Te caut din toata inima...

30 decembrie 2012

Incredibila Iubire si Anul NouAcum este vremea dintre doua nopti,
a noptii de Craciun si a noptii de Anul nou.
De Craciun, incepe patrunderea linistita a iubirii in lumea noastra intunecata, incalzirea unei planete reci, cresterea unei mici oaze in desert .In noaptea de Anul Nou, ne vom coplesi iarasi reciproc cu urari.

Dar daca urarile noastre nu izvorasc din spiritul Craciunului si nu sunt pline de iubire, atunci ele arata mai degraba a blestem, atunci anul nou merge deja din prima zi la vale.


Dumnezeu nu poate sa locuiasca acolo unde ura este acasa.
 

Dumnezeu salasluieste numai in bunatatea de la om la om, la intelegerea reciproca, in impacarea dintre oameni, in iubire.


 
Ne este dor de o lume mai buna si totusi de multe ori nu facem nimic mai mult decat sa bombanim vremurile rele, impozitele mari si pe toti oamenii posibili si imposibili.
  De aceea , moto-ul nostru pentru noul an sa fie acesta: 

Vreau sa fac lumea mai buna, incep cu mine insumi!
 

Atunci,in noaptea de Anul Nou , poti sa ciocnesti paharul pentru o lume mai buna.Fa ca iubirea sa fie ca soarele de Craciun , suficient de puternica pentru a lumina si a incalzi intreg anul nou.*****

Ce este timpul? 

Timpul este distanta dintre dimineata si seara,
 distanta dintre leagan si mormant.

Timpul este spatiul de a trai si a savura , este spatiul pentru rasaritul soarelui, pentru o pasare care canta dis-de - dimineata, pentru o floare care infloreste doar o zi, pentru un copil care iti zambeste, pentru o vorba buna pe care ti-o spune cineva.


Ce este timpul? 

Sa te bucuri de liniste atunci cand radioul si televizorul sunt reduse la tacere, sa simti apropierea si inima calda a lui Dumnezeu in aerul pe care-l respiri , in inima ta care bate, in mii de lucruri care ti sunt date gratis, fara ca tu sa te fi rugat pentru ele si fara sa le fi meritat.

Timp: sa savurezi clipa, acel unic ACUM , pe care il imbratisam cu bucurie si recunostinta.Se sfarseste un an, cu viata, suferinta si moartea sa.Pastreaza binele, iarta si uita raul.Ne este daruit un an noul an ca sa aducem viata, sa alinam suferinte si sa transformam moartea prin speranta in inviere.*****
Doresc din toata inima un an bun.
Un an bun pentru tine si pentru toti oamenii.

Da-le celorlalti mana - si celor care de multa vreme nu au mai primit o strangere de mana de la tine.
Da-le mana cu o inima plina de urari bune si cinstite.

Incepe un nou an.Fa din el un an bun.Fa-ti simtita simpatia si afectiunea acasa, la scoala , la locul de munca , peste tot acolo unde traiesti.


Tine-ti limba veninoasa in frau.
 

Fii gata sa dai deoparte dusmaniile.

Fa-i fericiti pe oameni - pe sotul tau,pe sotia ta , pe copiii tai, pe rudele tale , pe toti cei cu care convietuiesti, fa-i fericiti prin ceea ce spui si faci si prin felul in care te porti cu ei.Pentru ca tu ai nevoie de fericirea lor ca sa fii tu insuti fericit.

Nu cauta niciodata fericirea numai pentru tine singur.Ajuta la crearea unei lumi in care nu doar ne suportam, ci in care cu adevarat tinem unii la altii, o lume in care este loc pentru un zambet, pentru o floare, pentru o inima, pentru un coltisor de rai pe pamant.Fa ca in fiecare zi sa se nasca iubire.

Atunci nu mai exista nici iarna si nici desert.

Atunci bucuria infloreste in toti pomii si stelele canta un cantec.

Atunci Dumnezeu deschide portile Paradisului si tu poti sa razi de fericire.sursa : cartea "Craciunul  cu Phil Bosmans"Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...