Te caut din toata inima...

10 aprilie 2011

Rastigneste-L! Rastigneste-L !


Teologia Patimilor ( 10 )

Isus: " Eu sunt Vesnicul acuzat de toate sinedriile si multimile veacurilor.
Pentru ca oamenii nu vor sa-si pironeasca patimile, cer rastignirea Mea.
Si fiindca pe Mine, Capul Cel Nevazut si Nemuritor, nu Ma pot atinge, ei cer sa fiu rastignit in Biserica Mea, in Madularele Mele.In Preotii si credinciosii Mei.

Acesta este Misterul persecutiilor.
Daca M-au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni...Si acestea toate vi le vor face pentru Numele Meu, caci nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.

Lumea nu poate ramane indiferenta fata de Mine si de Biserica Mea.Pentru omenire si conducatorii ei, Eu ori sunt piatra de zidire si inaltare, ori sunt piatra de sminteala si de cadere. Persoana Mea , Viata Mea, Evanghelia Mea, Biserica Mea, Euharistia Mea, Sfintii Mei, sunt pentru lume o continua mustrare si ramane vesnic adevarat cuvantul Meu:

Lumea pe Mine ma uraste, pentru ca EU marturisesc ca faptele ei sunt rele.

Lumea prefera pe Baraba, prefera sa fie stapanita de tirani si de talhari, numai sa nu asculte de Mine, Unicul Bine si Unica Pace.Omenirea fuge de Cer si se ingroapa in pamant.
E tragedia omului cazut.Fuge de jertfa spiritualizarii si plateste cu jertfe mai mari orbirea animalizarii.

Asculta, fiica suferinda, cum se repeta si azi pe toate meridianele lumii glasul sinedriului si al multimii care cer lui Pilat:
" Nu pe Acesta, ci pe Baraba!"

Si cine se amesteca prin multime sa o intarate impotriva Mea si a Bisericii Mele?Cea mai trista figura o fac arhiereii, preotii , cei consacrati Inimii Mele, care intr-o forma sau alta trec in tabara dusmanilorMei.
Ratacirea si tradarea lor potenteaza la maximum ura impotriva Mea si constitue acel " Rastigneste-L, Rastigneste-L!" care mai mult Imi sfasie Inima si Biserica.

Iar tu, copila Mamei Indurerate si a MIsterului Sangerarii, ce faci la auzul acestui oribil strigat? Te asociezi multimii necredincioase si a persecutorilor Mei? Te asociezi celor ce Ma neaga si apostaziaza? Sau mergi la moarte , la martirizare, cu Cel ce a murit pentru tine?
Nu ai strigat vreodata "Rastigneste-L?" Nu cu gura, ci cu fapta impotriva Mea, a Bisericii Mele? Daca nu , fii binecuvantata de Mine si mergi inainte...Eu te insotesc , te sustin sa Imi ramai credincioasa pana la sfarsit.
Intra in Inima Mea , si impreuna cu Inima Neprihanita si Insangerata a Mamei, impartaseste-te din Misterul Euharistiei Insangerate, care e raspunsul Iubirii Infinite la ura nesfarsita a lumii fata de Mine si Biserica Mea - comoara cea mai pretioasa a Dragostei Mele."

Divinule Acuzat!

Eu Te aleg pe Tine si vreau sa fiu rastignita cu Tine pe Crucea Bisericii si a Euharistiei, din iubire fata de Tine si fata de toti aceia care prin pacatele lor, prin trufie lor, prin necuratia lor, prin lacomia si tirania lor , striga:
"Rastigneste-L , Rastigneste-L !"
Doamne, vreau sa ma jertfesc pentru Triumful Tau Euharistic in lume si in toate popoarele Pamantului.Sacrifica-ma cum , cand si prin ce voiesti Tu. 
Nu ma cruta !
Accept orice durere, orice suferinta, prigonire, umilire, dar sa fii adorat de omenire si , prin Biserica Tacerii, laudat pana la sfarsitul lumii.
Ma asociez Tie, si Inimii Neprihanite, gata de sacrificare ca sa fii preamarit in veci de toti oamenii.
sursa: cartea "Teologia Patimilor"

APROBARE,

Raman uimit de ceea ce lucreaza Isus in sufletul cunoscut de mine inca din 1949, cand am fost numit de Sfantul Scaun Apostolic, DIRECTORUL SPIRITUAL AL SOREI MARIA IONELA,in plina prigoana.
Cu adevarat este DUMNEZEU Cel care vorbeste , si atat eu cat si Episcopul Ioan Suciu mort martir la inchisoarea din Sighet si altii nu ne inselam in constatarile noastre.
De aceea cu draga inima si cu toata puterea pe care o am de la Isus bunul nostru Mantuitor,aprobam si binecuvantam volumul  
"TEOLOGIA PATIMILOR" ,
si doresc sa rodeasca in suflete cum rodeste in sufletul meu.
Bucuresti 26 octombrie, 1980, Sarbatoarea Divinei Fondatoare.
Episcop Ioan Dragomir.



