Te caut din toata inima...

19 martie 2012

Tandretea lui Dumnezeu

26 aprilie 1999

ISUS : "Tu nu poti spune decat ceea ce iti dau Eu ; chiar daca aceasta poate cateodata sa-i contrarieze pe unii, tu nu poti scrie  decat ceea ce iti permit Eu sa scrii pentru toti. Nu ma devansa niciodata, urmeaza-Ma.

Eu te informez ca sa nu mai fiti nicodata luati pe nepregatite.Tu nu poti sa minti, caci voi fi necrutator cu cel ce se foloseste de Cuvantul Meu pentru a-l deforma.
Eu te feresc , Eu te pazesc, caci tot ceea ce trebuie sa va fie revelat, trebuie sa va fie revelat in prezent.Copila Mea, pregateste-te sa Ma auzi adeseori si pregateste-i si pe fratii tai.
Lumea are nevoie sa-si schimbe fata caci a dat dovada de neascultare in tot ceea ce pusesem in ea; speranta Mea a fost batjocorita; si astfel, Pamantul Meu a devenit o masina supusa celui care o castiga.

Creatie a lui Dumnezeu, primind inca bunurile Creatorului, ea nu mai stia de cine sa asculte; Dumnezeu se retragea; omul stapanit de rau a facut din ea proprietatea sa, iar copiii Pamantului au devenit greoi, plini de pamant si de iubirea acestui pamant care nu mai asculta de Dumnezeu.

Eu vin sa schimb fata Pamantului si sa transform omul cu inima de piatra care il locuieste, Eu vin sa-i dau o inima din Carnea Mea.
Ceea ce a facut Dumnezeu , va reface: un Pamant dupa Chipul lui Dumnezeu si copii dupa Chipul Fiului lui Dumnezeu. Caci numai Dumnezeu, Singurul ,este Stapanul  a tot ce traieste in Ceruri precum si pe Pamant.Dumnezeu acopera tot Universul.

Numele Meu este inscris pe orice lucru care imi apartine. Voi lasa raul sa plece spre destinul sau, caci el trebuie sa-si sfarseasca cursa nebuneasca si sa se autonimiceasca; este ceea ce ii poruncesc Eu.
"Iar raul si cortegiul sau de moarte nu va mai exista".

Ceea ce scrii se va intampla in curand; dar Timpul lui Dumnezeu este Vesnic, iar voi veti intra in curand, in Timpul Meu.Eu iti vorbesc de o transformare, si nu de moarte, caci Dumnezeu este Viata, Viata vesnica.

 De ce va temeti? Eu iti descriu putin cate putin, ceea ce veti trai, ca sa nu va inspaimantati, caci omul, la fel ca un mic animal, se ascunde imediat ce aude un zgomot; "zgomotul" pe care vi-l dau Eu este doar o informatie asupra vietii voastre viitoare cu Dumnezeu.

 Va voi tine la pieptul Meu ca sa va refugiati in Speranta Mea si sa simtiti Increderea Tatalui pentru toti copiii Sai.
Trebuie sa sterg tot ceea cea patat creatia Mea;trebuie sa redau Adevarata Mea Viata fiecaruia dintre copiii mei.

Lucrurile pe care le muti din loc fac uneori zgomot, dar numai atat, caci totul se va aseza foarte repede si isi va ocupa adevaratul sau loc.Dumnezeu nu poate sa lase Lumea aceasta in  starea pe care a adus-o raul.

Copiii Mei , pregatiti-va repede sa simtiti efectul acestei schimbari, dar pregatiti-va si sa simtiti in voi ce va fi aceasta Lume Noua, reinnoita in Mainile lui Dumnezeu pentru a v-o da inca si mai frumoasa decat la Crearea Sa de la inceput; iar voi o simtiti deja traind in voi.

Aceasta Lume , pentru care Eu v-am creat , vine la voi! Sunteti creati cu Sfanta Umanitate a lui dumnezeu traind in voi.
Rugati-va.Deveniti mai buni.

