Te caut din toata inima...

22 aprilie 2012

ADEVARUL si "Amagirea de sine" (Constiinta falsa)




             ISUS : "Eu sunt CONSTIINTA ADEVARULUI. Eu sunt CUVANTUL ADEVARULUI. Eu sunt  FORMATORUL CONSTIINTELOR ADEVARATE: Eu sunt LUMINA LUMII.Cine Imi urmeaza Mie nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii.
Eu nu am venit in lume sa magulesc firea dezordonata a oamenilor, ci sa TRANSFORM OMENIREA.

Evanghelia Mea e LUMINA SI PUTEREA care formeaza o NOUA CONSTIINTA IN OMENIRE.
Eu vreau ca omul sa se vada pe sine si sa le vada pe toate dupa  LUMINA ETERNA A TATALUI si sa TRAIASCA DUPA IUBIREA DIVINA. 

Aceasta CONSTIINTA SUPRANATURALA am imprimat-o in sufletul Apostolilor.
I-am luat la scoala Mea.

I-am ferit de aluatul fariseilor si "carturarilor" si de aluatul lui Irod, adica de conceptia formalista si ipocrita a unei religii pur exterioare, ca de slugarirea omului fata de puterea trecatoare lumeasca, uitand Imparatia lui Dumnezeu.

O, fiica! Ce important lucru este sa gandesti in toate imprejurarile ca Mine.Judecata ta sa fie LUMINATA DE EVANGHELIE, de SPIRITUL MEU SFANT.

 Asa cum am facut cu Apostolii, Eu trebuie sa va corectez si pe voi incontinuu, caci si in voi mai sunt multe in felul de a gandi si a trai care nu corespund pe deplin cu EVANGHELIA si cu SPIRITUL MEU.

De multe, de foarte multe ori va repet si voua ceea ce am spus Fiilor Tunetului, lui Iacob si lui Ioan:

NU STITI AI CARUI SPIRIT SUNTETI!

Meditati si va examinati daca in multe privinte nu aveti o constiinta falsa, o judecata practica necorespunzatoare ADEVARULUI EVANGHELIEI si GLASULUI INSANGERATULUI VOSTRU STAPAN!

Cum priviti chemarea voastra? Cum o privesc Eu? Cum traiti? 
Cum o vreau Eu?

Va straduiti prin MEDITATIE, prin  ADORATIE, prin EXAMINAREA ZILNICA A CONSTIINTEI sa va formati o CONSTIINTA ADEVARATA , SUPRANATURALA? Sau adesea judecati si traiti dupa imboldurile dezordonate ale firii voastre?
Ce efort ati facut si faceti sa va corectati de spiritul lumesc? In gandire? In vorbe ? In fapte? In traire si in comportare? Aveti un mijloc sigur de verificare: Cum va purtati fata de aproapele? Cum va purtati fatade Dumnezeu?Cautati interesele Lui, ale Bisericii Sale, ale altora , sau numai interesele voastre personale?...

Si tu fiica Mea, raspunde la fel: Domneste in toate vorbele si faptele tale Spiritul Meu? Si numai Spiritul Adevarului si al Iubirii Mele?
 Pentru ca Eu  te cresc , Eu te conduc, Eu te supraveghez, Eu iti vorbesc si te vreau adoratoarea Mea perpetua, tu trebuie sa-ti formezi o constiinta adevarata si dreapta , si nu falsa cum sunt atatea in lumea sufletelor de azi.E bine sa stii!  Tu Ma servesti si Ma  urmezi pe Mine si pe Fecioara Maria, nu lumea.De aceea constiinta ta trebuie sa fie atat de clara si de dreapta incat niciodata in viata sa nu iti reprosezi nimic.Atunci esti pe drumul cel bun voit de Mine.

De aceea repet: Urmeaza-Ma !"


Cuvant al Adevarului 
si Formator al constiintelor adevarate!


Tu vrei sa ne formezi o CONSTIINTA ADEVARATA, SUPRANATURALA.Sa vedem toate persoanele, lucrurile , evenimentele , dar si actiunile noastre in LUMINA Adevarului si Iubirii lui Dumnezeu.

Asa ar trebui sa fim.Dar de multe ori constiinta  noastra e falsa.E condusa de egoism si de patimi, nu de Tine, ADEVARUL ,si de SPIRITUL IUBIRII. Isuse, nu ma lasa niciodata sa actionez cu o constiinta falsa! Formeaza-mi  Tu cconstiinta dupa Intelepciunea si Dragostea Ta!
Vreau sa traiesc in Lumina Adevarului si in caldura  Dragostei Tale.Te urmez cu bucurie si cu pacea constiintei ajutate de Tine, CALEA , ADEVARUL si VIATA.

sursa cartea :" Lepadarea de sine insusi pentru a trai in Cristos" 

-Congregatia Inimii Neprihanite
EdituraTracus Arte
Str.Pictor Sava Hantia nr.2,Sector 1,Bucuresti
Tel/Fax 0212234111
puteti comanda si prin email: vanzari@edituratracusarte.ro

