Te caut din toata inima...

12 mai 2013

Ramaneti in dragostea Mea - "Dialoguri Euharistice"



Introducere

Te ador , Isuse, Dumnezeu Cuvant,
Sangerand in Taina pe acest Pamant,
Te ador  , Iubire , Dumnezeu si Om,
Vesnica Lumina  din Eternul Dom.

Te ador , Treime, Unic Dumnezeu,
Te ador cu  lumea si cu Neamul meu,
Tata , Fiu si Spirit, Vesnic Sacrament,
Te ador  in Taina , pururea Prezent.

Te ador ,Stapane, Creator Divin,
Rege al Iubirii, Tie ma inchin,
Euharistie, Te ador cantand
Cu crestinatatea , in acelasi gand.

Doamne, esti Pastorul, Painea cea din Cer,
Hrana pentru Turma, Sangerat Mister,
Zi si noapte, pururi, Bland Mantuitor,
Pe Altarul Jertfei, cum sa Te ador?



Isus din Euharistie:

"Eu sunt Divinul Prezent! Ai venit la Mine sa faci o ora de adoratie? Te primesc cu dragoste si bucurie , caci adoratorii Mei si ai Tatalui , in Spirit si Adevar , azi sunt atat de rari!
Ma rogi sa te invat cum sa Ma adori ! Iti implinesc dorinta pentru tine si pentru toti aceia care vor sa fie  adoratorii Euharistiei  dupa Inima Mea.
Am ramas cu voi in Taina Iubirii : la Liturghie , in Impartasanie si in Chivoturile lumii.Am ramas aici Prizonier, ca sa va dau Viata Mea din belsug si sa va invat sa Ma adorati pe Mine si prin Mine pe Tatal.
Priveste! Sunt prezent in Tabernacol! Vreau sa transform pe fiecare om intr-un Chivot Euharistic  viu.Vreau sa exercit  aici pe pamant adorarea Mea de Preot Vesnic , prin Credinta si Iubirea supranaturala a oamenilor, pentru ca apoi sa o desavarsesc prin viziunea si dragostea lor beatificata din Cer.
Vreau sa fac din toata fiinta si viata voastra o adoratie perpetua.Adoratia sa nu fie o vorba trecatoare,o miscare exterioara, un gest fara semnificatie interioara, un gest fara semnificatie interioara, ci toata persoana omului trebuie sa fie adoratoare.
Vreau existente adoratoare, nu numai ore si acte razlete de adoratie.tot ce esti, tot ce ai , tot ce faci, tot ce ti se intampla, sa fie in continua unire cu Mine, Divinul Adorator din Euharistie.Atunci nu esti numai un Chivot care contine Ostia Euharistica, dar tu , in persoana si viata ta reala, devii ostie vie , prescura constienta in care Eu traiesc , Eu gandesc , eu iubesc, Eu lucrez , Eu sufar , Eu ma jertfesc, Eu triumf.

Acesta este Scopul Divin al adorarii in general si al Operei de Adorare Euharistica in special: sa duci , in unire cu Mine, aceeasi viata de preamarire a lui Dumnezeu , de multumire si recunostinta, de iubire fata de Tatal si fata de toti oamenii, de victima ispasitoare a pacatelor lumii si de rugaciune pentru implinirea planurilor divine.Sa instaurez Imparatia Eterna a Treimii in tine si in fiecare suflet,in Biserica si in omenirea din toate secolele.Sa traiesti o viata de reculegere, de jertfire, de iubire si pace .

Deci, Adoratia nu este o haina de pietate externa pe care o imbraci cand vii in fata Tabernacolului si o depui cand iesi afara pe strada , cand mergi la datoriile zilnice, cand te intorci acasa, cand asisti la spectacole sau cand faci vizite la prieteni, in relatiile din familie, din manastire , in obligatiile sociale.
Adevarata Adoratie e Spirit si Adevar! E Forta Divina interioara care strabate toata fiinta , toata viata ta, facand-o treptat, cat mai asemenea cu a Mea. Ea supranaturalizeaza, prin Spiritul Sfant pe care ti-L dar in Euharistia Mea, mintea , inima , viata si simtirea ta, toate faptele, toate gesturile, in tot timpul si in tot locul.

Adoratia e Viata Mea in voi si-a voastra in Mine.Este intimitatea divina cu Mine, Stapanul, Prietenul si Mirele Euharistic in orice imprejurare a  vietii.
In acest sens , repet cuvintele din Evanghelie, rostite pentru toti oamenii din toate veacurile, dar mai ales pentru adoratorii Mei Euharistici:

"Asa sa lumineze viata voastra inaintea oamenilor , ca vazand faptele voastre cele bune sa preamareasca pe Tatal vostru Cel din Ceruri.Astfel se adevereste ca in Dumnezeu sunt facute".

Precum am inspirat totdeauna Biserica Mea si sufletele sfinte , implineste ORA DE ADORATIE cu partile ei principale: PREAMARIREA LUI DUMNEZEU, MULTUMIREA, IUBIREA , ISPASIREA SI CEREREA.
Iti dau aceasta ORA DE ADORATIE ca prin ea , atat tu , cat si toti adoratorii Euharistici, sa va insusiti spiritul Meu de ADORATOR EUHARISTIC DESAVARSIT.Sa va uniti cu Mine prin Mama Adorarii, si sa  faceti din viata voastra intreaga o ADORARE PERPETUA.

