Te caut din toata inima...

28 mai 2009

Scrisoare de la Isus Cristos...

Iti trimit aceasta scrisoare prin unul din ucenicii mei.Vreau sa-ti spun cat de mult te iubesc,ca ma intereseaza soarta ta si as dori sa comunicam.Azi dimineata,cand te-ai sculat,eram langa patul tau,in lumina minunatului Meu rasarit,care a inundat odaia.Am sperat ca imi vei spune "Buna dimineata",dar n-ai facut-o.M-am gandit ca poate era prea devreme si nu M-ai observat. Ti-am sarutat fata cu boarea diminetii.Am revarsat asupra ta mireasma dulce si parfumata a florilor.Ti-am fredonat o melodie de dragoste prin ciripitul pasarelelor.Ai trecut pe langa mine grabind pasul.Mai tarziu te-am privit mergand si discutand aprins cu vecinii si prietenii.Ah!Cat as fi dorit sa schimbi cateva cuvinte si cu Mine!M-am apropiat si am sperat sa-mi vorbesti!Ai trecut pe langa mine fara sa ma bagi in seama.Dupa-amiaza ti-am trimis o ploaie invioratoare si ti-am stralucit prin fiecare picatura.Am strigat din cer cu glas de tunet,doar,doar Ma vei auzi!Apoi ti-am picurat un curcubeu fermecator in millocul norilor mei aurii.Mi-am zis:"Cu siguranta ma vei vedea!" Dar ca un facut,nu M-ai vazut. Seara,la sfarsitul zilei,ti-am trimis un apus de soare minunat,apoi ti-am facut cu ochiul prin stelele Mele stralucitoare,sperand ca Ma vei vedea si-mi vei face si tu cu ochiul.Am ramas inselat si de data aceasta.In sfarsit,noaptea,la culcare,am revarsat lumina lunii pe fata ta,ca sa-ti amintesc ca nu te-am uitat.Am sperat ca macar acum ai sa-mi vorbesti,inainte de culcare.Nu mi-ai spus nici un cuvant.M-a durut lucrul acesta,totusi am continuat sa stau de veghe la capataiul tau,sperand ca macar a doua zi vei observa prezenta Mea.Tot astfel,in fiecare zi am continuat sa Ma descopar prin tot felul de cai,nadajduind ca vei dori sa fiu Pastorul tau.Eu pot sa-ti port de grija ca nimeni altul.Eu sunt Pastorul cel bun care si-a dat viata pentru oile Sale.Eu am venit pentru ca oile mele sa aiba viata din belsug.Dragostea mea pentru tine este mai adanca decat marea si mai inalta decat cerul;te iubesc cu o iubire vesnica,de aceea iti pastrez bunatatea Mea.Vreau sa mi te daruiesti si am atatea sa-ti impartasesc.Pentru binele tau,te rog sa-mi raspunzi.Iata,Eu stau la usa si bat.Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa,voi intra la el,voi cina cu el si el cu Mine.Al tau prieten care te iubeste,Isus Cristos.".

15 comentarii:

Dumitru K. Negoita spunea...

Prin aceasta scrisoare, care mangaie sufletul, se gasesc NESTEMATELE - IUBIRII si doresc din suflet sa aveti parte de ele, asa cum le visati de la D. Iisus.
Ca o ploaie invioratoare,"ti-am picurat un curcubeu in mijlocul norilor aurii".

Geanina Codita spunea...

Am citit si toata aceasta postare imi face ziua frumoasa, linistita , ma simt ca atunci cand merg la Manastirea Horezu, nu ma mai doare nimic dupa ce plec . Multumesc.

mmary spunea...

Va multumesc pentru"NESTEMATELE-IUBIRII"pe care sper sa le simtiti mereu stralucind in inima dumneavoastra...va multumesc si pentru undele de bucurie pe care le daruiti sufletului meu,la fiecare vizita pe care o faceti pe taramul"splendorii iubirii"...e incantator parfumul moralitatii,al culturii si inteligentei,e mangaietor "parfumul prieteniei"cu care imbogatiti miresmele acestui taram...

mmary spunea...

Mi-ati inseninat si mie ziua,doamna Geanina,...ma bucur de fiecare data cand reusesc sa daruiesc putina bucurie...iar azi simt ca am maini pentru a da,inima pentru a iubi si doua brate exact atat de lungi cat sa va imbratisez gingas si apoi sa va dau drumul pentru ca sa puteti inflori in fata lui Dumnezeu...

