Te caut din toata inima...

23 ianuarie 2011

Iubire ...din "Micul Jurnal..." al Sfintei Faustina









 

13 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=4oT4R2La52M

Iti urez : o duminica cu Isus si Maria !

elena marin-alexe spunea...

Sper sa crezi si in acelasi timp sa intelegi ce iti voi spune acum
Da cred ca am facut o conexiune, posibil gresita si daca este intr-adevar gresita imi pare rau de tot ce am gandit eronat despre tine Mary.
Nu ma mai straduiesc sa inteleg atitudinea unor oameni care ma hartuiesc prin postari adresate mie in mod direct prin ironii ieftine. Dar ar trebui sa-ti pui tu insati intrebari asupra caracterului celui ce de un an si ceva ma provoaca intrand unde comentez eu si provocator lasa acolo veninul lor.Ca si gestul lor samavolnic de a-mi etala numele blogului meu in blograllul lor, fara acceptul meu. Nici nu indraznesc sa-mi mai las comentariul acolo unde intra acea persoana, caci nu vreau sa am nici un dialog cu ea.
Daca esti cu sufletul curat te rog spune-i persoanei sa ma scoata din blogroll.Nu este vorba de ura, nici dispret, doar de incompatibilitate si e o chestie de bun simt, sa nu faci ceva care ar supara pe rsoana respectiva.
Imi pare rau , inca am un gust amar si cred ca ma voi gandi serios sa-mi inchid acest blog in cel mai scurt timp. Iti multumesc pentru intelegere si imi cer scuze pentru eroare.
Fii binecuvantata draga Mary!

Ingerul tau spunea...

D-na Elena. Sa limpezim lcururile. Sa inteleg ca acest blog este bun in masura in care nu va raneste orgoliul si plin de minciuni atunci cand orgoliul va este afectat?
Cum ati putut sa spuneti cuvinte atat de urate si pe blogul meu si aici sub acest anonimat?
Daca Domnul v-a umilit in fata noastra, de ce sa va stergeti blogul? De ce sa ma rugati sa va scot din blogrolul care reprezinta chiar binecuvantarea mea pentru dumneavoastra.
Haideti sa uitam si sa trecem peste asta si sa devenim prieteni.
Iata imi pare rau pentru aceste contradictii inutile, si iarasi va inselati, comentariile mele pe alte bloguri nu au absolut nici o legatura cu ale dvs, ba as putea sa cred si eu ca e chiar invers.
Deci solutia este sa ne imprietenim, sa ne iertam reciproc.
Acesta este solutia testului spiritual. Pentru ca suntem pe o cale si trebuie sa lasam de la noi mai ales atuci cand gresim.
Eu nu am mustrat si criticat niciodata nejustificat dar haideti sa uitam ce a fost si sa facem voia Lui, sa ne iertam si sa devenim prieteni.
Ati lasat comentarii anonime imptriva mea pe mai multe bloguri ale celor care comenteaza la mine si care nu au nici o legatura cu dvs si culmea ma acuzati tot pe mine de asta; cand daca v-am mustrat nu am facut-o decat la mine si intr-un mod echilibrat si civilizat, fara rautate nu demonizand asa cum faceti f urat la adresa mea.
Haideti sa ne impacam si sa fim prieteni cum vrea Iisus. Eu am sters si am uitat tot iar restul pot sa fie lamurite printr=o simpla discutie.
Deci iata eu va cer iertare , indiferent cat a gresit fiecare, haideti sa ne impacam si sa pornim inainte de astazi cu iubire si binecuvantari reciproce.
Haideti sa uitam si sa iertam, sunt un simplu om manat de cele mai bune intentii si putem sa lamurim fiecare subiect unde sunt nelamuriri.
Faceti cum credeti, mie imi pare rau ca sunteti atat de pornita impotriva mea si nu stiu cum altfel sa indrept asta decat cerandu-va iertare si incercand sa sa inlocuiesc mania si veninul cu vorbe si ganduri pozitive.
Dumnezeu sa ne ajute sa fie bine si dupa cum vrea El!
Eu cred ca sunteti o femeie minunata iubita de Dumnezeu dar care uneori se manie prea repede si iarta mai greu, ceea ce e uman si firesc, va asigur de toata prietenia si consideratia mea , desigur in lumina Adevarului si a lu Dumnezeu.
Dumnezeu sa ne ajute!

mmary spunea...

