Te caut din toata inima...

10 martie 2012

Isuse , Iti multumesc ...

Isuse , Iti multumesc pentru micile cruci zilnice, pentru piedicile la planurile mele, pentru necazurile vietii in comun,pentru reaua interpretare a intentiilor mele, pentru umilirile la care sunt expusa de altii, pentru felul ursuz in care suntem tratate, pentru falsele banuieli, pentru sanatatea mea slaba, pentru epuizarea fortelor mele, pentru sacrificiul propriei mele vointe, pentru lepadarea de mine insami, pentru dezaprobarea in toate, pentru naruirea tuturor planurilor mele.


Iti multumesc ,Isuse, pentru suferintele launtrice, pentru uscaciunea spiritului, pentru spaime, temeri si nesigurante, pentru intuneric si adanca noapte interioara, pentru chinurile pe care mi-e greu sa le descriu, mai ales pentru acelea in care mi-e greu sa le descriu, mai ales pentru acelea in care nimeni nu ne intelege, pentru ceasul mortii, pentru lupta sa crunta, pentru toata amaraciunea sa.

Iti multumesc , Isuse, tie, care ai baut Tu primul acest pahar al amaraciunii, inainte de a mi-l intinde mie indulcit.
Iata ca mi-am lipit buzele de acest pahar al sfintei Tale vointe, fie mie dupa buna Ta placere, si sa se faca cu mine dupa cum a prevazut intelepciunea Ta inaintea veacurilor.
Doresc sa golesc paharul celor ce-mi sunt sortite pana la ultima picatura, nu vreau sa cercetez menirea lor; in amaraciune- bucuria mea, in deznadejde  - increderea mea.In Tine , Doamne, totul este bun, totul este dat de Inima Ta paterna; nu prefer amaraciunilor consolarile, nici consolarilor amaraciunile, ci iti multumesc pentru tot, Isuse.
Desfatarea mea este sa-mi atintesc privirea asupra Ta, Dumnezeule de neconceput.Spiritul meu salasluieste in aceste tainice realitati, si acolo simt ca sunt acasa.
Lacasul Mirelui meu imi este bine cunoscut.Simt ca in mine nu este nici macar o picatura de sange care nu s-ar consuma din iubire pentru Tine.

O , Frumusete necreata, cel care Te va cunoaste o data, nu va putea iubi nimic altceva.Simt abisul fara fund al sufletului meu si nimic nu-l va umple decat singur Dumnezeu.

Simt ca ma cufund in El, ca un graunte de nisip intr-un ocean nemarginit."

sursa : Sfanta Faustina - "Mic Jurnal .Milostivirea lui Dumnezeu in sufletul meu"

o carte minunata pe care o puteti comanda aici:




Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa reverse asupra voastra comorile nesfarsitei Sale Milostiviri!

6 comentarii:

maria spunea...

Sfanta FAUSTINA pomeneste-ne si pe noi in rugaciunile TALE.
O sfanta foarte draga inimii mele,alaturi de SFANTUL ANTON din BISERICA CATOLICA.
Multumesc din inima pentru desele postari cu EI.

mmary spunea...

Draga Maria , bine ai venit in splendoarea iubirii. :)

Iti citesc si eu blogul si ma bucur sa vad ca traiesti in intimitate cu Isus si Sfanta Fecioara.
Am regasit in marturisirile tale multe dintre starile mele de viata, multe dintre experintele pe care le-am trait si eu.Unele par identice.

Stii, fotografia cu Sfanta Fecioara pe care o ai tu la avatar e aproape identica cu imaginea Sfintei Fecioare pe care am visat-o in 22 septembrie 2009.

Atat Sfanta Faustina (al carei "Mic Jurnal " iti recomand din toata inima sa-l citesti) cat si Sfantul Anton sunt doi dintre sfintii mei favoriti si se regasesc atat de des pe blog deoarece sunt un exemplu demn de urmat pentru noi , toti cei care dorim sa traim contopiti in Iubirea Divina!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate darurile si harurile Spiritului Sfant si sa reverse asupra ta toata splendoarea Iubirii Sale!

maria spunea...

Raspunsul tau a facut sa curga siroaie de lacrimi pe fata mea.
Din 2009 a inceput si povestea mea.
Citesc de foarte mult timp blogul tau,si desigur tot ce face DUMNEZEU prin tine e mai mult decat minunat.
Mie nu mi-a aparut SFANTA FECIOARA asa fiind foarte interesant aparandu-mi mai mult chipul din icoane ortodoxe,eu fiind ortodoxa apartinatoare,dar de fapt pot spune ca religia mea e DUMNEZEU multumindu-i LUI pentru asta.

