Te caut din toata inima...

22 aprilie 2012

Axelle : A-L lauda pe Dumnezeu bucura inima omului

ISUS : Ai inteles ca "timpul" , climatul este expresia a ceea ce Tatal a voit pentru ordinea creatiei Sale.Astfel, potrivit latitudinii...el variaza si totul este diferit: fructele, plantele si intregul  mod de viata , care se adapteaza acesteia.

Bunatatea Tatalui curge siroaie in toata opera Sa . Ea impregneaza pamantul si pe toti locuitorii sai.Fiecare este coplesit chiar fara sa o stie si pe toti ii insufleteste insasi viata lui Dumnezeu!Cei care primesc harul emana , la randul lor, aceasta bunatate iar roadele pe care ea le produce sunt nesfarsit de variate, dupa cum fiecare este unic in fiinta sa , ca si in misiunea sa !

A-I multumi Tatalui, a-L lauda pentru El Insusi este o necesitate inscrisa in strafundul umanitatii voastre...o necesitate vitala, caci a va uni cu Tatal inseamna a face sa tasneasca harul Sau care , altfel, ramane ca infundat in strafundul naturilor voastre.

A-L lauda pe Dumnezeu bucura inima omului.

A-L lauda pe Dumnezeu atrage harul.

A-L lauda pe Dumnezeu inalta natura.


A-L lauda pe Dumnezeu uneste omul cu creaturile ceresti.

A-L lauda pe Dumnezeu se face in Duhul Sfant.

A-L lauda pe Dumnezeu este un dar care se primeste de la Dumnezeu!

Oh, copila Mea! Cat de trist ar fi pamantul abandonat lui insusi, fara lauda micutilor sai! Stii ce se intampla atunci? Din lipsa laudei, echilibrele naturale slabesc iar elementele nu mai sunt continute de armonia dumnezeiasca.Pamantul se desprinde de fluviul vietii  si se vad catastrofe intr-un loc sau altul inca si inca la nesfarsit!

Ofera-te ca reparare pentru toate injuriile adresate Tatalui, pentru toate judecatile care Il considera sever, indiferent, razbunator si pentru atatea alte insulte la adresa bunatatii dumnezeiesti.

Ofera-te , copila Mea, pentru a bucura Inima Sa , si lauda! Lauda!

Lauda-L pe Dumnezeu Tatal pentru bunatatea Sa , tandretea Sa , generozitatea Sa, milostivirea Sa, solicitudinea Sa...

Nu te teme : Dumnezeu Tatal are privirea  atintita asupra ta, tu Il consolezi prin bucuria ta...Il consolezi prin zambetele tale, prin iubirea ta chiar si atunci cand mai pacatuiesti pe ici pe colo , fara sa vrei,din moment ce Ii oferi totul si Il lauzi fara incetare, El te ocroteste, copila, si te pazeste asa cum ar vrea s-o faca pentru fiecare!

Dar cine se intoarce spre Tatal cu ardoare? De vreme ce Eu, Isus, care sunt chipul Tatalui, sunt deja atat de putin cunoscut de multime, de vreme ce Eu sunt batjocorit si tarat in noroi, cu Sfanta Mea Mama, de o societate nebuna care pare ca a pierdut orice simt al sacrului.

Asadar, inimioara,oricare ar fi imperfectiunile tale, rezerva tot mai mult si mai mult timp laudei care se va face astfel mijlocitoare ispasitoare pentru nebunia inconjuratoare...
Si numai prin aceasta se vor calma furtuni, cutremure, uragane, nori otravitori, ploi interminabile.Tu sa nu te ingrijesti de altceva decat sa veghezi asupra inimii tale si a primirii pe care o rezerva Treimii Sfinte care si-a facut in ea salas pentru a se odihni si a se desfata...

Du-te , micuta Mea, ceea ce ti-am spus este adevarul adevarat.Crede!

Isus, Rege umilit si batjocorit.

Din pacate, bucuria de a se ruga Mie pare stinsa...

sursa : "Stella Maris" nr.445 si 459



Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu “face să răsară Soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.

http://fiicredincios.wordpress.com/page/7/?archives-list&archives-type=tags

mmary spunea...

Anonim, multumesc frumos...

Isus are un dar pentru tine:

pragraful 853 din "Micul Jurnal"

Dumnezeu sa te binecuvanteze infinita Sa milostivire si cu ganduri de iubire care sa rosteasca o rugaciune si pentru mine.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...