Te caut din toata inima...

06 mai 2011

Minciuna

-In general -
Isus: "Eu sunt ADEVARUL ABSOLUT!

Urasc minciuna ca pe tatal ei Diavolul.

Adevarul e  CONCORDANTA GANDIRII,a VORBIRII cu REALITATEA. Eu sunt  GANDUL si CUVANTUL VESNIC al TATALUI.
In MINE GANDIREA se indentifica intru toate cu REALITATEA:
Eu si Tatal UNA SUNTEM. Precum am marturisit in fata lui Pilat si a Iudeilor: Eu spre aceasta M-am nascut si de aceea am venit in lume, CA SA MARTURISESC ADEVARUL... 
Fiica iubita a ADEVARULUI! Repet si acum pentru tine si pentru toti oamenii: Daca ramaneti in Mine si Eu in voi, cunoasteti ca EU SUNT CEL CE SUNT,  ca Eu sunt ADEVARUL  si va ELIBEREZ  de MINCIUNA si de TATAL MINCIUNII...
Minciuna e negarea a ceea ce este si  afirmarea a ceea ce nu este.MINCIUNA e NECORESPUNDEREA gandului si a cuvantului cu REALITATEA.
Cea mai mare minciuna e deci a nega pe CEL CE ESTE, pe DUMNEZEU -ADEVARUL (ATEISMUL) si a aseza, a afirma in locul lui Dumnezeu pe o faptura, pe CEL CE NU ESTE DE LA SINE(satanismul).
In fapta, orice preferare a creaturii in locul CREATORULUI este  MINCIUNA LUCIFERICA,  neadevar care merita iadul. Minciuna in om, ca si in Satana, izvoraste din TRUFIA EGOISMULUI. Este cea mai mare dezordine in fiinta rationala fiindca mintea, care in Planul Creatorului e data creaturii sa cunoasca ADEVARUL si sa se conformeze ADEVARULUI ,  e folosita pentru a nega ADEVARUL ABSOLUT , pe DUMNEZEU , sau ADEVARUL RELATIV al lucrurilor din lume asa cum sunt si se petrec in realitate.
Orice minciuna este in ultima analiza un atentat impotriva CELUI CE ESTE, a lui DUMNEZEU, a ADEVARULUI care SUNT EU.
Ca si MANDRIA din care se naste, minciuna in GANDIRE, IN vorbe, in SENTIMENTE si in FAPTE,intrucat nu corespunde ADEVARULUI, este UCIGASA a sufletului, caci pana la urma ajunge sa alunge ADEVARUL, pe Dumnezeu,si sa predea sufletul celui ce nu a stat in ADEVAR,tatal minciunii , DIAVOLUL.
De aceea repet:
 Eu urasc Minciuna ca pe DIAVOL.
  -Tu asa ai considerat minciuna in toata gravitatea ei? Nu ai gandit, nu ai vorbit , nu ai dorit, nu ai facut lucruri care nu corespundeau Adevarului?
Ai combatut in viata ta si in Comunitate orice forma de neadevar, cat de mica si de neinsemnata, chiar daca ai fost molestata si judecata de altii ca fiind nedreapta? Ai fugit chiar si de umbra minciunii? O urasti? Te rogi pentru oameni ca sa nu spuna atatea neadevaruri si atatea aberatii impotriva Existentei Mele?
Sunt oameni care mint foarte mult, si nu pot trai fara minciuna.Ei pot sa-si manifeste neadevarul prin vorbe , prin fapte si prin glasul presei.Mai pot prin carti si prin conferinte.Acestea sunt cele mai grave pacate savarsite de om cu stiinta si vointa deplina : a nu recunoaste pe Dumnezeu si a nega pe Dumnezeu mintind.
Combate minciuna si urmeaza-Ma pe Mine, Adevarul.Marturiseste sincer tot ce iti spun si vei fi fericita.Adevarul te va mantui .Adevarul te scoate din orice impas, din suferinta si pericolele mortii, din iadul vesnic.
Te scoate din mainile dusmanilor care iti vor raul si pieirea .Adevarul te scoate din orice impas, din suferinta si pericolele mortii, din iadul vesnic.Te scoate din mainile dusmanilor care iti vor raul si pieirea.Adevarul combate minciuna manifestat sub toate aspectele ei.Adevarul triumfa asupra neadevarului.El te fixeaza in iubirea lui Dumnezeu.Iti da pacea interioara si alunga tulburarea spirituala sub orice forma se prezinta.
Adevarul e stapan in tine.Tu , traieste in el..."

