Te caut din toata inima...

05 aprilie 2013

Meditatia ... prezenta lui Dumnezeu ...



Filotee, poate ca tu nu stii cum trebuie facuta meditatia, caci acesta e un lucru pe care , din pacate , putini il cunosc in ziua de astazi.De aceea , deocamdata iti prezint o metoda scurta si simpla de a o face , pana cand, prin citirea unor carti adecvate, compuse in vederea acestui subiect, si mai  ales prin practica , vei putea ajunge la o cunoastere mai profunda , si completa a ei.

Incep de la pregatire, care consta in doua momente, dintre care primul este a ne transpune in prezenta lui Dumnezeu, iar al doilea de a implora ajutorul sau. Pentru a ne transpune in prezenta lui Dumnezeu, iti propun patru mijloace mai insemnate de care te vei putea folosi la inceput.

1. Primul consta dintr-o vie si atenta cunostinta a omniprezentei lui Dumnezeu: Dumnezeu este prezent in toate  si pretutindeni si nu exista niciun loc si niciun lucru in lumea aceasta unde sa nnu-si manifeste prezenta ; asa ca , dupa cum pasarile , oriunde ar zbura , sunt  pretutindeni inconjurate de aer, tot asa, oriunde am merge si oriunde ne-am afla , 
il avem pe Dumnezeu de fata.
Oricine cunoaste acest adevar, dar nu oricine este atent in a-l percepe.
Orbii , desi nu vad printul care este  in fata lor , nu inceteaza de-a lua o tinuta de respect daca sunt instiintati de prezenta lui; insa adevarul este ca ei , deoarece nu-l vad , uita usor de prezenta lui ; insa adevarul este ca ei , deoarece nu-l vad, uitausor de prezenta lui; insa adevarul este ca ei , deoarece nu-l vad, uita usor de prezenta lui si , uitand , pierd si mai usor tinuta de respect si reverenta.
Vai, Filotee, noi nu-l vedem pe Dumnezeu care ne este de fata , si, cu toate ca credinta ne avertizeaza de prezenta lui, din moment ce nu-l vedem cu ochii nostri, uitam foarte adesea de el si ne purtam ca si cum Dumnezeu ar fi foarte departe de noi; caci desi stim prea bine ca el este de fata in toate, totusi negandindu-ne la aceasta, este ca si cum n-am sti-o!

De aceea , intotdeauna inainte de meditatie, trebuie sa provocam sufletul nostru la o gandire atenta si la consideratia acestei prezente a lui Dumnezeu.Acesta era gandul lui David cand exclama: 
"Daca ma voi urca in cer,Dumnezeule , tu esti acolo; daca ma voi cobora in infern , Dumnezeule, si acolo te aflu, si astfel trebuie sa intrebuintam cuvintele lui Iacob, care, vazand scara sacra, zise:
"Cat de infricosator este locul acesta!Cu adevarat Dumnezeu este aici si eu nu stiam.El vrea sa spuna ca nu se gandea la aceasta; caci altfel el nu putea sa nu stie ca Dumnezeu este in toate si peste tot.Revenind deci la rugaciune, trebuie sa spui, din toata inima ta, catre inima ta:

"Inima, inima a mea Domnul este cu adevarat aici".

2. Al doilea mijloc de-a te transpune in aceasta sfanta prezenta este de a gandi ca Dumnezeu  este nu numai in locul in care esti tu, dar ca este in mod special in inima ta, in adancul spiritului tau, carora le da viata si putere fiind acolo ca inima inimii tale si spiritul spiritului tau; caci dupa cum sufletul, fiind raspandit in tot trupul, se afla prezent in toate partile lui si salasluieste totusi in inima cu  deosebire, tot asa, Dumnezeu , desi este prezent in toate lucrurile, isi are totusi intr-un mod deosebit sediul in sufletul nostru: de aceea , David il numea pe Dumnezeu " Dumnezeul inimii sale", iar sfantul Paul spunea ca " noi traim , ne miscam si suntem in Dumnezeu".
Tinand cont deci de acest adevar, vei trezi in inima ta un mare respect fata de Dumnezeu, care este prezent intr-un mod atat de intim in ea.

