Te caut din toata inima...

04 martie 2012

Mesaje ale Divinei Intelepciuni

23.01.2008

Dragi prieteni alesi, fiti tari in credinta, bine inradacinati ca stejarul pe care nici 
vantul puternic nu-l doboara.
Aveti credinta tare si fiti hotarati in Bine , 
acesta este un moment special in care credinta multora este pusa la incercare,
daca voi sunteti puternici, ii puteti ajuta si pe altii...

Iubita mireasa, are credinta tare si bine inradacinata cine o doreste cu ardoare, o cere, nu inceteaza de a implora pentru a o avea ; e slab , fragil, instabil cine nu cere destul, cine nu insista ca sa o aiba; nu insista cine nu o doreste, cine nu o considera importanta.
Daca ati avea credinta, o , oameni, numai cat un graunte de mustar, ati putea face lucruri minunate pentru ca Eu , Isus, lucrez in voi cu Putere.(...)

Societatea in care domneste bunastarea M-a pus pe ultimul loc , s-a folosit de Darurile Mele nu pentru a face sa creasca credinta, ci pentru a o lasa sa se stinga; stii, pentru ca ti-am explicat, ca daca Darurile sunt folosite rau , nu mai sunt date, cine nu primeste Darurile Mele sau le foloseste rau, nu mai obtine altele, dar chiar e lipsit si de cele pe care le are.

Imi spui: "Isuse , iarta atata prostie generala, iarta , nu retrage Darurile Tale toate deodata, ar fi o disperare generala...ia cate putin, ca omul sa inteleaga lectia si sa se caiasca, sa-si imparta bogatia cu semenul sau si sa-l iubeasca cu Iubirea Ta minunata".

Iubita mireasa, desigur, nu voi lua toate bunurile deodata, omenirea le va vedea scazand putin cate putin ; cine are capacitatea de a reflecta, va intelege , va indeplini.Noii Mei profeti vor avea pe buze Cuvintele pe care Eu le voi da si vor explica semnificatia faptelor care se intampla ;cine are urechi bune  va asculta si va intelege, planta credintei va creste in inima sa, se va corecta si va avea Salvare si Pace.

Iubita mireasa , in lumea intreaga va fi o schimbare semnificativa,oamenii din dreapta vor da vina pe cei din stanga, cei din stanga pe cei din dreapta, dar de fapt ceea ce se intampla nu e din vointa omului , ci e Voia Mea.Daca in bunastarea data de Mine, omul M-a uitat, M-a pus pe ultimul loc, in stramtoare, indata isi va aminti de Mine, si isi va plange greselile.Daca se va cai , inca va mai putea avea  Iertare si Pace.

Imi spui :

 "Fii binecuvantat , Doamne, sa te laude toate buzele, toate inimile! In fata ta sa se plece toti genunchii!"

Iubita mireasa, deschide bine ochii inimii pentru a vedea minunile Mele, explica  cui n-a inteles nimic.

Bucura-te si in aceasta zi de deliciile Iubirii Mele Credincioase si Vesnice.

Te iubesc.

Va iubesc,  ISUS!


Mama vorbeste celor alesi

Fii preaiubiti, Dumnezeu imi permite inca sa stau cu voi.Intelegeti, maretia Darului, nu faceti din aceasta o obisnuinta, ci intelegeti bine Harul pe care il primiti.Micuti dragi, cine apreciaza Darul si il foloseste bine, poate continua sa se bucure de el, dar cine nu-l apreciaza , se pregateste sa-l piarda.

Imi spune fiica Mea;"Maica iubita,Darul Prezentei tale este minunat, departe de a face din el o obisnuinta, il consideram un har urias  pentru care nu vom inceta sa fim recunoscatori lui Dumnezeu cel Atotputernic...
Ramai cu noi , Mama iubita, fii scutul omenirii actuale, fii zidul spre care se napusteste balaurul ramanand mereu infrant, fii Lumina noastra in acest timp de intunecime, fiii soarele sperantei intr-un moment atat de greu al istoriei cand speranta intr-un viitor mai bun pare moarta."

Fii iubiti , nu va temeti, Mama nu-si lasa singuri copiii intr-un pericol atat de mare; vad si cunosc actiunea vrajmasului, tocmai marea slabiciune a oamenilor din acest timp il face mai puternic ca niciodata pe vrajmas; fii iubiti din lumea intreaga, daca voi continuati sa slabiti din cauza pacatelor grave, el devine tot mai puternic si poate sa actioneze.
Daca voi deveniti puternici cu puterea lui Dumnezeu, el isi pierde vigoarea si ramane infrant.

