Te caut din toata inima...

07 noiembrie 2010

Muntele Sfintei Treimi -Mesajul din noiembrie 2010

2010 – ANUL CUNOAŞTERII ŞI URMĂRII SFINŢILOR – NOIEMBRIE

”Voia lui Dumnezeu aceasta este: sfinţirea voastră!”
  (1 Tes.4,2)

A 74-a întâlnire lunară de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură să medităm evangheliile de duminică şi de sărbători! (Mc.5;Lc.20;21;23;Mt.24) 

Motto-ul lunii: „Tată, eliberează-ne de cel Rău!
(Mt 6,13)

Intenţia comună de rugăciune: să oferim pentru eliberarea sufletelor din Purgator viaţa noastră care râvneşte binele!

Sarcina noastră concretă va fi: dacă putem să mergem la mormântul celor dragi nouă, să-l aranjăm şi să ne rugăm acolo pentru mântuirea sufletelor lor!

N.B. pe 21 noiembrie la ora 13 îl vom încorona pe Cristos Rege cu flori.


Dragii mei copii ispăşitori! Cum zilele celui Rău sunt numărate, el vă atacă în mod extraordinar. În ultimele timpuri, în care trăiţi, trebuie să învăţaţi în mod extraordinar să vă apăraţi şi să luptaţi împotriva lui.
Eu, din Voia Sfintei Treimi, sunt Femeia care îl calcă în picioare pe Satan. Vă voi spune acum cum ajungeţi voi şi strămoşii voştri în puterea celui Rău şi cum puteţi ajunge din nou sub domnia Sfintei Treimi.
În puterea celui Rău ajungeţi datorită păcatelor, omisiunilor, rănilor sufleteşti, relaţiei nerezolvate cu strămoşii, practicilor oculte, a vieţii fără Dumnezeu,...

Cum puteţi ajunge din nou sub domnia deplină a Sfintei Treimi?

Prin pocăinţa sinceră! E important să spuneţi în sfânta spovadă, în faţa lui Dumnezeu şi a slujitorului Său că: ’Sunt un om păcătos care are nevoie de Îndurarea lui Dumnezeu! Sunt răspunzător de toate urmările faptelor mele păcătoase. Mă lepăd din toată inima de cel Rău, mă lepăd de toate ispitele şi mă decid din toată inima pentru Dumnezeu şi îmi ofer întreaga viaţă Lui.’ Dacă veţi face acest lucru, veţi ieşi de sub puterea celui Rău şi veţi ajunge sub domnia lui Dumnezeu. Vă rog cereţi-vă iertare de la Dumnezeu şi pentru păcatele strămoşilor voştri, ca şi ei să devină liberi.
Dacă veţi învăţa să iertaţi şi să cereţi iertare, rănile sufletului vostru se vor vindeca, relaţia de iubire cu Dumnezeu, cu cei dragi vouă vii şi morţi, cu întreaga omenire se va restabili. Trebuie să ştiţi că supărarea, ura şi toate celelalte păcate vă deschid calea spre a fi dominaţi de cel Rău. Acestă poartă o puteţi închide definitiv prin cererea iertării şi prin iertare.
Dacă spuneţi rugăciuni de vindecare, vă puteţi elibera de bolile provocate de cel Rău trupului, sufletului şi a spiritului. Dacă vindecarea nu are loc, oferiţi suferinţele voastre ca ispăşire pentru purificarea voastră, pentru convertirea omenirii întregi şi pentru eliberarea strămoşilor voştri care suferă în Purgator.
Prin rugăciunile de eliberare vă puteţi elibera de legăturile demonice. Datorită păcatelor comise cu regularitate ajungeţi să fiţi ca pasărea legată de picior cu o sfoară, care nu poate zbura liberă, doar pe o distanţă limitată. Prin rugăciunea de eliberare făcută cu regularitate veţi urâ păcatul, veţi iubi binele şi veţi porni pe calea dezvoltării spirituale.
Dacă cel Rău vă posedă, prin rugăciunile de exorcizare vă puteţi elibera de el. Oamenii posedaţi sunt ca pasărea închisă în colivie, în care au intrat de bună voie. Rugăciunile de exorcizare pot fi făcute de Papă, de episcopi şi de preoţii sau persoanele carismatice îputernicite de aceştia. Aceaste rugăciuni care poruncesc celui Rău se pot face numai cu sufletul curat, având încredere în puterea lui Dumnezeu şi având experienţă, niciodată singuri, totdeauna în comunitate.
Ce să faceţi cu copiii avortaţi?  În primul rând cereţi iertarea lui Dumnezeu şi  a copiilor avortaţi şi spuneţi-le că-i iubiţi. După aceea cereţi-i lui Dumnezeu iertare şi în numele celor care au ştiut despre avort şi au colaborat la acesta. După aceea acceptaţi suferinţele pe care Dumnezeu le permite în vieţile voastre ca ispăşire.
Sunt case, familii, locuri, zile, segmente de drum,... care au ajuns în puterea celui Rău datorită păcatelor grave. Vă rog, rupeţi puterea celui Rău prin Sângele lui Isus, oferirea sfintelor liturghii, stropirea cu apă sfinţită, tămâiere şi aşezaţi aceste locuri şi persoane sub protecţia Sfinţilor şi Îngerilor.
De asemenea vă rog ca în Numele lui Isus să vă delimitaţi radical de cel Rău, de lumea păcătoasă, de oamenii răi şi de strămoşii voştri ajunşi în Iad, ca de acum să nu  mai poată face rău! Ardeţi cărţile oculte, materialele pornografice, toate instrumentele practicilor demonice (pendul, cărţi, instrumentele vrăjitoriei, etc.), înapoiaţi ce aţi furat, compensaţi daunele produse, ca să vă eliberaţi de sub domnia celui Rău. Învăţaţi  să vă aşezaţi sub domnia şi protecţia lui Isus pe voi înşivă, pe cei dragi vouă, bunurile voastre, întreaga omenire şi strămoşii din Purgator. Repetaţi periodic aceasta!
Să vă căiţi pentru omisiunile pe care le-aţi făcut legat de strămoşii voştri care suferă în Purgator! Cereţi-le iertare şi iertaţi-i şi voi! Reparaţi omisiunile prin liturghii oferite pentru ei (gregoriană, novene)! Aşezaţi-i pe toţi strămoşii voştri din partea tatălui şi a mamei în Rănile Sfinte ale lui Isus, stropiţi-i cu Sfântul Sânge al lui Isus şi cereţi revărsarea şi binecuvântarea Îndurării lui Isus asupra lor.
Prin vindecarea arborelui genealogic veţi coborâ din căruţa celui Rău persoanele dragi vouă care mai trăiesc pe acest pământ şi îi veţi aşeza în căruţa lui Dumnezeu, de asemenea lucraţi la eliberarea persoanelor dragi care suferă în Purgator şi restabiliţi relaţia de iubire cu copiii avortaţi.
Dacă nu vă veţi aşeza sub domnia lui Dumnezeu pe voi înşivă şi pe strămoşii voştri aşa cum am cerut, vă puteţi aştepta la toate relele. Dacă ascultaţi cererile mele, aşezându-vă sub domnia lui Dumnezeu împreună cu strămoşii voştri, veţi ajunge în iubire foarte aproape de Dumnezeu, de întreaga omenire, de sufletele din Purgator şi de cele mântuite. Vă puteţi aştepta la vindecare trupească şi sufletească, naştere din nou şi mântuire fără Purgator. Sfânta Treime vă binecuvântează prin Mine cu Protecţia Sa divină!”

