Te caut din toata inima...

15 ianuarie 2011

Isus Cristos, Franţa şi Papa

7 aprilie 2005 

ISUS :  Copilul indolent care se revoltă împotriva Tatălui său, sufocând Adevărul Său Sfânt, îşi găseşte loc cot la cot cu blasfemiatorii. El nu-l mai recunoaşte pe Cel care i-a dăruit Viaţa Sa. 
Această ţară aleasă de Dumnezeu este Franţa care îşi deşiră rochia albă de la Botezul ei şi comite sperjururile cele mai abominabile care există, renegându-şi promisiunea făcută la Botezul ei.
Fiica cea mare a Bisericii nu mai doreşte această distincţie. Ea proclamă, sus şi tare, că este laică şi că preferă să fie independentă de concepţiile religioase. Voit, ea exclude Biserica şi toate funcţiile sale, şi se plasează alături de cei necredincioşi pentru a nu-i jigni.

ISUS Cristos te întreabă:

O, Naţiune franceză, la ce serveşte vanitatea ta? 

Alegerea ta îi îndepărtează pe copiii tăi de la valorile creştine. 
Nimeni nu poate rămâne neutru în faţa întrebării Mele. 
Eu o voi pune fiecărui Popor: Naţiune franceză, Mă iubeşti? Îl iubeşti pe Domnul şi Dumnezeul tău? 
Nu ştii că cel care nu este cu Mine este împotriva Mea? Ce vrei să obţii de la duşmanii Mei? Ovaţii, onoruri, promisiuni. 
Nu ştii că orice măgulitor trăieşte pe cheltuiala celui care îl ascultă? Ca unul care ezită, prudenţa ta falsă te aruncă în rândul Duşmanului lui Dumnezeu şi al oamenilor, până la distrugerea ta completă.
Legea ta instituţională se angajează să demoleze fundamentele Bisericii Mele. Lucrările Mele sunt criticate, Legea Mea de Iubire este respinsă. Dar îţi dau o veste nouă: planul tuturor copiilor Mei fideli.
Din cele patru puncte cardinale, ei sosesc pentru a reconstrui Biserica născută din Sfintele Inimi Unite ale lui Isus şi Mariei, ceea ce fusese deja anunţat de către Papa. Da, Biserica va învinge. 
În ea s-a născut Credinţa ta. Ascultă de Stăpânul tău, Naţiune franceză! Eu te voi salva împotriva voinţei tale, dar tu vei fi gustat deja din lacrimile tale.
Respingându-Mă, tu ai semănat revolta şi vei culege ura alor tăi de pretutindeni. Vei gusta din roadele amare şi rare ale livezilor tale. Vei păşi pe pământurile tale aride sub vântul cel cald, sub vântul cel rece. 
Malurile râurilor şi mărilor tale vor fi acoperite cu peşti morţi. La vederea firicelelor de apă care se tot împuţinează, îţi vei aminti de marea secetă anunţată de Dumnezeul tău fidel la Dozulé. 
Înainte ca această probă să se termine, şi când vei fi gustat din roadele uscate ale solului tău sterp, vei veni plângând la Mine pentru a Mă implora să îndepărtez de la tine nenorocirea care apasă asupra tuturor regiunilor şi celor care sălăşluiesc în ele.
Cu Căinţa ta sinceră, Eu îţi voi acorda Iertarea. Vei vedea atunci câte Naţiuni ai convins să te urmeze şi tot atâtea se vor fi ridicat cu tine, prin Căinţa ta...
Perfecţiunea este în Legea Domnului. Papa v-a condus mereu într-o manieră sănătoasă şi sfântă. Şi, fără să vă îndoiţi de aceasta, un mare număr de copii ai lui Dumnezeu, tineri şi mai puţin tineri, se vor regăsi pe celălalt mal al râului, acela care este luminat de Soarele lui Dumnezeu, şi unde se văd paşii Domnului vostru ISUS Cristos care se îndreaptă până la Casa Tatălui a toată Bunătatea.
Cei care au ales să-l urmeze pe copilul Meu ales, pe Papa, nu au rămas orfani. Când a părăsit acest Pământ, el a făcut din voi militanţi care luptă pentru cauza cea mai nobilă: reconstruirea Bisericii lui ISUS Cristos, înainte ca ea să se dărâme de tot, sufocată de modernismul care aboleşte, încetul cu încetul, Legea de Iubire a lui Dumnezeu care este fundamentul Bisericii:
„Tu îl vei iubi pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima, din tot sufletul, din tot cugetul tău şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.”  

