Te caut din toata inima...

05 aprilie 2011

Muntele Sfintei Treimi din Nusfalau : Învăţătură de la Spiritul Sfânt în aprilie 2011


2011 – ANUL CUNOAŞTERII ŞI TRĂIRII SĂRBĂTORILOR –APRILIE

Fericit este poporul care poate sărbători şi poate

umbla în lumina Feţei Tale Doamne!” (Ps88.16)


A 79-a întâlnire lunară de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi



Din Sfânta Scriptură să medităm evangheliile de sărbători! (I. 9; 11; 20; Lc.24; Mt.26) 



Motto-ul lunii: „... fiţi ai lui Cristos, care a înviat din morţi! (R.7,4)



Intenţia comună de rugăciune: ispăşim pentru ca în viitor să sărbătorim întotdeauna Paştele deodată!



Sarcina noastră concretă va fi: când trecem prin faţa crucii, să ne facem semnul crucii şi să ne rugăm: „Ne închinăm, Ţie Cristoase şi Te binecuvântăm căci prin sfânta Ta Cruce ai Răscumpărat lumea!”


Învăţătură de la Spiritul Sfânt în aprilie 2011

Dragii mei!

În ultimele timpuri, în care trăţi, din foarte multe statui, icoane, cruci,... curge mir. Vă voi spune acum pe baza Sfintei Scripturi care este mesajul nostru pentru întreaga omenire prin lacrimile de mir.

În Biserică uleiul sfinţit poartă şi transmite har dumnezeiesc! Din acest motiv copiii mei aleşi folosesc uleiul sfânt pentru: botez, mirungere, sfinţire, maslu,... Prin uleiul sfinţit puteţi deveni copii ai Sfintei Treimi, templele Mele, instrumente bune ale Bunului Păstor şi moştenitorii Raiului. Să cereţi în fiecare zi binecuvântarea lui Dumnezeu asupra vieţii voastre şi asupra celor dragi vouă şi străduiţi-vă să deveniţi purtători şi transmiţători ai binecuvântării dumnezeieşti.

Uleiul are mireasmă! Când Maria Magdalena a turnat ulei pe picioarele lui Isus întreaga casă s-a umplut cu mireasma acestuia. Sigur ştiţi că morţii vii aflaţi în păcat şi morţii adevăraţi au miros, iar oamenii virtuoşi au mireasmă bună. Străduiţi-vă în întreaga voastră viaţă ca prin viaţa voastră plină de virtuţi să fiţi mireasma bună a lui Cristos.

Uleiul este darul lui Dumnezeu! Tatăl Ceresc vă spune în fiecare zi ’sunt un Dumnezeu Darnic, iar voi sunteţi creaturi care aţi primit în dar lumea vizibilă şi invizibilă. Străduiţi-vă în fiecare zi să fiţi, unii pentru alţii, daruri de la Dumnezeu cât mai frumoase.

Uleiul este un aliment de bază, important pentru voi! Dacă şi importantul ulei lipseşte din casa voastră este semn al celor mai mari lipsuri. Gândiţi-vă cât de mulţi trăiesc în prezent fără Isus, Maria, biserică, sărbători, preoţi, iubire,... Pe voi vă rog, hrăniţi-vă cu regularitate alături de hrana trupească şi cu hrană sufletească, cu Sfânta Scriptură, cu Sfântul Trup şi Sânge al lui Isus. Ar fi bine dacă şi familiile voastre le-aţi hrăni numai cu cele sfinte şi bune.

Uleiul este simbolul binelui natural şi supranatural! În fiecare zi să vă străduiţi să faceţi un legământ cu Sfânta Treime, cu Maria, cu Îngerii, cu Sfinţii şi cu sufletele care suferă în Purgator. Asta înseamnă să nu faceţi ceea ce Lor nu le place şi să faceţi numai ceea ce Lor le place. Dacă veţi merge pe această cale strâmtă veţi avea parte de tot binele natural şi supranatural.

Uleiul vindecă! Aveţi grijă ca prin vorbele voastre lipsite de iubire să nu provocaţi răni sufleteşti. Vă invit să fiţi, prin cuvintele voastre frumoase, prin iertare şi cererea iertării, cei care vindecă rănile sufletului, cei care şterg lacrimile şi poartă crucea altora.

