca o sora. Vorbesc cu ea si ii spun suferintele mele, iar ea a gaseste intotdeauna calea cea mai buna pentru a le depasi. De multe ori si-a aratat bunatatea fata de mine si m-a ajutat, de aceea consider oportun momentul acesta de a-i multumi pentru tot ce a facut pentru mine si familia mea si totodata marturisirea mea sa fie un imbod pentru ceilalti sa o cheme in ajutor in nevoile lor, caci sfanta nu ii va dezamagi. Ea este mereu aceeasi, credinta noastra insa trebuie sa creasca.

Anonim spunea...

bunaziu sunt o fata de 24 de ani ma aflu in germania cu sotul meu ne este foarte greu aicia mai ales mie in special vreau doar sa te rog doamne sami dai putere si multa credinta multaa eu tin mult doamne la tine esti mereu in sufletul meu orice ar fin nimic nu mi te poate scoate din suflet doamne iartami pacatele doamne si ajutama sa merg mai departe in viata cu capu sus ,stiu ca uneori uit de tine doamne si simt un gol in sufletul meu dar nu vreau sa ma las orice ar fi te vreau cu mine mereu.Ajutama doamne si pe mine sami indeplinesc visu de a avea o casa si ferestema doamne de ispite rele te rog doamne ma bucara sa vad atata lume pe pagina astasunt sigura cati umple inima de bucurie la fel cum si mie ai grijadoamne de toti care ati sunt alaturi si cei care nuti sunt alaturi ajutai sa vada calea drumul spre tina te iubesc doamne multumesc pentru tot .andrea hotea si ciprian budea

mmary spunea...

Gabi B , ce minunat e cand ne amintim sa multumim pentru binefacerile primite, ploi de haruri se vor revarsa peste noi in acele momente.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

mmary spunea...

Andrea, fie ca Dumnezeu sa asculte glasul inimii tale si sa-ti implineasca cererile.

Ai incredere deplina in El si ofera bratelor Sale Milostive toata situatia ta, greutatile tale, sperantele si dorintele tale.Apoi ai incredere ca totul se va rezolva.

Bineinteles ca intre timp nu trebuie sa uiti sa te rogi , sa te spovedesti si sa te impartasesti caci astfel Isus patrunde in inima ta si-ti va conduce viata.

Te voi avea si eu in rugaciunile mele , asa cum ii am pe toti cei care-mi citesc blogul.Eu va daruiesc in fiecare dimineata si seara bunului Dumnezeu , prin Inima Neprihanita a Sfintei Fecioare Maria si ma rog pentru ca sufletele voastre sa primeasca Harul Imunitatii si sa fiti mantuiti.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Mantuirea Sa!

Anonim spunea...

offf mari dumneata sunteti mandria tatalui nostru te simt atat de calda si de primitoare ma bucur atat de mult ca existi si ne sfatuiesti multumesc da ai dreptate ar trebuii sa ma spovedesc si sa ma impartasesc am so fac am sa caut casa domnului si am sa te ascult ,spunemi o rugaciune care simti tu ca eu ar trebui sa o invat ,am citit toata pagina dumneavostra si mia placut foarte mult ajutama doar sami schimb viata si sa ma apropiu de tatl nostru cu sinceritate si dragoste ,mia fost foarte greu in viata si am doar 24 de ani si tot timpu cand eream sa cad in prapastie sincer dumnezeu ma ridicat tot timpu, eu ma rog din cand in cand cum ma invatat bunica mai uit cateaodata pic obosita si stiu ca nui bine sa uit dar mereu inaite de culcare spun un multumesc lui doamne eu stiu ca exista in sufletul meu dar vreau sal simt mai mult in jurul meu ,multumesc petru sfaturi mari dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe toata lumea cu pace si bucurie in sufletele nostre multumesc doamne si pentru ziu de astazi.
andrea si ciprian

mmary spunea...

Draga mea Andreea, daca vrei sa-l cunosti mai bine pe Isus cred ca cea mai potrivita cale de a te apropia de El e Sfanta Fecioara, Sfanta Sa Mama.Pune-te sub ocrotirea Ei , abandoneaza-te Ei si vei afla cea mai usoara cale catre adorabilul Sau Fiu.

Rugaciune de Consfintire la Inima Neprihanita a Mariei

Fecioara puternica si Mama preamilostiva,
Regina a cerului si scaparea pacatosilor,
ne consfintim Inimii Tale Neprihanite.
Iti inchinam faptura noastra
si intreaga noastra viata;
tot ce avem, tot ce iubim
si tot ce suntem.
Ale tale sa fie trupurile noastre,
inimile si sufletele noastre,
salasurile noastre,
familiile si neamul nostru.
Voim ca tot ceea ce este in noi
si in jurul nostru sa-ti
apartina si sa se impartaseasca
din binecuvintarile Tale de Mama.
Amin.


******

O, Mamă a Lui Dumnezeu, mamă a Mântuirii,

Acoperă-mă cu Mantia Ta Preasfântă şi protejează familia mea de influenţa satanei şi a îngerilor lui decăzuţi.

Ajută-mă, ca întotdeauna să am încredere în Divina Milostivire a iubitului tau Fiu, Isus Cristos.

Păstrează vie iubirea mea pentru El şi nu lăsa ca vreodată să mă rătăcesc de la Adevărul Învăţăturilor Sale, indiferent câte ispite mi-ar sta în cale. Amin


*******

O, Mamă a lui Dumnezeu ajută-mă să-mi pregătesc sufletul pentru Darul Duhului Sfânt.

Ia-mă de mână ca pe un copil şi prin puterea Duhului Sfânt pune-mă pe calea spre darul discernământului.

Deschide-mi inima şi învaţă-mă să mă abandonez în trup, minte şi suflet.

Scapă-mă de păcatul mândriei şi roagă-te să fiu iertat

pentru toate păcatele din trecut, astfel încât sufletul meu să fie purificat

pentru a deveni întreg astfel încât să pot primi Darul Duhului Sfânt.


Iţi mulţumesc Mamă a Mântuirii pentru mijlocirea ta şi aştept cu iubire în inimă acest Dar după care tânjesc cu bucurie. Amin.

******
Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.


Vino, Duhule Sfinte !
Vino sa umpli inimile noastre cu Focul Iubirii Tale,
cu Bucurie si cu Sfintenie.
Tie, Glorie Eterna in vecii vecilor, Amin.
Vino, Duhule de Lumina !

