Te caut din toata inima...

04 septembrie 2016

The Ultimate Gift 2006 (Cel mai de preţ dar)

" Atunci când bunicul său bogat Howard „Red” Stevens (James Garner) a trecut în nefiinţă, Jason (Drew Fuller) a crezut că nu va primi absolut nimic din averea uriaşă deoarece n-a avut o relaţie prea bună cu el din cauza faptului că tatăl său a murit lucrând pentru el. Cu toate acestea, a existat o moştenire pentru el, dar aceasta vine cu o condiţie. Jason trebuie să îndeplinească 12 misiuni în decurs de un an pentru a putea primi averea. Fiecare misiune este centrată asupra unui „cadou” care să-l conducă în final spre misteriosul „cadou suprem” pe care i l-a pregătit bunicul său prin testament.
El este ghidat să o ia pe calea dictată de bunicul său de către avocatul familiei, Hamilton (Bill Cobbs) şi secretara acestuia, Hastings (Lee Meriwether), dar acest lucru se dovedeşte a fi mai greu de realizat decât credeau ei deoarece Jason este un răsfaţat care n-a trebuit să muncească vreodată cu adevărat pentru a obţine ceva. De exemplu, pentru a îndeplini prima misiune, el trebuie să călătorească în Texas şi se aşteaptă să aibă bilet la clasa întâi în avion, enervându-se la culme atunci când descoperă că are la clasa economic.
Când se întoarce acasă de la Texas unde şi-a îndeplinit prima misiune, el descoperă brusc faptul că tot ce avea de valoare i-a fost luat – apartamentul de lux, maşina şi toţi banii. Iubita lui fiţoasă, Caitlin (Mircea Monroe), îl părăseşte atunci când cartea lui de credit este respinsă la un restaurant de fiţe şi îi cere ei să plătească nota. După ce mama lui (Donna Cherry) îi spune că nu îl poate ajuta deoarece asta face parte din înţelegerea cu bunicul său, el hoinăreşte prin oraş fiind pentru prima oară cu adevărat singur şi vulnerabil."

Continuarea e impresionanta! 
Vizionare placuta

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos filmul ! :)
Pace si Bine !

mmary spunea...

Multumesc ... :)
Un film incantator!
Pace,iubire si bucurie sa fie vesnic in sufletul tau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...