In prezent sunteti destul de bine informati pentru a putea merge mai departe in tot ceea ce trebuie sa va spun, sau mai degraba sa va fac sa traiti, in acest al treilea volum pe care sora voastra , copila Mea binecuvantata, vi-l da din partea Domnului si Dumnezeului vostru.

Opera Mea este un Dar al lui Dumnezeu pentru toti copiii Sai, caci Dumnezeu nu poate sa reinnoiasca lucrurile fara sa va tina la curent.Va voi face sa inaintati , putin cate putin, cu pasii vostri in ai Mei.Fiti gata pentru intalnire: Eu sunt cel Nevazut , dar deja aparent in sufletele voastre pe care incep sa le purific, putin cate putin, pentru Ascultare.

Purificarea perfecta a trupurilor si a sufletelor  va fi ceruta de voi, caci nimeni nu poate sa vada pe Dumnezeu daca nu este desavarsit asa cum Dumnezeu este desavarsit.Amin.

Va vorbeste tandretea lui Dumnezeu.
Amin.

sursa : JNSR "Martori ai Crucii " vol 3

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

9 comentarii:

daniela spunea...

Am citit si eu "Martori ai Crucii" draga mmary, si ma intreb, de ce asa multi oameni nu vor sa accepte mesajele? Ele sunt date din iubire. Oare care Tata - stiindu-si copilul in pericol, nu l-ar avertiza, nu l-ar pregati ???

Fii binecuvantata!

mmary spunea...

Draga mea, cei care nu le accepta acum isi vor aminti de ele cand se vor intampla.E trista aceasta realitate, atat de trista.

Oare ai putea sa-mi faci rost , contra cost ,de vol. 2 si 3 din "Martori ai Crucii"?

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!`

Anonim spunea...

VINO, DOAMNE ISUSE ! :)
NOI, COPIII TAI DE PE PAMANT, TE ASTEPTAM CU DRAG SI DOR !

VINO, DOAMNE SI NU INTARZIA !
TE ASTEPT LA INTERSECTIA DINTRE STRADA SPERANTEI, STRADA CARITATII SI STRADA CREDINTEI ... IN ORASUL IUBIRII SITUAT IN INIMA TRUPULUI MISTIC !

VINO, DOAMNE ISUSE ! :)

anonim spunea...

multumesc domne pentru tot ce ne dai an viata si ne anveti sa mergem pe drumu cel bun amin

mmary spunea...

Anonim, pe scurt as spune:

Vino , Doamne Isuse, vino in Inima Ta si fa in asa fel incat sa fiu si eu acolo!

Vino , Doamne Isuse , vino si binecuvanteaza-l pe fratele mea cu TOT ceea ce vrei TU!

Pace si Bine!:)

mmary spunea...

Cornelia,bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri si daruri de care ai mai mare nevoie, sa te imbratiseze si sa te faca sa-i simti tandretea si dulcea Sa Iubire!

silvia spunea...

Vino Doamne,vino Isuse te asteptam cu bratele deschise,i-ti multumesc Isuse pentru iubirea ce o ai fata de noi,i-ti multumesc pentru semnele si aratarile pe care ni le trimiti,te marim,te laudam, te binecuvintam si-ti multumim vino Isuse....cu tine acolo sus ne va fi mult mai bine,sa te slavim ,sa te marim vino....Isuse.
Fiti binecuvintati cu harurile si darurile lui Isus pe care il astepatam impreunaamin.

mmary spunea...

Draga Silvia , dulcele Isus sa te pastreze mereu in imbratisarea Sa tandra si sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

Te imbratisez si eu cu multa iubire!

silvia spunea...

Multumesc draga mea,o de ar sti aceasta lume ce mare Iubire are Isus pentru noi toti si ne vrea in Gradina sa pe toti sa fim o tara si-un popor in Lumina,Iubire,Armonie...vino Mirele meu prea iubit!
Fii binecuvintata cu toti Sfinti si Ingerii din cer draga mea !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...