*******

Rugaciunea de dimineata

Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,
gandul meu se indreapta catre Tine, Dumnezeul meu.
Iti incredintez toate actiunile acestei zile, iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,
pe aceia pe care ii voi intalni,
pe aceia pentru care poate voi suferi, pe aceia care se roaga pt. mine,pe aceia care s-au incredintat rugaciunilor mele,pe aceia dupa care tanjeste Inima Ta,
pe toti aceia pentru care nu se mai roaga nimeni...
Fereste-ne de orice rau.
Tie ma adresez la inceputul acestei zile:
in Tine imi pun toata increderea.
Serveste-te asadar de mine pentru ca sa se implineasca binele.
Aceasta zi este a Ta.
Fa ca ea sa se scurga dupa vointa Ta.
Amin.

******

Sper ca aceste rugaciuni sa rezoneze cu sufletul tau si sa te apropie cat mai mult de bunul Dumnezeu si sa te ajute sa gusti si sa te delectezi cu toate deliciile iubirii Sale!

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

ana spunea...

mmary draga mam minunat de tine mereu dar acum am citit toate comentariile tale adik tot ajutorul pe kre tu il daioamenilor aflati in dificultati...esti o persoana extraordinara!!!eu nu stiu cum ai tu timp pt. toti oamenii mai ales k ai si 4 copii am inteles deci esti un om normal cu familie dar in acelasi timp esti o adevarata minume a lu dumnezeu!!!...esti exact ce caut eu demult...cred k tiai dat seama k sunt aceasi ana kre tia mai scris saptamina trecuta...miai trimis un lik pe kre nam reusit sa intru nu stiu de cek nu ma prea pricep la internet,dar uite k dumnezeu ma adus aici la postarea asta cu sf. rita...defapt cred k aici mai trimis si tu ...am sa incerc sa te mai deranjez si eu cu ceva sfaturi ...deokmdata iti multumesc pt. tot ce faci in aceste vremuri grele pt. oameni!!!si multumesc bunului dumnezeu k egzisti!!!laudat sa fie isus si maria!!!

mmary spunea...

Draga mea Ana , folosesti cuvinte mult prea mari la adresa mea.

Intr-adevar eu sunt o femeie obisnuita care are 5 copii (s-a mai nascut un copilas de la postarea aceea in care citeai ca am 4)deci singurul caruia trebuie sa-i multumim pentru tot ajutorul care ni se ofera e Domnul si Dumnezeul nostru deoarece prin sfintii Sai, prin ingeri si prin Sfanta Fecioara ne-a trimis ajutoare de nadejde.Ei sunt "minunile lui Dumnezeu"...eu sunt doar o sarmana pacatoasa care uneori reuseste , cu ajutorul Lui , sa se deschida Harurilor pe care Dumnezeu le trimite asupra mea.

Trebuie sa fim atenti , sa observam prezenta Lui in viata si inima noastra si sa-i tinem mereu usa deschisa.El e singurul pe care trebuie sa-l cautam , singurul dupa care trebuie sa tanjim, singurul pe care trebuie sa-l laudam si sa-l iubim.

Iti multumim Doamne , Dumnezeul nostru pentru tot ceea ce ne daruiesti.

Draga Ana , oricand doresti sa ma intrebi ceva voi incerca sa te ajut asa cum ma va inspira Duhul sfant si Sfanta Fecioara Maria , Mama noastra draga.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata Iubirea , Pacea , Milostivirea si Bucuria Sa!

ana spunea...

multumesc draga mmary pt. raspuns....abia astept ziua de miine sa -ti povestesc despre framintarile mele la kre sper sa ma poti ajuta...il invoc si eu mereu pe duhul sfint dar cred k nu am destula credinta k sal simt ...asa k am sa apelez la tine sa ceri un sfat pt. mine de la dumnezeu prin sf. duh ...sa te binecuvinteze bunul dumnezeu!!!!!!!!!

Anonim spunea...

draga mery ma bucur mult de prezenta ta in blog de frumoasele cuvinte pe care le adresezi tuturor ce poate fi mai minunat ca o dulce mamica de cinci copilasi sa se ocupe si de alte persoane sa le fie alaturi in momente grele cu o minunata rugaciune,tu impreuna fecioara maria cu sf rita dati forta tuturor ce au nevoie,va daruiesc azi din sufletul meu de aici de departe in ceas tirziu o mie de frumosi trandafiri albi ca zapada,dumnezeu sa te binecuvinteze cu pacea si iubirea sa pe tine si familia ta.FLORI

mmary spunea...

Draga Ana , Dumnezeu ne e intotdeauna aproape chiar daca nu-l simtim.Ba chiar e mai unit cu noi atunci cand nu-l simtim , asa-i spunea Isus Sfintei Faustina.

Deci ai INCREDERE, iar atunci cand simti ca credinta ta e mica rosteste din inima impreuna cu apostolii: "Doamne , sporeste-ne credinta! " si invovca-l mereu pe duhul sfant .El e LUMINA si Intelepciunea inimilor si mintilor noastre.

Curaj!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinita Sa iubire!

mmary spunea...

Draga mea Flori , iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase , insa sincer eu nu le merit.Sfanta fecioara si sfintii insa le merita cu prisosinta si de aceea le-am daruit lor trandafirii virtuali frumosi si albi pe care tu ni i-ai oferit.

Cu toata inima o rog pe Sfanta Fecioara sa te binecuvanteze cu Binecuvantarea Sa Speciala si Materna!

Ioana spunea...

Intru aici,pentru a ma ruga SF.Rita.Imi doresc,sa raman insarcinata..sa avem si noi copilasi..pare imposibil dar am incredere,ca Dzeu in marea Lui mila..si prij mijlocirea sfintilor Lui iubiti ne va biencuvanta si pe noi..Ganduri bune ,Dzeu sa ne ajute!

mmary spunea...

Draga Ioana , ma voi ruga si eu pt. tine, pentru voi.Te rog incredinteaza totul in bratele Milostivirii Divine si ai incredere in Isus!

Cu blandul Isus sa va binecuvanteze Fecioara de Sus!

Ioana spunea...

mmary,multumesc din suflet!Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Anonim spunea...

Buna ziua! Am si eu un mare necaz...sora mea divorteaza, a gasit un alt barbat si vrea sa isi parareasca sotul..indiferent cat am sfatuit-o si indrumat-o nu ma asculta. Va rog din sulet reomandati-mi o rugaciune..ma rog pt ea sa isi gaseasca drumul si sa renunte la acel barbat, sa se caiasca si sa se intoarca la sotul ei.

mmary spunea...

Draga Anonima, cred ca ar fi potrivit daca te-ai ruga Sfantului Anton cu aceste rugaciuni:

Rugăciune pentru îndreptarea unei persoane scumpe (soţ, copil etc.)

