Te caut din toata inima...

19 ianuarie 2012

Vindecarea ranilor sufletului

Animated candle Pictures, Images and Photos
 Constientizarea este primul pas spre vindecare...

Constientizarea aseaza emotia, o transforma… iar acolo, in interior, ceva se schimba! Si nu putem evolua daca nu vrem sa ne vindecam. 

Tot ceea ce este acolo bine ascuns la un moment dat va iesi la suprafata si va trebui sa iei cumva atitudine… Mastile de care ne inconjuram ascunzand ranile, te asigur ca nu sunt o solutie.

Cele mai simple lucruri pe care le-am intalnit au fost defapt cele mai complexe. Ma simteam ca un alergator care ajuns la linia de sosire, iar de emotie sau din obisnuinta de a alerga eram incapabila sa ma mai bucur… 

Am inteles si constientizat ranile mele de suflet si in acelasi timp scopul destinului meu. Cumva Doamne – Doamne imi raspunde si cum spunea un vechi prieten “daca trebuie sa stii… vei sti”, cand esti pregatit apare si momentul potrivit pentru a aseza toate piesele de puzzle ale propriului destin.

Iata care sunt ranile sufletului extrase din cartea
“Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine“
scrisa de Lise Bourbeau pe care v-o recomand cu incredere.

Rana de respingere

Cel care sufera din cauza ei se simte respins in fiinta lui si in dreptul sau de a exista. Poate fi o rana care sa se formeze chiar din timpul existentei intrauterine, in cazul copiilor nedoriti sau al celor care s-au incarnat pentru a vindeca aceasta rana de respingere (se vor naste in familii care ii vor respinge, pentru a le da ocazia sa invete din aceasta experienta).
Respingerea este o rană foarte profundă, deoarece cel care suferă din cauza ei se simte respins în fiinţa lui şi, mai ales, în dreptul lui de a exista. Cei care ne resping apar în viaţa noastră pentru a ne arăta cât de mult ne respingem pe noi înşine. Această rană apare foarte devreme în viaţa unei persoane – încă de la naştere sau chiar înainte de a se naşte. Un astfel de exemplu este copilul care nu este dorit sau copilul care are alt sex decât doreau părinţii. Rana de respingere este trăită în legătură cu părintele de acelaşi sex. Acest părinte a contribuit la activarea rănii deja existente. Părintele de acelaşi sex are rolul de a ne învăţa să iubim, să ne iubim şi să dăruim iubire. Părintele de sex opus ne învaţă să ne lăsăm iubiţi şi să primim iubirea. Dacă ai această rană se explică dificultăţile pe care le ai în a te accepta şi a te iubi.
Animated candle Pictures, Images and Photos

Caracteristici:

Ø  suferi de insomnie din cauza unei activitati mentale prea încarcate
Ø  fugi de o situatie evitând locul în care te afli sau plecând în astral (a fi cu capul în nori),

Ø  negi o situatie, nu vrei sa o vezi în realitate. Poti face acest lucru pentru a te convinge ca persoana sau situatia aceea nu te-a deranjat, emotionat sau atins deloc. Acest gen de control este de obicei inconstient. Este bine sa îi rugam pe cei apropiati sa ne ajute sa descoperim momentele în care fugim negând realitatea.

Ø  negi veridicitatea unui compliment, crezând ca, daca acea persoana te cunostea cu adevarat, nu ti-ar fi facut niciodata acel compliment;

Ø  îti este rusine SA FII ceea ce esti si nu vrei sa fii descoperit asa cum esti,

Ø  te închizi în tine, te abtii sa spui sau sa faci ceva de teama ca celalalt nu te mai iubeste, nu te mai apreciaza.


Un lucru important cu privire la· rana de respingere este ca aceasta este întotdeauna activata de o frica la nivelul lui A FI si nu la nivelul lui A AVEA sau A FACE. De exemplu, daca ai de vorbit sau de facut ceva în fata unui public, este posibil sa te pregatesti exagerat de mult si sa nu dormi deloc. Frica ta adevarata nu este aceea ca nu vei face bine lucrurile, ci mai degraba aceea ca vei fi judecat ca fiind nul, daca nu faci prezentarea perfect, în functie de asteptarile celorlalti si, mai ales conform propriilor tale asteptari, de obicei nerealiste. Daca faci parte din aceasta categorie, este foarte posibil sa te controlezi în ceea ce faci si în ceea ce spui, mai ales pentru a fi iubit si pentru a te simti acceptat asa cum esti, în loc sa fii considerat bun de nimic.

