Te caut din toata inima...

21 februarie 2012

Iubirea si inca o data iubirea

"Astazi dupa Sfanta Impartasanie, Isus mi-a spus cat de mult doreste sa vina in sufletele omenesti:

-Doresc sa Ma unesc cu sufletele omenesti; desfatarea Mea este sa Ma unesc cu sufletele.Sa stii asta , fiica Mea, ca atunci cand vin in Sfanta Impartasanie pana la inima oamenilor,am mainile pline de tot felul de haruri si doresc sa le dau sufletelor, dar sufletele nici macar nu-Mi dau atentie, ele Ma lasa singur si se ocupa de altceva.
Oh, cat de mult Ma intristeaza ca sufletele n-au inteles Iubirea.Se poarta fata de Mine  ca fata de un  lucru mort.

- I-am raspuns lui Isus: O, Comoara a inimii mele , unic obiect al inimii mele, si toata desfatarea sufletului meu, doresc sa Te ador in inima mea asa cum esti adorat Tu pe tronul slavei Tale vesnice.
Iubirea mea doreste  , fie si numai in parte, sa compeseze raceala atat de multor suflete.
Isuse , iata inima mea care este pentru tine un lacas la care nimeni altcineva nu are acces.Numai Tu Te odihnesti acolo ca intr-o frumoasa gradina.
O , Isuse al meu, la revedere, trebuie sa-mi indeplinesc indatorirea , dar Iti voi dovedi iubirea mea fata de Tine prin jertfa, fara sa neglijez nimic si nu-mi voi permite sa ocolesc nicio posibilitate de a o face." 

sursa: "Micul jurnal " -Sfanta Faustina

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu inimi fierbinti care sa-l iubeasca asa cum doreste sa fie iubit!

2 comentarii:

silvia spunea...

Iubire si inca o data Iubirea...ce frumos
Doresc si eu Isuse draga cu iubirea mea mare ce o am pentru tine sa acopar toate sufletele care cred ca te-au pierdut si sa se intoarca la tine cit mai curind,dragul meu Isus, eu stiu ca tu le astepti mereu.
Sa alergam la Izvorul Milostivirii si sa profitam de Singele si Apa care au tisnit pentru noi!!!
Isuse te rugam fii cu noi!

mmary spunea...

Silvia, fie ca Izvorul Milostivirii sa se reverse in toate sufletele , sa le spele , sa le mangaie , sa le aprinda de IUBIRE.

Pe tine , draga mea , te arunc chiar acum in Oceanul Milostivirii Divine pentru ca sa te scalzi si sa te bucuri de bunatatea, iubirea si Milostivirea Blandului Isus!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinita Sa Iubire!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...