Blogul tau e minunat ,si foarte de mare folos sufletesc.
Toate binecuvantarile sa vina si asupra ta.

mmary spunea...

Draga Maria , nimic nu e intamplator.

Sfanta Fecioara apare fiecarei natiuni avand pe chip intiparite caracteristicile acelei "rase" ca sa spun asa.De aceea exista icoane cu chipuri atat de diferite ale Sfintei Fecioare, tocmai pentru a ne arata ca Ea e Mama noastra a tuturor.

Frumos spus : "religia mea e Dumnezeu" pentru ca asa trebuie sa fie .
Mie imi place sa spun , si asa si simt , ca religia mea e IUBIREA! ...deci tot Dumnezeu . :)

Insa trebuie sa fim constienti ca pe fiecare ne atrage la El pe o alta Cale , pe unii pe calea ortodoxiei( si eu am fost ortodoxa , insa am trecut la catolici deoarece asa simte inima mea), pe altii pe calea catolicismului , pe altii pe diferite alte cai.

Important e sa urmamsi sa ne unim cu ceea ce El pune in inima noastra , adica :pe EL Insusi, IUBIREA DESAVARSITA, Domnul si Dumnezeul nostru.

Doream sa-ti mai spun ceva.

Stii care cred eu ca au fost cele mai incarcate de har momente dintre experientele pe care le-ai descris?

Acestea:

"Am uitat sa specific ca ma simteam o pacatoasa incarcata cu toate pacatele din lume.Preotii imi cereau sa nu ma mai acuz ,dar nu puteam ca aveam golul ala lasat de lipsa lui DUMNEZEU.Nu pornise-m un calculator in viata mea,si negasindu-mi linistea m-am hotarat ca in rugaciuni si unde DUMNEZEU o vrea sa ma indrume,sa caut indrumari,vreau sa specific ca nu ma pot gandi ca starea de IAD de dincolo are cum fi mai rea,asta traiam...
Lacrimile sincere sunt de foarte mare ajutor. Cand m-am dus la Duhovnicul meu sa-i spun problema cu care ma confruntam, am plans fara incetare fara ca macar o clipa sa ma pot opri,Parintele mi-a spus ca stie ca in urma unor astfel de lacrimi IISUS ma iarta de tot cu ce ma simteam incarcata."

In aceste stari cu siguranta ai fost unita cu Isus.El este cel care ti-a dat harul sa te simti asa, pentru ca in realitatea asa suntem noi , incarcati de pacate.Am trait si eu aceste lucruri si crede-ma sunt autentice momente de contopire cu El .
Restul revelatiile , viziunile ,aratarile sunt toate , dar TOATE, daruri si mangaieri spirituale ,revarsate din Inima Sa buna,de care insa nu trebuie sa ne legam , pe care nu trebuie sa le cautam.Daca le primim ne putem bucura de ele insa trebuie sa avem grija ca ele sa nu devina scopul nostru in credinta.

Adevaratul scop trebuie sa fie acela de a implini in toate Sfanta Sa Vointa.

De ce iti spun toate acestea ?

Deoarece nu vreau ca atunci cand aceste mangaieri spirituale vor inceta sa te simti uitata sau parasita de Dumnezeu.

Te imbratisez cu drag si te binecuvantez cu toata inima mea.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

silvia spunea...

Ce frumos si incintat si minunat cind ne dam seama ca fiecare am trecut prin aceste trairi ca sa ajungem la Marea Iubire a lui Isus,da asa ne vrea el si-i multumesc,si-l laud,si-l preamaresc.
Iarta-ma Isuse,tu m-ai cautat de atite ori si eu nu am stiut,iarta-ma Isuse tu m-ai strigat de-atitea ori si eu nu te auzeam,iarta-ma Isuse tu mi te aratai si eu nu te vedeam.
Acum cu lacrimile mele fierbinti care vin una cite una din iubire pentru tine Isusete rog primeste-ma pe umarul tau si acorda-mi minghierea ta,te rog Isuse acorda minghere tuturor sufletelor celor ce te cauta si celor ce inca nu te-au cautat dar te vor cauta in curind Dulcele meu Isus.
Mmary cu Voia Sfinta alui Dumnezeu te Binecuvintez!

mmary spunea...

Draga mea Silvia , Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri care vor face din tine o fiica a iubirii si luminii!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...