Te caut din toata inima...

02 septembrie 2010

Tacerea voastra Ma rastigneste spiritual

1 septembrie 2001 - Sfantul Gilles

"JNSR": "Doamne doresc atat de mult sa Te aud. Doresc atat de mult sa spun lumii intregi ca este Dumnezeu Acela Care-mi vorbeste, ca este minunat si eu n-o merit."

ISUS: Te-am lasat sa umpli atatea pagini scrise in Numele Meu fara sa te opresc de cand am inceput sa-ti vorbesc pentru toti fratii tai.Tu nu poti impune nimanui Adevarul Meu, iar cel ce se indoieste este de acum insensibil la aceasta lectura, care nu-l atinge.Aceasta poate fi o durere pentru tine, dar nu te gandi ca el nu va fi recuperat in alta parte.Fiecare piatra a edificiului sustine mai multe pietre, dar nu pe toate.Nu dispera niciodata.Dumnezeu  SALVEAZA,iar Eu iti repet:

Iti cer sa Mi-i numesti pe Refractari cu prenumele lor.

Astfel tu poti scrie despre tine insati fara sa simti  tulburarea inimii tale atunci cand iti vorbesc Eu : este o mangaiere, ca degetele care ating usor clapele unui pian pentru a face sa iasa din ele o melodie.Tu esti vibratia care canta Cuvantul Meu atunci cand Acesta ajunge sa te atinga usor.Aceasta vibratie este pretioasa.Nimeni care nu este chemat, n-o poate defini asa cum faci tu, pentru ca nu mai esti tu, ci Eu, Dumnezeul Tau, Care vorbeste in inima ta ce repeta Cuvantul Meu pe hartie.Asa cum muzicianul isi scrie muzica sub inspiratie tu scrii dictarea Mea gratie Cuvantului Meu care canta in inima ta..Cuvantul s-a facut trup pentru a locui cu voi.Cuvantul Viu reste Cuvantul lui Dumnezeu, Fiul Unic al Tatalui a toata Bunatatea.

" Ce vrei sa fac pentru tine, Doamne? Mi se pare ca ar trebui sa actionez in tot ceea ce vrei tu si nu aud ceea ce doresti in prezent, in afara de a scrie sub dictarea Ta.Spune-mi ce trebuie sa fac, poate sa anunt ceea ce vrei tu pentru timpul actual?As vrea sa Te ajut la maximum.Ai ceva sa-mi spui Doamne? Te ascult".

Copila Mea, asculta-Ma: multe tari sunt intr-o mare suferinta, iar aceasta se agata precum parazitii pe un caine bolnav.Cat timp nu se inteleg intre ele, toate aceste tari sunt bolnave.Nimeni nu doreste cu adevarat Pacea.Nu se poate face nici un acord daca fiecare parte vrea sa aiba dreptate potrivit judecatii omenesti si uneori diabolice.Toate aceste razmerite ii lovesc pe cei nevinovati, pe cei mai slabi care se trezesc fara familie, fara adapost, pe drumuri necunoscute, care nu-i duc nicaieri.
Copila Mea , cerul se populeaza in prezent de toti acesti martiricare se numara cu miile.Ei se inalta la Tatal Care Isi deschide Bratele pentru a-i acoperi cu Sfanta Sa Milostivire.Cand toate ranile lumii se deschid, sangele curge in valuri.Eu nu vreau acest oribil holocaust.Macelarii sunt la lucru si amesteca sangele tapilor cu acela al mieilor.Mania lui  Dumnezeu nu se poate potoli atunci cand sunt ucise creaturile Sale si cand pamantul este inundat de sangele martirilor sai.Focul acestei uri este pe cale sa castige din ce in ce mai mult teren.Violenta devine generala in toate tarile si ia forme din ce in ce mai hidoase.

Batranetea si-a pierdut intelepciunea si copilul nevinovatia.
Femeia s-a debarasat de toate virtutile sale,
iar barbatul isi calca in picioare onoarea...