Uleiul este sursă de lumină! Gândiţi-vă la Moise, a cărui faţă a strălucit pe muntele Sinai când a primit cele zece porunci. Gândiţi-vă la Isus a cărui Faţă a strălucit pe muntele Tabor datorită discuţiei cu Tatăl. Gândiţi-vă la Ştefan, primul martir, a cărui faţă era ca a îngerilor datorită iubirii pentru duşmani. Candelele fecioarelor înţelepte şi sufletele lor ardeau datorită pregătirii pentru nuntă. Vă rog să nu fiţi fiii întunericului şi ai devierii, ci ai convertirii şi ai luminii.

La prezentarea jertfei, pentru Dumnezeu se punea deoparte întotdeauna cel mai bun ulei! Poporul ales nu putea aduce ca jertfă lui Dumnezeu animalele oarbe, oloage, bolnave,... şi uleiul stricat. Să aveţi curaj să vă daţi viaţa pentru slujirea Domnului de tineri şi nu doar atunci când păcatele vă părăsesc. Dumnezeu merită să-I dăruiţi cele mai bune gânduri, cuvinte, fapte şi viaţa.

Nu este voie să folosiţi uleiul spre rău, numai spre bine! Şi voi să aveţi grijă să nu folosiţi nicicând spre rău, numai spre bine ceea ce Dumnezeu v-a dăruit: trupul, sufletul, timpul, talanţii... După cum le veţi folosi pe acestea veţi avea parte de atenţionare sau recompensă cerească.

Uleiul dă frumuseţe exterioară persoanei care se unge cu acesta! Trebuie să ştiţi că Îngerii, Sfinţii şi creaturile Mele de pe pământ sunt frumoase în interior numai dacă au inima plină de iubire. Aveţi grijă, nu căutaţi doar frumuseţea exterioară văzută de oameni, ci în primul rând frumuseţea interioară văzută de Dumnezeu.

Ca încheiere vă mai spun motivul celei mai mari tristeţi şi a celei mai mari bucurii pentru Noi. Motivul celei mai mari tristeţi pentru Noi este că nu sărbătoriţi deodată Paştele, pe Cristos înviat! Din păcate, încă sunteţi la nivelul la care consideraţi mai importante tradiţiile voastre decât Voinţa lui Cristos, care vă cheamă la unitate. Când sărbătoriţi la date diferite cea mai mare sărbătoare a creştinismului se realizează cea mai mare ruşine a creştinismului! De aceea toţi cei care aveţi putere de decizie în acest domeniu să faceţi pocăinţă! Motivul celei mai mari bucurii pentru Noi este când vedem că creaturile Noastre sărbătoresc împreună Paştele. Vă rog, rugaţi-vă, postiţi, ispăşiţi,... pentru această intenţie şi faceţi tot ce vă stă în putinţă ca de acum să sărbătoriţi deodată Paştele. Dacă veţi ajunge la această hotărâre, binecuvântarea lui Cristos înviat se va revărsa în mod extraordinar asupra omenirii întregi.

Vă binecuvântez ca primindu-L pe Cristos înviat să răspândiţi mireasma Lui spre oameni!




22 de comentarii:

Anonim spunea...

mary te saluta silvia din spania,cu toate ca nu ne cunoastem dar ne leaga o iubire....iubirea de dumnezeu,asa ca oriunde ne-am gasi aceasta iubire ne uneste pe mine ,pe tine,pe cel ce a scris inainte pe cel ce va scrie de acum incolo.multumesc frumosca mi-ai raspuns la mesaj,l-am citit si l-am recitit nu pot sa-ti spun decit multumesc,si sa ne rugam impreuna pentru toti fratii nostrii ca sa-l ia si ei in inima lor pe isus sa simnta si ei acele emotii vibrationale intot corpul sa ne unim prin rugaciune oriunde ne-am afla in aceasta lumepentru ca existam ai important ,am venit fiecere in aceasta lume cu acordul tatalui ceresc si el are pregatit pentru fiecare ceva dar trebuie sa-i cerem..si sa-i cerem pina cind se indura de noi esenta este sa nu renuntam pentru ca el ne iubeste nespus pe toti mai ales pe cei mai rai pt ca cei bolnavi au nevoie de medic.cu un pic de retinere in suflet pot sa spun ca-mi pare nespus ce rau ca nu am stiut de bisrica din muntele sfitei treimi,dar probabil nu a fost momentul pinaa acum eu chiar am satul natal in apropiere.o vizita o doresc in viitorul apropiat aca tatal ceresc ma va ajuta .o astept cu multa ardoare in suflet....de aici din departare multe imbratisari si benecuvintari.domnul isus sa fie cu noi cu totii sa ne ia in bratele lui pe toti.silvia

mmary spunea...

