Te caut din toata inima...

08 octombrie 2009

Azi, 8 Octombrie, este ziua copilasilor nenascuti...va invit sa-i iubim...

In urma cu cateva minute, intrand pe forumul Blogului "Sfanta Cruce" am descoperit urmatoarea stire:

"Săptămâna Naţională pentru Viaţă în Brazilia

02.10.2009, Brazilia (Catholica)
Conferinţa Episcopilor Catolici din Brazilia a anunţat că Biserica va celebra Săptămâna Naţională pentru Viaţă între 1 şi 7 octombrie, pentru a promova apărarea vieţii umane din momentul concepţiei şi până la moartea naturală. După această săptămână, adică joi, 8 octombrie, va fi celebrată Ziua Nenăscutului, informează CatholicNewsAgency.

Proiectul este coordonat de comitetul pentru viaţă şi familie al Conferinţei Episcopale şi de Comitetul Naţional pentru Slujirea Familiei. Episcopii îi invită pe toţi catolicii din Brazilia, şi în general pe toţi oamenii de bunăvoinţă, să ia parte la activităţile ce vor fi organizate. Sunt anunţate întâlniri de rugăciune, întâlniri ale cuplurilor căsătorite, respectiv logodite, vizite la grădiniţe şi maternităţi.

Într-o declaraţie a Conferinţei Episcopale se explică motivele celebrării la 8 octombrie a Zilei Nenăscutului: sublinierea faptului că viaţa umană începe din pântecele mamei, încă de la concepţie copilul nenăscut având dreptul la viaţă. "Din acest motiv fiinţa umană are dreptul la a-i fi respectată integritatea şi demnitatea, ca la orice altă persoană.""

asa ca o sa reinoiesc invitatia la iubire:

In aceasta seara va invit sa parcurgem impreuna un drum secret care duce chiar in inima Iubirii .
Azi ,veniti sa ne unim intr-o alianta de daruire si mana-n mana,suflet langa suflet,sa strabatem caile aspre ce duc spre cele mai profunde abisuri pana cand vom ajunge la gradinile parfumate cu sufletele copilasilor avortati. Acestor copilasi ucisi de mama si uitati de lume as vrea sa le oferim azi pu
tina tandrete revarsata din candoarea sufletelor noastre.
Va rog faceti un efort de vointa si urmariti cele doua clipuri iar daca credeti ca sunt dure imaginile din primul videoclip,ca sunt ingrozitoare,ca tulbura fiintele voastre,aflati ca sunt REALE !
iar acei copilasi care va par ,poate ,urati si respingatori, care deranjeaza cumva tihna sufletelor voastre,ar fi devenit asemeni bebelusilor din
al-2 lea clip daca nu ar fi fost ucisi...tuturor celor ucisi, tuturor celor care nu au apucat sa se scalde in lumina acestei lumi sa le oferim azi mangaierea lacrimilor din sufletele noastre,soaptele unui gingas cantec de leagan, tandretea unei imbratisari,pe care n-au primit-o niciodata, si duiosia unei rugaciuni :

"Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere
El sa straluceasca fata Sa peste voi
Sa va primeasca in iubirea Sa nesfarsita ..."

De dimineata incerc sa le cant neincetat, sa-i mangai si sa-i leagan in bratele si in inima mea...
Fie ca lacrimile care au curs sa fie apa botezului pe care nu l-au primit, iar iubirea din care s-au revarsat sa fie umila rugaciune care ii va aseza in bratele Tatalui ce le va sterge durerea si va renaste SURASUL...





Sa ne rugam azi, mai mult ca niciodata pentru sufletele acestor micuti si pentru aceia care sunt in pericol sa fie avortati...

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

11 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Spun şi eu STOP avortului, cu toată puterea... Nu avem voie să facem aşa ceva...

mmary spunea...

Cristian,asa e ...nu avem voie sa facem asa ceva...

STOP AVORTULUI !!!

O zi frumoasa iti doresc!

george spunea...

Indraznesc a crede si a spune ca cei avortati sunt in imparatia Tatalui ca ingerasi. Ei sunt si vor fi marturia necredintei oamenilor ... necredinta care implica orbire si rautate ... stop avortului !

Prin avort, Isus este dat din nou mortii ! ... si ce moarte !!!

mmary spunea...

Prin avort i s-a deschis pacatului nu doar usa ci si portile...privind oamenii si constientizand avorturile pe care le-au facut,si inca le mai fac, fara a mai enumera celelalte pacate , te ingrozesti intelegand ca lumea este un furnicar de criminali...vai noua!

Oare pana cand ne mai rabda Dumnezeu?cat timp mai poate privi cum ne ucidem , cum IL ucidem?...

raspunsul pe care il aud acum in gand e:

"Pana cand inca mai exista suflete care se roaga pentru a ispasi aceste pacate...suflete care iubesc ...care IL iubesc"

Sa ne rugam:

"Isuse, Maria, Iosif, va iubesc mult,si va implor sa crutati viata si puritatea copilasilor care sunt in pericol sa fie avortati, abuzati, accidentati, violati sau ucisi, pe care eu i-am adoptat in mod spiritual , in numele Tatalui si al Fiului si al Spiritului Sfant .Amin."

elena marin-alexe spunea...

Ca de obicei inviti la iubire, acum cand mai mult ca niciodata ura si moartea lupta sa cucereasca teren.
Sa purtam iubirea ca pe un steag.
Stop avortului!
O seara de liniste si imbratisari de la Vrancea!

mmary spunea...

Doamna Elena,

"Sa purtam iubirea ca pe un steag."

Asa sa fie , sa purtam mereu steagurile luminii si ale iubirii pentru ca pamantul sa nu devina un taram al intunericului...

Stop Avortului!

O seara in care sa intalniti mii de steaguri purtatoare de iubire va doresc !

Eu va invalui intr-un astfel de steag si va cuprind intr-o gingasa imbratisare...

Cristake1974 spunea...

Cred ca este o ciudatenie a legii omenesti. Crima e condamnata in toate tarile catusi de putin civilizate... dar in prea putine locuri e condamnata si crima intrauterina.

mmary spunea...

Cristake,e grav faptul ca , crima intrauterina are cale libera, legile ii sunt chiar favorabile...

Ne ucidem copiii si ne credem oameni...cata amagire!!!

Pace si bine, lumina, bucurie , puritate si iubire pentru sufletul tau...

Simion Cristian spunea...

primul filmulet m-a ingrozit :-(

mmary spunea...

Simion , si pe mine m-a ingrozit, si inca ma ingrozeste gandul ca in fiecare zi se intampla astfel de lucruri, in fiecare zi mor mii de copii...ii putem ajuta rugandu-ne...

Putem schimba lumea rugandu-ne...

sa ne rugam...

Cristian spunea...

Cumplite imagini Marry!Sper ca fiinta umana sa devina mai constienta in ceea ce priveste procreerea.Decat sa ajungi in situatia de a avorta, mai bine te abtii ori folosesti prezervativul.Desi este o crima, poate este mai bine ca acesti copii au disparut din aceasta lume.Decat sa se chinuie si sa fie muritori de foame, mai bine dispar definitiv.PA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...