Te caut din toata inima...

05 octombrie 2011

O, tu blanda Maria, tu noua frumusete...


O, tu blanda Maria, tu noua frumusete, tu cea mai draga si adorata frumusete! Vino , in ajutorul meu,astfel  ca uratenia mea sa fie spalata si ca dragostea mea sa fie tot mai aprinsa!

Frumusetea ta imprumuta capului trei lucruri.

Mai intai o memorie curata, pentru ca vorbele lui Dumnezeu sa poata intra mai usor, in al doilea rand, cele auzite sa fie retinute cu bucurie, iar in al treilea rand, cuvintele retinute sa fie cu zel si cu drag duse si raspandite aproapelui, pentru a-l ajuta in cunoasterea lui.

Frumusetea ta daruieste inimii trei lucruri.

Mai intai, ia greaua povara a trandaviei daca contempli dragostea si umilinta ta.

In al doilea rand, ea daruieste ochilor lacrimi daca privesc saracia si rabdarea ta.

In al treilea rand, ea da inimii jarul placut al dragostei daca-ti aduci aminte de bunatatea si blandetea ta.
O, doamna mea, tu esti in adevar frumusetea cea mai de pret, tu esti frumusetea care atragi, deoarece tu esti ajutorul celor slabi, mangaierea celor suferinzi si mediatoarea tuturor.

Atunci , lasa-i pe toti cei care au auzit ca te vei naste si care nu stiu ca te-ai nascut (8 septembrie), sa strige : 

"Vino, tu cea mai senina frumusete si lumineaza intunericul nostru! Vino tu cea mai pretioasa frumusete si elibereaza-ne de batjocura!

Vino, tu frumusetea de neinchipuit si alina durerea noastra amara!

Vino, tu cea mai puternica frumusete si elibereaza-ne din prizonierat!

Vino, tu sublima frumusete si elibereaza-ne din necuratia noastra ingrozitoare!

Binecuvantata sa fie frumusetea ta,o , scumpa Maria pe care toti  patriarhii au dorit s-o vada, pe care au prezis-o si toti alesii lui Dumnezeu se bucura de tine. "

Mama raspunse:

"Binecuvantat fii tu , Dumnezeu, frumusetea mea, 
care ti-a insuflat, sa vorbesti asa!

Din aceasta cauza, iti spun ca cel mai varstnic si vesnic, cel mai frumos, care m-a creat, te va intari; cel mai nobil si totusi noua frumusete care innoieste totul, care a fost cu mine si pe care l-am nascut, te va invata lucruri minunate ; frumusetea cea mai atragatoare, care bucura tot ceea ce a creat, iti va aprinde sufletul cu dragostea lui.

Ai incredere deplina in Dumnezeu!

Cand frumusetea cereasca se va arata, atunci frumusetea pamanteasca se va rusina si va fi considerata gunoi".

Apoi vorbi Fiul lui Dumnezeu cu mama lui : 

" O, binecuvantata mama, tu esti ca un bijutier care pregateste o capodopera. Toti care vad opera se bucura si jertfesc aur sau pietre pretioase pentru ca opera sa poata fi terminata.Asa imparti  tu , mama, tuturor ajutor, si anume celor care incearca sa ajunga pana la Dumnezeu, si tu nu lasi pe nimeni sa duca lipsa de mangaierea ta, caci asa cum organele trupului primesc viata si putere de la sange, tot asa, prin tine sunt toti treziti ,la viata de la pacate si pot sa-l serveasca pe Dumnezeu in mod roditor".

sursa : "Revelatii ceresti "-  Sfintei Brigitta


Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu acele haruri care ne vor ajuta sa descoperim si sa vedem frumusetea Sfintei  Fecioare Maria !

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...