Te caut din toata inima...

10 august 2012

Mesajul Sfintei Fecioare MARIA de la Medjugorje 25 iulie 2012
"Dragi copii! Azi vă invit la bine. Fiţi purtători de pace şi de bunătate în această lume. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să vă dea puterea astfel încât în inima voastră şi în viaţa voastră să domnească întotdeauna speranţa şi mândria că sunteţi fii ai lui Dumnezeu şi purtători ai speranţei Sale în această lume care este fără bucurie în inimă şi fără viitor pentru că nu are inima deschisă către Dumnezeu, salvarea voastră.Mulţumesc că aţi răspuns chemarii mele!"
 25 IULIE 2012


 "Dragi copii! Cu mare speranţă în inimă, vă invit şi azi la rugăciune. Dacă vă rugaţi copilaşi, voi sunteţi cu mine, căutaţi voia Fiului meu şi o trăiţi. Fiţi deschişi şi trăiţi rugăciunea; ea să fie în fiecare moment mireasma şi bucuria sufletului vostru. Eu sunt cu voi şi intermediez pentru voi toţi pe lângă Fiul meu Isus.Mulţumesc că aţi răspuns chemarii mele!"
 25 IUNIE 2012
 (aniversarea a 31 ani de apariţii)“Dragi copii! Şi astăzi vă chem la convertire şi sfinţenie. Dumnezeu doreşte să vă dăruiască bucurie şi pace prin rugăciune, însă voi, copilaşilor, sunteţi încă departe, legaţi de lume şi de lucrurile lumeşti. De aceea vă chem din nou: deschideţi-vă inimile şi privirile către Dumnezeu şi către lucrurile lui Dumnezeu şi bucuria şi pacea vor domni în inimile voastre.Mulţumesc că aţi răspuns chemarii mele!"
 25 MAI 2012"Dragi copii! Şi astăzi vă invit la rugăciune şi la deschiderea inimii voastre către Dumnezeu, copilaşi, la fel cum se deschide o floare către căldura soarelui. Eu sunt cu voi şi intermediez pentru fiecare dintre voi.Mulţumesc că aţi răspuns chemarii mele!"
 25 APRILIE 2012"Dragi copii! Şi astăzi, cu bucurie, doresc să vă dau binecuvântarea mea de mamă şi să vă invit la rugăciune. Să devină pentru voi rugăciunea o necesitate (o nevoie) pentru ca în fiecare zi să creşteţi mai mult în sfinţenie. Lucraţi mai mult la convertirea voastră, căci sunteţi departe copilaşi. Mulţumesc că aţi răspuns chemarii mele!"
25 MARTIE 2012*******


Sfanta Fecioara sa va binecuvanteze cu Binecuvantarea Sa Speciala si Materna !

4 comentarii:

Dumitru K. Negoita spunea...

Am citit cu speranţă, lacrimi şi bucurie ,,Mesajul Sf.Fecioare Maria''. Reţinând că, fericiţi vor fi purtătorii de pace şi bunătate. Fericiţi, mândri şi plini de speranţe vor fi aceia care vor urma calea luiDumnezeu, fii şi ficele lui se vor chema...

mmary spunea...

Domnule Negoita, daca ati citit cu "speranţă, lacrimi şi bucurie" inseamna ca inima dumneavoastra a fost atinsa iar poarta ei s-a deschis permitand IUBIRII PURE sa patrunda , s-o invaluie , s-o umple.

Eu va doresc ca de acum inainte sa simtiti mereu PREZENTA SA.

Cu mult drag va ofer cateva cuvinte ale lui Carlo Carretto care vorbesc despre aceasta prezenta:

"Dar locul unde semnul devine chemare constanta ,indiciu univoc a ceea ce vrea sa arate si sa anunte, este anuntarea si indicarea unei alte Prezente decat a mea.
Orice lucru pe care-l vad, orice zgomot pe care-l aud, fiecare rasarit care revine, orice intalnire pe care o am, sunt semnele a ceva, ale Cuiva care a fost inaintea mea si-mi pune intrebari: Dumnezeu.
Desigur putem spune mereu: "Nu te cred".
Exista in mine - si este adevaratul pacat in care sunt cufundat - puterea de a nu crede, puterea de a spune " nu" sperantei; posibilitatea de a nu vrea sa iubesc; dar...puteti fi siguri, semnul nu va inceta sa ma interpeleze; chiar de-ar trebui sa astepte pana la sfarsitul lumii."

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa!

CARMEN spunea...

Ultimul Mesajul din 2 septembrie 2012 - Apariţia avută de Mirjana

„Dragi copii, în timp ce ochii mei vă privesc, sufletul meu caută suflete cu care doreşte să fie una, suflete care au înţeles importanţa rugăciunii pentru aceia dintre copiii mei care nu au cunoscut iubirea Tatălui Ceresc. Acceptaţi misiunea şi nu vă temeţi, vă voi întări. Vă voi umple cu harurile mele. Cu iubirea mea vă voi apăra de duhul cel rău. Voi fi cu voi. Cu prezenţa mea vă voi mângâia în clipele grele. Vă mulţumesc pentru inimile deschise. Rugaţi-vă pentru preoţi. Rugaţi-vă ca unitatea dintre Fiul meu şi ei să fie cât mai puternică, ca să fie una. Vă mulţumesc. ”

Sa traim mesajele Sfintei Fecioare Maria, Mamica noastra.
Cu multa dragoste in Domnul,
surioara Carmen.

mmary spunea...

Iti multumesc din suflet draga mea surioara.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...