O , Adevar Etern, Datator de Viata si Fericire!

Tu in Tine Insuti ai o aversiune totala fata de MINCIUNA! Respingi prin insasi esenta Dumnezeirii Tale orice falsitate.
Doamne, fereste sufletul meu chiar si de cea mai mica minciuna, caci si umbra ei Te insulta pe TINE, ADEVARUL ABSOLUT.Da-mi o ura profunda fata de orice forma de minciuna in gand , in vorba, sentiment sau fapta.Vreau sa sufar si chiar sa-mi dau viata pentru a ramane in ADEVAR.
Vreau sa ispasesc pacatele de minciuna ale secolului.Te urmez!

MINCIUNA

- Formele si urmarile ei-

Isus: "Eu sunt ADEVARUL  si invat pe oameni sa cunoasca ADEVARUL, sa spuna ADEVARUL, sa faca ADEVARUL  si sa traiasca ADEVARUL.
Pentru a cunoaste , a spune si a face ADEVARUL, Eu am dat oamenilor  MINTEA SI VOINTA, dar celor care cred  le-am dat si SPIRITUL ADEVARULUI care va invata tot ADEVARUL.
Minciuna in minte si in gand se stapaneste prin IDEI, FAPTE care se impotrivesc mintii sanatoase si SPIRITULUI EVANGHELIEI.
Minciuna strica mintea!
MINCIUNA face ravagii in sufletul fals care nu cauta ADEVARUL,  ci se lasa stapanit de ea, totdeauna sub influenta ei nimicitoare.
Tu , suflet plin de adevar! Ai avut intotdeauna ganduri sanatoase? Ti-ai  FORMAT O MENTALITATE DUPA SPIRITUL EVANGHELIEI, sau dupa IDEILE FALSE  ale lumii, ale egoismului?
Minciuna in vorbe e cea mai periculoasa si daunatoare: cand CUVANTUL OMULUI nu exprima GANDURI sau IDEI ADEVARATE , ori exprima altceva decat cunoaste MINTEA despre un LUCRU si altcum decat il CUNOASTE.
Aici nu mai vorbeste CUVANTUL ADEVARULUI si SPIRITUL ADEVARULUI,ci vorbeste  ACELA IN CARE NU ESTE ADEVAR -DUHUL MINCIUNII, DIAVOLUL.
Asculta , inima sincera! 
Eu , ADEVARUL, repet pentru tine si pentru toti oamenii veacurilor: Sa fie cuvantul vostru DA, DA ; NU, NU .Caci ce este mai mult decat acestea, DE LA CEL RAU ESTE.
Vorbele mincinoase izvorasc din VISTERIA CEA REA A INIMII, caci din prisosinta inimii vorbeste gura.
MINCIUNA in VORBIRE e DOVADA UNUI SUFLET PERVERS care nu are curajul ADEVARULUI...
Tu cum te-ai comportat si cum te comporti in aceasta privinta? Nu ai spus minciuni si neadevaruri? Din mandrie , de rusine, din ambitie si pentru magulirea EULUI PROPRIU, nu ai afirmat lucruri neadevarate?
De frica pentru eventualele urmari  defavorabile tie sau Comunitatii nu ai negat adevarul vorbind de-a dreptul contrariul realitatii?
Nu ai preferat sa Ma ranesti pe Mine prin vreo minciuna decat sa-ti recunosti deschis gresala oricat de mare sau oricat de mica si neinsemnata este?
Recunoasterea greselii restabileste Adevarul , pe cand staruinta in minciuna da castig de cauza  DUHULUI MINCIUNII in suflet.Si acel suflet isi pierde total frumusetea si armonia simplitatii si a sinceritatii care sunt armele principale prin care se combate si se exclude total minciuna din interior.
MINCIUNA IN FAPTE : cand actiunile omului nu corespund cu gandurile si vorbele sale.Repet si aici cuvantul Evangheliei Mele: Adevar, adevar zic voua, nu tot cel ce Imi zice : "Doamne , Doamne!" va intra in Imparatia Cerurilor, ci CEL CE FACE VOIA  Tatalui Meu  care este in Ceruri!
Minciuna in fapte duce la moarte...Eu , fiica Mea, vreau de la tine si de la toti oamenii  NU VORBE FRUMOASE, CI FAPTE ADEVARATE,  care corespund  CUVANTULUI ADEVARULUI SI VIETII , caci cine face ADEVARUL  vine la LUMINA.
Asa ai procedat pana acum in faptele tale? Nu cumva ele dezmint gandurile si vorbele tale? Viata ta corespunde intru toate cu Adevarurile de credinta si de morala ale Evangheliei si ale chemarii tale? Tu stii de la Mine ca sufletul care minte este un monstru ,icoana minciunii care trebuie sa dispara din fata Mea.
El traieste in aberatii, nu in Adevarul Meu, care este LUMINA, PUTERE, IUBIRE  si TRAIRE  interioara profunda.
Eu Tie iti zic sa te fersti si de umbra minciunii, ca sa ramai suflet care traieste adevarurile de credinta , adevarurile Evanghelice si cele Euharistice.Numai asa te inalti tot mai sus spre Mine, Adevarul tau vesnic, si spre Mama Mea care este Oglinda Adevarului.
Ca sa combati minciuna si din alte suflete si mai ales din Comunitate unde neadevarul se strecoara mai repede, inavata sufletele la sinceritate.
Indeamna membrele la simplitate, chiar daca practica acestor virtuti le costa umiliri din partea altora, sau a Superiorilor lor.
Urmati-Ma pe cale Adevarului care duce la sfintenie."