Boli sau indipoziţii care se pot manifesta: aritmie, cancer, probleme respiratorii, alergii, vărsături, ameţeli, comă, agorafobie, hipoglicemie sau diabet, depresii sau sindrom maniaco-depresiv, psihoze.

Rana de respingere este pe cale de vindecare atunci când persoana respectivă se va afirma tot mai mult şi va îndrăzni să ocupe locul care i se cuvine. Mai mult, dacă i se pare că cineva a uitat de existenţa ei, se poate simţi foarte bine aşa cum e. Va trăi mult mai puţine situaţii în care îi va fi frică că intră în panică.

În spatele măştii de fugar se ascunde o persoană capabilă să facă foarte multe lucruri, cu o bună rezistenţă la muncă, descurcăreaţă, dotată cu o mare capacitate de a crea, de a inventa, de a imagina; cu aptitudini speciale de a lucra sigură; eficientă, se gândeşte la detalii; reacţionează repede; ştie să facă exact ce trebuie în caz de urgenţă; nu are nevoie de ceilalţi cu orice preţ; poate foarte bine să se retragă şi să fie fericită singură.

Rana de abandon 

Rana trăită în cazul unui abandon se situează de la început la nivelul lui a avea şi a face, mai degrabă decât la nivelul lui a fi. Rana de abandon este trăită în relaţie cu părintele de sex opus. Cei care suferă de abandon nu se simt suficient de hrăniţi la nivel afectiv. Este o persoană care dramatizează mult lucrurile, cel mai mic incident putând lua proporţii imense.
Când un dependent face multe lucruri pentru cineva, o va face sperând să obţină în schimb afecţiune sau să primească mulţumiri, să se simtă important. Această atitudine îi aduce însă, adeseori, dureri de spate, deoarece cară în spate responsabilităţi care nu îi aparţin. Dependentul are obiceiul de a se agăţa fizic de persoana pe care o iubeşte. 
Animated candle Pictures, Images and Photos

Caracteristici:

·         te prefaci ca esti vesel, bucuros, fericit, pentru a-i face pe plac partenerului,
·         te supui nevoilor celorlalti, crezând ca acest lucru te face fericit,

·         plângi pentru a primi atentia cuiva,

·         îti exprimi o cerere sau o nemultumire pe un ton plângacios,

·         îi deranjezi mereu pe ceilalti pentru a primi atentie,

·         faci pe victima, adica atunci când îti atragi inconstient probleme,

·         povestesti ceea ce ti se întâmpla într-un mod dramatic, exagerând,

·         profiti de o boala pentru a-i manipula pe ceilalti, pentru ca cineva sa se ocupe de tine,

·         nu îti asculti nevoile, de teama ca celalalt crede ca îl vei abandona,

·         începi ceva si renunti înainte de a-ti fi atins scopul, acuzând pe nedrept pe cei care care, în acceptiunea ta, ar fi trebuit sa te sustina,

·         simti nevoia de a povesti tot ceea ce ti se întâmpla, la telefon sau direct cuiva,

·         te crezi incapabil de a face fata la moartea cuiva drag,

·         suporti orice, de teama ca vei fi abandonat, de obicei de un partener sau de un copil,

·         nu te poti hotarî sa închei o relatie de teama ca vei ramâne singur, chiar daca stii ca va fi mai bine pentru tine,

·         ceri sa fii ajutat, înainte chiar de a verifica daca poti face acel lucru tu însuti,

·         întrerupi pe cineva pentru a vorbi de propriile tale probleme,

·         crezi ca problemele tale sunt mult mai importante decât ale celorlalti.
Animated candle Pictures, Images and Photos

Boli de care poate suferi: astmul, bronşitele, probleme cu pancreasul/suprarenalele, miopie, isterie, depresie, migrene, boli incurabile sau rare.

Rana de abandon este pe cale să se închidă când vă veţi simţi bine chiar dacă sunteţi singuri şi veţi căuta mai puţin atenţia celorlalţi. Viaţa va deveni mai puţin dramatică. Veţi vrea tot mai mult să începeţi proiecte şi, chiar dacă nu veţi avea sprijinul celorlalţi, veţi continua să le susţineţi.

În spatele măştii dependentului se ascunde de fapt o persoană abilă, care ştie foarte bine să îşi exprime cererile; o persoană care ştie ce vrea, tenace, perseverentă în cererile ei, care nu renunţă când este hotărâtă să obţină ceva, care are talent actoricesc şi ştie să atragă atenţia celorlalţi, veselă, sociabilă, care inspiră bucuria de a trăi, care are capacitatea de a-i ajuta pe ceilalţi, deoarece se interesează de ei şi ştie ce simt; are calitatea de a-şi folosi talentele psihice cu un scop bun, atunci când îşi controlează temerile; are adesea talente artistice; deşi sociabil, are nevoie de momente de singurătate pentru a se regăsi.