3. Al treilea mijloc este acela de a ne gandi la Mantuitorul nostru, care in umanitatea sa, priveste din cer toate persoanele din lume, dar in chip deosebit pe crestini, care sunt copiii lui, si cu totul special pe cei care se afla in rugaciune,ale caror fapte si conduita le observa.Acest lucru nu este  o simpla imaginatie, ci adevarul curat, caci chiar daca noi nu-l vedem, el totusi , de acolo , de sus, ne priveste : sfantul Stefan l-a vazut astfel in timpul martiriului sau.De aceea , putem spune impreuna cu mireasa din Cantarea Cantarilor:

" Iata-l in spatele zidului, privind prin ferestre, uitandu-se dupa gratii".

4. Al patrulea mijloc consta in a te servi de simpla imaginatie, reprezentandu-ti Mantuitorul in sacra lui umanitate, ca si cand ar fi aproape de tine, precum suntem obisnuiti sa-i vedem pe prietenii nostrisi sa spunem : imi inchipui ca-l vad pe cutare facand cutare lucru, pur si simplu parca-l vad sau ceva asemanator.
Dar daca Preasfantul Sacrament al altarului ar fi de fata, atunci aceasta prezenta este reala, si nu pur imaginara; caci speciile si aparentele painii sunt ca o tapiserie in spatele careia Domnul nostru , real prezent, ne vede si ne priveste, desi noi nu-l vedem in propria lui infatisare.

Tu te vei folosi de unul dintre aceste patru mijloace pentru a-ti transpune sufletul in prezenta lui Dumnezeu inainte de meditatie; nu trebuie sa pretinzi a le intrebuinta pe toate deoadata , ci numai cate unul de fiecare data si aceasta , in mod simplu si scurt.



Al doilea punct al pregatirii: invocatia


Invocatia se face astfel: sufletul ta, dandu-si seamaca se afla in prezenta lui dumnezeu, se pleaca , se umileste cu un profund simtamant de respect, recunoscandu-se cu totul nevrednic de-a sta inaintea Maiestatii supreme a lui Dumnezeu, si totusi, stiind ca asa voieste chiar aceasta  imensa Bunatate, ii cere harul de a-l sluji si de a-l adora cat mai bine in meditatia aceasta .
Daca vrei , te vei putea servi de unele  cuvinte scurte si inflacarate cum sunt acestea  ale lui David:

"Nu ma alunga , Doamne, dinaintea fetei Tale si Duhul tau cel Sfant nu-l lua de la mine"(Ps.50,13).
"Fa sa straluceasca fata Ta inaintea roabei tale si eu voi privi minunatiile tale".(Ps.118,18).
 "Da-mi intelegere si eu voi cauta legea ta si o voi pazi cu toata inima mea" (Ps. 118, 34).
"Eu sunt slujitoarea ta , da-mi Duhul Tau" (Ps.118,125), si alte cuvinte  la fel ca acestea .

Iti va prinde bine, de asemenea , sa adaugi chemarea in ajutor a bunului tau inger si a persoanelor sfinte prezente la misterul pe care-l meditezi: bunaoara , in acela al mortii Domnului nostru, vei putea invoca pe Maica Domnului, pe  sfantul Ioan , pe Magdalena , pe talharul cel bun, pentru ca simtamintele si afectele interioare pe care le-au experimentat ei acolo sa-ti fie impartasite ; iar la meditarea mortii tale, ii vei putea invoca pe bunul tau inger, care va fi de fata in acel moment, ca sa-ti inspire gandurile cuvenite; tot astfel si cu celelalte mistere.

sursa:Sfantul Francisc de Sales " Introducere in viata evlavioasa"


16 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca te apropii de El, de Sfantul Sfintilor .... curaj ... lasa-l pe taica Bergoglio, falsul profet, el e cu fotbalul ... argentinian !!! :)
Dar Romania - Argentina 3-2 !

mmary spunea...

Anonim, eu am fost mereu cu El, doar tu ai crezut altceva ....

Ma intristez simtind aversiunea pe care o ai fata de acest Papa atat de bun si bland si marturisesc cu sinceritate , atat de drag inimii mele.

Daca nu ai fi atat de prins de acele mesaje l-ai iubi si tu pe Papa Francesco.Candva vei intelege cat rau ti-au facut mesajele.