Sfinte Antoane, tu care eşti plin de dragoste sfântă faţă de cei păcătoşi, şi n-ai cruţat trudă, rugăciune şi fapte aspre de pocăinţă pentru a-i readuce la Dumnezeu, vino în ajutorul meu ca să îndrept o persoană scumpă inimii mele, dar care este departe de iubirea lui Dumnezeu din cauza vieţii ei dezordonate. Tu ştii că această persoană nu este cu totul rea. Are o inimă bună. Îşi iubeşte familia şi-i vrea tot binele. Dar, din nefericire se uită pe sine şi nu vede propria-i mizerie sufletească în care se află. Este ca un sărman orb, iubite sfinte Antoane, şi depinde de tine să-i dobândeşti lumină de la Dumnezeu. Adu-o înapoi în Casa Tatălui ceresc, dar curând, căci altfel este în primejdie să cadă pradă diavolului.

Sfinte Antoane, dacă această persoană nefericită şi-ar cunoaşte starea de plâns şi dacă s-ar gândi la primejdia de a cădea în orice clipă pradă osândei veşnice - la care se expune atât de uşor - atunci desigur că s-ar îndrepta. Binevoieşte, deci, a-i deschide ochii. Fă-o să înţeleagă mizeria sufletească în care se află. Ridic-o din noroiul păcatelor în care s-a înglodat aşa de adânc. Sfinte Antoane, nu te cuprinde mila când priveşti acest suflet? Fă ca acest fiu rătăcit să înţeleagă întreaga decădere la care a ajuns. Întoarce-l la casa Tatălui ceresc. Ia-l sub protecţia ta şi mijloceşte pentru el ca Domnul să-şi deschidă braţele milei sale nesfârşite, să-i dea sărutul de pace şi de împăcare, reaşezându-l în drepturile pierdute. Sfinte Antoane, mare făcător de minuni, îndeplineşte-mi ruga. Este în joc sângele dumnezeiesc al lui Isus Cristos. Amin.

Pentru întoarcerea celor înstrăinaţi de Dumnezeu

Ştim, sfinte Antoane, că tu ai dobândit de la Dumnezeu puterea de a vindeca boala cea mai îngrozitoare, lepra. Dar nici o lepră nu este mai ruşinoasă şi mai vătămătoare decât păcatul. De aceea te rog, ocrotitorul meu, păzeşte-mi trupul de lepră şi de toate bolile molipsitoare, dar mai ales sufletul de păcat.

Te rog, mijloceşte pentru toţi cei înstrăinaţi de Dumnezeu prin păcate. Isus ne-a asigurat că El nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă şi să aibă viaţă. Cu bunătate el îi cheamă pe toţi: "Veniţi la mine, toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi eu vă voi uşura". Dacă s-ar uita la păcate, cine ar putea să stea în faţa lui? Meritele tale, sfinte Antoane, vor acoperi mulţimea păcatelor, vor îmblânzi pe Dumnezeu spre milostivire, ca să-i aducă pe păcătoşii pentru care eu cer mijlocirea ta, pe calea binelui şi să-i primească iar în casa părintească, de care au fost înstrăinaţi. Amin.


Sfantul Anton este grabnic ajutator si cred ca ar ajuta mult daca ai tine o novena de 9 marti catre sfantul Anton si daca in aceste 9 marti ai oferi si cate o Sfanta Liturghie pentru sora ta.

Novena catre Sf. Anton o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2012/01/novena-sfintului-anton.html

Rugaciunile mentionate mai sus ar fi bine sa le rostesti zilnic , ba chiar de mai multe ori pe zi.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele haruri de care aveti mai mare nevoie.

Anonim spunea...

Sf Rita este sfanta imposibilului ma rog din toata inima si din tot sufletul meu sa ma ajute imi pun toata increderea in Ea si stiu ca ma va ajuta slava Domnului Amin

mmary spunea...

Anonim, Sfanta Rita sa-ti asculte rugaciunea si increderea pe care ti-o pui in ea , iar bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti implineasca dorintele bune ale inimii.

Anonim spunea...

buna ziua am aproape 16 ani si sunt disperata.Am o relati de un an si jumatate si cred ca am ramas insarcinbata. NU as vrea sa fie asa ptr ca nu le as pute face una ca asa parintilor si rudelor mele. Sunt disperata si nu mai pot de frica. Sunt impotriva avortului si nu stiu ce sa fac. Ma rog intruna dar nu mai am speranta. Oare a sa fac. Va rog ajutati ma va implor. Va multumesc

mmary spunea...

Anonima ( 1) , cred ca daca ati scrie macar o initiala a numelui , fie ea si fictiva , mi-ar fi mai usor sa ma adresez .

Apoi , imi pare sincer rau ca nu te pot ajuta cu o parere specializata. Cum as putea sa-ti dau eu un sfat care tia-r putea schimba intreaga viata cand eu nu sunt decat o sarmana femeie ? Pot doar sa-ti sugerez niste subiecte la care sa meditezi:

- oare de ce doresti sa te agati de o relatie care nu merge deloc , o relatie in care nu esti iubita si respectata?

- de ce sa nu te rupi de acest trecut si sa traiesti intr-un prezent pe care il poti trai frumos incercand sa construiesti o relatie onesta bazata pe credinta, iubire, respect sinceritate?

Parerea mea e ca ar trebui sa cauti un preot bun , caruia sa-i povestesti tot si sa-l rogi sa te sfatuiasca.Azi la ora 15 m-am rugat pentru tine si te-am incredintat milostivirii divine.

Iti doresc din suflet sa ai curajul sa-ti construiesti o viata frumoasa in credinta , speranta si iubire.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

mmary spunea...

Anonima ( 2) , imi pare rau pentru situatia in care te afli, insa te rog in niciun caz sa nu-ti ucizi copilasul.

Cand te rogi , trebuie sa te rogi cu inima , cu credinta si SPERANTA, doar asa rugaciunile sunt ascultate.

Iti recomand sa iei legatura cu Asociatia " Darul Vietii" deoarece aceasta asociatie sustine femeile insarcinate oferind ajutor de specialitate . Cu siguranta te vor sfatui si invata cum sa actionezi si sa rezolvi aceasta situatie.Ii poti contacta la numerele de telefon:

0356-445040

0721-335704

iar aici vei gasi siteul lor pe care sunt postate foarte multe materiale care te vor ajuta.

http://www.darulvietii.ro/

Draga mea , lasa disperarea sa se risipeasca.Esti insarcinata iar acesta e un MIRACOL .

Dumnezeu ti-a daruit un copilas care acum creste in tine si are nevoie de tine.

Bucura-te! Fii curajoasa ! Lupta pentru el ! E copilasul tau iar parintii , dupa socul initial il vor accepta si te vor ajuta.Trebuie sa fii curajoasa !Daca ai stii cate bucurii iti va aduce.

Lasa tristetea si surade vietii care creste in tine : binecuvanteaz-o si roaga-te cu credinta si speranta .

