Te caut din toata inima...

26 mai 2009

Minunea din Guadalupe (2)


La 24 Aprilie 2007,dupa ce Consiliul Municipal al orasului,legalizase avortul in conditiile in care era vorba despre viol sau despre un fat care era depistat cu malformatii,in Basilica Notre dame de Guadalupe a avut loc o noua minune,tocmai pentru a atrage atentia ca Fecioara Maria doreste sa se stopeze avorturile...Astfel s-a putut observa cum Pantecele Fecioarei s-a luminat,si toti cei prezenti in biserica au putut observa lumina,de forma unui embrion uman care se misca in pantecele matern...alaturat va redau fotografiile luate de pe:www.holybuzz.com unde puteti citi mai multe despre aceasta minune...

4 comentarii:

GHEORGHE CAZACU spunea...

Biblia spune ca adevaratul prieten isi da viata pentru aproapele sau ,, si asa este sunt deacord . Dumnezeu odata ma chemat pe nume(isaia41:8) eram pe undeva prin desert , si ma aflam intr-o mare gramada de nisip care ma tragea in jos si ma tras ,si ma tras,tot mai in jos pana am ajuns la nivelul nasului in nisip ,dar in acea zi cineva a ales sa treaca prin desertul acela imens si plin de cactusi, de minzeri, acolo se depozitau toate gunoaiele in acel desert . Si acest om m-a apucat de mana dreapta si ma scos din nisipul acela miscator MI-A SALVAT VIATA acel om mai mult mia curatit si hainele ,ma dus si mia dat sa mananc ,am stat cu el la masa a fost un om atat de pritenos, si cu ochii plini de lacrimi mi-a spus am ales sa te salvez pentru ca am auzit strigatele tale fiule de acea astazi esti liber nu mai esti prins in acea ingesuiala care te facea rob a pacatului . AM ALES SA TE SALVEZ, DAR A TREBUIT SA TREC PRIN MULT FIULE , VIATA DUREROASA , SI MIA SPUS VEZI ACESTE SEMNE DIN PALMELE MELE? SI EU AM RASPUNS DA , DAR CE SUNT CU ELE SI EL MI-A SPUS CA SI-A DAT VIATA PENTRU MINE CA SA MA SALVEZE DIN ACEA GROAPA CARE MA APASA SPRE MOARTE ,SPREO O MOARTE CARE NU TE MAI PUTEAI INTOARCE INAPOI , SI AM STAT DE VORBA CU EL SI AM INTELES CA SUNT DATOR CU VIATA MEA CA EL SA-L URMEZ SI ASA AM FACUT SI ASA VOI FACE PANA IN VESNICII , ACEST OM MI-A EXPLICAT CE ESTE ADEVARATA PRIETENIE ,, SI MI-A ARATAT CE ESTE O PRITENIE ADEVARATA ….II MULTUMESC NEINCETAT SI ASTAZI , ACEL OM ESTE SI VA FI, ESTE IISUS HRISTOS . DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE IN VECI AMIN.

Pr. Diacon Gh.

elena marin-alexe spunea...

Sa nu ucizi- este una din cele zece porunci, ori a ucide pruncul in pantece este clar o crima.Dumnezeu da viata, El ne-a dat viata prin jertfa Fiului Sau Preaiubit Isus Hristos, deci al Sau nume fie binecuvantat in veci.
Nu avem dreptul sa luam viata nimanui.
Draga mea iti doresc Noapte Buna!

mmary spunea...

Aveti dreptate parinte,Isus,este si va fi cel mai bun si mai adevarat prieten pe care il putem avea...e singurul care niciodata nu ne va dezamagi,e singurul care ne-a iubit si ne iubeste asa cum suntem,cu toate defectele si slabiciunile noastre,cu toata rautatea si indiferenta noastra...Va doresc sa trimita asupra dumneavoastra toate Harurile de care aveti mai mare nevoie pentru a va putea implini misiunea ce v-a fost incredintata si va astept cu mult drag sa mai veniti in "splendoarea iubirii"...

mmary spunea...

Va doresc o zi binecuvantata doamna Elena,subscriu cuvintelor pe care le-ati rostit si le dezvolt oarecum in postarea pe despre avort,pe care am publicat-o azi...ma bucur de fiecare data cand pasiti in "splendoarea iubirii"...va mai astept cu drag...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...