Cuvant al Adevarului
si Cuvant al Vietii!

Fii Stapan in mintea , in cuvintele si faptele mele!Vreau sa-Ti oglindesti in toata viata mea  SRALUCIREA , O , ADEVAR CREATOR , RASCUMPARATOR SI SFINTITOR! Vreau sa ma las calauzita in toate de SPIRITUL ADEVARULUI TAU care ma invata tot adevarul!
Da-mi harul Tau , Isuse, ca sa cunosc abisul de minciuna al veacului stapanit de spiritul luciferic si sa ispasesc, ca martira a ADEVARULUI, faradelegile oribile ale oamenilor nminciunii.
Tiumfa TU, ADEVARUL!

sursa cartea :" Lepadarea de sine insusi pentru a trai in Cristos" -Congregatia Inimii Neprihanite
EdituraTracus Arte
Str.Pictor Sava Hantia nr.2,Sector 1,Bucuresti
Tel/Fax 0212234111
puteti comanda si prin email: vanzari@edituratracusarte.ro
Aprobare

Volumul "Lepadarea de sine pentru a trai in Cristos" al Sorei Maria Ionela prezinta sintetic drama spirituala a omului decazut si prada viciilor care distrug in el asemanarea sa cu Creatorul.El este rodul anilor de inchisoare pentru marturisirea credintei,incercare experimentata si de noi, pastorii Bisericii greco-catolice,de aceea intelegem abisul de mizerie al fiintei umane descris in paginile acestui volum;
dar mai ales intelegem infinita indurare divina  prin care din fii risipitori acaparati de vicii si pacate, ne reintoarcem la Tatal cerand iertare si renasterea la viata spirituala.
Biruinta este posibila numai prin lepadarea de sine, prin lupta cu noi insine, prin batalia cu Eul propriu cel rau, conditie esentiala
pentru o traire crestina perfecta.
Volumul acesta este un dar al Iubirii si Milostivirii divine fata de toti oamenii si fata de fiecare in parte:
Mantuitorul se apropie de eul uman ca sa-l purifice de toate pornirile dezordonate, de toate viciile, prin Lepadarea de sine.
Binecuvantez deci si aprob acest volum cu increderea renasterii la viata spirituala a tarii noastre aflata in robia unei ideologii distrugatoare,izvor de vicii si mizerie ,a Bisericii noastre persecutate si a fiecaruia dintre noi.
Neprihanita Mama, Maicuta noastra Sfanta, sa ne fie model de puritate si sfintenie pe drumul lepadarii de noi insine pentru a trai in Cristos.
Bucuresti, 15 august 1980 Sarbatoare Adormirii Maicii Domnului.
Episcop Ioan Dragomir
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Spiritul Adevarului , cu Pacea , Iubirea , Indurarea si Bucuria Sa!

2 comentarii:

silvia spunea...

Dragul meu Isus,te rog ajuta-ne sa te urmam pe tine numai si numai prin calea adevarului care duce spre Sf
intenie!
Adevarul,pacea bucuria,iubirea sa ne umple inimile noastre mereu.Amin.

mmary spunea...

Draga mea Silvia,Smerenia si bladetea Inimii Neprihanite a Mamei Maria sa ne indrume pasii spre Iubire!
Iubirea lui Isus sa-ti umple sufletul frumos!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale milostivirii Sale!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...