Anonim. iti multumesc frumos.E superba melodia.

http://www.youtube.com/watch?v=O8kYdNzSIJY

Iti doresc si eu o duminica frumoasasi binecuvantata impreuna cu Isus si Maria!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

Anonim spunea...

Draga "Ingerul tau", iata ce a spus dna Elena :

"Nu sunt de acord cu lipsa de bun simţ şi cu tupeul. Admir deopotrivă persoane din diverse religii. Dacă cineva este Hindus, e ok este alegerea sa şi îl respect. Dacă cineva este Yoghin, ok. este alegerea sa şi îl respect şi pe el.
Nu pot însă, da undă verde spre prietenie, unor persoane care fac un amestec ciudat între credinţa creştina bazată pe Sf.Treime şi diverşi prooroci sau lideri spirituali ca Dalai Lama, Vhişnu ,Rama etc. Păi eu am respect pentru asiaticii care se nasc şi trăiesc în religia islamică de exemplu. Dar să fii român, să fii ortodox, catolic, sau protestant şi să afirmi că îl iubeşti pe Dumnezeu şi pe Isus Hristos,pe Duhul Sfânt şi pe Maria mama Domnului, dar în acelaşi timp să adaugi la credinţa ta creştină pe Vhişnu alături de Isus, sau să introduci printre versetele bibliei anumite scrieri yoghine sau mayaşe, făcand cu bună ştiinţă un talmeş-balmeş şi împietând suveranitatea lui Dumnezeu cu scrierile lui Lorbert, ei bine cu asta nu mă pot împăca.Când aceste persoane vor incearca să intre forţat în viaţa mea căutând nu prietenia sinceră, ci doar o sursă de scandal, sau un aflux de persoane care să le viziteze şi să le citească aberaţiile exacerbate,vor găsi bariera pusă, dar fără duşmănie. De multe ori rudele le primim la pachet, că ne place sau nu .Dar cred că fiecare are dreptul să-şi aleagă prietenii."

1.A gresit cu ceva ?
2.Nu are dreptul sa-si aleaga prietenii ?
3.Daca aceasta este dorinta dnei Elena, de ce insisti ? Din dragoste frateasca, respecta-i parerea si dorinta !
4.Faptul ca insisti s-ar putea traduce ca stii ca ai gresit cu acele postari si acum regreti !
Sa fie asa ?

Pace si Bine !

P.S.
Dna Elena, in bunatatea Sa nemarginita, Dumnezeu, Tatal nostru, ne lasa libertatea de a alege!

mmary spunea...

Doamna Elena, ati facut o conexiune intr-adevar gresita, insa eu nu m-am suparat si asa cum am mai spus nu am ce sa va iert deoarece nu ma consider jignita.Sincer nu ma incarc cu sentimentele negative ale celorlalti oameni, incerc pe cat posibil sa-mi pastrez pacea si iubirea in suflet pentru ca sa ma pot Spovedi si Impartasi cu inima impacata.Asa ca nu trebuie sa va faceti griji , eu sunt aceeasi mmary.

Cat despre caracterul "Ingerului tau" nu-mi permit sa-l judec eu , este cine sa o faca, si cred ca degeaba ii cer eu sa va scoata din blogrol , nu am nici o putere de decizie asupra actiunilor lui,deci cred ca acest lucru ar fi fara efect.Apoi cred ca va necajiti si va faceti rau singura, nu trebuie sa va negajiti din atata lucru .Vedeti , eu dimpotriva , accept pe orice doreste sa vina aici si sa ma citeasca deoarece doresc ca toti oamenii , indiferent de caracterul , credinta sau religia lor ,sa vina si sa-l cunoasca pe Isus si Iubirea Lui minunata.

Cat despre gustul amar pe care-l aveti, cred ca va trece repede , repede daca va veti scalda in Iubirea Domnului pe careo trimit , cu drag , acum spre Dumneavoastra.

Va daruiesc cateva cristale de intelepciune din Matei 5 .Fie care stralucirea Lor sa inteparteze umbrele de tristete din sufletul dumneavoastra.