Este legea celui mai tare, a fatarnicului, a celui cu vorba mieroasa.Ce poate face un drept in fata acestei nedreptati sprijinite pe legi promulgate de guverne care nu inceteaza niciodata sa evolueze in perfidia conducatorilor lor.lupii nu se manaca intre ei.

Da, Dreptii Ma cheama, iar Eu aud tanguirile lor.

" Doamne, ce putem face pentru ca Tu sa vii mai repede sa ne salvezi? Sa-i salvezi pe toti nevinovatii?"

"Va cer sa va rugati pentru toti fratii vostri in nenorocire, sa va rugati sufletelor din Purgatoriu, Sfintilor si Ingerilor Domnului, sa va rugati mai ales Presfintei Fecioare Mama lui Dumnezeu, ca sa fie primite toate aceste suflete care pleaca de pe pamant, ca sa fie mangaiate, calauzite, iertate, pentru a fi primite in Casa Tatalui lor din Ceruri.Rugati-va mult.Iubiti mult.Iertati-va unii pe altii.

Iubiti-L pe Dumnezeu mai presus de orice.
In pofida intregului esec pe care-l constatati in jurul vostru, Dumnezeu nu si-a abandonat Planul Sau initial asupra omului.Omul trebuie sa se recunoasca pacatos si sa-si vada inertia din el atunci cand este viu.In trupul sau  si in sufletul sau trece Viata Dumnezeului sau Creator, Mantuitor si Sfintitor. Si ce face omul? Se agita mult, face mult vant in jurul lui, profereaza multe cuvinte ca un orator  nechibzuit si chiar nebun...

Dar nu lasa sa patrunda in el Suflarea Duhului Sfant, nu lasa sa intre in el Cuvantul datator de Viata a lui isus,nu recunoaste in el Bunatatea tatalui Creator Care a gravat in el Imaginea Insasi a dumnezeului Sau pentru a realiza deja in el, in aceasta creatura neterminata, aceasta desavarsire care ii este ceruta.Omule!Priveste Imaginea Mea si incepe deja sa devii un inger care cauta Divinitatea Mea.
Asadar , incetul cu incetul, vei lasa sufletul tau sa se elibereze de orice materialism; devenind transparent, el va merge pana la a respinge cel mai mic pacat al sau si sa-si gaseasca astfel puritatea sa  initiala.Daca n-o faci din proprie initiativa va veni Ceasul Purificarii mai repede decat este prevazut.Si atunci vei fi mdebarasat de toate imperfectiunila suparatoare care nu lasa nici macar sa apara in tine Ziua lui Dumnezeu.
De ce ai refuzat sa Ma accepti, sa-Mi vorbesti si, cu atat mai putin sa vorbesti despre Mine? Fiecare Botezat trebuie sa Ma faca cunoscut.Nu spune ca nu Ma cunosti, nu-ti agrava greseala!

Tacerea voastra, uitarile voastre , sunt tradari contra Duhului.

Nu blasfemia , caci Ma cunosti si il cunosti  pe Tatal Nostru din ceruri, Acela Care Ma trimite la tine.Sa stii ca tacand , tu Ma tradezi.Cand gura ta ramane muta si iti inchizi inima la Chemarea Mea, tu Ma tradezi. Cand refuzi sa dai marturie ca Eu te-am ajutat, te-am ajutat de fiecare data cand te-ai aflat in situatii fara iesire, da, tu Ma tradezi, caci faci din Mine un Dumnezeu mort si Ma ofensezi prin refuzul marturiei tale mult mai mult decat au facut-o carturarii si fariseii.
Iti spun Adevarul, tacerea acestei lumii ingrate fata de Dumnezeul sau este cea care , astazi , Ma rastigneste spiritual, si aceasta Rastignire este cea mai grava.