Draga Silvia, te salut cu drag, si te imbratisez cu bratele incarcate de binecuvantari si cu Iubirea in care ne-am contopit amandoua si in care mi-as dorii sa fim contopiti cu totii.
Intr-adevar Dumnezeu ne iubeste pe fiecare , si a demonstrat acest lucru , msi ne asteapta, si ne cheama, si ne atrage spre El.Noi trebuie doar sa urmam aceste suave soapte,sa chemam Spiritul Sfant sa locuiasca in noi si sa-L lasam sa ne indrume pasii vietii, pasii mintii si pasii inimii.
Eu , in fiecare dimineata ma ofer(impreuna cu toti cei dragi) Domnului rostind urmatoarea rugaciune.Daca iti place incearca sa o rostesti cu inima si vei vedea cum intreaga zi vei trai in prezenta Sfintei Treimi :

"Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre Tine, Dumnezeul meu.Iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care poate voi suferi,pe aceia care s-au incredintat rugaciunilor mele,pe aceia care se roaga pentru mine,pe toti aceia pentru care nu se mai roaga nimeni...Fereste-i de orice rau. Tie ma adresez la inceputul acestei zile:in Tine imi pun toata INCREDEREA.Serveste-te asadar de mine pentru ca sa se implineasca binele. Aceasta zi este a Ta. Fa ca ea sa se scurga dupa SFANTA Vointa Ta.

Vino , Duhule Sfant , vino sa umpli inimile noastre cu Focul Iubirii Tale, cu bucurie si cu sfintenie. Amin."

Iti doresc zile frumoase impreuna cu Sfanta Treime pe care o rog sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

silvia spunea...

te salut marysi dumnezeu sa te binecuvinteze,multumesc frumos pentru mesaj era sa spun ca nu-mi gasesc cuvinte de multumire,dar dumnezeu ni le pune ...si ne invata ce sa spunem.cea ce mi-ai trimis a si mers deja si la alte inimioare multumim lui dumnezeu pentru bunatatea sa mare si pentru ca ne ajuta atunci cind il cautam cu toata inima,sau incredere suta la suta asa mai spunea un prieten , un invatator un maestru dar care la iubit mai tare pe isus si a plecat in lumina sus pentru todeauna ,dar sunt sigura ca ne vom inilni toti iar .imi pun inima la piciorele domnului isus si -l rog sa ne calauzeasca sufletele,sa ni le purifice asa ca apa de cristal si cu razele duhului sfint sa umple sufletele omenirii intregi....isuse draga vino...caci noi te asteptam.te las mary pe aripile albe ca zapada a ingerilor pazitori.astept cu drag invataturile tale si incerc sa le pun in inima de zi cu zi.multumesc

mmary spunea...

Draga Silvia , iti multumesc frumos.
Mi-a incantat sufletul mesajul tau in care m-am regasit.Stii , Isus , in cartea " Actul de iubire" ne trasmitea prin JNSR ca :

"INCREDEREA e cea mai inalta forma de IUBIRE".

asa ca prietenul tau care l-a cautat cu "incredere suta la suta" , din toata inima, cu siguranta L-a si intalnit...si il intalnim si noi daca ii urmam exemplul.

Ai avut dreptate, Domnul mi-a vorbit prin tine .De ce cred asta?Pentru ca ai rostit :

"imi pun inima la piciorele domnului isus si -l rog sa ne calauzeasca sufletele,sa ni le purifice asa ca apa de cristal si cu razele duhului sfint sa umple sufletele omenirii intregi...."

iar eu in urma cu cateva luni am avut zile intregi in care imi puneam inima la picioarele lui Isus rastignit pe Cruce.Atunci am avut si o viziune in care imi asezam inima "goala" de mine , de lume , o inima incolora , cristalina, la picioarele Crucii pentru ca Sangele care se scurgea de pe Trupul Sfant a Lui Isus sa o umple.

Atunci mi-am propus sa pictez aceasta viziune insa inca nu am facut-o.

Iti multumesc ca m-ai asezat in grija ingerilor.Eu te voi oferi Inimii blande a lui Isus pentru ca sa te contopesti si sa te scalzi in splendoarea Iubirii Sale.