Inainte de ati raspunde m-am rugat Duhului Sfant si :

"Hotaraste-te, asadar , Filoteee, sa primesti din toata inima toate inspiratiile ce va binevoi Dumnezeu sa ti le trimita si , cand iti vor sosi, primeste-le ca pe ambasadoarele Regelui ceresc, care doreste sa se casatoreasca cu tine. Asculta in liniste propunerile lor; considera iubirea cu care esti inspirata si imbratiseaza cu toata dragostea sfanta inspiratie.
Consimte, dar cu un consimtamant deplin , iubitor si constant sfintei inspiratii, caci in chipul acesta Dumnezeu, pe care tu nu-l poti obliga , se va considera ca foarte obligat de iubirea ta.Dar inainte de a-ti da consimtamantul la lucruri insemnate sau extraordinare, ca sa nu fii inselata, sfatuieste-te intotdeauna cu conducatorul tau sufletesc , ca sa cerceteze daca inspiratia este adevarata sau falsa; aceasta , cu atat mai mult cu cat dusmanul , vazand un suflet gata sa consimta inspiratiilor , ii propune adesea altele false, pentru a-l insela , lucru ce nu-i va reusi niciodata cat timp, cu umilinta , va asculta de cel care-l conduce." Sfantul Francisc de Sales

http://ro.radiovaticana.va/index.asp

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

Cat de mare este Dumnezeu lui Israel si ... cat de incapatanata esti tu sora mmary ! Aceste minunate cuvinte ti se potrivesc P E R F E C T ! Da, Perfect !

Asta e, parca vad ca ai inlaturat din casa ta si Pecetea Dumnezeului Celui Viu ... astfel ca, in aceste evenimente ce vor veni - razboaie - vei fi, tu si familia ta, total neprotejati !

http://avertisment.ucoz.com/news/profetie_avertisment/2011-12-29-1

Nu stiu cu cine ai vorbit, dar ai luat un mare virus de la acel om ... nu mai esti tu aceea care erai ... acum esti slujitoarea falsului profet si in curand, sper ca nu, slujitoarea anticristului !

Ce ai fost si ce-ai ajuns !!!!!!!

Ai dat la o parte Fatima, Garabandal, Madeleine, JNSR, Vassula, Crucea Glorioasa(care este langa tine!!!!), etc .... si te-ai ales cu masonii !!!!!

Aceste cuvinte nu reprezinta decat Adevarul, asa ca nu trebuie sa te superi ...

Inca mai ai timp sa scapi din latul vanatorului ... altfel .... poate fi prea tarziu, dupa cum spune Domnul Isus.

Dumnezeu sa te lumineze si sa te salveze din intunericul sufletului tau !

P.S.
Imi pare rau pentru tine si familia ta ! Striga la Domnul, striga si plangi in acest timp de post ... si daca ti se pare ca glumesc, vei vedea in viitorul apropiat ca nu este asa ...

mmary spunea...

Anonim , te inseli din nou, nu am dat deloc la o parte " Fatima, Garabandal, Madeleine, JNSR, Crucea Glorioasa"...am dat la o parte doar mesajele de pe avertisment...(deci iar te grabesti sa acuzi si sa pui etichete fara sa cunosti situatia reala)

Cu cine am vorbit? Raspunsul e simplu:

cu Isus,Domnul si Dumnezeul meu , prin intermediul duhovnicului meu , la Sfanta Spovada!

Cat despre cuvintele sfantului Francisc de Sales , ni se potrivesc fiecaruia dintre noi.

Asculta-te putin si auzi de ce ma acuzi: de faptul ca ascult de Papa , de Capul Bisericii, care ce face? Ne indeamna sa traim in simplitate si smerenie, in iubire si pace, in bunatate si credinta. :)

Ce e rau aici?

Sunt curioasa , cum te spovedesti? Ii marturisesti duhovnicului tau ca il acuzi pe Sfantul Parinte de lucruri inchipuite? Oare te rogi la Sfanta Liturghie pentru el?Oare iti ceri iertare pentru raul pe care il imprastii cu acele mesaje care indeamna oamenii sa nu mai asculte de Papa?

Cat despre protejarea familiei , crede-ma, Isus rastignit pe Cruce , Isus viu care traieste in inima mea , in familia mea, Sfanta Fecioara , Mama Divina careia ii suntem consacrati , ingerii si sfintii carora ne rugam , Duhul Sfant pe care-l invoc de zeci d ori pe zi,Tatal Ceresc pe care-l iubesc si care ne iubeste, uite cine ne va proteja.