Ofera-te Milostivirii Divine, cufunda-ti copilasul in oceanul milostivirii Divine si totul se va rezolva .Ai incredere in Isus!

Acesta e secretul: increderea deplina in Milostivirea Divina!

Ma voi ruga si eu pentru tine.Si mi-as dori sa mai aflu vesti despre ceea ce ti se intampla.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale iubirii si milostivirii Sale!

Anonim spunea...

Buna ziua din nou,initiala numelui este R si numele sfant Elena.va multumesc pt sfat. Nu voi inceta sa ma rog bunului D,zeu si ca toate problemele mele sa se rezolve.Nu pot sa inteleg de ce aceea femeie nu poate sa inteleaga ca el(G) inca ma iubeste.Din cate stiu si ea a avut probleme in trecut si nu inteleg de ce face toate aceste lucruri si e atat de rea si de ce nu recunoaste ca inca il cauta.Ar trebui sa se gandeasca ca D.zeu exista si mai devreme sau mai tarziu o sa plateasca pt tot ceea ce face.Va multumesc din nou ca ma ascultati ca numai asa imi pot descarca sufletul de suferinta.Sper ca bunul D.zeu sa.si intoarca fata spre mine si sa imi asculte rugaciunile

mmary spunea...

Draga Elena, daca el te iubeste atunci indiferent cat de mult il va cauta ea , el va ramane cu tine.

Ai incredere , fii buna , calma si iubitoare , astfel el va descoperi mereu partile tale frumoase .

Delicatetea , gingasia , romantismul sunt calitati care atrag mereu inima in iubire.
Nu uita acest lucru , foloseste-l.
Nu te gandi la nimic urat , incearca sa surazi , sa zambesti , sa te bucuri...

Reprosurile nu fac bine niciodata, dimpotriva , ranesc si stimuleaza orgoliul care nu stie sa faca altceva decat sa jigneasca , sa raneasca.

Roaga-te cu incredere si iubeste cat stii tu de frumos.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

Anna:-* spunea...

Multumesc foarte mult pentru sprijin. Vorbele tale sa sti ca m au intarit. Sper sa ma insel. Mi ar placea sa am un copil dar cred ca la cei niki 16 ani ai mei nu ar fi varsta potrivita si tatal meu fiind preot l as face de ras si nu numai pe al ci pe toata lumea si asta ma face sa imi pierd speranta. Sunt constienta de vina mea si de pacatele mele si chiar maine am sa merg sa ma spovedesc. VREAU cu tot din adinsul sa ma indrept si sa nu mai fac aceleas greseli. Ma bucur nespus ca am gasit acest site si ca pot vorbi cu tine. Mama mea il urmareste si din antamplare intrand sa caut rugaciuni puternice ptr minuni am dat de acest site. Vazand ca multa lume il acceseaza si cu ajutorul tau si au gasit liniste am incercat si eu si uite ca mi ai raspuns facandu ma sa am speranta si sa fiu increzatoare. MUTUMESC NESPUS. Abea astept sa imi raspunzi. Dumnezeu sa te aiba in paza. Cu blandul Isus! Sa ne binecuvinteze fecioara de sus!!! Ps:sunt fata de 16 ani cu eventuala sarcina. TE PWP

mmary spunea...

Draga Anna, ma bucur sa vad ca speranta incepe sa se nasca in sufletul tau .Ca sa nu mai stai in incertitudine cred ca ar fi indicat sa faci un test de sarcina , e ieftin si-ti arata daca esti sau nu insarcinata ( cel mai ieftin e vreo 4 lei, si e bun).

Apoi, daca esti insarcinata , te rog ia legatura cu doamna Gerda , la numerele de telefon indicate mai sus ( sotul ei este preot) si te va sfatui foarte bine, crede-ma.

Si chiar daca ma repet , iti spun , in cazul in care esti insarcinata: BUCURA-TE!

Copilasul tau simte toate starile tale, iti simte iubirea sau dispretul , bucuria sau tristetea. Eu am 5 copii si crede-ma sunt cea mai mare bucurie iar perioada in care eram insarcinata a fost MINUNATA, fasinanta , fericita!

SFanta Fecioara sa te ocroteasca si sa te binecuvanteze cu delicata sa iubire!

Anonim spunea...

MA NUMESC VERONICA AM 32 DE ANI SUNT CASATORITA DE 10 SI NU REUSESC SA RAMAN INSARCINATA ,MEDICII NU-MI DAU NICI O SANSA,TE ROG INVATA-MA CUM SA MA ROG POATE SE INTAMPLA UNMIRACOL,I-MI DORESC FOARTE MULT UN COPILAS.MULTUMESC

mmary spunea...

Draga Veronica ( mi-e tare drag numele tau deoarece daca fiul meu cel mic al fi fost fetita Veronica i-as fi pus numele)la Dumnezeu nimic nu ii este imposibil.Daca te vei ruga cu incredere si te vei abandona Milostivirii Lui cine stie ce bucurie va darui El inimii tale.

Cred ca ar fi foarte potrivit sa faci concominent 3 novene:

1.incepand de azi , vineri , 29 martie , 9 zile la rand, sa rostesti Novena Milostivirii Divine pe care o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2009/11/novena-indurarii-divine.html


2. incepand de marti sa faci 9 marti la rand Novena catre Sfantul Anton , pe care o gasesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2012/01/novena-sfintului-anton.html

3. incepand de joia viitoare sa faci in 9 zile de joi Novena catre Sfanta Rita, ale carei rugaciuni le gasesti chiar in aceasta postare la care comentam.

In fiecare zi , incepand de azi si pana cand termini toate novenele sa rostesti in fiecare zi urmatoarea rugaciune catre Sfantul Anton:

Rugăciune pentru a avea copii

"Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveşte cu îndurare şi vezi cum trăiesc în întristare, pentru că Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni şi eu mamă, sau dacă devin, îmi curmă bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legătura de iubire dintre soţi: mijloceşte, deci pentru mine la Domnul, ca El să ne mângâie cu un copil şi să ni-l ţină în viaţă.

Eu făgăduiesc că îl voi creşte şi educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o faţă de Pruncul Isus, dobândeşte-mi acest har. Iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, uşurează-ne, mie şi soţului meu traiul, cu haruri deosebite, ca să fim pururi resemnaţi în voinţa lui Dumnezeu şi să ne folosim de starea noastră pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin."

Bineinteles ca e bine , chiar necesar sa te spovedesti si sa te impartasesti pentru a fi in stare de Har , impreuna cu Isus.

De azi incep si eu Novena Milostivirii Divine si ma voi ruga si eu pentru tine , si pentru voi toti cei care ati scris mesaje aici.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale iubirii si milostivirii Sale iar Sfanta Fecioara Maria sa va ocroteasca cu rugaciunile si gingasa Sa iubire!