Mihaela Petrescu spunea...

Dumnezeu e in fiecare dintre noi si Isus e fiul lui. Nadejdea, dragostea si dorinta de bine sa nu va paraseasca niciodata!

mmary spunea...

Aveti dreptate doamna Mihaela,El e in fiecare dintre noi,e iubirea desavarsita pe care va doresc s-o experimentati cu fiecare celula a fiintei dumneavoastra...

Miriam spunea...

El e Iubirea statornică...chiar când noi îl neglijăm, când îl lăsăm trist deoparte şi ne vedem de ale noastre...El ştie să iubească deplin, sfânt, sfinţitor, înălţător...

Doamne, ajută neiubirii mele! Aş vrea să iubesc doar cu iubirea Ta jertfitoare! Fă-Ţi loc în inima mea, sfinţind-o deplin, deplin!O seară de iubire divină, Mary!

mmary spunea...

Ma rog si eu impreuna cu tine Mariana:"Doamne, ajuta neiubirii mele! As vrea sa iubesc doar cu iubirea ta jertfitoare!Fa-Ti loc in inima mea sfintind-o deplin,deplin!"...m-am rugat impreuna cu tine deoarece cred ca ,in rugaciune,uniti in rugaciune,oamenii se iubesc si IUBESC cel mai frumos...iti doresc sa fii mereu statornica in iubire,sa pasesti in fiecare clipa pe calea desavarsirii si sa-L intalnesti pe Isus in fiecare zi a vietii tale...

kis spunea...

foarte frumos.am sa adaug daca imi permiti doua citate ale ap. Pavel care imi plac tare mult;
,,Caci pentru mine a trai este Hristos....;;(filipeni1;21)
,,Isus Hristos este acelasi ,ieri ,azi si in veci....,,(evrei13;8)

Sorin M. spunea...

Am si eu o scrisoare...scrisoare de la cel mai bun Prieten

" Dragul meu,

Cum iti mai merge? Desigur, Mi-as dori mult sa putem vorbi doar noi amandoi, dar stiu ca pentru aceasta aproape niciodata nu ai timp. Am hotarat deci sa-ti scriu o scrisoare, pentru a-ti spune cat de mult te iubesc.

Te-am vazut aseara, cand discutai cu prietenii tai. Am asteptat toata ziua; poate vei dori sa vorbesti si cu Mine. ti-am daruit un apus de soare minunat la sfarsitul zilei si am asteptat. insa niciodata nu ai gasit timp sa vorbim. Aceasta M-a durut, dar Eu totusi te iubesc, pentru ca sunt Prietenul tau.

Noaptea trecuta te-am privit cum dormeai si am dorit cu ardoare sa-ti ating fruntea, de aceea am revarsat lumina lunii pe fata ta. Si din nou am asteptat, dorind sa cobor la tine ca sa putem vorbi.

A sosit dimineata si Eu am avut atatea daruri pentru tine, dar te-ai intors in patul tau, dorind sa-ti prelungesti macar pentru cateva clipe somnul dulce, si ai amanat intalnirea noastra.

Ca de obicei, dimineata ai putin timp. Te-ai spalat, ti-ai periat dintii cu grija, te-ai imbracat ordonat si te-ai grabit la lucru. Cand ai privit ultima data in oglinda, ai observat din mers Biblia pe masa si atunci inima Mea a tresaltat la gandul ca vei dori sa Ma asculti. Dar ai renuntat si inchizand usa dupa Tine, ai plecat. Lacrimile tristetii Mele erau in ploaia de afara. Dar totusi Eu te iubesc!

in timpul zilei am incercat sa vorbesc cu tine prin norii albi, prin albastul cerului si prin linistea ierbii verzi. ti-am soptit aceasta prin frunzele copacilor si ti-am spus-o bland prin splendoarea florilor. Am alergat catre tine, spunandu-ti: "Te iubesc!" in paraiasul de munte si in minunatul cantec al pasarilor. Odata, uimit de frumusetea si gingasia florilor ai meditat la Creatorul lor, si Eu am crezut ca acum te vei hotara sa vorbesti cu Mine. insa un gand oarecare, se pare important pentru tine, ti-a abatut atentia. Da, probleme, si nu putine.... insa Eu as putea sa te ajut in rezolvarea lor.