Vino, Isuse drag, vino si binecuvanteaz-o pe Silvia, binecuvanteaza toate sufletele , intreaga omenire si revarsa asupra noastra , a tuturor , toate comorile nesfarsitei Tale Milostiviri.

silvia spunea...

mmary dragaacum daca si tu imi scrii ca te-ai regasit in cuvintele scrise atunci indradevar suta la suta asa este pentru ca eu ce scriam si vedeam domnul i-mi dictace sa scriu sa fie slavit numele lui in veci amin.ma bucur enorm ca este prezent in conversatiile noastre si ne indruma ce sa ne scriem una la alta,adica de ce avem nevoie el stie cel mai binesi de aia suntem una la alta mesager glorie lui...si ca dovada de un timp incoace ma tot uit in sus sprecer si filmez ce mi se pare mai spectaculos si mai frumos si azi s-a intimplat minunea o fost ceva miraculos am chemato si pe fica mea mihaela sa vada dar ce am observat ca ia nu era asa bucuroasa ca mine,stiu isus ni se arata cu splendoarea iubire a lui si eu spun acum...doamne te iubesc,doamne iartama, doamne i-ti multumesc,pentru ca cea ce cautam cu adevarat gasim si acum cuvinte de incheiere pentru tine ,pentru mine si pentru aceia ce vor citi aceste mesajedoresc la toti sa si simnta cea ce scriu. dumnezeu ma calauzeste,dumnezeu ma ajuta,dumnezeu este cu mine ,ma accept si ma iubbesc asa cum sunt, sunt armonioasa ,sunt puternica,sunt sanatoasa.....si revine pacea , linistea ,armonia,,,, pentru ca ma iubesc pe mine daruiesc tuturor semenilor mei iubire ,lumina ,armonie ,pace linistea sufletului se instaleaza apare bunatatea se scurge ceva frumos si duios si lin prin toate celulele corpului nostru.te iubesc te imbratisez si te binecuvintez.....cuvintele nu-si mai au rostul.te astept mmary silvia

mmary spunea...

Draga mea Silvia, vibratiile iubirii ce se revarsa duios din sufletul tau au infiorat inima mea indragostita de Isus.Ma incanta nespus sa intalnesc suflete care cauta puritatea , iubirea,pacea, lumina , armonia...deoarece toate acestea le intalnim in El , IUBIREA DESAVARSITA, Domnul nostru Isus Cristos.

Sa ne rugam ca razele dulci si binefacatoare ale Inimii lui Isus sa ne incalzeasca, sa incalzeasca si sa aprinda adevarata Iubire in toate inimile reci pentru ca acestea sa devina fierbinti si curate.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu cele mai pretioase haruri si daruri si sa reverse asupra ta toata splendoarea Iubirii Sale!

silvia spunea...

draga mmary, sa stii si tu ca toate mesajele de la tine sunt pentru sufletul meusi sa nu ne miram deloc pentru ca cea ce sa intimplat la nusflau in aceasta luna ,se intimpla cu noi amindoua cu toate ca eu nu am putut fi si fizic dar spiritual am fost acolo si atunci ...primim cea ce cerem pentru ca noi acceptam inainte de a primi tot ce vine de la domnul astai incredere,iubire ,cautare,rabdare si asteptarea duhului sfint ca sa se reverse asupra noastra.... sa se reverse asupra intregi natiuni,intregii omeniri. doamne isuse te rugam fierbinte invatane zilnic cum sa ajungem curati ca niste trandafiri in gradina maicutei noastre,feciora maria te rugam fierbinte iane in bratele tale duioase asa cum lai luat si pe pruncul tau isus,si ne curata si ne purifica si ne iarta te rugam atunci cind nu suntem pe masura asteptarilor tale,te rog frumos cercetazane inimile noastre a tuturor si dane de stire cind gresim ca sa putem merge mai departe pe calea tatalui nostru ceresc.mmary te las in iubirea feciorei maria si a lui isus si indrasnesc sai iau pe toti cei apropiati mie si nu numai din caruta celui rau si sa -i pun in caruta lui dumnezeu.mmary esti binevenita...silvia

mmary spunea...

Draga Silvia, ai dreptate cand afirmi"noi acceptam inainte de a primi tot ce vine de la Domnul" ...eu chiar asta fac, accept orice imi da, orice imi ia orice imi lasa si ii multumesc pentru TOT.

Iti multumesc si tie pentru ca m-ai urcat in "caruta lui Dumnezeu" si ma rog sa nu fiu data jos niciodata.

Draga mea, vreau sa-ti mai spun ca atunci cand doresti sa vezi cele mai recente postari trebuie doar sa dai clik pe titlul blogului, pe "Isus e splendoarea Iubirii".Astfel vei ajunge mereu pe prima pagina.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu harul smereniei, al umilintei,si al iubirii!

...stii, Isus ii spunea Sfintei Faustina:

"Rugaciunea unui suflet smerit si iubitor dezarmeaza mania Tatalui Meu si elibereaza torente de binecuvantari."