"40. Celui ce voieste sa se judece cu tine si sa-ti ia haina, lasa-i si camasa.

41. Iar de te va sili cineva sa mergi o mila, mergi cu el doua.

42. Celui care cere de la tine, da-i; si de la cel ce voieste sa se imprumute de la tine, nu intoarce fata ta.

43. Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau".

44. Iar Eu zic voua: Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc,

45. Ca sa fiti fiii Tatalui vostru Celui din ceruri, ca El face sa rasara soarele si peste cei rai si peste cei buni si trimite ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.

46. Caci daca iubiti pe cei ce va iubesc, ce rasplata veti avea? Au nu fac si vamesii acelasi lucru?

47. Si daca imbratisati numai pe fratii vostri, ce faceti mai mult? Au nu fac si neamurile acelasi lucru?

48. Fiti, dar, voi desavarsiti, precum Tatal vostru Cel ceresc desavarsit este."

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Iubirea , Pacea si Indurarea Sa!

mmary spunea...

Ingerul tau,si eu cred ca ar trebui sa asculti dorinta doamnei Elena.
Hai sa lasam Pacea sa se astearna intre noi toti.Poti sa-i urmaresti blogul in mod anonim daca asa doresti , insa nu cred ca are rost sa o mai necajesti pentru atata lucru.
Iti doresc o duminica frumoasa si binecuvantata impreuna cu Isus!

Tatal Ceresc sa te binecuvanteze cu toata Dragostea Sa!

mmary spunea...

Anonim,e binevenit comentariul tau.

Fie ca Spiritul Sfant sa ne lumineze tuturor mintile si inimile sa intelegem ca Domnul doreste ca noi toti sa traim impreuna in smerenie,in pace, iubire si armonie.

Pacea , iubirea si Bucuria sa fie mereu prezente in sufletul tau.:)

Anonim spunea...

Ce cristale bune !
Sa tot savurezi ! :)
Mai ai pe-acasa cristale, sr. mmary ?

Pace, Iubire, Bucurie !

mmary spunea...

Anonim, bineinteles ca mai am.Si daca tot iti place sa le savurezi: poftim, ti le ofer din toata inima.

1Petru 1

"3. Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa indurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin invierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie

4. si la o mostenire nestricacioasa si neintinata, si care nu se poate vesteji, pastrata in ceruri pentru voi.

5. Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi!

6. In ea voi va bucurati mult, macar ca acum, daca trebuie, sunteti intristati pentru putina vreme, prin felurite incercari,

7. pentru ca incercarea credintei voastre, cu mult mai scumpa decat aurul care piere, si care totusi este incercat prin foc, sa aiba ca urmare lauda, slava si cinstea, la aratarea lui Isus Hristos,

8. pe care voi Il iubiti fara sa-L fi vazut, credeti in El fara sa-L vedeti si va bucurati cu o bucurie negraita si stralucita,

9. pentru ca veti dobandi, ca sfarsit al credintei voastre, mantuirea sufletelor voastre.

10. Prorocii, care au prorocit despre harul care va era pastrat voua, au facut din mantuirea aceasta tinta cercetarilor si cautarii lor staruitoare.

11. Ei cercetau sa vada ce vreme si ce imprejurari avea in vedere Duhul lui Hristos, care era in ei, cand vestea mai dinainte patimile lui Hristos si slava de care aveau sa fie urmate.

12. Lor le-a fost descoperit ca nu pentru ei insisi, ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovaduit Evanghelia prin Duhul Sfant trimis din cer si in care chiar ingerii doresc sa priveasca.

13. De aceea, incingeti-va coapsele mintii voastre, fiti treji si puneti-va toata nadejdea in harul care va va fi adus la aratarea lui Isus Hristos.

14. Ca niste copii ascultatori, nu va lasati tarati in poftele pe care le aveati altadata, cand erati in nestiinta.

15. Ci, dupa cum Cel ce v-a chemat este sfant, fiti si voi sfinti in toata purtarea voastra.

16. Caci este scris: "Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant".

17. Si daca chemati ca Tata pe Cel ce judeca fara partinire pe fiecare dupa faptele lui, purtati-va cu frica in timpul pribegiei voastre;

18. caci stiti ca nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, ati fost rascumparati din felul desert de vietuire pe care-l mosteniserati de la parintii vostri,

19. ci cu sangele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana.

