Te caut din toata inima...

27 aprilie 2012

Veniti la Mine cu inima sincera...



Dragi prieteni alesi , veniti la Mine cu inima sincera...
Truda va mai dura putin caci vreau ca bucuria sa cuprinda toate inimile care M-au iubit si au avut incredere in Mine


Mireasa iubita, aminteste-ti cuvintele Mele: fiecare sa-si ia crucea si sa Ma urmeze.Aceasta repet in fiecare zi, fiecarui om; sa inteleaga cat de diferita e situatia celor care Ma urmeaza cu iubire de cea a celor care nu vor sa Ma urmeze pentru ca nu Ma iubesc si nu au incredere in Mine.

Crucea este pentru toti, pentru fiecare om in parte ,dar cine are incredere in Mine, este ajutat in mod special.Sa se inteleaga bine ca acele cruci foarte grele, gata sa striveasca, si le iau oamenii neascultatori si razvratiti fata de Poruncile Mele : cine iubeste poruncile Mele isi usureaza crucea...

Mireasa iubita, daca omul nu se hotaraste sa renunte la pacat, nu va putea avea niciodata aripi sa zboare pe culmile cele mai inalte ale spiritualitatii; cine traieste cufundat in noroiul pacatului, nu va putea niciodata sa se inalte in zbor.
Ii chem pe toti la Mine, fiecare imi este nespus de drag, pentru fiecare Mi-am varsat Sangele si vreau sa-i salvez pe toti, dar nu se poate salva cine nu vrea sa coopereze cu Mine.

Orice pacat este iertat, chiar si cel mai grav ,pentru ca Eu , Isus, am platit pretul sau, dar trebuie o cainta sincera si profunda fara de care vina ramane.

Imi spui: "Isuse, Sangele Tau Preapretios a spalat vina oamenilor.Ma gandesc la ce se intampla in vremea lui Moise.Atunci pacatosul trebuia adesea sa plateasca cu viata gresala sa.Dupa venirea Ta, totul s-a schimbat, pentru ca Tu ai platit pretul fiecarei vine, e suficienta numai o cainta sincera pentru a fi iertat...
Acum vad ca omenirea se imparte net in doua parti: cei care Te au pe Tine in inima, care zboara linistiti pe campiile verzi ale Paradisului si se bucura de o anticipare si pe pamant, si cei care nu au aripi sa zboare, ci sapa precum cartita in pamant cautand lucruri desarte.
Isuse Adorat, oare cei care nu au aripi , vor putea sa zboare,in momentul hotarat de Tine, pentru chemarea generala?"

Mireasa iubita,acord fiecarui om , pana in ultima clipa de viata, ocazia de a se putea salva, dar iti spun ca vointa celui care traieste departe de Mine devine tot mai slaba, asa cum se intampla cu o planta care este lasata mult timp fara apa.In cele din urma, ea moare.

Repet fiecarui om: hotaraste-te pentru viata in Mine, converteste-te si schimba-ti viata pentru a avea totul, mai intai pe pamant, apoi in Cer.Du Mesajul Meu de Iubire lumii , apoi odihneste-te in Inima Mea.

Te iubesc.Va iubesc.Isus.

******* 
Mama vorbeste celor alesi


16.03.2010


Fii iubiti, sunt cu voi in fiecare zi , atata timp cat Dumnezeu o permite , si va indic calea Binelui: urmati-o cu bucurie.
Asa cum v-am spus , pacatosul se aseamana , cand nu se caieste cu un om care merge pe margine prapastiei: e suficient un singur pas gresit ca sa se prabuseasca.

Va spun, dragi fii, caiti-va de greselile voastre, nu spuneti: "Maine , maine o voi face".

Acesta este un timp mare si minunat pe care vi-l da Domnul: nu irositi nicio clipa, totul sa fie pentru Dumnezeu, gandul , sentimentele, dorinta inimii, orice vibratie a sufletului.
Desigur , vrajmasul lucreaza cu putere si mandrie, dar voi puteti sa-l invingeti, daca vreti, cu rugaciunea, cu frecventarea regulata a Sacramentelor.

Va recomand Sfanta Liturghie in fiecare zi, culegeti minunatul Dar al lui Isus: Trupul Sau Viu si plin de Viata care vine in voi.
Daca oamenii ar intelege bine valoarea Sfintei Liturghii , va spun ca nu ar face altceva decat sa construiasca Altare , 
iar Bisericile ar fi pline pana la refuz.

Ori constat cu durere ca nu este asa...

Fii iubiti, fiti martori bucurosi ai Iubirii lui Dumnezeu, fiti germeni de viata care dau multe roade pentru Imparatia Cerurilor.

Sunt cu voi ca sa va ajut.Impreuna Il laudam pe Dumnezeu , Ii multumim.

Sa-L adoram, sa-L adoram , sa-L adoram.

Va iubesc pe toti.Te iubesc , ingerul Meu.

Preasfanta Maria

sursa :
 "MESAJE DE IUBIRE
date de Divina Intelepciune
unui suflet

pentru ca ele sa ajunga 
la inima fiecarui om" 

PS:Aceste "Mesaje ale Divinei Intelepciuni" provin dintr-o culegere de mesaje supranaturale primite in mod regulat de catre o mama de familie care traieste in zona Cassino-Italia.
In mod normal ea primeste doua mesaje pe zi, unul de la Domnul nostru Isus Cristos, iar altul de la Mama Sa ,Preasfanta Fecioara Maria, in forma de locutiuni interioare.De indata ce le-a scris le incredinteaza preotului, care apoi le da mai departe pentru a fi scrise la computer si difuzate.

Ca orice revelatii particulare, ele nu angajeaza cu nimic Biserica catolica.Amintim ca si atunci cand recunoaste public provenienta cereasca a unor mesaje, Biserica lasa fiecaruia libertatea de a le crede sau nu, limitandu-se sa declare ca n-a gasit nimic in contradictie cu depozitul de credinta sau cu invatatura oficiala.

De ce alte mesaje , cand exista deja atat de multe?....

Dar oare poate cineva sa interzica Duhului Sfant  ca sa sufle cand si unde doreste? Desigur ca , daca oamenii ar fi trait Evanghelia sau ar fi ascultat mesajele date pana acum in diferite parti ale lumii si s-ar fi intors la Dumnezeu, n-are mai fi fost nevoie de alte mesaje...

Acum e tarziu, foarte tarziu - ni se spune.Cerul mai acorda omenirii inca putina vreme pentru alegerea pe care trebuie s-o faca: 

cu Dumnezeu sau impotriva Lui. 

Noi, cei care ne consideram ai Lui, avem posibilitatea ca prin rugaciune, suferinte oferite si adoratie cu umilinta, in spirit de ispasire si reparare, sa colaboram la Planul universal de salvare pe care Isus il realizeaza in prezent. 







Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Darul unei cainte sincere si profunde!

2 comentarii:

s spunea...

Eu o sa spun numai atit...Isuse Te Iubesc!
Maria Regina Noastra Te Iubesc!
Iubesc pe toti oamenii,pamintul,plantele,pasarile...Iubesc tot!
Fiti Binecuvintati cu Blindul Isus si Maria Mama Sa!

mmary spunea...

Silvia , multumim.
Isus si Sfanta Fecioara sa te binecuvanteze cu cele mai sublime haruri si sa te bucure cu toate deliciile iubirii Divine!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...