Te caut din toata inima...

08 februarie 2015

Lumina contopita cu Iubirea...

" Cu adevarat sunt uluit sa nu vad tresaltand de bucurie si exultand inimile, spunand:
<< Lauda Domnului!A sosit Cel asteptat! Binecuvantat Cel ce vine in numele Domnului!>>, Cel care revarsa haruri si binecuvantari, pace si vindecare, si ne cheama la Imparatie,deschizandu-ne calea, Acela , mai ales, care emana iubire prin orice gest si cuvant, prin orice privire, prin orice suflare.
Ce va fi fiind dara lumea aceasta de este oarba inaintea Luminii care traieste intre noi?Ce fel de lespezi, mai grele inca decat pietrele de la gurile mormintelor - va fi avand zidite peste ochii sufletului de nu vede asta Lumina? Ce fel de munti de pacate va fi avand asupra-i de este atat de sufocata, dezbinata, orbita, asurzita, inlantuita, slabanogita in asa chip incat ramane nemiscata inaintea Izbavitorului?

Ce este Izbavitorul?Este Lumina contopita cu Iubirea...

Eu va spun sa iubiti.
Nu este vreo virtute mai mare si mai asemanatoare Firii sale. De veti iubi, veti practica fara osteneala toate celelalte virtuti, incepand cu aceea a curatiei.Atunci nu veti simti ca este o povara faptul de a trai in curatie, pentru ca, iubindu-l pe Isus, nu veti mai iubi in chip nestapanit pe nimeni altcineva. Veti fi smeriti, pentru ca veti vedea in El nesfarsitele-i desavarsiri cu ochii celui care iubeste si , prin urmare, nu va veti trufi cu cele marunte ale voastre. Veti fi si credinciosi.Cine nu crede in acela pe care-l iubeste?
Veti fi framantati de durerea izbavitoare,pentru ca durerea voastra va fi dreapta, avand voi a patimi din cauza suferintei pricinuite Lui, iar nu pentru ca v-ati facut voi vrednici de suferinta. Veti fi puternici.O,da! Uniti cu Isus, suntem tari! Suntem puternici impotriva a orice. 
Veti fi plini de nadejde pentru ca nu va veti indoi de Inima inimilor care va iubeste cu toata Fiinta sa.
Fi-veti intelepti. Veti fi tot ce vreti. Iubiti-l pe acela care va vesteste fericirea cea adevarata, care propovaduieste izbavirea, care umbla neostenit peste munti si vai, chemand turma sa se adune, pe a carui cale este Pacea, dupa cum pacea este intru Imparatia sa care nu-i din lumea aceasta, dar care exista cu adevarat, dupa cum cu adevarat exista Dumnezeu.

Parasiti orice cale care nu este calea sa. Eliberati-va de orice negura.Duceti-va la Lumina.

Nu fiti precum lumea care nu vrea sa vada Lumina, care nu vrea a o cunoaste, ci mergeti la Tatal nostru - care este Parintele luminilor, care Lumina nesfarsita este - prin Fiul care - este Lumina lumii - pentru a va bucura de Dumnezeu intru imbratisarea Paracletului - care este strafulgerarea Luminilor intr-o singura fericire a iubirii - care ii uneste pe Cei trei intr-Unul singur.

Nesfarsit ocean al Iubirii, far' de furtuni, far' de intuneric, primeste-ne! Pe toti! Pe cei nevinovati ca si pe cei care se intorc spre bine! Pe toti! Intru pacea ta! Pe toti! Pe vecie.
Primeste-ne pe toti , pe Pamant, ca sa te iubim pe Tine, Dumnezeule, si pe aproapele , dupa cum vrei Tu.
Primeste-ne pe toti, in Cer, pentru ca iarasi sa va iubim, si asta pururea, nu doar pe Tine si pe cei care salasluiesc in Cer, dar si pe fratii care inca se lupta pe Pamant intru asteptarea pacii si , ca niste ingeri de iubire, sa-i aparam si sa-i sprijinim in lupte si in ispite pentru ca mai apoi sa poata fi cu Tine intru pacea ta, spre vesnica marire a Domnului nostru Isus, Izbavitorul, Cel care-l iubeste pe om pana la hotarul fara de hotar al sublimei nimiciri de sine".

sursa: Maria Valtorta" Evanghelia asa cum mi-a fost revelata", vol 5.
 
 
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate Harurile si Darurile Spiritului Sfant!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...