Te caut din toata inima...

11 aprilie 2011

Biciuirea si incununarea cu spini


Teologia Patimilor (11)

Isus: "Eu sunt Vesnicul Biciuit si Incununat cu spinii deraderii si batjocurii.Sunt dat pe mana calailor si a plebei salbaticite 
sa Ma sfasie de viu , in toate secolele...
Priveste , fiica prigonita, spectacolul cel mai incredibil:

Un Dumnezeu legat la stalp si biciut de viermii pamantului!

Numai abisul de coruptie al lumii, numai inecarea omenirii in satisfactia trupului, de o parte, si infinita exigenta a Sfinteniei si dreptatii Divine, de alta parte, pot sa dea o raza de intelegere a biciuirii
unui Dumnezeu de neantul omului.
Fiindca oamenii isi magulesc trupul si simturile, fac din trup un idol al placerilor si al vanitatii, iata-Ma pe Mine, Dumnezeu in Trup, biciuit.Sunt totul numai rana.Teribila si infinita ispasire pentru o omenire animalizata.

Iata Omul durerilor- Victima Eterna pentru omul placerilor.
Aceasta explica pentru ce reinnoiesc in madularele unor alesi ai Mei misterul biciuirii,caci Eu sunt neincetat biciuit in Corpul Meu Mistic, in Biserica Mea.

Dar Eu sunt si Vesnicul Incununat cu spini, Ispasitorul pacatelor tuturor capetelor incoronate, Victima spinilor tuturor gandurilor de trufie si necuratie, a tuturor faradelegilor izvorate din ratiunea care se ridica impotriva lui Dumnezeu, a tuturor crimelor savarsite de planurile de dominare a natiunilor si a omenirii de catre cei care judeca si se conduc in toate numai dupa capul lor.
Eu sunt Capul Incununat  cu spini si Fata Insangerata, pentru toate privirile imodeste, atatatoare de pofte necurate, pentru toate pacatele de vanitate in ingrijirea parului, a fetei,pentru luxul si prada cheltuielilor cu refuzul de a ajuta pe cei lipsiti de hrana cea de toate zilele si de imbracaminte.

O, inima sacrificata Iubirii Mele drept victima de adorare si ispasire, iata Omul! Biciuit si incununat cu spini pana la sfarsitul veacurilor in Biserica Mea, in alesii Mei si atat de elocvent in Euharistia Insangerata!
Nu-ti mai spun ce sa faci, pentru ca tu te impartasesti din biciuirea Mea si porti Cununa Mea de spini de trei deceni.Vreau numai ca aceasta meditatie sa trezeasca sufletele la ispasire si la adorarea Euharistiei Insangerate.
Ramai fidela Adorarii Mele si te lasa biciuita de vorbele tuturor fara sa spui un cuvant.Poarta pe fruntea ta coroana Mea de spini, cununa tuturor suferintelor si a prigonirii , dar ramai statornica in chemare si daruire."

Domnul meu biciuit si incununat cu spini!

Uneste-ma si mai mult cu Tine, prin dragoste si purtarea Crucii , prin suferinta si ani de prigoana , pentru toate planurile Tale de ispasire si de spiritualizare a omenirii.
Ma predau cu totul tie, trup si suflet, intreaga mea fiinta, pentru triumful Euharistiei Tale Insangerate in omenire.

Nu ma desparti de Tine! Biciuieste-ma cat vrei si prin ce vrei.Suport totul , dar cu Tine si niciodata fara Tine.In viata mea nu vreau sa port cununa de lauri , ci coroana martiriului si a marturisirii credintei , cununa adorarii Euharistice.

sursa: cartea "Teologia Patimilor"

APROBARE,

Raman uimit de ceea ce lucreaza Isus in sufletul cunoscut de mine inca din 1949, cand am fost numit de Sfantul Scaun Apostolic, DIRECTORUL SPIRITUAL AL SOREI MARIA IONELA,in plina prigoana.
Cu adevarat este DUMNEZEU Cel care vorbeste , si atat eu cat si Episcopul Ioan Suciu mort martir la inchisoarea din Sighet si altii nu ne inselam in constatarile noastre.
De aceea cu draga inima si cu toata puterea pe care o am de la Isus bunul nostru Mantuitor,aprobam si binecuvantam volumul  
"TEOLOGIA PATIMILOR" ,
si doresc sa rodeasca in suflete cum rodeste in sufletul meu.
Bucuresti 26 octombrie, 1980, Sarbatoarea Divinei Fondatoare.
Episcop Ioan Dragomir.
 
 
Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu acele haruri care vor topi inimile noastre in Inima Lui !

Un comentariu:

silvia spunea...

Da asa este a-mi cer iertare de la ISUS si-l rog sa ma tina tare in iubirea lui sa pot primii toate,toate biciurile care vor veni spre mine.
Te rog Isuse,cu inima si toata fiinta mea primeste-mi rugaciunea mea care tu stiii cit este de profunda in Patimile si Chinurile tale.
I-TI MULTUMESC ISUSE.
O SAPTAMINA IN PACE MULTA MULTA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...