Iar Eu îţi mai spun: 

„Tu îţi vei purta, împreună cu Mine, Crucea care este şi Crucea Mea. Prin ea, tu vei fi salvat. Cu ea vei triumfa înaintea tuturor duşmanilor tăi care sunt şi ai Mei. Şi când vei vedea Crucea Mea de Iubire luminând pe cer”, Eu sunt aici cu tine, „tu vei cânta împreună cu Mine, Dumnezeu tău care va purta Crucea Sa Glorioasă.”

Îl veţi vedea pe Mântuitorul vostru care vine să finalizeze Opera pe care aţi împlinit-o doar pe jumătate cu ajutorul lui Ioan Paul al II-lea care este în Cerul lui Dumnezeu.
Întâlnirea aceasta cu întreg Cerul a durat cât o scânteie. 
 Eu am venit să-i trezesc sufletul care începuse să lumineze la contactul cu Mine. L-am înălţat, înconjurat fiind de Îngerii Mei strălucitori.
Depus înaintea Mamei Mele Sfinte, acest Papă care a fost cel mai mare dintre toţi papii şi care a fost dăruit Pământului s-a refugiat în braţele Mamei sale Sfinte, Maica Cerului care l-a primit pe Inima Sa maternă pe acest mare Sfânt, canonizat deja de Cel care este Tată, Fiu şi Spirit Sfânt.

Iată tinereţea veşnică pe chipul acesta care nu încetează să o contempleze pe Maica Sfântă a Blândeţii. Priveşte, copila Mea, această mulţime de credincioşi de toate rasele care caută încă imaginea Vicarului lor preaiubit, înainte ca pământul să-l reţină. 

Nu-l mai căutaţi aici jos pe cel care este, mai mult ca oricând, reflecţia Îndurării divine şi care vă spune: 

„Calea care duce la Dumnezeu este una dificilă, îngustă, dură, dar unică. Ca mine, urmaţi-o. Câtă bucurie veţi avea după ce veţi fi parcurs-o până la capăt! La capătul drumului găsim Pacea şi Bucuria Domnului nostru PreaÎndurător care ESTE numai Iubire.”

ISUS Cristos.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sr. mmary, te rog sa citesti, sa vezi la ce dai cu piciorul! :)

http://www.esoterism.ro/ro/zeihindusi.php

Pace si Bine !

Anonim spunea...

http://www.forum.santamia.ro/showthread.php/vishnuismul-este-cel-mai-avatajos-punct-vedere-spiritual-1360.html

.. ca sa-l intelegem mai bine pe cel care este sub ocupatia lui vishnu !

mmary spunea...

Anonim, cred ca aceste versete din Epistola catre Tesaloniceni sunt binevenite dupa murdariile pe care le-am citit acolo.

"1 Tesaloniceni 4

1. Incolo, fratilor, fiindca ati invatat de la noi cum sa va purtati si sa fiti placuti lui Dumnezeu, si asa si faceti, va rugam si va indemnam, in Numele Domnului Isus, sa sporiti tot mai mult in privinta aceasta.

2. Stiti, in adevar, ce invataturi v-am dat prin Domnul Isus.

3. Voia lui Dumnezeu este sfintirea voastra: sa va feriti de curvie;

4. fiecare din voi sa stie sa-si stapaneasca vasul in sfintenie si cinste,

5. nu in aprinderea poftei, ca Neamurile care nu cunosc pe Dumnezeu.

6. Nimeni sa nu fie cu viclesug si cu nedreptate in treburi fata de fratele sau; pentru ca Domnul pedepseste toate aceste lucruri, dupa cum v-am spus si v-am adeverit.

7. Caci Dumnezeu nu ne-a chemat la necuratie, ci la sfintire.

8. De aceea, cine nesocoteste aceste invataturi nesocoteste nu pe un om, ci pe Dumnezeu, care v-a dat si Duhul Sau cel Sfant. "

Duhul SFant sa se reverse asupra noastra , a tuturor, binecuvantandu-ne cu harurile Sale!