Va cer, fii iubiti, sa renuntati la pacat, nu  numai la cel grav , dar si la pacatele pe care le considerati mai putin grave:

fiti desavarsiti, asa cum Dumnezeu este Desavarsit, 
nu pacatuiti nici mult , nici putin.

Marea nenorocire a acestui timp este tocmai indiferenta fata de pacat, dezinvoltura cu care se pacatuieste chiar grav,faptul ca nu se intelege ce inseamna sa-L ofensezi pe Dumnezeu.

Fii iubiti , daca inotati in pacate si nu va caiti, Parintele Preasfant  va trebui sa foloseasca Dreptatea, voi nici nu va puteti imagina semnificatia profunda a cuvintelor Mele.

Culegeti toti, va spun toti, acest mare timp de Indurare, timp da Haruri sublime si de Daruri minunate, culegeti acest timp, nu lasati sa va scape nici o clipa, marea clepsidra a Timpului a lasat sa cada si ultimul graunte, Isus, Domnul si Dumnezeul vostru o tine in mana si incepe sa o intoarca.
Impreuna sa laudam Numele Preasfant, sa multumim,
 sa adoram, sa adoram , sa adoram.

Va iubesc pe toti.

Te iubesc , Ingerul Meu. 

Preasfanta Maria

sursa :
 "MESAJE DE IUBIRE
date de Divina Intelepciune
unui suflet

pentru ca ele sa ajunga 
la inima fiecarui om" 

PS:Aceste "Mesaje ale Divinei Intelepciuni" provin dintr-o culegere de mesaje supranaturale primite in mod regulat de catre o mama de familie care traieste in zona Cassino-Italia.
In mod normal ea primeste doua mesaje pe zi, unul de la Domnul nostru Isus Cristos, iar altul de la Mama Sa ,Preasfanta Fecioara Maria, in forma de locutiuni interioare.De indata ce le-a scris le incredinteaza preotului, care apoi le da mai departe pentru a fi scrise la computer si difuzate.

Ca orice revelatii particulare, ele nu angajeaza cu nimic Biserica catolica.Amintim ca si atunci cand recunoaste public provenienta cereasca a unor mesaje, Biserica lasa fiecaruia libertatea de a le crede sau nu, limitandu-se sa declare ca n-a gasit nimic in contradictie cu depozitul de credinta sau cu invatatura oficiala.

De ce alte mesaje , cand exista deja atat de multe?....

Dar oare poate cineva sa interzica Duhului Sfant  ca sa sufle cand si unde doreste? Desigur ca , daca oamenii ar fi trait Evanghelia sau ar fi ascultat mesajele date pana acum in diferite parti ale lumii si s-ar fi intors la Dumnezeu, n-are mai fi fost nevoie de alte mesaje...

Acum e tarziu, foarte tarziu - ni se spune.Cerul mai acorda omenirii inca putina vreme pentru alegerea pe care trebuie s-o faca: 

cu Dumnezeu sau impotriva Lui. 

Noi, cei care ne consideram ai Lui, avem posibilitatea ca prin rugaciune, suferinte oferite si adoratie cu umilinta, in spirit de ispasire si reparare, sa colaboram la Planul universal de salvare pe care Isus il realizeaza in prezent. 


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu cele mai sublime Haruri si cele mai  minunate Daruri!

4 comentarii:

Anonim spunea...

frumos blog

mmary spunea...

Jurnalulunuisacerdot, iti multumesc frumos.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate Harurile si Darurile Spiritului Sfant!

silvia spunea...

Draga mea,nu pot decit sa-ti spun ;
Dumnezeu ne iubeste si-i multumesc,la fel ai multumesc si FECOAREI MARIA pentru tot,tot si o rog in continuare sa ne ajute,sa ne indrume pe noi copilasii nestiutori.
Toate harurile si darurile duhului Sfint sa vina pest noi toti!
O seara cu ISUS cel blind!

mmary spunea...

Draga Silvia , fie ca Duhul Sfant sa se reverse in fiecare suflet cu harurile si darurile Sale minunate iar Sfanta Fecioara sa ne insoteasca cu rugaciunile si iubirea Ei delicata in fiecare clipa a vietilor noastre!

Cu blandul si dulcele Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...