Te imbratisez cu mult drag si cu inima plina de binecuvantari!

silvia spunea...

draga mmary ,i-ti mutumesc pentru cele transmise si asa sa fie,tatal ceresc sa ne trimite torente de binecuvintari si noi sa fimpe receptie sa le asteptam cu bratele dechise...ce este mai frumos?in aceasta dimineata la trezire...isus lucra cu inima mea si parca aveam o felie de paine in mina si imi soptea aceasta paine are chipul si asemanarea lui dumnezeu.. adevarat asa este,ieri am fost la o bisericuta de suflet catolica ,se vorbea in spaniola dar la intrare am simntit acea primire sufleteasca in inima si cea ce m-a bucurat enorm a fost ca pe o masuta la intrrare era o tava cu painetaiata cea ce aici nu se prea pune cind am vazut asta am multumit lui isus pentru ca i-mi doream enorm sa fac prescura si in acea bisericuta...si dumnezeu lucreaza esenta este ca dorinta sa fie din inimasi prin tatal nostru.zilele astea o sa ma duc pe la biserica si sa vorbesc cu preotul sa-l anunt ca voi face prescura pe simbata seara si doresc sa fie paine mereu pentru ori cine intra si iasa si mai ales pentru ce soapte am auzit in aceasta dimineata.... tu ce zici?eu asa se ca totul se intimpla din aceasta dorinta am vrut din inima sa fiu cu ceva de folos in aceasta biserica ...si voi fi pentru ca in primul rind domnul meu m-ia inteles lucrarea slavit sa fie numele lui amin. cum sa inchei...cu dorinta de a simnti toata aceasta omenire ,unirea natiunilor ,unirea religiilor si simntirea a unui singur tata..te astept mmary.

mmary spunea...

Draga Silvia, fa tot cea ce te inspira Domnul sa faci, asculta-ti soaptele inimii, inspiratiile sufletului caci sunt de la El . Il recunosc deoarece asa vorbeste si cu mine.

Stii SFanta Tereza de Lisieux spunea: " Dumnezeu nu mi-ar inspira astfel de dorinte daca nu ar avea de gand sa le si implineasca".

Iar eu de cand am citit aceste lucruri le-am facut un Motto al vietii mele si mi-l repet de fiecare data cand Domnul imi inspira unele ganduri care l-a inceput par "imposibil " de indeplinit.

Asa e, Dumnezeu lucreaza si implineste cand vede dorinte sincere izvorate din inima .

Il rog sa ne binecuvanteze pe toti , si pe fiecare , cu Spiritul Sau Sfant , sa ne uneasca inimile in iubire, in rugaciune , in credinta, in bucurie si in pacea si armonia Sa!

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus draga mea Silvia!

Anonim spunea...

Poate o sa mearga si mmary la Nusfalau ! La Domnul toate sunt posibile ! :)

mmary spunea...

Cu ajutorul Domnului voi ajunge si acolo.
In august , umbland prin tara sa-mi cumpar tractor, am ajuns in apropiere si am pornit intr-acolo , insa era atat de rau drumul incat dupa 5 km vazand ca sotul meu eram extrem de nervos gandindu-se ca mai are inca 5 km de parcurs pe acelasi drum,i-am spus sa ne intoarcem.Ne-am intors si am vazut intr-o curte un tractor , am vorbit cu proprietarul si dupa o zi l-am cumparat.Deci ne-am cumparat tractor mergand catre Nusfalau(asta dupa ce 3 zile la rand am parcurs aproximativ 1200 de km prin tara in cautarea lui ).
Sotul meu s-a interesat si a aflat ca exista un alt drum foarte bun care duce acolo si mi-a promis ca vom merge.Probabil dupa ce va veni din Franta, poate la primavara.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare !

silvia spunea...

