Te caut din toata inima...

08 decembrie 2010

Neprihanita Zamislire

 Vin sa va dezvalui Secretul Mariei

                                                                                                    23 iunie 2003
                                                              Ajunul nasterii lui Ioan Botezatorul

JNSR:"Dumnezeul meu, sa fie cum vrei Tu, si nu cum vreau eu".

ISUS:Vei scrie ceea ce iti dau astazi in secretul Inimii Mele care bate
in Preasfanta Treime a Iubirii.
A fost un timp in care Dumnezeu a dorit cu ardoare 
sa Se uneasca cu oamenii pacatosi.
A vrut sa traiasca cu cei de pe Pamant ca sa-i invete adevarata Viata in Dumnezeu; ei nu erau demni de asta, cum nu sunt nici astazi.Dar Dumnezeu, care este Iubire si Iertare, voia sa le dea Pacea Sa in Adevarul Sau care este Viata si Calea spre Viata Eterna, in Imparatia Sa care nu este din aceasta lume si care le 
 era inca inaccesibila din cauza Pacatului Stramosesc.
Fiica Mea, continua sa scrii:
Eu , Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu Insumi, am coborat din Cer pentru a ma face Om printre oameni, pentru ca intr-o zi  omul sa poata fi indumnezeit si sa primeasca, in Gloria lui Dumnezeu, numele de fiu al lui Dumnezeu, copil al Tatalui, frate al lui ISUS in sfintenia Duhului Care uneste toate fiintele omenesti cu Cuvantul lui Dumnezeu Care S-a  facut Trup.
Pentru planurile Sale, Tatal Meu, a carui Bunatate este infinita, a ales o familie de pe pamant.Ea trebuia sa adaposteasca o copila Sfanta si Casta,Neprihanit Zamislita, pentru ca Eu sa ma pot intrupa in Ea, sa devin om, Fiul Omului, pastrand in acelasi timp Divinitatea Mea de Fiu al lui Dumnezeu.Aceasta Copila sfanta care trebuia sa Ma primeasca, s-a nascut dintr-o femeie sterila pana atunci, Ana. 
Pentru ca Fiica sa se nasca intr-o Zamislire Neprihanita, ea nu putea fi conceputa de un barbat.Sfantul Ioachim a fost tatal sau
asa cum Sfantul Iosif a fost tatal Meu.
Cand te-am trimis in Bretania,la Saint Anne d'Auray, spre sfanta Ana te-am trimis.Dumnezeu insusi a preamarit-o pe Sfanta Ana in acest loc binecuvantat; si mama Mariei este cea care a inceput sa te instruiasca, in mod delicat, pentru a primi astazi acest Mesaj pe care ti-l dau.
Sfanta Ana, casatorita cu Sfantul Ioachim, a avut o casatorie adevarata;ei se iubeau ca sot si sotie si unirea lor s-a consumat pe acest pamant.Daca iti dezvalui astazi acest mister, pastrat cu grija in inima Preasfintei mele Mame, o fac pentru a pune in lumina, in biserica, adevaratul loc al Mariei in Inima lui Dumnezeu.Nu mai este posibil sa fie ascuns in continuare acest Adevar.Caci Ea ocupa primul loc in Planul lui Dumnezeu: 
Pamant Nou, Ceruri Noi.

Ea este , cu adevarat, Neprihanita Zamislire.

Pentru ca sanul Anei sa poata purta aceasta Copila Sfanta, Dumnezeu insusi l-a purificat; si sanul Anei a fost spalat de Pacatul Stramosesc.Astfel , Maria a fost conceputa fara pacat.Si daca Zamislirea Ei a fost Neprihanita, inseamna ca nu putea fi conceputa de un barbat.
Sfanta Ana, ramasa sterila pana atunci, a fost pregatita pentru a o primi pe Preacurata, zamislita de Duhul Sfant Care este Dumnezeu.
Diferenta fata de conceperea Mea Divina este ca Eu M-am nascut dintr-o Fecioara , iar MARIA s-a nascut din Ana care nu era fecioara.

La Dumnezeu nimic nu este imposibil.
Eu sunt Dumnezeul imposibilului.

Daca va dezvalui astazi Secretul MARIEI, o fac pentru ca inimile voastre sa se deschida la marele Miracol de Iubire care se va opera in Ea, prin Ea si cu Ea.


Ea este Corascumparatoarea voastra, Avocata voastra.Ea este Impaciuitoarea dintre Dumnezeu si omenirea voastra bolnava din lipsa de Iubire.Numai Ea singura, pentru ca este Fiica, Mireasa si Mama lui Dumnezeu, poate sa nasca aceasta Omenire sfasiata,
cu ajutorul Duhului Sfant.
Maria s-a nascut asa cum ar trebui sa se nasca toti copiii de pe pamant fara pacatul stramosesc.In Zamislirea Sa Neprihanita si in Maternitatea Sa Pura, Ea este Intaia Nascuta de pe Pamant.
Eu sunt Intaiul Nascut, Fiul Omului si Fiul lui Dumnezeu, Care am patruns in Ceruri cu Trupul Meu glorificat si cu Sufletul Meu Divin.
In Sfanta Mea Inviere o duc cu Mine pe MARIA, Sfanta Mea Mama. 


