Te caut din toata inima...

15 aprilie 2011

Calea Crucii - Statiunea a 5 a - Simon din Cirene Imi ajuta sa port Crucea


Isus: " Ia aminte la acest fapt care e un mare Mister: Dumnezeu facut Om pentru mantuirea oamenilor e ajutat de un  om sa poarte Crucea care mantuieste lumea!
Dupa Divina Mama Maria , care este Reprezentanta Nevinovata, Imaculata , a omenirii si care de bunavoie, din Iubire Materna, Supranaturala, negraita, Se uneste prin Inima Sa Neprihanita in purtarea Crucii Mele, iata si reprezentantul vinovat si pacatos al lui Adam cel cazut,reprezentantul oricarui om din omenirea pacatoasa!
Simon Cireneul este silit sa Ma ajute sa port Crucea spre Calvar.
Aceasta a fost oranduirea de iubire a Providentei Tatalui si a Mea, ca tocmai la iesirea din Ierusalim, cand in Drumul Crucii eram de sfarsit in puterile omenesti incat nu mai puteam duce singur Crucea,sa se intoarca de la lucrul campului spre care fratele Meu de Cruce, Cireneul!
Sutasul care trebuia sa duca la indeplinire sentinta de rastignire si de moarte a Mea pe Crucea Calvarului se temea vazandu-ma atat de istovit, nu cumva sa mor pe Calea Crucii si nu pe Cruce cum era planuit! 
De aceea a pus mana pe Simon Cireneul, barbat zdravan, si a pus Crucea Mea si pe umerii lui!

Sarmanul Cireneu! Oricat de zdravan trupeste ar fi fost, si el era obosit de munca campului, si apoi nu era deloc pregatit sufleteste sa poarte Crucea unui osandit la moarte...Totusi, asa cum era, Eu l-am iubit.Si iubirea Mea l-a schimbat.El nu Ma cunostea dinainte.Dar Eu il cunosteam din vesnicie si tot din vesnicie l-am iubit si l-am predestinat sa poarte Crucea impreuna cu Mine, spre mantuirea sa si a lumii.
Purtand el Crucea impreuna cu Mine, Harul Crucii lucra in inima lui .Acum Ma privea cu alti ochi decat la prima vedere si isi zicea in sine: 
"Acest Om care e atat de bland, atat de rabdator si tacut sub povara Crucii, a carui privire nu arata ura fata de nimeni, ci numai bunatate si iubire, nu e om ca alti oameni.
Dar ce rau a putut sa faca o astfel de Inima de Om ?"
Drumul credintei se deschide in inima sa, iar odata ajunsi pe Calvar, moartea Mea , divina intru toate, pe Cruce, l-a facut sa exclame, inainte de sutas, in sufletul sau total cucerit:

"Cu adevarat Acesta este Fiul lui Dumnezeu!" 

Si Simon Cireneul a devenit Sfant mare in Cer.
Crucea purtata impreuna cu Mine si de Cireneul este Simbolul Corpului Mistic, unirea omenirii rascumparate, adica a Bisericii, cu Mine, Capul si Rascumparatorul, in purtarea Crucii prin mileniile istoriei sale.Dar in acelasi timp ea arata fiecare ca  madular al Trupului Meu Mistic trebuie sa se uneasca cu 
Mine, Purtatorul Crucii,
atat pentru mantuirea sa cat si pentru mantuirea intregii omeniri.
Exemplul lui Simon Cireneul mai dovedeste ca Providenta permite uneori incercari total neasteptate asupra Bisericii si o supune, aproape fortat sapoarte cruci mari, fara sa vada tot timpul asistenta si puterea Dumnezeirii Mele.Dar pe masura ce indura prigoana cu Credinta si cu Iubire tot mai vie, devine tot mai constienta ca Ea e Trupul Meu Mistic si trebuie sa se asemene si in suferinta cu Mine , Capul.
Da! Atunci ii descopar tot mai profund Misterul Rascumpararii, pe care Eu il innoiesc in Ea si prin Ea il desavarsesc in omenirea intreaga.

Dar tu ai inteles pana acum rolul tau de Cireneu? Chiar daca la inceput nu Mi te-ai alturat cu drag in purtarea Crucii, cel putin astazi, dupa atatea haruri primite,Ma ajuti cu mare credinta si cu arzatoare iubire sa o duc pana la capat si sa te rastignesti impreuna cu Mine pe ea?
Te vreau un Cireneu sfant in Biserica Mea, care Ea insasi e marele Cireneu din toate veacurile omenirii.
Opera Adorarii si Congregatiile Adoratoare le vreau Cirenei sfinti si adoratori ai Mei.Cirenei care sa ispaseasca pacatele celor care Ma neaga.Citenei care sa stea perpetuu in fata Euharistiei mele ca victime de ispasire si reparare.

Priveste-Ma osandit si plin de sange si de vanatai, cu trupul zdrobit , huihuit , dispretuit de cei rai care nu cred in MIne.Traiesc fiorii mortii in suflet , Ma clatin sub greutatea lemnului de ocara si a pacatelor omenirii.
Calaii silesc pe Simon sa Ma ajute.Ingerii si Heruvimii ar fi alergat bucurosi sa-Mi usureze suferinta, dar Eu am preferat ajutor omenesc.Am facut aceasta ca sa-Mi arat rabdarea in aceasta dispretuire si in singuratatea Mea de pe altare.Si inca mai rabd nerecunostinta oamenilor 
si umilirea si surghiunul Euharistic.
E adevarat ca in jurul Tainei Mele  adorate Ingerii Ma adora, Heruvimii si Serafimii Imi canta Marire, dar EU nu pentru ei M-am inchis in acest Tabernacol de lemn, ci pentru tine, fiica, pentru oamenii pe care ii astept sa ma cerceteze cu drag si sa Ma adore in inchisoarea Mea Sacramentala.