draga mmary,te salut si-ti multumesc ca existi ,ce pot sa-ti spun ca eram ca o oaie pierduta dar tu i-mi dai impulsuri i-mi trimiti putere ardea o dorinta in mine in cautare a unui prieten cu care sa pot sa vorbesc tot despre domnul,iata te-am gasit multumesc lui dumnezeu pentru ca el zice ,,..cauta si vei gasi,bate si se va deschide,cere si ti sa va da. adevarat spun caci asa este dar cei mai minunat caci el domnul este peste totacum ,pot sa-i vorbesc in orice clipa si el ma asculta,de asta i-ti spundin inima ca ai avut un rol important in viata mea si vei avea domnul sa te binecuvinteze pe tine si intreaga familie si pe intreaga omenire.deci ca sa recunosc sincer l-am fost pierduta pe isus asa la o rascuce din viata mea,dar dupa atitea cautari l-am regasit si este asa dulce regasirea de- mi vine sa strig tare l-am regasit pe domnul dumnezeului meu.trebuie sa-ti marturisesc ca atunci cind i-ti scriu mesaje razele duhului sfint vin peste mine ,splendoare iubire a lui isus vine peste mine,inchid ochii s-il caut pe sus ma pun la piciorele lui si-i spun tata am gresit inaintea ta si la ceruri te rog primeste-ma inapoi la tine.....si isus i-mi pune mina pe cap si-mi zice te-ai intors copila mea ...marit sa fie numele lui in veci amin.mmary draga spun ca m-ai dat impulsuri pentru ca nu eram sigura ca domnul i-mi vorbeste mie eu cautam o cale sa-l vad,dar el prima data mi-a vorbit dupa aia mi sa aratat,multumesc si tie si lui.o sa te rog frumos sa le pomenesti in rugaciune si pe fetele mele ,in aceasta noapte mihaela pleaca cu avionul la londra la cristina fica mea mai mica si este bolnavioara ,il iubeste si ia pe isus si pe fecioara maria ,ca m-ia spus la telfon ca intr-o noapte a fost trezita din somn ca sa se puna in genunchi sa se roage,s-a dus la rugaciune si cind a crezut ca este gata sa ridicat dar i-mi zice mama ceva a-mi spunea sa ma pun iar si am vazuto pe fecioara maria imbracata in alb ,..eu ce am stiut sa -i spun in acel momesnt sa continuie sa se roage si cind va ma fi chemata sa zica ...doamne sunt aici ,iatama.si mihaela fata mai mare are o suparare in suflet si atunci a inchis portita catre dumnezeu fara sa-si dea seama sa ne rugam te rog frumos pentru ele sa -l poata gasi pe dumnezeu aici cit sunt pe pamint.multumesc.eu ramin acasa aici in spania cu nepotelul de 3 ani si 4 luni un ingeras de copil cu care reusec sa fac multe catre domnul.te binecuvintez si te las insa te scalzi in marea iubire a lui isus ,pe tine intrega ta faminlie si toata aceasta omenire.cu multa dragoste in domnul silvia.

mmary spunea...

Draga mea Silvia, m-a emotionat si m-a facut sa surad mesajul tau deoarece ma incanta modul in care dulcele Isus ne aduna in jurul Inimii si Milostivirii Sale.

Ma bucur enorm ca L-ai regasit desi nu cred ca il pierdusei vreodata , poate doar te-ai indepartat putin de pe Calea Lui.

Impulsurile care tu spui ca le primesti de la mine sunt cu siguranta DARUL LUI , deci doar Lui trebuie sa-i multumesti:

Laudat si Preamarit sa fie in veci de veci!

Cat despre fetele tale, o sa incep sa fac o novena catre Milostivirea Divina chiar din aceasta seara si poti fi sigura ca nu veti mai lipsi din rugacinile mele.

Stii ce le va ajuta foarte mult?

Daca le vei binecuvanta mereu , zilnic de mai multe ori pe zi .Pur si simplu in gand fa semnul Crucii asupra lor si spune:

"Dumnezeu sa te binecuvanteze , in numele Tatalui , al Fiului si al Spiritului Sfant!"

Fa acest lucru dimineata cand te trezesti, seara inainte de culcare si peste zi de cate ori iti amintesti.Fa la fel cu toti cei care-ti sunt dragi si nu numai.Eu ii binecuvantez in gand pe toti cei cu care ma intalnesc, pe toti cei de care imi amintesc.

Si apropo de avion si calatoria fetitei tale, chiar azi pe la ora 16, vazand un avion pe cer , l-am rugat pe Dumnezeu sa-i ocroteasca pe toti cei care calatoresc si sa-i binecuvanteze.Vezi ce bun si atent e Isus? m-a inspirat sa ma rog chiar inainte de a o face tu.

De asemenea m-a mai inspirat sa-ti trimit doua carti pe care eu le iubesc si pe care avandu-le vei invata sa traiesti in intimitate cu Isus.Le voi comanda chiar in aceasta seara.Se numesc "Micul Jurnal al Sfintei Faustina" si "Imitatiunea lui Cristos".

Adresa mea de email e:

mmary_99@yahoo.com

Daca vrei trimite-mi adresa ta ca sa-ti pot trimite aceste carti.Si putem vorbi prin email.