Anna spunea...

Stiu si eu mai am 4 fratiori si ma bucur. Si tatal meu este preot. Chiar azi o sa fac testul si sper ca totul sa fie bine. Multumesc pentru sfaturi si as vrea ca pe parcurs sa mai vorbesc cu tine acum chiar daca nu te cunosc ca persoana in realitate macar prin intermediul computerului pot vorbi cu tine si te simt ca pe o prietena.Iti multumesc inca o data si astept sa mai vorbim. Cu blandul Isus! Sa ne binecuvinteze Fecioara de sus.

Anna spunea...

Draga mmary sat sti ca am facut un test de sarcina azi si nu sunt insarcinata. Sper sa fie asa.Multumesc pentru incurajari. Te pwp

mmary spunea...

Draga Anna, daca testul a iesit negativ , atunci nu cred ca esti insarcinata, dar pt. linistea ta , daca au trecut cel putin 5 saptamani de la ultima menstruatie du-te si fa-ti si un ecograf.

Stii ,uneori , Dumnezeu ne trimite astfel de incercari pentr a ne atrage atentia.Ieri spuneai ca doresti sa mergi la spovedanie. Inainte de a merge te rog sa-ti cercetezi cu atentie constiinta, cheama Duhul Sfant sa te lumineze si roaga-O pe Sfanta Fecioara sa se roage pentru tine sa poti face o spovada buna.

Ce inseamna o spovada buna? Probabil ca sti...dar o sa enumar si eu cateva caracteristici pt. cei care vor citi:

O spovada buna e atunci cand ti-ai examinat cu atentie constiinta , ti-ai notat pacatele si cu smerenie si cainta sincera iti ceri iertare pentru ele si te hotarasti cu toata fiinta ta sa nu le mai faci.

De aceea pentru binele si bucuria ta si a parintilor tai, pt. a avea o casnicie binecuvantata , te rog ca de acum inainte sa incerci sa traiesti in castitate pana cand te vei casatori.

Pentru a putea face o spovada buna , si mai ales pentru a vedea cum e casatoria cu adevarat te rog citeste "Marturia Gloriei Polo" pe care o vei gasi aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.ro/2009/12/am-fost-la-portile-cerului-si-ale.html

Paginile de la 16-19 sunt despre casatorie.Te rog citeste-le macar pe acelea.

Ca sa vezi scrisul mai bine da clik pe acea fotografie cu pagina iar sdup ce o citesti dai back si dai clik pe urmatoarea.

Cu siguranta vei intelege multe , multe lucruri care te vor ajuta.

Astept noi vesti despre tine.

Te imbratisez cu mult drag.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Draga mmary am si ieu o problema cu baiatul meu a plecat deacasa si vreau sa se intoarca acasa .Ajutama mmary si spunemi ce rugaciuni sa fac,ieu ma rog la Sf Rita ieste vreo rugacine speciala pt intoarcerea copiilor plecati?Ai un suflet tare bun si vad ca ajuti multa lume asa ar trebui sa fim toti,doamne autane .Te imbratisez cu mult drag

mmary spunea...

Draga mea , esti cumva Elena ?Daca da sa stii ca eu sunt Mariana de la Mintiu , prietena Simonei, si impreuna cu fiica mea ne rugam in fiecare zi pentru ca fiul tau sa se intoarca acasa.

Am gasit aceasta rugaciune catre Sfantul Anton:

Rugăciune pentru întoarcerea celor înstrăinaţi de familie

Dumnezeule veşnic, Creatorul cerului şi al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiţi. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi şi i-a făcut să fie duşmanii propriei lor iubiri.

Însă tu ai milă de cei ruinaţi sufleteşte şi-i întorci la datoria lor. Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate şi de a-i readuce pe copiii înstrăinaţi de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea şi nevrednicia mea.

Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învăţătură şi un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruinţă de acum înainte pentru familia mea.

Priveşte, Doamne spre familia mea dezbinată şi adu înapoi pe (tatăl, soţul, copilul,...) meu pentru ca uniţi din nou, să-ti putem sluji împreună aici pe pământ şi la sfârşitul vieţii noastre să fim uniţi în cer. Amin.

Duminica e Duminica Divinei Milostiviri, si poate pana atunci Sfanta Fecioara careia l-am incredintat pe fiul tau , pentru a-l sti in siguranta, il va aduce acasa.

Ai incredere si roaga-te, Isus e bun si milostiv.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale iubirii si milostivirii Sale!

Anonim spunea...

Draga mariana nu sint Elena,ieu iti ccriu din spania.Iti multumesc pt rugaciune,rugaciunile lui Sf Anton le am si ieu si ma rog si lui si la Sf Rita si ma rog si la Sf Iuda Tadeu.Am inceput de citeva zile novena lui Sf Iuda Tadeu si pe SF RITA o rog sa ma ajute.Iesti Mariana iesti o femeie cu suflet foarte bun,poti sa-mi spui te rog din ce zona iesti din rominia?Am sa ma rog si pt tine si familia ta.Doamne ajutane!

mmary spunea...

Draga mea , imi cer scuze, unei cunostinte i-a plecat copilul de acasa din 28 martie si credeam ca ea mi-a scris .Eu sunt din Gherla , judetul Cluj. M-ar ajuta daca mi-ai spune macar numele copilului tau sa ma rog pentru el.

Oricum , Novena catre Milostivirea Divina pe care am facut-o si care o termin maine a avut ca intentie principala revarsarea Milostivirii Divine asupra tuturor celor care au comentat sau au citit ceva de pe acest blog , si in special asupra tuturor celor care au comentat la aceasta postare caci aici s-au deschis inimi triste.

Iti multumesc mult pentru rugaciuni fiecare avem nevoie de rugaciuni , de haruri, de bunatate , de iubire.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Draga mmary ieu am crezut ca iesti din Iasi acolo am o prietena ia mi-a facut cadou cartea lui SF ANTON.Pe baiatul meu il cheama Florin,iti multumesc din tot sulletul pt tot ce faci pt mine si ieu am sa ma rog pt tine si familia ta.Am sa incep Novena Milostivirii Divine de miine. Doamne ajutane!

mmary spunea...

Draga " mama a lui Florin", eu cu bucurie iti spun ca copilul despre care iti scriam mai sus ca disparuse , azi , in sarbatoarea Milostivirii Divine , a fost gasit teafar.( dupa 11 zile)

Iti multumesc din suflet Domnul si Dumnezeul meu pentru marea si gingasa Ta milostivire si te rog cu toata inima sa-l aduci si pe Florin sanatos acasa.

Draga mea , astept cu rabdare clipa in care imi vei da vestea cea buna , aceea ca si fiul tau s-a intors acasa.

