Te caut din toata inima...

08 octombrie 2011

Un DAR pretios, o veste MINUNATA :sunt din nou INSARCINATA ! - a 6 oara ...


Dragii mei ,cum as putea sa nu impartasesc cu voi acest DAR ???

 Initial doream doar sa va spun simplu:

Un DAR pretios, o veste MINUNATA :sunt din nou INSARCINATA !

...insa inainte de a ma aseza la calculator , m-am rugat Spiritul Sfant si l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi arate ce doreste sa scriu.Apoi , am luat "Micul Jurnal" al Sfintei Faustina si l-am deschis "la intamplare".Cand am citit ceea ce mi se oferea privirii lacrimi  infiorate de fericire mi-au scaldat trupul si sufletul luminandu-le si inlaturand orice urma de tristete pe care rautatea anumitor persoane ...si am inteles ca trebuie sa va povestesc ceea ce mi s-a intamplat tocmai pentru a va dezvalui importanta fiecarui "Act de Iubire" pe care il oferim Domnului.

Pe scurt:

Anul acesta , in data de 7 iulie 2011, am vandut Parohiei  noastre 23 de ari de teren pe care Parintele a spus ca doreste sa se construiasca Biserica noastra.In ziua de 14 septembrie, de "Sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci" ,prin prezenta Spiritului Sfant invocat de o multime de Superiori , Preoti , si credinciosi,acest teren s-a sfintit si a fost pusa "Piatra de temelie" a noii Biserici.
In groapa, langa piatra, fiecare dintre superiori  si preotul nostru au pus putin beton, iar eu , deoarece doream sa fie la temelia Bisericii si ceva din partea mea, i-am rugat sa-mi dea voie sa pun si eu si au fost de acord.Dupa terminarea ceremoniei de sfintire am fugit pana acasa si am scris pe o coala urmatoarele rugaciuni pe care le-am infoliat si cu permisiunea vicarului le-am pus in betonul inca neintarit deoarece doream ca la temelia Bisericii sa se afle un "Act de Iubire" pe care asezandu-l acolo , l-am rugat pe Dumnezeu ca de fiecare data cand v-a privi spre aceast loc sa-si aminteasca ca il iubesc , chiar daca sunt o mare pacatoasa , si il rog ca de fiecare data sa salveze cat mai multe suflete.

Ei bine dragii mei , ce credeti ca s-a intamplat?

Dumnezeu in Intelepciunea Sa stie ca , candva, zidurile vor disparea, insa sufletele nu o vor face, asa ca , chiar in acea seara, mi-a facut un DAR pretios , am ramas insarcinata, mi-a daruit un copilas  care , cu siguranta ,ii va aminti mult mai des , si in vesnicie, de daruirea mea(asa imperfecta cum e ea), 
de "Actul meu de Iubire".

Rugaciunile pe care le-am scris sunt:

Actul de Iubire

Isuse, Maria,
Va iubesc !

Mantuiti
sufletele preotilor,
mantuiti sufletele.

Va rugam cu umilinta
si ajutati-ne
sa putem repeta

acest
ACT DE IUBIRE DE MII DE ORI

cu fiecare respiratie,
cu fiecare bataie a inimii.

si 
"O, Isuse, iarta-ne pacatele, fereste-ne de focul iadului, condu la Ceruri toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de Indurarea Ta.
Dumnezeul  meu ,cred in Tine, ma inchin ,te ador , sper si te iubesc, iti cer iertare pentru toti aceia care nu cred , nu ti se inchina, nu nadajuiesc si nu te iubesc.Amin"

Si acum , bucurati-va impreuna cu mine de mesajul pe care Isus ni l-a transmis prin "Micul Jurnal " al Sfintei Faustina:

777  ( 27.11.1936) Astazi am fost in duh in cer si am vazut frumusetile sale de neinchipuit si fericirea care ne asteapta dupa moarte.Am vazut cum toate creaturile Ii aduc necontenit cinste si slava lui Dumnezeu; am vazut cat e de mare fericirea in Dumnezeu, care se revarsa asupra tuturor creaturilor, facandu-le fericite, si orice slava si cinste provenind din fericirea primita ravin la Sursa, si toate fapturile intra in adancurile Dumnezeiesti si contempla viata interioara a lui Dumnezeu Tatal , Fiul si Duhul Sfant, pe care niciodata ele nu o vor intelege, nici nu o vor patrunde.
Aceasta sursa de fericire este neschimbata in esenta  sa, dar mereu noua , abundand de fericirea oricarei fapturi.
Il inteleg acum pe Sfantul Paul care a spus:
"Ceea ce ochiul n-a vazut, ccea ce urechea n-a auzit, ceea ce nu s-a suit la inima omului, tot ce a pregatit Dumnezeu pentru toti cei care Il iubesc .

