Te caut din toata inima...

28 decembrie 2010

Adevarul meu va triumfa

Joi,14 octombrie 1999 -Sf.Justus

"JNSR": "Doamne ! Unde este Adevarul?"

ISUS: "Eu proclam: Adevarul este unul singur pentru ca Dumnezeu este Adevarul si nu este decat un Singur Dumnezeu in Trei Persoane,Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

Cine Ma urmeaza este in Adevarul Meu si cine proclama peste tot Adevarul Meu este in Adevarul Meu.Eu nu Ma ridic impotriva pacatosului, dar strivesc minciuna care deformeaza Adevarul Meu Sfant.Eu vreau sa cuceresc Lumea cu singura Mea armacapabila sa taie in doua infamia si rusinea nascute din minciuna care a dezbinat Poporul Meu.Da, in curand numai Adevarul Meu va taia.Si atunci se va vedea Cine este, in Adevar, Acela care sustine aceasta Lume care se clatina din toate partile, gata sa se scufunde.

Adevarul Meu va triumfa!

Eu nu va cer sa fiti cuceritori inarmati pana in dinti pentru a apara aceste popoare asuprite, prizoniere si masacrate.Opriti acest masacru care continua impotriva tuturor copiilor Mei nevinovati.Caci acest Masacru al Nevinovatilor continua vrand sa-i apere pe nenorociti cu aceleasi arme utilizate de ucigasi.Daca doi frati se lupta, nu cel care zace la pamant a pierdut, ci cel care isi flutura sabia acoperita de sangele fratelui sau.
Azvarliti armele! Dispretuiti-i pe vanitosi, pe orgoliosii care obtin victorii de nebunie ucigasa.Veniti sa aduceti Pacea Mea acolo unde este ura.Toate aceste razboaie repetate sunt aspecte ale raului care sugruma Lumea voastra pana la exterminarea ei.
Dusmanului i se pare ca victoria sa este foarte aproape, dar in clipa in care se va astepta  cel mai putin voi veni eu sa distrug violenta sa dementiala.Visiunea ororii se intinde inca asupra tuturor tarilor; unii dupa altii ei sucomba la atractia Puterii pentru ca isi ucid fratii cu arme din ce in ce mai redutabile.Temeti-va in prezent de razboiul bacteriologic, caci satana este dezvantuit si pune in duhul oamenilor ultima sa arma.El vrea moartea Creatiei lui Dumnezeu, doreste exterminarea neamului omenesc.

Voi, cei care Ma ascultati, deveniti pescari de oameni.

Eu nu vreau false Biserici , unde Cuvantul Meu este mort pentru ca este deformat.Nu stiti ca voi sunteti datori, fiecare , sa aparati Interesele Tatalui Nostru din Ceruri?
Asadar, deveniti acel Pastor care isi aduna turma pentru ca merge in acelasi pas cu oile sale.El merge inainte, in spate, in mijloc.
Si atunci oile il cunosc, se stiu iubite, aparate.Scoateti din mijlocul maracinilor oile fara minte.Aduceti-le la voi pe cele care sunt gata sa se arunce in gura lupului.Sa stiti ca tatal minciunii stie sa se deghizeze in miel pentru ca Turma sa-l urmeze in stani false. 
Care este Stana Mea?
Ea este in Mine, caci Eu SUNT Biserica.Si toate natiunile se vor teme in curand de Numele Domnului care se intoarce in Gloria Sa.

Eu vin sa dau Viata acestui Popor care si-a umplut ochii de tina privindu-si idolii.Voi arde tot ceea ce a fost rusinea Poporului Meu.
Credeti in Mine. 
Eu vin sa va adun si sa va aduc de la capatul Pamantului, de acolo de unde Raul v-a facut sa va retrageti ca sa va ascunda de Privirea Mea.
Eu nu vreau decat Iubirea voastra pentru Mine.Nu va pun nici o eticheta:sunteti liberi.
Eu vin catre fiecare.Nu va inchid in forta Puterii Mele.Eu vin sa va dau din nou Viata Mea pentru ca sa renasteti.

Sa va nasteti din nou prin Harul Duhului Meu Sfant care vine sa reinnoiasca foarte curand fata Pamantului si sa-i redea omului Titlul sau de Glorie.

Voi sunteti fii ai lui Dumnezeu.
Voi sunteti frati ai Primului Nascut,
ISUS, Cristos Mantuitorul.
Amin.

sursa: "JNSR" - "Martori ai Crucii"-Faptele Apostolilor -vol 3.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Adevarul Sau!

2 comentarii:

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Parcă Dumnezeu a adormit!
Iarta-mă, sunt debusolata!

mmary spunea...

Tora ! Tora ! Tora ! sincer, cred ca cei adormiti suntem noi.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu cel mai pretios DAR, cu EL insusi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...