Dupa ce am citit mesajul tau , m-am rugat Spiritului Sfant si l-am intrebat ce doreste sa-ti transmit si a facut in asa fel incat mi-a aratat ca Isus doreste foarte mult ca tu sa spui aceasta rugaciune din "Micul Jurnal":

"O, Iubirea cea mai pura, domneste in toata plinatatea Ta in inima mea si ajuta-ma sa indeplinesc foarte fidel sfanta Ta vointa."

Iti marturisesc ca imediat o voi scrie pe o hartie si mi-o voi lipi pe peretele din bucatarie ca sa o pot rosti si eu cat mai des.Deja o ador.

Trebuie sa-ti mai spun ca ma bucura enorm ca tu ma binecuvantezi si ma arunci sa ma scald in Iubirea divina.Iti multumesc din suflet, e minunat.
O,daca ar stii oamenii ce importante sunt binecuvantarile si cate haruri se revarsa prin ele asupra noastra...

Acum o sa te arunc si eu ...stii unde??? ...in Oceanul Milostivirii Divine...de unde-ti doresc sa nu mai iesi niciodata...:)

Imbratiseaza-ti in gand fetele si pe toti cei dragi si scaldati-va cu totii in Iubirea si Milostivirea Divina.

Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine, intreaga ta familie, pe toti cei care vor citi aceste cuvinte , precum si pe toate celelalte suflete cu toata splendoarea Iubirii Sale , cu nesfarsita Sa Milostivire, cu Pacea , Lumina si Bucuria Sa!

Te imbratisez cu multa iubire in Cristos! mmary.

sofica spunea...

una mari sant oprietana delu silvia si am ramas an marmurita cat iubire pentru dumnezeua aveti un har dumnezeiesc io sant putin pierduta iubesc pe maica sfata dar am ceva probleme simt ca ami pierd familia ama vut odepresie mare si mam departat copi sotu de minesi nu stiu cum sa ami gasesc dragostea ani familea mea dragostea de dumnezeu si nu stiu cum sati spun dar ma simt pierduta am nevoie de dumnezeu el saibe grija de tota lume care ai pierduta terog rogate si petru familea mea cand citesc mesajele primte de lume nustiu ce simt multumesc

silvia spunea...

mmary a mea te binecuvintez,aseara cind am citit raspunsurile donului isus prin tine catre mine au curs lacrimi de bucurie,mai ales pentru mihaela fica mea,care nu era inca plecata dar citind iau dat lacrimile si ei si ti-a multumit ca o sa te rogi pent ia.pentru calatoria ei. in aceasta dimneata m-a sunat si m-ia zis mami o minune,toate au sosit tot mai repede peste tot eu i-am zis multumim lui dumnezeu.mmary asta lipseste la multa lume o speranta de iubire....doamne isuse trimite din iubirea ta mare la fiecare suflet in parte si deschide-le inima catre tine.multumesc.mmary asta este emailul ,silvia_zaharii@yahoo.com tu esi bagata pe lista mea astept sa vorbim despre tot.hai sa ne lasam in bratele domnului isus si fecioarei maria si sa lasam si cu noi intreaga omenire.

mmary spunea...

Draga Sofica,imdediat dupa ce am citit mesajul tau un gand mi-a invadat mintea si a staruit mereu.Acesta este:

Ai nevoie de un preot!

Nu stiu daca aveti in apropiere o biserica insa cred ca te-ar ajuta foarte mult sa iei legatura cu un preot ,sa te pregatesti bine apoi sa faci o spovada buna si sa te unesti cu Domnul Isus in SFanta Impartasanie (Sfanta Euharistie ).E foarte important sa te spovedesti macar o data pe luna.Stii , chiar daca noi nu simtim nimic in exterior in acele clipe blandul Isus , in Sfanta Impartasanie , se uneste cu noi, traieste in noi , devine parte din noi , si ne da putere , ne indreapta pasii inimii spre Calea lui , da sens suferintelor noastre si ne ajuta sa privim toate lucrurile, toate situatiile si intreaga viata prin privirile Sale.

Astfel incat , incet , devenim mai puternici deoarece El e puterea noastra.De aceea iti sugerez ca din aceasta zi sa incerci sa faci din Isus cel mai bun Prieten pe care-l ai.

Cum sa faci acest lucru?

Ingenuncheaza, cheama Duhul Sfant sa-ti vina in ajutor .Poti rosti aceasta rugaciune:

"Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.
Amin."

Apoi deschide-ti inima si spune-i lui Isus toate necazurile, suferintele, povesteste-i despre toate problemele tale; fa toate aceste lucruri cu INCREDERE.

Da , sa crezi ca El este acolo si te asculta.Fii sigura ca El este acolo si te asculta.Cu siguranta nu pierde niciunul dintre suspinele pe care inima ta le inalta.Ai INCREDERE si abandoneaza-te in bratele Sale Milostive.