Oare nu cumva ai cazut intr-o extrema in care crezi ca doar urmand acele mesaje poti fi mantuit?( ma refer la cele de pe avertisment).

Pentru tine : paginile 512 si 513 din "Micul Jurnal"

Atat timp cat Isus traieste in mine, iubeste si sufera in mine, vine in mine prin Sfanta Euharistie si prin suspinul inimii mele , nu mi-e teama de intunericul din mine deoarece El , Isus , Domnul si Dumnezeul meu , e LUMINA mea.

Poate ca nu ar fi rau sa faci si tu acea novena catre Duhul Sfant cu intentia de a vedea daca intr-adevar mesajele sunt de la Isus.Eu de cand am facut-o simt cum un om e cel care le " fabrica".

Poate-mi spui si mie care e acea ofensa pe care Papa i-a adus-o Domnului Isus in saptamana mare?( caci asa spuneau mesajele)

Oare sa fie vorba de decretul de recunoaştere a martiriului Mons. Vladimir Ghika? Vai , vai...

Uite , maine e Duminica Milostivirii Divine esti de acord sa facem impreuna o novena catre Duhul Sfant , plus "Rugaciunea Sfantului Francisc", pentru ca sa ne arate Dumnezeu adevarul cu privire la aceste mesaje?

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

Anonim spunea...

anonimule ai probleme mari !tine le pt tine parerile si mesajele false !

Anonim spunea...

Numai aceia care au Pecetea Dumnezeului celui Viu vor scăpa de această formă de genocid a sufletului
joi, 4 aprilie 2013, 19:45

Multiubita Mea fiică, nu trebuie să-i asculți pe aceia care pun la îndoială, provoacă sau disprețuiesc Mesajele Mele. Nu este necesar să aperi Cuvântul Meu Preasfânt. Cuvântul Meu este final și niciun om nu are autoritatea de a-l pune la îndoială. Fie Mă acceptați, fie nu.

Când Creștinii se luptă între ei în legătură cu aceste Mesaje, care au fost profețite cu multă vreme în urmă, ei se poartă unii cu alții ca și cum ar fi dușmani. Nu puteți fi dușmanul fratelui sau al sorei voastre și să vă numiți discipolul Meu. În timp ce sunteți ocupați să strigați unii la alții, cel mai mare dușman, armatele satanei, plănuiește cele mai îngrozitoare atrocități suferite vreodată de către omenire de la crearea lui Adam și a Evei.

Anonim spunea...

Sr. mmary, as vrea sa nu-ti spun ce a facut FALSUL in vinerea mare, n-ai crede ca e asa abil !

Domnul sa te binecuvanteze si sa te ocroteasca cu ingerii Sai! Amin !

Anonim spunea...

Hei, Anonim, ce colti ai !!! :)

mmary spunea...

Anonimule,chiar acest fragment doream sa ti-l "servesc" si eu din acel mesaj.

Problema e una singura: tu confunzi lucrurile acuzandu-i pe cei care resping aceste mesaje , spunand ca noi il respingem pe Isus si Cuvantul Sau , ceea ce e total eronat.

Isus e viu si traieste in noi prin Sfanta Euharistie iar Cuvantul Sau e viu in Sfanta Scriptura , in scrierile sfintilor si in acele mesaje ale caror roade s-au vazut deja.

Inca o data constat ca te feresti de a face Novena catre Duhul Sfant.

Oare de ce ti-e teama , ca vei afla ADEVARUL ?

Ce rau iti pot face rugaciunile catre Duhul Sfant?

Hai , daca il iubesti pe Isus cu adevarat , daca nu esti mandru si orgolios , hai sa facem incepand de maine Novena catre Duhul Sfant impreuna. Vrei?

Multumesc mult pentru binecuvantare!

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

Pace si bine!

Si da, te rog sa-mi spui ce a facut Papa in vinerea mare.

mmary spunea...