Ai incredere in Milostivirea Divina!

Cu blandul Isus sa va binecuvanteze Fecioara de Sus!

Anonim spunea...

Draga mmary sint mama lui Florin,ma bucur atit de mult ca acest copil sa gasit si ieste bine.Ii transmit mamei baiatului numai bine pt ca stiu cea fost si ieste in sufletul iei.Puterea lui dumnezeu ieste mare si ne ajuta pe toata lumea.mmary ieu pe lina problema cu baiatu mai am probleme si nu stiu cum sa fac sati povestesc,ieu teas suna daca vrei sau daca se poate si nu te deranjez ,poate iti cer prea mult. Pot sa te sun mmary?Am mare incredere in Dumnezeu si sint sigura ca ma va ajuta.Doamne ajutane!

mmary spunea...

Draga mea ,adresa mea de email e mmary_99@yahoo.com te rog scrie-mi acolo.

Sau cauta-ma pe facebook : Mariana Mester din Mintiu Gherlii!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinita sa iubire!

Anonim spunea...

mmary iti multumesc frumos ,ti-am lasat un mesaj,daca nu poti vorbi acum vorbim miine.Doamne ajutane!

Anonim spunea...

am gasit acest site in urma cu oluna ss doua saptamani recunosc ca nu am stiut de sfanta rita dar rugandu-ma la ea sunt mai linistita va multumesc foarte mult

mmary spunea...

Anonim, pentru mine sunt o bucurie cuvintele tale.
Sa-i multumim mereu Domnului si sfintilor Sai pentru ajutorul pe care ni-l ofera neincetat.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Draga mmary sint s.....,vineri 12 am examenul,ma rog lui Dumnezeu sa fie cu mine sa ma ajute sa-mi iau examenul cu bine.mmary te imbratisez cu mult drad si pe familia ta. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu Pacea,Iubirea si Bucuria Sa!

silvia spunea...

Aici chiar este.. Gradina lui Dumnezeu,inima mea se bucura enorm pentru cea ce vad aici,este o dovada caci fara Dumnezeu nu se poate nimic,si mai mult Fecioara Maria in mai toate Mesajele catre noi ne invita la Rugaciune,ne invita sa ne rugam cu inima sa-l putem descoperi si simntii pe Fiul ei Isus,Viu in Euharistie.
Sa continuam dragilor prin rugaciune si Novene cat putem de multe,sa ne rugam mult pentru Sfintii Preoti,nu cumva sa-i judecam,ca nu-i a noastra judecata...ei trebuie sa coduca sufletele noastre spiritual.
Dumnezeu sa va binecuvateze pe toti cu nesfarsitele Comori Ceresti!!!
O noapte binecuvatata scumpa Mary!

mmary spunea...

Draga S.., sunt unita cu tine.
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale iubirii si Milsotivirii Sale!

mmary spunea...

Draga Silvia , stii cat ma bucura prezenta ta care emana atata iubire si caldura.

Te imbratisez cu drag, cu bratele pline de binecuvantari!

Cu blandul Isus sa va binecuvanteze Fecioara de Sus!

Anonim spunea...

Draga mmary sint S...sa iti dau o bucurie am aprobat pt.carnet,ii multumesc la Dumnezeu ca m-a ajutat. Iti multumesc din tot sufletul ce faci pt mine. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu Pacea,Iubirea si bucuria Sa!

mmary spunea...

Draga S..., nici nu puteai sa-mi dai o veste mai buna.Ma bucur mult .

Domnul fie laudat si slavit!

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute in continuare!

Dana spunea...

Acum am descoperit aceasta rugaciune catre Sfanta Rita,am probleme din care nu credeam ca mai scap, dar am credinta ca Sfanta Rita ma va asculta si ajuta,sunt coplesita de cuvintele frumoase spuse de voi toti aici si poate rugandu-ne impreuna vom fi bine cu totii.Doamne ajuta-ne

mmary spunea...

Draga Dana , iti multumesc pentru cuvintele frumoase si-ti marturisesc ca mi-e plina inima de bucurie atunci cand vad INCREDEREA prezenta in rugaciune deoarece atunci cand te rogi cu incredere deja aproape ai obtinut ceea ce ceri.
Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa te ocroteasca si sa te ajute !

Dana spunea...

Draga Mmary,imi permit sa te rog ceva din tot sufletul,atunci cand te rogi pentru tine,pomeneste-mi si mie numele,sunt atat de incurcata financiar,stiu ca nu e bine sa te rogi pentru bani,dar simt ca nu mai pot sa le duc pe toate,am inceput sa ma rog si eu,dar tu ai ceva aparte,cred ca din toti de aici care avem probleme ai o legatura mult mult mai stransa cu DIVINITATEA,TE ROG DIN SUFLET SI ITI MULTUMESC CA EXISTI,MA BUCUR ENORM CA AM CUNOSCUT CHIAR SI VIRTUAL O PERSOANA DEOSEBITA.Rar mi-e dat sa intalnesc asemenea pesoane cu suflet mare.decat sa-mi rostesti numele DANA-IOANA,D-zeu fie cu tine tot timpul

mmary spunea...

Draga Dana, ma voi ruga cu mult drag pentru tine insa trebuie sa stii ca eu nu sunt cu nimic mai deosebita decat voi.Toti si fiecare in parte suntem copii ai lui Dumnezeu , pe fiecare dintre noi , fara exceptie ne iubeste atat de mult incat si-a dat viata pentru noi.

Te rog fa un experiment : pune toata situatia ta financiara "incurcata"in bratele Milostive ale lui Isus , cufund-o in oceanul milostivirii Sale rugandu-l cu incredere sa o rezolve dupa Sfanta Sa vointa.

Apoi, orice s-ar intampla , te rog multumeste-i din inima.Vei fi uimita de modul in care Isus cel Milostiv rezolva situatia atunci cand te rogi cu incredere deplina.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Iubirii si Milostivirii Sale!

elena spunea...

