Te caut din toata inima...

11 mai 2009

Westlife & Diana Ross - When you tell me

Soarele cu voalurile sale de purpura,cerurile cu coroanele lor de stele,marile cu reflexele lor sralucitoare si florile cu culorile si magia lor sunt departe de frumusetea Ta.Esti o frumusete mereu veche si mereu noua.Pentru ce Te-am cunoscut atat de tarziu,de ce Te-am iubit atat de tarziu?Mi-ai cucerit toata inima,aceasta inima care nu e facuta decat pentru Tine,care nu-si gaseste linistea decat atunci cand se odihneste in Tine si daca mi-ar smulge-o cineva si n-as gasi-o in intregime iubind,daca as gasi in inima mea o singura fibra,cat de mica,care sa nu fie impregnata de iubire pentru Tine,as distruge-o imediat.De ce? Pentru ca iubirea mea esti Tu,Iubirea e TOTUL...




more about "Westlife & Diana Ross - When you tell me", posted with vodpod

4 comentarii:

ARIPI DE FLUTURE spunea...

superba melodia

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat!
Si bine ati venit!
Probabil ca pentru multi dintre noi, inclusiv eu, este necesara o perioada de "refuz" sau "de instrainare", pentru a putea IUBI ce au capatat in DAR de IUBIRE ! In comparatie cu ce tocmai au pierdut, sau se straduie sa piarda (multimea pacatelor acumulate). Eu pana in revolutie am fost ateu, iar in prezent (20 de ani inactivi) NICI n-am inceput inca sa scap de pacatele mele. Of !
ADEVARAT A INVIAT !
PS: m-a depasit la mustata: niste ARIPI !

Ingerul tau spunea...

Nu cunosc fiinte mai frumoase decat cele care il iubesc pe El... Poate pentru ca El este acolo, izvorul din centrul inimii lor?
Splendida declaratia si... iubirea :)
Totusi Dumnezeu nu vrea sa distrugem o inima numai pe jumatate plina de iubire pentru El, ci, mai degraba sa incercam sa o umplem cu iubire :)

mmary spunea...

pentru"ingerul tau":ai dreptate,cele mai frumoase fiinte sunt cele in care"iubirea" straluceste,si in a caror viata straluceste"iubirea"...sa ne deschidem "iubirii divine",s-o invitam sa vina sa locuiasca,sa iubeasca si sa straluceasca in noi...doar atunci vom putea spune ca inima noastra este intr-adevar plina de iubire...o zi binecuvantata...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...