20. El a fost cunoscut mai inainte de intemeierea lumii si a fost aratat la sfarsitul vremurilor pentru voi

21. care prin El sunteti credinciosi in Dumnezeu care L-a inviat din morti si I-a dat slava, pentru ca credinta si nadejdea voastra sa fie in Dumnezeu.

22. Deci ca unii care prin ascultarea de adevar v-ati curatat sufletele prin Duhul, ca sa aveti o dragoste de frati neprefacuta, iubiti-va cu caldura unii pe altii, din toata inima;

23. fiindca ati fost nascuti din nou nu dintr-o samanta care poate putrezi, ci dintr-una care nu poate putrezi, prin Cuvantul lui Dumnezeu, care este viu si care ramane in veac.

24. Caci orice faptura este ca iarba, si toata slava ei, ca floarea ierbii. Iarba se usuca, si floarea cade jos,

25. dar Cuvantul Domnului ramane in veac. Si acesta este Cuvantul care v-a fost propovaduit prin Evanghelie. "

Pace, Iubire, Bucurie!:)

elena marin-alexe spunea...

Mmary, nu intentionez sa raspund nimanui aici.Eu nu agreez circul asa ca te rog sa respecti dorinta mea.Eu nu am fost prietena NICIODATA cu 'ingerul tau'.Nici nu voi fi vreodata deoarece nu agreez de loc ideile blogului sau si nu ma intereseaza, nu doresc nicio lamurire din partea lui.Am citit blogul lui de la prima pagina si m-am lamurit suficient, ca sa nu-mi doresc nicio legatura cu aceasta persoana.AM ACEST DREPT. Sunt socata de atata insistenta, Mi se pare hartuire.Dumnezeu sa aiba mila de el.Dumnezeu sa aiba mila de noi toti.
Te rog sa opresti discutiile asupra acestui subiect pe blogul tau. Te rog. Din pricina interpelarilor lui, nu mai intru nici la tine...
Multumesc. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

mmary spunea...

Doamna Elena , sunt de acord cu dumneavoastra,aceste discutii trebuie sa inceteze.Cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere si o continuare nu va schimba situatia.

Domnul sa va binecuvanteze cu toate harurile Spiritului Sfant!

Ingerul tau spunea...

Stimata doamna, nu stiu cum v-ati lamurit inca de la inceput deoarece ati comentat la mine o vreme si am fost amici, inca mai exista acele comentarii.
V-ati suparat cand v-am aratat ca nu aveti dreptate in privinta sfarsitului apocaliptic al lumii asa cum e profetit de Iisus.
Nu mai fiti asa socata pt ca nu v-am lasat mai mult de un comentariu pe an si la fel nu v-am dedicat mai mult de o postare in care am argumentat cu citate biblice ca sunteti pe alaturi.
Si de altfel modul cum incerati sa incheiati acesta discutie, continuand sa loviti in mine, nu face decat sa va descrie foarte bine si sa arate cat de bine cunoasteti aceasta biblie. In fapt aveti amici care o cunosc foarte bine si nu au o parere deloc buna despre ea, probabil de acolo v-ati si molipsit de consceptul de hartuire.
Nu ar trebui mai bine sa fiu eu socat ca ati lasat comentarii anonime la cei care comenetaza la mine? Iata unde era cel hartuit…
Nu mi-ar sta mai bine mie sa fiu socat dupa toate acestea?
Dara iata ca va tin in iubirea si binecuvantarea mea asa cum Iisus doreste. Purificati-va inima...
Incercati macar sa ma vedeti ca pe un aproape...
Si multumiti-i lui Dumnezeu ca v-a daruit acest exercitiu spiritual. Spiritualitatea inseamna printre altele si exercitiu. Repetam pana ne desavarsim si apoi trecem la altceva.
Deci inca o data, unde era hartuirea daca nu in aceste comentarii anonime pline de rautate?
Daca Domnul ma transfigureaza si ma iubeste , de ce credeti ca veti reusi sa murdariti ceea ce face El?
Daca aveti o solutie mai buna decat prietenia si iubirea, va rog sa-mi lasati si mie versetele din Biblie unde Iisus o recomanda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...