Te caut din toata inima...

09 octombrie 2010

Muntele Sfintei Treimi - "Învăţătură de la Spiritul Sfânt în octombrie 2010"

”Voia lui Dumnezeu aceasta este: sfinţirea voastră!” (1 Tes.4,2)

A 72-a întâlnire lunară de rugăciune în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură să medităm evangheliile de duminică! (Lc. 17; 18; 19) 

Motto-ul lunii:

  „Fericiţi cei săraci cu spiritul, că a lor este Împărăţia Cerurilor!” (Mt.5,3)

Intenţia comună de rugăciune: ne rugăm ca să primim în fiecare zi, din zilele întunericului, harul protecţiei depline de la Isus!

Sarcina noastră concretă va fi: vrem să-L vedem şi să-L iubim cu fapte bune pe Isus şi în cei săraci!!!

 Învăţătură de la Spiritul Sfânt în octombrie 2010

„Dragii mei! Trăiţi într-o lume unde vă asiguraţi: casele, maşinile, vieţile omeneşti. Trebuie să ştiţi că toate acestea nu vă vor da nici o protecţie în zilele încerării!  Unii se gândesc omeneşte că având destulă apă, stocuri de alimente, haine călduroase, geamuri şi uşi termopan, în zilele întunericului se vor salva de gazele otrăvitoare. Vă spun dinainte că zilele încercării, care vor atinge întreaga omenire, le veţi trăi în rugăciune, post şi veghe, acolo unde veţi fi în acele momente! Când întreaga lume şi întreaga omenire vor trece printr-o transformare deplină, Dumnezeu se va îngriji de voi.
Vă spun ce trebuie să fie în inimile voastre şi în jurul vostru ca să vă salvaţi şi trupeşte şi sufleteşte şi să-i puteţi salva şi pe alţii în ultimele timpuri, în care trăiţi.
Aveţi grijă ca inimile voastre să fie pline de virtuţi: pocăinţă, iubire, ascultare, smerenie, moralitate, zel, jertfelnicie, spirit de rugăciune,... Inima plină de virtuţi vă va da protecţia internă! Datorită virtuţilor Dumnezeu vă va salva sufletul nemuritor pentru Lumea Nouă, pentru viaţa veşnică.

Ce trebuie să fie în jurul vostru ca trupul vostru să aibă parte de protecţie?
-         În fiecare casă să existe un altar! Ce să fie pe el? Sfânta Scriptură, cărţi de spiritualitate, mesaje cereşti, apă sfinţită, tămâie, lumânări, icoanele sau statuile lui Isus, a Mariei, a sfinţilor şi a îngerilor, „Crucea Unităţii”, crucea vindecătoare, cărţi de rugăciune, rozar, medalia miraculoasă, ...
-         Vă recomand să purtaţi la gât o cruce binecuvântată, prin care să faceţi parte dintre cei aleşi marcaţi de Dumnezeu! În cameră să aveţi icoane pe pereţi! Toate aceste sacramentale binecuvântate vă vor da protecţie exterioară şi vor lumina în zilele întunericului!
-         Familia voastră să fie primul grup de rugăciune, unde îl imploraţi, măcar o dată pe zi, împreună pe Domnul.
-         Să aveţi conducător spiritual, de care ascultaţi ca de reprezentantul lui Isus. Să aveţi comunitate sufletească, cu care vă întâlniţi măcar săptămânal, vă rugaţi, vă discutaţi problemele, vă încurajaţi, vă  consolaţi şi vă ajutaţi unii pe alţii.
-         Să alegeţi o biserică, un loc de pelerinaj, unde mergeţi împreună cu regularitate, unde primiţi, trăiţi şi daţi mai departe învăţăturile auzite.
Ce să faceţi pentru cei dragi vouă în ultimele timpuri, ca şi ei să se salveze la Marele Avertisment?
-         Dacă sunt destul de smeriţi, atenţionaţi-i cu iubire despre tot ce vă aşteaptă în viitor.
-         Dacă sunt împietriţi şi nu vă ascultă, vă recomand următoarele:

o  Cereţi iertare de la Dumnezeu şi în numele lor, în fiecare seară înainte de culcare.

o  Oferiţi-i Preasfintei Inimi a lui Isus şi Inimii Imaculate a Mariei.

o  Aşezaţi-i pe ei şi întreaga omenire sub protecţia Sângelui Preasfânt al lui Isus şi al Lacrimilor Sfinte ale Mariei.

o  Oferiţi şi pentru ei strădania voastră spre sfinţenia vieţii, ispăşirile, rugăciunile, postul, faptele bune, suferinţele,...

Restul încredinţaţi-ni-l Nouă!

Să credeţi în sfârşit că ispăşind pentru cineva, acele persoane nu se vor osândi,  pentru că în zilele încercării vor accepta harul pocăinţei, de care vor avea nevoie!!!

Ca încheiere vă spun, dacă veţi umbla pe calea cea strâmtă arătată de Mine şi-i veţi conduce şi pe alţii acolo, nu trebuie să vă temeţi de nimeni şi de nimic, pentru că în zilele întunericului veţi avea parte de protecţie deplină.  

 Vă binecuvântez cu spiritul încrederii depline în Noi!”
 Tema de casă pentru luna octombrie:

„DOAMNE, DUMNEZEUL MEU, UMPLE-NE INIMILE CU VIRTUŢI, CA SĂ NE PUTEM SALVA DE TOATE RELELE ÎN ZILELE ÎNTUNERICULUI!!!”

(Mesajele le primim în Nuşfalău, prin intermediul  pr.Janos Cs.)
Mesajele din Nuşfalău în limba română le găsiţi pe internet la: www.muntelesfinteitreimi.ro
e-mail: comunitateadeispasire@yahoo.com,  inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723Dumnezeu sa va binecuvanteze cu spiritul Increderii depline in Preasfanta Treime!

4 comentarii:

silvia spunea...

Isuse te rog daruiestele la toti cei dragi mie si nu numai,Harul pocainteisa si prdea inima asa cum este ia tie Isuse,ajuta-ne o Doamnesa facem zi de zi Sfinta voia ta sa fim pregatiti bine pentru zilele de apoi.
Doresc tuturor Pacea,Lumin Iubirea,Bucuria sa nu se sfirseacsa niciodata in inimile voastre si a mea
amin.
Invatatura Spiriutlui Sfint sa fie mereu in inimile noastre....o
noapte cu ingerii pazitori draga mea Mmary.

mmary spunea...

Iti multumesc draga mea Silvia, si il rof pe Tatal Ceresc sa te imbratiseze azi cu Spiritul Sau Sfant!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

cornelia spunea...

isuse te rog dane multa iubire catre tine si scapane de cel rau ca sant multe lucruri ca sa ne an pidice sa venim la tine dar terog dam numai iubirea ta si aduma an inima ta te rog luminezane adune pace bucuri si multa credita amin

mmary spunea...

Cornelia, bunul Dumnezeu sa asculte suspinul inimii tale, sa-l aseze in Sfanta Sa Inima si sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...