Te caut din toata inima...

15 aprilie 2012

Azi,15 aprilie 2012 e Sarbatoarea Milostivirii Divine !

La un moment dat , am auzit aceste cuvinte : 

Fiica Mea ,vorbeste lumii intregi despre nepatrunsa  Mea milostivire.Doresc ca sarbatoarea Milostivirii sa fie scaparea si refugiul pentru toate sufletele, si mai ales pentru sarmanii pacatosi.In aceasta zi adancurile  milostivirii Mele sunt deschise, Eu revars un intreg ocean de haruri asupra sufletelor care se apropie de izvorul milostivirii Mele; 
orice suflet care se va spovedi si se va impartasi va primi iertarea totala a greselilor sale si reducerea pedepsei pentru ele; in aceasta zi sunt deschise toate izvoarele Dumnezeiesti prin care curg haruri; niciun suflet sa nu se teama sa se apropie de Mine, chiar daca pacatele sale sunt precum carmazul; Milostivirea Mea este atat de mare incat , toata vesnicia niciun duh, nici omenesc , nici ingeresc, nu o va putea patrunde cu totul.Tot ce exista a iesit din adancurile Milostivirii Mele.
Fiecare suflet in legatura cu Mine va medita la iubirea Mea si la Milostivirea Mea intreaga  vesnicie.

Sarbatoarea Milostivirii a iesit din strafundurile Mele,Eu doresc ca ea sa fie sarbatorita solemn in prima duminica de dupa Pasti.Neamul omenesc nu va afla pacea atata  timp cat nu se va intoarce spre izvorul milostivirii Mele.






28.1.1938 .Domnul mi-a spus astazi:

Scrie aceste cuvinte , fiica Mea : toate sufletele care vor venera milostivirea Mea si vor raspandi cinstirea sa indemnand celelalte suflete la incredere in milostivirea Mea - aceste suflete nu vor cunoaste spaima in ceasul mortii.Milostivirea Mea le va adaposti in aceasta ultima lupta...
Fiica Mea,indeamna sufletele sa spuna rozariul asa cum te-am invatat Eu.Imi place sa se acord tot ceea ce Imi vor cere spunand acest rozariu.
Cand pacatosii impietriti il vor recita, voi umple sufletul lor de pace iar ora mortii lor va fi fericita.


Scrie asta pentru sufletele intristate: Cand sufletul va vedea pacatele sale si le va masura greutatea, cand se va dezvalui ochilor sai integul abis  al mizeriei in care s-a cufundat, sa nu dispere, ci sa se arunce cu incredere in bratele Milostivirii Mele, precum copilul in bratele preaiubitei sale mame.Aceste suflete au intaietate la inima Mea plina de mila, ele au intaietate la Milostivirea Mea.

Spune-le ca niciun suflet ca
care a facut apel la milostivirea Mea n-a fost dezamagit nici nu a fost rusinat.
Am o predilectie deosebita pentru sufletul care se increde in bunatatea Mea.Scrie : Daca se recita acest rozariu langa un muribund, Eu voi sta intre Tatal si sufletul in agonie, nu ca Judecator drept, ci ca Mantuitor milostiv.

*******

" O , preadulce Maestru al meu, bunule Isuse, iti incredintez inima mea, iar Tu formeaz-o si modeleaz-o dupa placul Tau.

O, iubire de neconceput, deschid potirul inimii mele in fata Ta, ca pe un boboc de trandafir la roua racoroasa; numai Tu cunosti floarea inimii mele.Preaiubitul meu, fie-Ti placuta mireasma jertfei mele.

Dumnezeule nemuritor, desfatarea mea vesnica, inca de pe acest pamantTu esti cerul meu, fiecare bataie a inimii mele sa fie un nou imn de lauda pentru Tine, o , Sfanta Treime.

Daca as avea atatea inimi cate picaturi de apa sunt in ocean si cate fire de nisip sunt pe globul pamantesc - Ti le-as  oferi pe toate , o , Iubirea mea, Comoara inimii mele.



Doresc sa-i fac sa Te iubeasca pe toti cei cu care voi intra in contact in viata, oricine ar fi, o , Isuse al meu, Frumusetea mea, Odihna mea, o , unicul meu Maestru, si totodata Judecator, Mantuitor si Mire; stiu ca fiecare dintre aceste titluri il va nuanta pe celalalt - am asezat totul in Milostivirea Ta." 




*******
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Milostivirii Sale!



2 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Hristos a inviat!
Ce de coincidente,se pare ca Iisus ne-a pregatit niste surprize...
Sarbatorile sunt deja neasteptat de fericite...
Sunt foarte uluit de cum s-au desfasurat lucrurile... :)
Nu stiu ce as putea sa mai urez, decat Dumnezeu sa fie bun si sa ne ajute sa o tinem tot asa...:)
Un Paste fericit in continuare!
Habar nu aveam de sarbatoare!
Totul e surpriza cu adevarat divina!

mmary spunea...

Ingerul tau,

Adevarat a Inviat!

Coincidenta???? Nu !!!!

Planul si Voia Domnului??? Da!!!

Ma bucur ca ai un Paste fericit si iti doresc sa fie in continuare plin de surprize divine.

Dumnezeu sa te binecuavnteze cu infinita Sa iubire si cu nesfarsita Sa milostivire ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...