Cu siguranta te asculta si te va inspira in ceea ce ai de facut. Tu trebuie doar sa faci pasi catre El , sa vrei sa-L cunosti, sa-ti doresti sa-L iubesti mai presus de orice.

Apoi roaga-te ca Dumnezeu sa-ti scoata in cale acel preot care El doreste sa-ti fie duhovnic.Povesteste-i tot ce te apasa si roaga-l sa te indrume.
Stii , chiar daca noua ni se pare ca pretii sunt oameni obisnuiti sa stii ca prin ei intotdeauna ne vorbeste Dumnezeu.

Eu asa simt , ca ai mare nevoie de un preot si de prezenta Duhului Sfant in viata ta.E bine sa-l chemi de cat mai multe ori pe zi , si de fiecare data cand te afli in fata unei probleme sau a unei situatii pe care nu stii cum sa o rezolvi.Eu asa fac .Il rog pe Duhul Sfant sa vina sa ma lumineze pentru a face doar Voia Domnului.

Iti ofer inca o rugaciune pe care o ador si ale carei efecte le simt zilnic in viata mea:

"Vino ,Duhule Sfant, vino si umple inimile noastre cu Focul Iubirii Tale, cu bucurie si cu sfintenie.
Vino, Duhule de Lumina!"

Si nu uita sa-ti binecuvantezi cat mai des familia si sa o asezi in bratele Milostivirii Divine.

Bineinteles ca si eu ma voi ruga pentru tine si familia ta.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa , sa te imbratiseze si sa reverse asupra ta toata splendoarea Iubirii Sale.

Te imbratisez si eu cu drag si te ofer Inimii Milostive a lui Isus!

mmary spunea...

Draga Silvia , ma bucur mult pentru voi, Dumnezeu e atat de bun.

O , Doamne,
iti multumim pentru ToT ce ne-ai dat,
iti multumim pentru TOT ce ne-ai luat ,
iti multumim pentru TOT ce ne-ai lasat.

Iti multumim ca esti cu noi in lume,
iti multumim ca ne-ai iubit mereu,
iti multumim ca Tu ne-ai dat un nume,
ca-n Tine suntem si Tu esti Dumnezeu.
Amin.

O sa-ti scriu pe email.

Din bratele lui Isus si ale Mariei, locul unde ne-am intalnit, te binecuvantez cu toata inima mea.

sofica spunea...

m ultumesc mari pentru cuvitele care mileaidat miaiuput inma cu atat dragoste osa marog la tata nostru sa vina cu dragoste an sufletele nostre care avem nevoie si santem pierduti si avem durere an sufletele nostre care nu santem pragatit sa spunem durerea noastra multumesc

Anonim spunea...

mary ii multumesc lui dumnezeu pentru tot ce a ce faci prin acest blog, ne da posibilitatea de a cunoaste mai mult pe domnul nostru isus cristos prin mesale care ne sunt transmise de tine de exemplu am vizionat aseara filmul cu chiara si francisc de asissi si in seara asta si pur si simplu ma schimbat in inima mea si prin exemplul sfantului francisc nea aratat isus cat de mult ne iubeste inca odata ii multumesc lui isus pentru ce faci pentru darul tau sunt lipit de acest blog isus splendoarea iubirii ,,,ma numesc francisc si inca odata iti multumesc

mmary spunea...

Francisc, ai dreptate, filmul cu Sfantul Francisc nu poate lasa nici o inima impietrita.Mi-am amintit si eu cu bucurie modul in care inima mea s-a topit , a curs si s-a inaltat in Iubire atunci cand l-am vizionat prima data....si cate lacrimi izvorate din iubire au curs...cata fericire si abandonare in bratele lui Isus am trait.

Laudat si Preamarit sa fie Dumnezeu care e atat de bun incat revarsa peste tot darurile sale pentru inimile noastre!

Iti recomand cu drag si filmele "Apocalipsa lui Ioan" si "Sfantul Paul".Sunt extraordinare.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubiriisi Milostivirii Sale!

DANIELA spunea...


Draga mea MARY cu voia ta as vrea sa continui rugaciunea:O dragul meu ISUS,ajutama sa ofer astazi si in toate zilele vietii mele ,mici sacrifici pentru sufletele din PURGATOR.Elibereaza aceste anime de tot raul ,ca sa le putem cere mijlocirea.Multumesc ISUSE.RECUNOSTINTA TIE.RECUNOSTINTA TIE. RECUNOSTINTA TIE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...