Dumnezeu sa ne binecuvanteze inimiile cu acele haruri care le vor face  doritoare si pregatite pentru a se jertfi pentru El si pentru semeni!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mesajul Fecioarei Maria din ianuarie 2005:
„Astăzi, la începutul anului, în mod solemn vă spun: Eu sunt Maica Speranţei!
Aţi păşit într-o nouă perioadă, când alături de Îndurarea lui Dumnezeu se arată Dreptatea lui Dumnezeu, care curăţă lumea de rău. Acea mare catastrofă, care s-a întâmplat de Crăciun, a fost o mare atenţionare pentru întreaga lume. Pregătiţi-vă: vor urma mai multe asemănătoare cu aceasta.
Voi, cei care Mă urmaţi, să nu vă temeţi, pentru că Eu sunt Maica Speranţei.
Aşa cum am adus cu 2000 de ani înainte Lumina în lume, tot aşa o aduc şi de acum încolo. Când totul va fi în întuneric şi totul devine fără speranţă, atunci am să aduc Lumina, pe Fiul Meu, Isus Cristos.
Eu, care sunt Maica Speranţei, într-un moment ce va urma, voi anunţa întoarcerea aici pe Pământ a Fiului Meu. Pregătiţi-vă pentru acest timp cu: multă rugăciune, multe fapte bune, iertare şi foarte multă iubire.
Vă recomand o rugăciune, care să o spuneţi în fiecare dimineaţă, în genunchi:
Preasfântă Treime: Tată, Fiule şi Spirite Sfinte, vă ador din adâncul inimii şi vă ofer preascumpul Trup, Sânge, Suflet şi Dumnezeire a Domnului Nostru Isus Cristos, prezent în toate Tabernacolele din lume, ca isăşire pentru insultele, sacrilegiile şi indiferenţele prin care El este ofensat. Şi prin meritele infinite ale Preasfintei Sale Inimi şi prin mijlocirea Inimii Neprihănite a Mariei vă implor convertirea sărmanilor păcătoşi.”
Să spuneţi această rugăciune de ispăşire până când mai aveţi Euharistie.
Dacă vă rugaţi această rugăciune puteţi face foarte multe pentru întreaga omenire.
Aflaţi că tot ce am profeţit la Fatima se împlineşte. Această perioadă a sosit!!!
Voi, cei care ascultaţi de Mine, nu vă temeţi, pentru că veţi avea parte de fericire nemaivăzută.
Eu, care sunt Mama Speranţei vreau să vă conduc la Fiul Meu Sfânt, Isus Cristos.
Mulţumesc că m-aţi ascultat!”

Pace si Bine ! :) ... de la un frate pacatos !

P.S.
Azi este o zi mare pentru biserica noastra ... a anuntat Preasfintia Sa Cornel Damian ca vom avea o biserica noua potrivita ca marime pentru cele aprox. 1600 de familii. Multumim, Doamne ! Multumim Sfanta Tereza a Pruncului Isus si a Sfintei Fete !

mmary spunea...

Anonim,ma bucur ca la aceasta postare unde multimea striga : "Rastigneste-L!Rastigneste-L", tu ai adus Mesajul Fecioarei, singura fiinta vrednica sa-l mangaie, singura care L-a iubit cu adevarat.

Ma bucur pentru biserica voastra!

Iti multumesc frumos.

Te rog daca vrei comanda-ti cartea surorii Ionela:

"Lepadarea de sine pentru a trai in Cristos" editura Tracus Arte.O gasesti pe net.E Domnul Isus cel care ne vorbeste ! Merita!!!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Multumesc, sr. mmary !
Mai incerc maine ... in seara asta nu vrea sa se incarce adresa ! :(

Pace, Iubire, Bucurie ! :)
Isus, Maria, Iosif ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=UyYhDKcANRI

mmary spunea...

Anonim, asa e , nu vrea sa se incarce, am incercat si eu deoarece am vazut ca aceea e a doua carte din colectia "daruri ceresti" si doream sa o gasesc pe prima.E formidabila!!!

Daca-L ai pe Isus ai TOTUL, TOTUL!!!

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus! :)

mmary spunea...

Anonim, vad ca nici azi nu se incarca adresa editurii, insa avand in vedere faptul ca se afla in Bucuresti iti dau adresa:

Ed.Tracus Arte
Str.Pictor Sava Hantia nr.2
Sector 1,Bucuresti
Tel/Fax 0212234111

poti comanda si prin email:

vanzari@edituratracusarte.ro

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu TOT ce Vrea El !

Anonim spunea...

O sora cu suflet bun la nevoie se cunoaste ! :) Mii de multumiri !

Pace si Bine ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...