Tema de casă pentru luna noiembrie:

 „DOAMNE AJUTĂ-MĂ SĂ-ŢI SPUN DA ÎN TOATĂ VIAŢA MEA ŞI ÎN MOMENTUL MORŢII!!!

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  pr.Janos Cs.)
Mesajele din Nuşfalău în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro
e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723
 
                               sursa : http://www.muntelesfinteitreimi.ro/Noiembrie%202010r.htm

4 comentarii:

Ingerul tau spunea...

La multi ani de ziua ingerilor!
Dumnezeu sa ne imbratiseze pe toti prin ingerii Lui si sa ne bucuram de prezenta lor.
Si daca la textul preotului s-ar mai putea adauga ceva ar fi ca si prin invocarea puterii ingerilor, care este puterea lui Dumnezeu, putem sa depasim problemele si sa invingem raul.
Dumnezeu sa-ti daruiasca numai zile de sarbatoare spirituala!
Mihail si Gabriel sa te binecuvanteze si sa te considere in eternitate asemenea lor primindu-te in marea familie cereasca!

mmary spunea...

Ingerul tau,

"La multi ani si tie de ziua ingerilor!
Dumnezeu sa ne imbratiseze pe toti prin ingerii Lui si sa ne bucuram de prezenta lor."

Fii binecuvantat cu prezenta Divinitatii!

silvia spunea...

Multumim Fecioarei Maria pentru acest mesaj care mie personal mi-a fost de mare ajutor si de mare folosinta ,multumesc Mmary si tiede aceasta mare buna vointa pe care o ai cu aceste postari. O rog frumos pe Fecioara Maria si pe toti Ingerii si pe toti Arhangheli sa o aiba in paza si s-o ocroteascape Mmary sa poata continua cu aceste mesaje hranitoare sufletului nostru.

mmary spunea...

Iti multumesc si eu draga mea , Mama, cea mai Frumoasa si cea mai Pura dintre Fecioare si te rog cu toata inima mea indragostita de Fiul Tau, roaga-te pentru noi cei care alergam la Tine, si pentru cei care nu alearga, in special pentru sarmanii pacatosi pentru care nu se roaga nimeni.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus , draga mea Silvia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...