Tot ce iti comunic in aceasta introducere si in cele cinci parti sau aspecte unitare ale ADORATIEI,constitue un tezaur spiritual Divin, bogat in lumini, in indemnuri si Har, pentru ca UNITI  cu MINE, care va cunosc pe fiecare  dupa temperamentul vostru, dupa chemarea proprie, dupa atractiile Spiritului Sfant, dupa conditiile de viata in care traiti , sa invatati treptat SA ADORATI CHIAR FARA A MAI FOLOSI VREUN TEXT , decat doar ca punct de plecare.

De aceea , dupa ce va familiarizati cu structura, cu gandurile , sentimentele si hotararile esentiale ale OPEREI DE ADORATIE , nu mai e necesar sa parcurgeti de fiecare data intreg textul dat .Fie ca va pare prea obositor, fie ca va lipseste timpul cuvenit sau pentru alte motive sufletesti si personale serioase, va scutesc de acest efort.
In schimb, folositi din cele 5 parti principale numai formulele rezumative sau expresiile care va lumineaza, va improspateaza si se potrivesc mai bine cu starea sufleteasca si cu nevoile voastre spirituale actuale si reale.
De asemenea , puteti face intreaga ORA DE ADORATIE meditand si traind unul sau altul din cele 5 puncte prezente, dezvoltate pe larg in textul integral,pentru ca in fiecare din ele sunt cuprinse implicit si celelalte , ca intr-un tot.

Daca insa va simtiti suficient de uniti cu MINE si intrati in curentul Divin al ADORARII MELE fata de Tatal, lasati la o parte orice text si metoda de adoratie. Ramaneti reculesi cu atentie si dragoste in Mine.Atunci Eu ador in voi si cu voi.Voi adorati in Mine si cu Mine  pe Tatal, DUMNEZEIREA UNA si  NEDESPARTITA IN TREIME.
Atunci lucrez Eu mai adanc in sufletul vostru si va fac sa duceti , oricand si oriunde , o VIATA ASCUNSA CU CRISTOS IN DUMNEZEU , dupa exemplul Marelui Apostol indragostit de persoana Mea.In acest fel va feriti de primejdia unei adoratii mecanice si de iluziile sterile ale adoratiei visatoare, fara subiect precis.

Uniti cu Mine, cu Mama , in UNA si ACEEASI adoratie  UNIVERSALA a  BISERICII si a OMENIRII, va formati si transformati in adoratori , traind toata viata  in spirit si adevar.
In aceasta ORA DE ADORATIE important este ca indiferent de starea sufleteasca in care va gasiti, inflacarati ori reci , atenti ori distrati, obositi sau viteji in lupta vietii, voi Ma  adorati rostind cu pietate propriie Mele cuvinte adresate tie si tuturor adoratorilor Mei.

Ma adorati cu forta " MESAJULUI OREI DE ADORATIE EUHARISTICA", prin care vars asupra voastra har si merite , favoruri ceresti , credinta , iubire , nadejde si ajutorul necesar in a Ma adora  perpetuu.

Cel care Ma adora  citind si meditand, contempland si reflectand in reculegere Cuvintele Mele din ACTUALA ADORATIE,  Ma va simti Prezent in inima lui .Va trai iubirea Mea Euharistica si va auzi Glasul Meu fermecator si duios.Eu fiecaruia ii vorbesc in interior mai mult decat continutul acestei Ore Euharistice, si fiecaruia dupa intelesul sau. Eu Ma adaptez spiritului celor mici si celor mari, intelectuali si muncitori , copii, tineri , batrani, din toate societatile , din toate partile lumii.
Actuala ora de adoratie nu este decat un inceput prin care va atrag la Mine.
Important este nu cat stati in fata Mea , ci cum Ma adorati.De multe ori ajung cinci minute de adoratie Sacramentala si Eu , ca Dumnezeu Atotcunoscator, consider ca ati stat in adorarea Mea timp indelungat , nu o ora , ci o zi !
Imi place sa va am in apropiere! Intelegeti-Ma bine!
Doresc nespus sa fiti cu Mine si Eu cu voi in orice parte va aflati.
Eu traiesc in voi si prin voi in lume, caci pentru ea sunteti un exemplu de ADORATIE EUHARISTICA, de rugaciune si reculegere.

Ora de adoratie este lumanarea ce arde in voi, iar voi, prin persoana si fiinta voastra daruita, Ma adorati pe Mine, Singuratecul de pe Altar si Ofensatul lumii intregi.Negatul secolului douazeci.
Atat in comun, cat mai ales in particular , voi oricand Ma puteti adora , oriunde si in orice imprejurari, pentru ca Eu sunt Prezent pretutindeni, acelasi Dumnezeu, Scop de adorare.
Voi , suflete mici, inimi daruite, voi in persoana sunteti la ORA DE ADORATIE, voi ce stati in Prezenta Mea, Adoratul vostru . Am nevoie de prezenta voastra in Prezenta Mea Euharistica.

Veniti la Mine! Va ofer Iubirea! Adorati-Ma Prezent, caci Eu sunt cu voi pana  la sfarsitul veacului.
Iar tu , fiica Mea, da tuturor metoda de adorare. Printinuta ta si prin tacere continua  sa fii o adoratoare  permanenta, si invata de la Mine cum sa adori Euharistia si in Ea Treimea Cea de o Fiinta si Nedespartita.
Cu cat ma adori mai intens , cu atat  vei intelege mai bine si mai clar Misterul Euharistic, si vei patrunde mai adanc in  adoratia infuza a Fericitilor din Cer".

Reculegere si reflectie.

sursa : "Dialoguri Euharistice" - Congregatia Inimii Neprihanite

va urma .


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Harul adorarii permanente!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cele mai frumoase rugaciuni si cantece,in felul acesta ma simt aproape de Bunul Dumnezeu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...