Iti amintesti cand ai primit acea veste trista? O, cum Am dorit atunci sa-ti sterg lacrimile! Desi nu erai atent la Mine, ti-am trimis in dragostea Mea o adiere de vant calda si usoara, plina de miresmele naturii pentru a te mangaia in tristetea ta. Dar nici atunci nu te-ai gandit la Mine...

Seara, cand ai venit acasa, obosit dupa o zi plina de probleme, ai cinat in graba si ai pornit televizorul. Absorbit de emisiunile TV, nici nu ai observat cum s-a scurs timpul; am asteptat, sperand ca iti vei aminti de Mine. Ai mers la culcare si ultima Mea speranta de a vorbi cu tine s-a stins. Voiam atat de mult sa-ti daruiesc putere, mangaiere, intelegere...

Dragul meu, cand va mai incepe o zi, cand vei fi in tumultul ei, in amurg sau in orice clipa a ei, cand iti este greu, cand esti trist si singur - aminteste-ti de iubirea Mea fata de tine. Este o iubire mai adanca decat marea, mai inalta decat cerul si mai cuprinzatoare decat cele mai profunde nevoi ale inimii tale. Te iubesc cu o iubire vesnica, de aceea iti pastrez bunatatea Mea.

Voi raspunde la intrebarile pe care de atatea ori le-ai gasit fara raspuns. iti voi aduce linistea dupa care tanjesti de atata timp. Langa Mine vei gasi cu adevarat fericirea si vei afla pacea launtrica. Cheama-ma si-ti voi raspunde, iti voi fi alaturi si te voi ajuta.

Eu te-am creat, te-am ales, te iubesc si te astept!
Prietenul tau, IISUS HRISTOS "

P.S. O astfel de scrisoare trebuie sa ajunga la inimile fiecaruia. Am primito si eu si iata o trimit mai departe. Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun!

mmary spunea...

Kis,inima mea rezoneaza in superba armonie cu citatele pe care mi le-ai oferit si ma simt nevoita sa -ti spun ca eu ,sper ,sa traiesc cat mai repede ziua in care sa pot rosti impreuna cu Sfantul Pavel:"nu mai traiesc eu ci Isus e cel care traieste in mine"...ma rog sa poti rosti si tu,cat mai curand ,aceste cuvinte...Isus sa fie cel care traieste,sufera si iubeste in tine...

mmary spunea...

"Vino,Doamne Isuse!"...Tu,m-ai creat,m-ai ales,ma iubesti iar eu ma daruiesc,cu toata fiinta mea,imbratisarilor Tale...aseaza-ma-n inima Ta,inchide-ma in ea,ca intr-o inchisoare de dragoste de unde nu mai vreau sa plec niciodata...Isuse,prietenul meu drag: TE IUBESC... iti multumesc Sorin, Domnul Isus sa fie intotdeauna prietenul drag al inimii tale ...:)...ai innobilat "splendoarea iubirii" cu aceasta scrisoare...multumesc...:)

silvia spunea...

Dragii mei va salut cu drag pe toti si va spun PACE VOUA dragii mei,si ce sa va spun caci acel ISUS din mine stie de cite ori mi-a trimis semne din cer dar ai multumesc ca ma facut sa riic ochii spre cer si ma facut sa vad semnele lui nu am trecut nepasatoare,multumesc tuturor pentru aceste NESTEMATE ALE IUBIRII sunt foarte frumoase le citesti si le recitesti pentru ca cea ce se revarsa pri simtirimile mele de la TATAL CERESC este minunat,este lumina,iubire,armonie pace,liniste interioara,multumesc lui ISUSca ma condus aici sa citesc aceste rinduri de iubiri ale sale amin.

Anonim spunea...

Aici in Splendoarea iubiri am gasit liniste si pace si m-am apropiat mai mult de Dumnezeu,si m-a ajutat cind l-am strigat..Doamne ajut-ma...si a venit si ma ajutat. Doaamne ajutane!

Vio spunea...

Vă mulțumesc din inimă pentru cuvintele frumoase și pline de har.Când eram copil am citit această scrisoare,m-am bucurat mult regasind-o aici.Multumesc Mary.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...