Aprobare

Volumul "Lepadarea de sine pentru a trai in Cristos" al Sorei Maria Ionela prezinta sintetic drama spirituala a omului decazut si prada viciilor care distrug in el asemanarea sa cu Creatorul.El este rodul anilor de inchisoare pentru marturisirea credintei,incercare experimentata si de noi, pastorii Bisericii greco-catolice,de aceea intelegem abisul de mizerie al fiintei umane descris in paginile acestui volum;
dar mai ales intelegem infinita indurare divina  prin care din fii risipitori acaparati de vicii si pacate, ne reintoarcem la Tatal cerand iertare si renasterea la viata spirituala.
Biruinta este posibila numai prin lepadarea de sine, prin lupta cu noi insine, prin batalia cu Eul propriu cel rau, conditie esentiala
pentru o traire crestina perfecta.
Volumul acesta este un dar al Iubirii si Milostivirii divine fata de toti oamenii si fata de fiecare in parte:
Mantuitorul se apropie de eul uman ca sa-l purifice de toate pornirile dezordonate, de toate viciile, prin Lepadarea de sine.
Binecuvantez deci si aprob acest volum cu increderea renasterii la viata spirituala a tarii noastre aflata in robia unei ideologii distrugatoare,izvor de vicii si mizerie ,a Bisericii noastre persecutate si a fiecaruia dintre noi.
Neprihanita Mama, Maicuta noastra Sfanta, sa ne fie model de puritate si sfintenie pe drumul lepadarii de noi insine pentru a trai in Cristos.
Bucuresti, 15 august 1980 Sarbatoare Adormirii Maicii Domnului.
                                                            Episcop Ioan Dragomir

  

ADEVARUL EVANGHELIEI :

Glasul Domnului

2 Ioan 1


1. Prezbiterul, catre aleasa Doamna si catre copiii ei, pe care-i iubesc in adevar - si nu numai eu, ci toti cei ce cunosc adevarul -

2. pentru adevarul acesta care ramane in noi si care va fi cu noi in veac:

3. Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!

4. M-am bucurat foarte mult cand am aflat pe unii din copiii tai umbland in adevar, dupa porunca pe care am primit-o de la Tatal.

5. Si acum, te rog, Doamna, nu ca si cum ti-as scrie o porunca noua, ci cea pe care am avut-o de la inceput: sa ne iubim unii pe altii!

6. Si dragostea sta in vietuirea dupa poruncile Lui. Aceasta este porunca in care trebuie sa umblati, dupa cum ati auzit de la inceput.

7. Caci in lume s-au raspandit multi amagitori, care nu marturisesc ca Isus Hristos vine in trup. Iata amagitorul, iata Antihristul!

8. Paziti-va bine sa nu pierdeti rodul muncii voastre, ci sa primiti o rasplata deplina.

9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul.

10. Daca vine cineva la voi, si nu va aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: "Bun venit!"

11. Caci cine-i zice: "Bun venit!", se face partas faptelor lui rele. 

 *******
 Credinta e un dar de la Domnul Isus, insa trebuie sa il doresti numai pe El.

*******

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu constiinte adevarate  luminate de Spiritul Sau Sfant!

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://avertisment.ucoz.com/news/2011-12-29-2

Pace si Bine ! :)

Dumitru K. Negoita spunea...

Am zăbovit ceva vreme pe minunatul dvs. blog. Am luat-o de la mesajul către dragii copilaşi "Mesaj de la Fecioara Maria în aprilie 2012". Ajungând la "Izgonirea vânzătorilor din Templul lui Dumnezeu", poate, dar mai mult în mod sigur doar credinţa adevărată în Isus, ne v-a putea scăpa din starea degradantă în care se află, aşa cum precizaţi şi dvs, fiinţele noastre.Mergând mai departe"A-L lăuda pe Dumnezeu bucură inima omului"...cu mesajul lui Isus despre iubire, am avut aşa o speranţă de bine. Iar în "Adevărul şi amăgirea de sine" parcă, m-a trimis înspre glasul chemării înspre adevăr care, numai el ne poate hrăni, ne curăţa şi lumina, alături cum dvs. bine aţi învăţat, în numele lui Isus.
Vă felicit că de mulţi ani ţineţi trează credinţa, educaţia şi bunul nume. dkn

mmary spunea...

Anonim , iti multumesc frumos, e interesant si important.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri care te vor face sa te bucuri de deliciile Iubirii Sale!:)

PS: se pare ca te bucuri deja ...:)

mmary spunea...

Domnule Negoita, ma bucura si ma onoreaza vizita dumneavoastra, a "unui cautator al adevarului", iar faptul ca ati trecut printre randurile atator postari sper sa fi daruit sufletului dumneavoastra iubire si impulsul de a va indrepta mereu catre Cel e este : "Calea , Adevarul si Viata", Iubirea Desavarsita , Adevaratul Bine, Fericirea Pura si Eterna.

Va multumesc frumos si ma rog ca Dumnezeu sa va binecuavnteze cu infinita Sa Iubire, sa reverse asupra dumneavoastra ploi de Haruri si Milostivire!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...