Pace si bine! :)

Anonim spunea...

Sr. mmary, versetele sunt la
fix ! :)

Pentru "Ingerul tau" si "denaide" :

Azi am pentru voi o poezie de George Toparceanu :

Sus, pe gardul dinspre vie,
O gaina cenusie
Si-un cocos impintenat,
S-au suit si stau la sfat :
- Ia te uita, ma rog tie,
Cat de sus ne-am inaltat ! ...

Si deodata, cu glas mare,
Incepura amandoi,
Sa cotcodacesca in soare,
-Nimeni-nu-mai-e-ca-noi !
-Nimeni-nu-mai-e-ca-noi !

Dar de sus, din corcodus,
Pitindu-se intre foi,
Mititel si jucaus,
Le-a raspuns un pitigoi :
-Cati-ca-voi ! Cati-ca-voi !

Intoarceti-va fratilor la Biserica (Mireasa lui Cristos), la Cuvantul Domnului, la Sfintele Sacramente !

Pace si Bine !

Ingerul tau spunea...

Primul link nu contine informatii autentice si serioase si apoi oamenii au deformat miturile, mituri care oricum erau niste metafore asa cum metafora este si povestea Evei cu marul.
Al doilea link este mai echilibrat si merita citit dar nici acolo nu se gasesc informatii prea pretioase. Daca vreti o calauza in celelalte religii si mai ales in hinduism, o calauza care sa aiba binecuvantarea lui Iisus si a lui Dumnezeu, eu sunt aceea. Iar daca nu vreti atunci ramaneti la ceea ce stiti si nu va mai dati cu parerea despre ce nu cunoasteti.
Aduceti lauda lui Iisus si limitati-va la asta pentru ca toate judecatile voastre se vor intoarce la voi.
Nebunia anonimului mi se pare fara margini si nu inteleg de ce il ingadui, dar e blogul tau si treaba ta ce permiti si ce nu permiti sa apara.
Iisus sa ne binecuvanteze si sa se manifeste prin noi!
Oamenii trebuie sa se reintoarca la Iisus si nu la biserici.
Se vede de la kilometrii unde este prezent si unde nu este prezent Iisus.
Si este foarte prezent in textele acestui blog si nici pe sfert prezent in comentarii, ba uneori chiar deloc in unele mai ales anonime.

Anonim spunea...

"Ingerul tau":

Citeste "Faptele Apostolilor" ca sa vezi cine se ascunde in spatele "zeilor" si ce batute le-au dat Apostolii acestor "zei"! :)

ISUS NU ESTE VISHNU !
o mica demonstratie :

In Biblie poate citesti : Luca 1, 30-33 ... mai ales 31

30.Şi îngerul i-a zis: Nu te teme, Marie, căci ai aflat har la Dumnezeu.
31.Şi iată vei lua în pântece şi vei naşte fiu şi vei chema numele lui Iisus.
32.Acesta va fi mare şi Fiul Celui Preaînalt se va chema şi Domnul Dumnezeu Îi va da Lui tronul lui David, părintele Său.
33.Şi va împărăţi peste casa lui Iacov în veci şi împărăţia Lui nu va avea sfârşit.

...si ca sa stii ca nu are Domnul nicio legatura cu brahma, vishnu, si alti "zei", uite al cui Dumnezeu este :

IESIREA - A DOUA CARTE A LUI MOISE
CAP. 3

13.Zis-a iarăşi Moise către Dumnezeu: "Iată, eu mă voi duce la fiii lui Israel şi le voi zice: Dumnezeul părinţilor voştri m-a trimis la voi... Dar de-mi vor zice: Cum Îl cheamă, ce să le spun?"
14.Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Aşa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!"
15.Apoi a zis Dumnezeu iarăşi către Moise: "Aşa să spui fiilor lui Israel: "Domnul Dumnezeul părinţilor noştri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov m-a trimis la voi. Acesta este numele Meu pe veci; aceasta este pomenirea Mea din neam în neam!"

"Ingerul tau":) ...
Traiasca ISUS si MARIA !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...