Te caut din toata inima...

08 ianuarie 2012

Indolenta



Isus: "Eu sunt Cel ce PORT DE GRIJA TUTUROR FAPTURILOR si port DURERILE TUTUROR OAMENILOR.Eu sunt CEL PURUREA PREZENT SI ACTIV , gata de a da putere si ajutor tuturor acelora ce Mi-l cer, de a lumina, de a mangaia , de a ierta si de a inalta sufletele, iubindu-le si facandu-Ma iubit prin  JERTFA MEA PENTRU ELE.
Nimeni nu a fost si nu este asa de sensibil la DURERILE SI NECAZURILE OAMENILOR.Nimeni nu se ocupa ca Mine de fiecare suflet in parte, de fiecare familie, de fiecare Comunitate, de fiecare natiune si popor si de omenirea intreaga, pentru a face din toti si din toate UN SINGUR CORP MISTIC AL MEU, O SINGURA BISERICA, O TURMA SI UN PASTOR.ACEASTA SOLICITUDINE pentru Binele fiecaruia si al tuturor vreau sa o imprim si in sufletele crestine, MADULARELE MELE, si in mod deosebit in persoanele consacrate.
Ma doare adanc, fiica sensibila, cand intalnesc INDOLENTA si in casele calugaresti, adica acea ATITUDINE DE INSENSIBILITATE  fata de lucrurile dumnezeiesti, fata de  DURERILE si NECAZURILE altora, fata de nevoile COMUNITATII , fata de lipsurile materiale si spirituale ale POPOARELOR , fata de MISIUNEA , ACTIVITATEA si  SUFERINTELE BISERICII.Da! Exista persoane consacrate care traiesc intr-un egism feroce: nu le doare de nimeni si de nimic, decat de interesele si comoditatile proprii.Si tot ele se socotesc neintelese, neajutate, necompatimite, ba chiar persecutate...
Nu vibreaza la durerile sufletesti si trupesti ale aproapelui.Se scutesc singure de la munca.Nu colaboreaza la nimic si se plang mereu de toata lumea ca sta cu mainile la spate fara sa le ia in seama planurile si directivele...
O anumita indolenta legata de amorul propriu si de lenea cronica, se afla ca pasiune si pornire in fiecare om.
De aceea  trebuie sa luptati fiecare cu energie impotriva ei.Meditati viata Mea, din Evanghelie.Meditati Sangerarile Mele din Euharistie si veti gasi cel mai bun medicament impotriva indolentei.
Eu va vreau suflete generoase si compatimitoare, saritoare, jertfitoare, pentru necazurile si durerile tuturor, chiar ale celor mai mari prigonitori si dusmani ai vostri, dusmani ai Mei , dusmani ai Bisericii, adversari ai Operei Mele de Adorare!
Tu nu ai fost uneori idolenta? Nu ai ramas de gheata la suferintele altora? Nu ai refuzat si nu refuzi in continuare ajutorul si rugaciunile tale celor ce ti le cer; chiar si celor ce iti fac rau?Ca suflet daruit Mie, tu trebuie sa frangi indolenta din tine si din Comunitate, pentru ca sunteti mereu adoratoare ale Euharistiei si Ofrandele Celui ce este Generos si darnic.Va ofer Darurile Mele.Urmati-ma!"

Purtator de grija
al durerilor tuturor!

Ce Inima sensibila ai Tu , Isuse! Intelepciunea si dragostea Ta tin seama de toti si de toate.Nu e lasat la o parte nici firul de nisip.
Fiecare suflet ocupa toata atentia si bunatatea Ta, ca si cum ar fi copil unic al Tatalui...
Fata de atata delicatete si duiosie divina, cat de respingatoare si brutala apare INDOLENTA OMENEASCA.Ea  a fost prezenta la rastignirea Ta si Ti-a implantat cu cruzime sabia in Inima! 
Ranile Tale, Isuse, sa lecuiasca orice cruzime si orice urma a acestui viciu in mine, in fratii si surorile mele, in toti oamenii.
Vreau, Doamne, sa vibrez la Inima Ta, la durerile tuturor oamenilor, ale tuturor natiunilor.Vreau sa ispasesc mai ales indolenta persoanelor consacrate.
Te urmez cu drag!


sursa cartea :" Lepadarea de sine insusi pentru a trai in Cristos" 
-Congregatia Inimii Neprihanite
EdituraTracus Arte
Str.Pictor Sava Hantia nr.2,Sector 1,Bucuresti
Tel/Fax 0212234111
puteti comanda si prin email: vanzari@edituratracusarte.ro

Aprobare

Volumul "Lepadarea de sine pentru a trai in Cristos" al Sorei Maria Ionela prezinta sintetic drama spirituala a omului decazut si prada viciilor care distrug in el asemanarea sa cu Creatorul.El este rodul anilor de inchisoare pentru marturisirea credintei,incercare experimentata si de noi, pastorii Bisericii greco-catolice,de aceea intelegem abisul de mizerie al fiintei umane descris in paginile acestui volum;
dar mai ales intelegem infinita indurare divina  prin care din fii risipitori acaparati de vicii si pacate, ne reintoarcem la Tatal cerand iertare si renasterea la viata spirituala.
Biruinta este posibila numai prin lepadarea de sine, prin lupta cu noi insine, prin batalia cu Eul propriu cel rau, conditie esentiala
pentru o traire crestina perfecta.
Volumul acesta este un dar al Iubirii si Milostivirii divine fata de toti oamenii si fata de fiecare in parte:
Mantuitorul se apropie de eul uman ca sa-l purifice de toate pornirile dezordonate, de toate viciile, prin Lepadarea de sine.
Binecuvantez deci si aprob acest volum cu increderea renasterii la viata spirituala a tarii noastre aflata in robia unei ideologii distrugatoare,izvor de vicii si mizerie ,a Bisericii noastre persecutate si a fiecaruia dintre noi.
Neprihanita Mama, Maicuta noastra Sfanta, sa ne fie model de puritate si sfintenie pe drumul lepadarii de noi insine pentru a trai in Cristos.
Bucuresti, 15 august 1980 Sarbatoare Adormirii Maicii Domnului.

Episcop Ioan Dragomir



Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele HARURI care vor face ca viata voastra intreaga
sa iradieze numai iubire, numai credinta , numai speranta, numai ascultare si daruire totala, numai nevinovatie si numai SINCERITATEA Sa si a INIMII NEPRIHANITE! 

Un comentariu:

silvia spunea...

Doamne,Isuse nu cred ca -ti voi putea multumi vreodata pentru cite ne dai,nu cred ca sunt vrednica sa primesc toata indurarea ta,cea ce stiu o,Isuseca vreau sa-ti multumescdin toata inima mea pentru tot ce am in acesta viata pe pamint,sunt de la tine si sunt ale tale Isuse scump ,dragul meu ISUS MULTUMESC.
Mmary a mea o noapte bunacu Tatal Ceresc.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...