Fii atenta la Mine! Eu sunt Credinta ta! Eu sunt iubirea inimii tale , micule Cireneu care Imi porti Crucea in secolulnegarii.Porti Crucea Misterului Sangerarii, Crucea Operei de Adoratie.
Ramai cu Mine si ramaneti toti alturi de MIne pe drumul  suferintei si al prigonirii, pe drumul Crucii Mantuitoare.Crede in Cel care te poarta si iti vorbeste! Inima de Cireneu adorator!
Ce faci tu pentru Mine? Imi porti Crucea grea - ca Eu sa vin incet in urma ta - silita de sutasii veacului, care imi neaga existenta? Sau de bunavoie si din iubire pentru Mine?Daca tu Imi porti Crucea, Eu nu voi disparea din viata ta, modest madular al Corpului Meu Mistic, caci pe drumul Calvarului Euharistic se afla Capul si madularul, Cristos si Biserica, Mirele si mireasa, Rastignitul si rastignita, Victima Suprema sacrificata pe Cruce si Victima adoratoare , fiinta daruita prin vot solemn de victima , Scopul si adoratoarea.

Si astazi, desi au trecut veacuri in sir de cand Cireneul Mi-a purtat Crucea , am nevoie de Cirenei credinciosi, daruiti, blanzi si sfinti, care sa Ma adore perpetuu in plina suferinta si in anii de prigonire.
Ramai si tu Cireneul Meu in Opera Adorarii Mele Euharistice si sunt multumit de tine si de voi toti.Din vesnicie v-am predestinat sa comunicati tuturor natiunilor Pamantului dorintele si cererile Mele cu privire la Adoratia Perpetua a Divinului Sacrament.
Iti dau tarie si vadau putere sa luati cu iubire crucea suferintei si sa Ma urmati cu marinimie si curaj.
Va binecuvantez".

Dumnezeiesc Frate de Cruce!

Cat de buna e Inima Ta si cum in toate lucrurile privesti si prezinti latura luminoasa , pozitiva si edificatoare pentru suflet!
Tu sangerezi in Taina Iubirii pentru noi oamenii, ca sa fim si noi Cireneii Tai in fata Altarului , pe drumul prigonirii noastre si al negarii Tale de catre ateii veacului.

Doamne! Inainte , de multe ori am facut pe Cireneul fortat! Iarta-ma!Vreau sa fiu un Cireneu sfant, credincios Tie! Sa Te ador in spirit si adevar,de bunavoie si nesilita de nimeni.
De acum vreau sa fiu Cireneul atasat de Tine si de Crucea Ta cu iubire nesfarsita.Iar de Cireneul cel mare , 
de Biserica Tacerii si a Sangerarii, 
vreau sa fiu nedespartita pe tot Drumul Crucii
si al prigonirii.
Da-mi taria de a lua cu iubire crucea durerii si de a Te urma cu mult curaj .Ma simt fericita sa ma aseman Tie in ceva si sa cinstesc suferintele Tale prin ale mele, unindu-ma in acelasi timp , prin mijlocirea Maicii Preaindurerate , cu toate sufletele din lume care in acest veac vor sa-ti usureze crucea pe care si azi o porti in Bisrerica, in trupul Tau Mistic si in tot neamul omenesc.

sursa: cartea "Teologia Patimilor"

APROBARE,

Raman uimit de ceea ce lucreaza Isus in sufletul cunoscut de mine inca din 1949, cand am fost numit de Sfantul Scaun Apostolic, DIRECTORUL SPIRITUAL AL SOREI MARIA IONELA,in plina prigoana.
Cu adevarat este DUMNEZEU Cel care vorbeste , si atat eu cat si Episcopul Ioan Suciu mort martir la inchisoarea din Sighet si altii nu ne inselam in constatarile noastre.
De aceea cu draga inima si cu toata puterea pe care o am de la Isus bunul nostru Mantuitor,aprobam si binecuvantam volumul  
"TEOLOGIA PATIMILOR" ,
si doresc sa rodeasca in suflete cum rodeste in sufletul meu.
Bucuresti 26 octombrie, 1980, Sarbatoarea Divinei Fondatoare.
Episcop Ioan Dragomir
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele haruri care va vor ajuta sa va purtati Crucea cu iubire si cu bucurie! 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pokój Tobie!

Grzegorz Laskowski PESEL: 59120605437 zaprasza Ciebie do współpracy w
dążeniu do zapewnienia środków do życia każdej osobie w naszym świecie
w sposób opisany w utworzonej przez niego Konstytucji Mieszkańców
Planety Ziemia opracowanej przez niego na podstawie jego badań
uwieńczonych powstaniem światopoglądu (filozofii, systemu nauk)
Wiedzyzmu, który życie uznaje za przyczynę, środek i cel każdej osoby;

jego wypowiedzi możesz wysłuchać między innymi na stronie
http://chomikuj.pl/twojafundacja/.

*


***
Kontakt:
Przedstawiciel IFS

Grzegorz Laskowski PESEL: 5912060547
fundacjasyneloi@windowslive.com

Radosnego życia każdym miejscu i czasie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...