Anonim , draga frate , cu multa iubire in Cristos , din sufletul meu pentru inima ta:

http://www.youtube.com/watch?v=R5UDTKu1N-o

Pace , Iubire , Bucurie! :)


"Astazi inca de dimineata, sufletul meu este atins de Dumnezeu.
Dupa Sfanta Impartasanie, am fost un moment in comuniune cu Tatal ceresc.Sufletul mi-a fost atras in focul insusi al iubirii, am inteles ca nicio fapta exterioara nu poate fi comparata cu iubirea pura a lui Dumnezeu...
Am vazut bucuria Cuvantului Intrupat si am fost cufundata in DumnezeiascaTreime.Cand mi-am revenit, dorul mi-a cuprins sufletul,
tanjeam sa ma unesc cu Dumnezeu.

O iubire atat de fierbinte fata de Tatal ceresc m-a invadat,
incat pot numi aceasta zi extaz neintrerupt de iubire.

Intregul univers mi-a aparut ca o mica picatura in comparatie cu Dumnezeu.
Nu este fericire mai mare ca atunci cand Dumnezeu ma face sa cunosc in interior ca fiecare bataie a inimii mele Ii este placuta si atunci cand imi arata ca
El ma iubeste in mod special.
Aceasta convingere interioara in care Dumnezeu imi comfirma iubirea pe care mi-o poarta si cat Ii este de placut sufletul meu, imi aduce adancul pacii in suflet.

In ziua aceea n-am putut sa mananc nimic, ma simteam saturata de iubire."

Sfanta Faustina -"Mic Jurnal- Milostivirea lui Dumnezeu in sufletul meu" (1121)


Ceea ce a trait Sfanta Faustina in aceea zi iti doresc, din toata inima, sa traiesti si tu azi.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu iubirea Sa pura,
sa te cufunde in Sfanta Treime si sa faca din tine ceea ce ii place!

Anonim spunea...

http://lumea.catholica.ro/2013/03/arta-de-a-trai-tirania-tolerantei/

mmary spunea...

Papa :„Îi îndemn pe toţi să ducă Vestea cea bună în orice mediu de viaţă, cu blândeţe şi respect. Mergeţi în pieţe şi vestiţi-l pe Isus Cristos, Mântuitorul nostru!”

http://ro.radiovaticana.va/news/2013/04/07/regina_coeli._papa:_%E2%80%9Enu_v%C4%83_fie_team%C4%83_s%C4%83_fi%C5%A3i_cre%C5%9Ftini_%C5%9Fi_s%C4%83_tr%C4%83i%C5%A3/rom-680587

„Să ne rugăm împreună Fecioarei Maria, ca să ne ajute, episcop şi popor, să păşim în credinţă şi caritate, mereu încrezători în îndurarea Domnului, căci el mereu ne aşteaptă, ne iubeşte, ne-a iertat prin sângele său şi ne iartă de fiecare dată când mergem la El ca să-i cerem iertare. Să avem încredere în îndurarea sa!”Papa Francisc

Dumnezeu sa te imbratiseze cu inexprimabila Sa tandrete si sa te binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale Iubirii si Milostiviri Sale!

Anonim spunea...