Neprihanita Zamislire a venit in Cer in urma Mea cu Trupul Sau fara pata si Sufletul Glorificat de Spiritul Sfant.Ea a fost a doua care a patruns in Imparatia lui Dumnezeu, Tatal Sau,primita in Presfanta Treime in Care a avut mereu locul Sau, din toata vesnicia.
Astfel, Eu pot sa va spun si sa va repet:

"Iat-o pe Mama Mea Preasfanta, faceti tot ce va va spune Ea":

Mama voastra Sfanta va va conduce pe Calea unica, cea a Sfinteniei, pentru a trai  adevarata Viata in Dumnezeu, inca de aici , de jos.Transformarea voastra va incepe si este indumnezeirea voastra , dupa Chipul Fiului  Sau Divin, Isus Cristos.

Domnul face pentru noi lucruri minunate!
Sfant este Numele Sau!
Amin.

sursa:J.N.S.R.:"Martori ai Crucii"
Faptele Apostolilor 
vol.4,a treia parte

Cu blandul Isus sa va binecuvanteze Fecioara de Sus!

5 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Este foarte posibil sa fie exact asa cum spune JNSR.
Cu siguranta Fecioara este un inger foarte drag lui Dumnezeu care doreste sa ne arate ca asa cum El I-a nascut in aceasta lume pe cei mai iubiti copii si ingeri ai Sai asa si noi am fi putut procrea daca am fi ramas in Imparatia lui Dumnezeu si Adam nu ar fi gresit. Am citit undeva ca in alte lumi mai spirituale fiintele procreaza prin puterea spiritului si nu prin uniune sexuala...
Prin aceste exemple si explicatii Dumnezeu vrea sa ne apropie de natura noastra angelica si sa ne indemne sa traim in puritate si castitate.
Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate semnele si mangaierile Sale!

mmary spunea...

Ingerul tau, :

"Prin aceste exemple si explicatii Dumnezeu vrea sa ne apropie de natura noastra angelica si sa ne indemne sa traim in puritate si castitate.
Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate semnele si mangaierile Sale!"

Iti multumim Doamne pentru toate Darurile Tale , pentru Tine!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu cel mai pretios Dar, cu El Insusi!

elena marin-alexe spunea...

Nu pot nega si nu o s-o fac niciodata curatia mamei Domnului Isus si neprihanirea ei.Sunt insa trista ca adeseori la sarbatoarea Nasterii Domnului Mariei i se acorda mai multa atentie decat Marelui sarbatorit, Marelui Invingatorului asupra pacatului omenirii, Domnului Isus Hristos.
Doar Lui I se cuvin:cinstea si gloria.Sfanta Maria a fost o fecioara casta de care Dumnezeu s-a folosit spre a-si duce la indeplinire maretul plan de mantuire al omenirii.
Mi-ar placea sa aud macar acum in preajma Craciunului , mai multa lauda, cinstire si glorie pentru Isus.
Fii binecuvantata Mary si te rog nu-mi lua in nume de rau obiectia.E doar din dragoste pentru El, Cel ce ne-a mantuit.

mmary spunea...

Doamna Elena , Dumnezeu sa va binecuvanteze cu cel mai pretios DAR, cu El insusi.

Adriana Suciu spunea...

Pentru doamna Elena Marin-Alexe.
Stimata doamna, nu mai fiti trista. Isus este Regele Universului, stapanitorul lumii, oricum El este venerat ca fiind Dumnezeu. Nu are cum sa i se acorde mai putina atentie. Prin insasi firea Lui, prin insusi Sfantul Sacrament al Euharistiei, El este Venerat infinit, fara incetare si oricum noi toti Il purtam in sufletele si mintile noastre, 24 de ore din 24. Sarbatorile, Novenele, Sarbatoarea Nasterii, inchinate Maicutei Preasfinte, Neprihanita Zamislire, Regina cerului si a pamantului, mijlocitoarea noastra, sunt normale, atata timp cat insusi DUMNEZEU TATAL a ales-o sa fie Maica Fiului Sau Preaiubit si sacrificat pentru noi, pacatosii. Nu este cu nimic exagerat in atentia acordata acestei fiinte pure si atat de aproapiata de Dumnezeu. Dupa Sfanta treime, Ea este cea mai importanta in ceruri. Ganditi-va la mama care v-a nascut. Cand este ziua dumneavoastra, ea ar trebui cel mai mult venerata, pentru ca ea v-a dat viata, ea v-a ocrotit impreuna cu bunul Dumnezeu, ea v-a spalat, v-a imbracat, v-a dat la scoala, v-a hranit, v-a facut mare. Fara aceasta femeie, nu ati putut sa ajungeti la aceasta varsta si sa traiti toata aceasta viata impreuna cu Dumnezeu. La fel si la Nasterea lui Isus. El era un prunc. Ea a fost aleasa. Ea i-a dat viata, ea a avut grija de El, impreuna cu tatal sau spiritual, Sf. Iosif, ea a suferit pentru El. Cine ar putea sa stea in fata unei mame, mai presus de ea? ( exceptand bine-nteles importanta pe care o are DUMNEZEU in vietile noastre ).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...