Hristos a inviat! sunt Elena si asi dori sa impartasesc cu voi experientele vieti...bucuriile si tristetile...ma rog la bunul dumnezeu la maica domnului si la toti sfinti pt voi toti, sa va binecuvinteze si sa va miluiasca.Am 42 de ani,copilaria mea a fost grea si chinuita, am ajuns cu chiu cu vai la 19 ani cand m.am casatorit, dar dupa 2 luni casatoria a esuat, am stat un an si m.am recasatorit. De data asta a durat 14 ani din care m.am ales cu doua fete minunate.Am divortat si am scapat de o casnicie care mi.a oferit munca si chin.Vreau sa va spun fetelor cat de mult ma ajutat rugaciunea tatal nostru ....o spuneam de nu stiu cate ori pe zi in tot lucrul indiferent ce faceam eram cu rugaciunea pe buze, pana bunutul dumnezeu ma ajutat si m.am eliberat de o soarta cu multe batai de cap...Am luat copii si m.am mutat in bucuresti, singura cu doi copii la scoala si cu buletinul atat am avut.Am gasit servici f greu pt ca aveam o pregatire destul de slabuta pt ceea ce mi se cerea aici ..Cu doi copii in scoala cu o pensie de 70lei si mai apoi 180 lei cu alocatia de la scoala 84lei am razbit pana la vremea asta..Am mers la toate bisericile ce am auzit, m.am rugat am citit rugaciuni, am aprins tamaie ...dar greu...alocatia monoparentala nu am primit.o pt ca nu aveam casa si nici un ajutor de nicaieri....fetelor adormeam plangand si ma trezeam plangand...am paguba la sporul casei, la dragostea de semeni,oameni fug in general de omul cu probleme...necazuri si neajunsuri si mereu cu dumnezeu in gand si in suflet....am sta la 10/11 chirii, am zapacit copilasi mutandu.ne...of fetelor ...viata grea si multe ,multe sunt de povestit.,multe am intampinat si petrecut dar copilasi de la suflet nu mi i.am pierdut ,,,am tinut de ele pana la varsta asta de 16 respectiv 19 ani si sunt mandra de ele si sunt tot ce am mai scump si mai drag pe pamant....Si acum fetelor ma simt obosita,fara vlaga, fara chef de viata...muncesc 10/12 ore pe zi ...nu stiu cum este sa ai grija de tine ca femeie sa ai timp pt tine....in urma cu 1 an am gasit un barbat care are sotia decedata si are o fetita aproape de varsta fetelor mele ...dar este f greu si asa ,nu are nici el casa si pleaca la lucrari cate 2 luni si m.am simtit nevoita sa plec din garsoniera mea in care locuiesc cu chirie la el in apartament si sa facem naveta si eu si fetele ca sa.i fie copilului bine ...si stiti ce nu este recunoscatoare ....fiind f razgaita si fara de respect ...el zice mereu ca o sa caute un apartament mai mare dar vad ca nu face nimic decat promisiuni ....si deasta intrasem pe net sa mai caut o rugaciune si pe zile pt ca joia am numai ghinioane ...am traseul joia viitoare adica pe 16 si mi.e cam teama ...si am dat de voi ...am spicuit discutiile voastre si m.am bucurat ca nu sunt singura ...am simtit nevoia sa scriu si eu viata mea, necazurile mele si tristetea ca nu.mi gasesc locul linistea sufleteasca ....si asa multumesc tuturor sfintilor ,,preotilor pt ajutorul primit pt ca multe mi.au fost incercarile dar nu m.am lasat nu am luat nici viciile urate m.am tinut pe calea mea dreapta cu gandul la dumnezeu si la copilasi....fetelor ziceti.mi ceva ..nu stiu orice ....macar fi.ti alaturi de noi...fata ce.a mare da bacul eu am examen fata lui da capacitatea si ma rog tare dar sunt obosita rau...ajutatima si macar vorbiti.mi sa nu cad ...sa ajung sa vad luminita de la capatul tunelului ....fetelor sda fiti binecuvantate, voi si famiiliile voastre sa va fie ascultate rugamintile sa ne fie iertatae greselile pacatele ca multe am mai facut...sa ne fie primite multumirile in fata sfintilor nostri de suflet ma rog la sf ciprian la sf nectarie acum am gasit.o si pe sf rita cu ajutorul vostru pt ca sa va spun sincer nu o cunosteam ...ma rog la bunul dumnezeu la m,aica domnului la iisus hristos la toti sfinti sa ne ajute pe toti sa ne ierte pacatele cele grele si multe sa ne pazeasca de rele si sa me miluiasca , mantuiasca pe toti ....va pup va iubesc...imi cer scz ca am scris atat..s.au pt greseli ...va rog iertati.ma si ma pomeniti in ruga voastra ...multumesc

Dana spunea...

Elena,bine ai venit in randul celor cu probleme,la unii mai mici, poate la altii mai mari,tu din ce am citit ai intr-adevar probleme mari,dar vreau sa te felicit din tot sufletul ca ai crescut copiii cu demnitate chiar si asa greu cum spui tu,dar gandestete-te ca ,,luminita aceea de la capatul tunelului,, de care ai pomenit tu sunt chiar copiii tai,pentru ei trebuie sa mergi inainte si sa nu clachezi,ai incredere ca D-zeu nu ne lasa,ne incearca doar,D-zeu nu ne da mai mult decat putem duce,fiecare avem un destin si o cruce pe care trebuie sa o caram in spate, dar cu demnitate,nu esti singura cu probleme,gandeste-te ca sunt altii cu copii bolnavi(boli incurabile)multumeste-i lui D-zeu ca ai copii sanatosi.asta sa-ti fie alinarea COPIII.D-zeu sa fie alaturi de tine si sa-ti dea putere sa mergi mai departe.SI CAPUL SUS,NU ESTI SINGURA.

elena spunea...

buna

elena spunea...

Hristos a inviat !multumesc pt incurajari Dana,multumesc bunului dumnezeu si tuturor sfintilor pt ajutor.Ma rog pt voi si impreuna cu voi, sa ne fie iertate pacatele si sa ne auda dumnezeu si buna Rita plangerile, nevoile, necazurile...pe care blog stati mai mult ca aici nu ati intrat de o bucata de vreme. Spuneti.mi si mie sa stau si eu cu voi.joi dau traseul se poate ruga cineva alaturi de mine ? va rog frumos ...va pup si va multumesc.

mmary spunea...

Draga Elena , imi cer scuze ca nu am timp sa-ti scriu mai mult insa doresc sa te asigur ca ma voi ruga impreuna cu tine.

Eu zilnic ii ofer lui Isus pe toti cei care-mi citesc blogul , pe toti cei care m-au rugat sa ma rog pentru ei.

Curaj , incredere , credinta , speranta , iubire!

Dumnezeu sa-ti binecuvanteze familia cu acele Haruri si Daruri de care ai mai mare nevoie!

Anonim spunea...