Cum putem sa numim falsul profet un om a carui viata o stim, a carui viata nu a fost ascunsa, a fost nu numai Evanghelia predicata ci si traita, in schimb despre o "profeta" care este anonima credem, doamne iarta-ma, cu mana pe Biblie ca este inspirata de Isus??!!
Un om destul de varstnic, cu un singur plaman, care a dus o viata atat de simpla si deschisa fata de cei saraci si nevoiasi, acum spre sfarsitul vietii sale, vinde anticristului Biserica ... Si ce ghiseft ar avea din asta? Ca nu marirea de sine si nici iubirea de bijuterii cu care se va afisa (asa spunea unul din mesajele acelea...), o poate urmari un iubitor al lui Isus si al Evangheliei sale, lucru dovedit prin insasi viata lui. Trebuie sa fie mare orbirea, mare de tot.
Isus, in mesajele autentice, ne vorbeste despre un viitor cu incercari daca nu ne schimbam viata, dar sa spuna ca numai daca ai pecetea aceea... esti salvat.... Nu mai conteaza nimic, apa sfintita, cricifixul, icoanele si statuile sfintite, altarele care sa le contina pe toate astea - la indemnul lui Isus si a Maicii Sfinte, totul se anuleaza, doar pecetea cu pricina si "profeta" cu pricina au valoare...
Sa crezi o "profeta" care se tainuieste vezi doamne ca sa-si apere familia?! De cine sa o apere? Martirii bisericii s-au aparat cumva? Apostolii care au murit in chinuri s-au aparat cumva? Profetii contemporani care au avut aparitii in public si au suferit tot felul de atacuri din partea celor care nu au crezut, s-au aparat cumva? Vasulla de ce nu si-a tainuit identitatea ca sa isi apere familia? Vizionarele de la Garabandal de ce nu s-au tainuit ca sa se apere? J.N.S.R. de ce nu s-a ascuns ca sa nu fie prigonita? Acestia sunt adevaratii profeti care au suferit pentru ceea ce au trait si apostolatul pe care l-au facut in mod deschis, in vazul lumii, prin biserici si sanctuare, studiati si verificati de tot felul de comisii, cu tot felul de aparate (vezi vizionarii de la Medjugorje), nu protejatii aceia...
Orice crestin stie ca cel rau vrea sa ia locul lui Dumnezeu, si incearca pe orice cale mai ales in aceste timpuri, asa ca sa nu va mirati daca o sa-si spuna chiar ca el este Isus! Si despre asta am fost preveniti...
Sa indemne Isus la lepadare de biserica, si sa-l arate cu degetul pe Papa care a avut o viata asa cum Isus ar dori sa fie viata fiecaruia dintre noi? Cum nu ar putea iubi Isus un om care a lasat in urma sa o viata atat de exemplara? Ce daca-i placea fotbalul?? Dar oare Papa Ioan Paul II de ce mergea la schi, si asta cand era Papa, nu inainte? Si de ce mergea la concerte de muzica usoara, ca sa fie intre tineri, apropiat de ei?
Cel rau a stiut ca va veni un Papa care a trait simplitatea, care a iubit saracia si saracii si care doreste ca biserica sa devina saraca pentru a putea fi cu adevarat sfanta. Si de aceea imitand mesaje autentice ale lui Isus a recurs la un plan "de anvergura" de denigrare a a Papei si a bisericii. Si iata captura pe care poate nici el n-a sperat-o... mare captura din randul crestinilor, mare captura!!

Anonim spunea...

In loc de "pecete", mai bine am lua in maini CRUCIFIXUL si, si tinadu-l strans, sa-l privim pe Isus rastignit si vom avea toate raspunsurile, si despre pecete si despre mesaje... si despre profeti anonimi...

Lasati coroana cu cruce in mijloc si LUATI COROANA DE SPINI A MANTUITORULUI ! Ea va va duce in mod sigur acolo unde Dumnezeu doreste sa-si duca fiii.

***
"... Daca in viziuni sunt mesaje, acestea trebuie sa fie conforme Invataturilor Magisteriului Bisericii..."

Despre aceasta conformitate cu invataturile Bisericii Sfantul Paul spunea: "DAR CHIAR DACA NOI SAU UN INGER DIN CER V-AR PREDICA O ALTA EVANGHELIE IN AFARA DE ACEEA PE CARE V-AM PREDICAT-O, SA FIE ANATEMA." (Gal. 1,8).

un sarman taran... spunea...

Dar taranii care stau pe coclauri, si pe care nu-i intereseaza calculatorul si televizorul, care habar n-au de nimic altceva decat munca si credinta in Isus adanc inradacinata in inima lor, care poate nici nu stiu sa scrie si sa citeasca, aia nu se vor salva daca n-au pecetea? Vai saracii... Ei poate traiesc o viata profund crestina prin credinta si prin viata lor, poate s-au consfintit din toata inima lor lui Isus si ei nu stiu, sarmanii, ca totu-i in zadar daca nu au pecetea in case... "caci numai cei care au pecetea se vor salva..."
Isus nu poate spune asta, nu! pentru ca El Insusi a dat o multime de cai de salvare pentru suflete astfel incat fiecare suflet, in particularitatea lui, sa se poata folosi de cel putin una din ele si astfel sa se mantuiasca.

mmary spunea...

Draga , anonim , anonima , " un sarman taran" iti multumesc deoarece ai rostit lucruri pe care le gandesc si eu, lucruri luminate de intelepciune si adevar.

Papa Francisc mai face un lucru aproape in fiecare predica si cuvantare a sa : cere mijlocirea Sfintei Fecioare Maria atat pentru el ca pontif cat si pentru noi, ceea ce , cu siguranta, un Fals Profet, nu ar face.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu nesfarsitele comori ale iubirii si Milostivirii Sale!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...