Cine poate face binele si nu-l face, comite un pacat ( Iacob 4,17)

Caiti-va si faceti penitenta
si eu va voi acorda Iertarea Mea.
Isus Cristos.

sursa: "Martori ai Crucii, faptele Apostolilor, vol.4, a doua parte

11 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Cine poate face binele si nu-l face, comite un pacat ( Iacob 4,17)

Am citit cu placere.O seara binecuvantata sa ai draga "mamico".Ce face micutul?

mmary spunea...

Va multumesc frumos doamna Elena.
Micutul Andrei e adorabil si foarte , foarte cuminte.Toata ziua mananca si apoi doarme cate trei ore.Insa cel mai minunat fapt e acela ca imi daruieste multa , multa pace si iubire nesfarsita...bineinteles ca si eu ii daruiesc aceleasi lucruri.
Sincer ma incanta atat el cat si ceilalti copilasi ai mei care il iubesc nespus.

Ma scald in iubire si sunt foarte fericita ceea ce va doresc si dumneavoastra.

Va imbratisez cu drag . :)

toma spunea...

Cand IUBIREA nu iti este impartasita, ai o durere cumplita !
In cazul lui ISUS Domnul vorbim de sute de milioane, chiar miliarde de oameni, nu de unul !
As vrea sa-I alin macar o parte din aceasta durere imensa ...

O seara cu Domnul !
Pace si Bine !

mmary spunea...

toma, asta incerc sa fac si eu sa-i aduc putina bucurie incercand sa-L iubesc asa cum vrea si cum trebuie sa fie iubit....ii daruiesc Lui chiar si iubirea pe care le-o ofer copilasilor mei...si totusi DOARE, doare atat de tare atunci cand vad ca :

IUBIREA este neiubita, chiar ofensata, negata , batjocorita... :(


Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele Haruri care nu te vor lasa sa-L mai ranesti vreodata! :)

Pace, iubire, bucurie!

thomas :) spunea...

http://www.crestinul.ro/intilnire.htm

PIB, PIB, PIB ... :)

mmary spunea...

thomas, :) ,iti multumesc frumos...foarte frumos...

Pace, iubire, bucurie... :)

thomas spunea...

http://www.crestinul.ro/iadul.htm

BRRRRR....!!!

Pace si Bine !

mmary spunea...

thomas, citisem deja, dar stii, pe mine nu ma inspaimanta toate cele descrise, le-as merita , pentru mine adevaratul IAD e sa traiesc fara Isus...si stii nu vreau sa traiesc impreuna cu Isus pentru a scapa de acele suferinte, vreau sa fiu impreuna cu Isus pentru ca-L iubesc si efectiv nu pot trai fara El.

...El e insasi viata mea , respiratia mea...

Iti doresc o vesnicie impreuna cu Isus ! :)

Pace si bine!

thomas pacatosul spunea...

De multe ori ti-am trimis unele lucruri pentru a le face cunoscute si altora !
Nu era vreo povata, stiu ca stii, dar de pe blog oamenii pot afla multe ! Si daca Domnul te-a povatuit sa deschizi blog, a indraznit si pacatosul thomas sa dea o parere. Te rog sa-l ierti pe pacatos daca a fost prea indraznet si bagacios ! :)

Pace si Bine ! :)

mmary spunea...

thomas :), stau si ma intreb : de unde ai tras tu concluzia ca eu te-as considera "prea indraznet si bagacios" ???

...nu te consider asa :)...iar linkul spre acea postare e aici , deci cine e interesat poate citi ...

si un mesaj pentru tine :

"Martori ai Crucii" vol 4 , partea a doua ,pag108-110:

"Ridicati la cea mai inalta sfintenie"

Pace si bine! :)

mmary spunea...

thomas, azi iti doresc sa fii in fiecare clipa in prezenta Preasfintei Treimi,sa o simti intiparita in fiecare fibra a fiintei tale, atat de mult incat sa canti mereu , cu inima surazatoare urmatoarea melodie:

http://www.youtube.com/watch?v=PjzozMcAKZo

Dumnezeu sa te binecuvanteze in Iubirea Preasfintei Treimi !:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...