778. -Si Dumnezeu mi-a facut cunoscut singurul lucru care are in ochii Sai o valoare infinita, este iubirea de Dumnezeu, iubirea, iubirea si inca o data iubirea - si nimic nu poate fi comparat cu un ACT DE IUBIRE CURATA fata de Dumnezeu.Oh, ce atentii de neconceput are Dumnezeu fata de sufletul care il iubeste sincer.
Oh, fericit este sufletul care se bucura deja de pe pamant de atentiile Sale speciale, iar acestea sunt suflete mici si smerite".

NU-i asa ca e MINUNAT???
O, Doamne, cat esti de bun, de iubitor, de milostiv !

Iti multumesc cu toata inima mea care daruieste acest mic sufletel Inimii Tale!




Dumnezeu sa fie in sufletele voastre fratii mei in Cristos...Isus sa va binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale! 

10 comentarii:

Carmen spunea...

Iubita mea surioara, Domnul sa te binecuvanteze cu toata Splendoarea Iubiri Sale.
Esti un copil minunat al Domnului, o surioara a Micii Tereza a Pruncului Isus.
O, Doamne Isuse, iti multumim pentru toate darurile pe care le reversi astazi peste lumea intreaga.Iti multumim pentru Iubirea Ta.
Isuse te ador, Isuse te iubesc .
Marantha!

Diana Z. spunea...

Minunata veste!
Multe imbratisari.

mmary spunea...

Carmen, draga mea surioara , iti multumesc frumos.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile pe care doreste sa le reverse azi peste intreaga lume.

Isuse te ador, Isuse te iubesc .
Marantha!

Anonim spunea...

O veste minunata pe un blog care abunda de spiritualitate. Dupa unii, o veste de genul acesta pe acest blog ar fi o blasfemie,dar să incercam sa uitam spiritualitatea formala si sa traiem adevaratele dimensiuni ale vieţii.
Felicitari si mult curaj, mămica tanara :)
Domnul fie cu tine :)

Ingerul tau spunea...

Minunat, Dumnezeu sa va binecuvanteze. Mereu am spus ca fiintele puternice si spirituale e bine sa faca mai multi copii. Ma bucur sa aud asta, sunteti o familie cu gene puternice si, mai important, binecuvantata, ce beneficiaza de prezenta lui Iisus si astfel e minunat ca acesti copii pot sa vina pe lume intr-o asemenea familie.
Multa rabdare si destoinicie in educarea si calauzirea lor! :)

mmary spunea...

Draga Diana, iti multumesc frumos.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

mmary spunea...

Anonim, iti multumesc ...

Cei care ar considera o asemenea veste pe acest blog "o blasfemie" s-ar putea sa fie inchistati intr-o credinta moarta in care nu exista Isus cel Viu care este Calea , Adevarul si mai ales VIATA !

Ai dreptate, trebuie sa traim adevaratele dimensiuni ale vietii si sa nu uitam ca in fiecare dintre ele , EL, este prezent.

Cat despre curaj : Isus este curajul meu, viata mea , iubirea mea...

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

mmary spunea...

Ingerul tau, iti multumesc frumos ,pentru urari , sfaturi si binecuvantari.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Indurarea Sa!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=wSuovZ_51S4 :)

mmary spunea...

Anonim, MULTUMESC :)...

"Dupa aceea Ma vei vedea, caci Dumnezeu revine in curand.Dar daca tu nu duci acum Cuvantul Meu Lumii, cati,din cauza acestei intarzieri, nu vor mai intarzia inca sa porneasca spre Mine?

Iubirea vine sa-ti vorbeasca.
Inima Sa deschisa vine sa Se reverse in Inima Ta.
Eu sint Iubirea."
( JNSR , vol 3, pag 70)

http://www.youtube.com/watch?v=mzKiZX8Wybo

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii si Milostivirii Sale.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...