Draga Elena ,uite situatia ta este asemanatoare cu a mea,curaj ,Dumnezeu ieste cu noi.Am avut de la sora mea rugaciunea lui Sf Rita si o citeam din cind in cind.Dar cind problemele ne apasa atunci ne aducem aminte de Dumnezeu.Si intr-o zi plingindu-i la Sf Rita problemele mele,am ma-i cautat rugaciuni catre Sf Rita,si am gsit aici pe blogul lui mmary.Sf RITA m-a trimis aici sigur la mmary .Aici am gasit multa liniste si mult ajutor.Draga mea pt mine mmary ieste ca sora mea are un suflet bun cu adevarat credinta ei.Am sa ma rog si ieu pt tine ,roagate zilnic Sf Rita ne ajuta,nu ne lasa fara ajutor.Uite am primit o rugaciune si ti-o scriu si tie: RUGACIUNEA Sf Mc Calinic de la Cernica Doamne Dumnezeul meu,in numele Fiului Tau Hristos,eu ma rog cerind ajutorul Tau.Departeaza ,te rog ,tot raul din jurul meu. Doamne ,eu am multe necazuri,daca in spatele necazurilor mele exista un duh necurat,Iti cer scoatel. Trimite foc din cer acum si arde Doamne toate farmecile,toate bolile ,tristetile,insomniile ,singuratatea mea. Daca exista un blestem in viata mea ,iti cer sa-l desfaci DOAMNE. Atinge-ma acum cu puterea Ta si sfinteste trupul meu ca incepind de acum ,nici un duh rau ,farmece,boli,blesteme si alte necazuri lucruri rele sa nu aiba voie in viata mea . DOAMNE ,TU ai zis ca in Numele Fiului Tau tot ce voi cere voi primi,atunci raspunde acestei rugaciuni si ajuta-ma sa inving toate problemele mele. Iti multumesc in Numele Tatalui,al Fiului si al Sfintului Duh,pentru ca stiu ca ma asculti. AMIN! Dumnezeu sa-ti binecuvinteze fmilia! Nu iesti singura aici ai o prietena Doamne ajutane! s....a

elena spunea...

Buna ziua,cata bucurie am avut cand am gasit comentariile voastre...am fost la traseu si nu am rezolvat nimic nici de data asta.Nu l.am dat.O sa merg in pipera sa ma reprogramez...Sper sa reusesc data viitoare, ziua de joi parca are ceva, ma inspaimanta.Draga anonim, multumesc pt rugaciune, am citit.o si parca este exact ceea ce.mi doream sa.i spun bunului Dumnezeu.Binenteles ca am s.o spun de cate ori voi putea impreuna cu rugamintea de a.mi ierta bunul dumnezeu pacatele.Ma simt o pacatoasa pe care o alearga ghinioanele....Stiu ca nu sunt singura dar cand dai din lac in put esti speriat si obosit...Ma rog pentru voi si pentru familiile voastre,Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe toti...AMIN!

Anonim spunea...

Draga Elena ieu ti-am scris aceasta rugaciune si mie m-ia scriso cineva. Te sfatuiesc sa te duci la un preot sa-i spui problemele tale si iel te va ajuta,ieu am facut la fel.Iel o sa-ti spuna ce trebuie sa faci.Roagate si la Sf Iuda Tadeu ieste o rugaciune foarte grabnic ajutatoare,la sf Anton si sf Rita,iei m-au ajutat s-mi scot carnetul de conducere.Ieu acum ma rog pt un loc de munca ,caut si nu gasesc sint disperatta.Dumnezeu ma va ajuta .Draga Elena dute te rog la preot ,asculta-ma.Doamne ajutane!

Razvan spunea...

Buna ziua! Am indraznit sa folosesc si eu o fotografie din fotografiile dvs pe incepatorul meu blog pe care nu il voi face public aici iar sub poza am pus adresa acestui blog in speranta ca cine ma va citi pe mine va va citi si pe dvs! Daca am gresit cu ceva va rog sa-mi spuneti!
Stiu ca asa era frumos sa va cer acordul dar deh!

astept si eu sa stiu daca cumva am procedat bine sau nnu!

Multumesc pentru intelegere si imi cer scuze!

mmary spunea...

Razvan , poti sa folosesti cu incredere orice fotografie doresti.Iti multumesc pentru linkul catre blogul meu si mi-ar place sa stiu care e blogul tau , daca acesta are o tema spirituala.

Iti urez succes.

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te inspire!

Anonim spunea...

Buna ziua! Am si eu o poveste de viata, care uneori ma face sa fiu pesimista si sa cred ca viata mea e prea urata si toate astea ma fac sa fiu invidioasa pe viata celorlalte persoane. Fac parte dintr-o familie nefericita, toata copilaria mea am vazut numai scandal si batai, parinti mei nu s-au inteles si nu se inteleg nici acum. Invatam cu degetele in urechi. Acuma sunt la facultate, dar de multe ori ma suna vecinii sa imi spuna ca se aud strigate din casa mea...mereu stau ingrijoirata pt parintii mei. Fata de mine sunt niste oameni minunati, dar nu se inteleg intre ei nicicum. Am 25 de ani si sunt intr-o relatie de 7 ani, in aceasta vara ma casatoresc, insa soacra mea nu am iubeste si crede ca o fac de rusine (ea face parte dintr-o familie cu stare si cunoscuta in orasul meu), ii este rusine cu mine, pt ca toata lumea stie de parinti mei si ca tatal meu este betiv, lucruri de care eu nu sunt vinovata. Viitorul meu sot mai are un frate si acesta are o logodnica la care soacra mea tine foarte mult, o lauda la toata lumea ca e frumoasa si face parte dintr-o familie buna si o primeste la ea acasa in vacante si se vede ca ii place foarte mult de ea. Eu ma simt foarte rau cand vad asta si devin invidioasa pe viata ei, pt ca mi-ar placea sa ma accepte si pe mine. Cum sa fac sa trec peste aceasta invidie si sa ma bucur de viata mea asa cum e ea.

mmary spunea...

Draga Anonima, copilaria si tineretea ta seamana oarecum cu a ea.Ceea ce mi-a atras cel mai mult atentia din comentariul tau e "invidia" pe care ai spus ca o simti deoarece aceasta e in primul rand un pacat , un lucru urat care-ti murdareste sufletul.
Ce poti face?

Poti sa te rogi , sa-l rogi pe Duhul Sfant sa-ti lumineze inima si sufletul , sa te caiesti , sa te spovedesti si sa scapi de aceasta invidie.Apoi sa-i accepti pe cei din jurul tau asa cum sunt iar tu sa incerci sa devii o persoana cat mai buna in fata lui Dumnezeu si sa te bucuri de viitorul tau sot, sa fii fericita cu ceea ce Isus iti va oferi indiferent daca socri te vor place sau nu.
Poti fi fericita chiar daca ei nu te plac atunci cand traiesti impreuna cu Isus si ai o atitudine pozitiva.

Cat despre parintii tai : respecta-i , iubeste-i si ajuta-i cat poti chiar daca uneori iti e rusine de comportamentul lor.Iubeste-i chiar daca socrii tai nu ii plac, roaga-te pentru ei si binecuvanteaza-i.

Iti doresc din suflet sa fii binecuvantata cu toata harurile si Darurile Duhului Sfant!

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 337   Mai noi› Cele mai noi»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...