Rana de umilire
 
Daca suferi de rana de umilire, acestea sunt comportamentele de control cele mai frecvent folosite, atunci când te temi ca vei umili o alta persoana sau ca vei fi umilit sau ca te vei umili tu însuti.
Rana de umilire este cel mai adesea trăită în relaţie cu mama, dar se poate să apară şi în relaţia cu ambii părinţi. Mama are un rol important în viaţa celui care sufera de rana de umilire, chiar dacă într-un mod inconştient şi involuntar. Această rană poate fi trăită pe diferite niveluri, în funcţie de ce anume s-a petrecut între vârstele de 1 şi 3 ani.Copilul cu o astfel de rană îşi va crea o mască de masochist. Masochismul este comportamentul unei persoane care găseşte plăcere şi chiar satisfacţie în suferinţă. Acea persoană caută durerea şi umilirea, de obicei într-un mod inconştent.
 Masochistul este de obicei hipersensibil, iar cel mai mărunt lucru poate să îl afecteze. La rândul lui, ar face orice ca să nu îi rănească pe ceilalţi. Dintre cele cinci tipologii, masochistul îşi ascultă cel mai puţin nevoile, deşi uneori este foarte conştient de ceea ce vrea. Îşi provoacă suferinţă neascultându-le, alimentându-şi rana de suferinţă şi masca. Face orice pentru a se face util. Îi face pe oameni să râdă, însă cea mai mică critică la adresa lui îl face să se simtă umilit şi neînsemnat. 
Este specialist în a se devaloriza pe sine însuşi. Se vede mai puţin important decât este în realitate. Nu poate să conceapă că ceilalţi îl consideră o persoană specială şi importantă în ochii lor. Tendinţa de a se blama pentru orice şi chiar de a lua asupra sa vina celorlalţi este foarte mare. Atunci când este învinovăţit de ceva, rămâne blocat, neştiind ce să spună pentru a se apăra. Poate să sufere într-atât încât să plece din locul respectiv. Considerându-se vinovat, crede că este de datoria lui să remedieze situaţia.

 Caracteristici:

Ø  lasi pe cineva sa te doboare fizic sau psihic, fara sa spui nimic,

Ø  te obligi sa oferi ajutor unei persoane afla teîn dificultate, lasând la o parte propriile tale nevoi,

Ø  te abtii sa spui orice lucru negativ despre o alta persoana,

Ø  te acuzi ca esti nedemn,

Ø  te dezgusta propria ta persoana,

Ø  îi faci pe ceilalti sa râda pe seama ta, umilindu-te,

Ø  îi întorci celuilalt un compliment, considerând ca esti nedemn sa îl primesti si, mai ales, ca celalalt este mai demn, îl merita mai mult decât tine,

Ø  faci totul pentru a parea impecabil în ochii lui Dumnezeu,

Ø  crezi ca trebuie sa alini suferinta celorlalti, a întregii umanitati,

Ø  îi consideri pe ceitalti mai importanti decât tine, crezând ca acestia sufera mai mult,

Ø  te abtii de la placerea fizica, de teama ca vei fi considerata o femeie usoara, de exemplu

Ø  nu îti realizezi o placere fizica, de teama ca vei fi considerat egoist.

 Boli de care poate suferi: dureri de spate, senzaţii de greutate în umeri, probleme respiratorii, probleme la picioare (varice, entorse, fracturi), probleme cu ficatul, dureri de gât, angina, laringite, probleme cu glanda tiroidă, urticarie, funcţionare proastă a pancreasului, probleme cardiace, intervenţii chirurgicale.

 Rana de umilire este pe cale să se vindece atunci când veţi avea timp să vă ascultaţi mai întâi propriile nevoi înainte de a spune da celorlalţi. Când veţi prelua mai puţine responsabilităţi şi vă veţi simţi mai liber. Când veţi fi capabili să vă exprimaţi cererile fără să vi se mai pară că sunteţi enervant şi că îi deranjaţi pe ceilalţi.
În spatele acestei măşti se află o fiinţă îndrăzneaţă, aventurieră, cu multe talente în diverse domenii, care îşi cunoaşte nevoile şi le respectă, care este sensibilă la nevoile altora; capabilă să respecte libertatea fiecăruia; mediator bun, conciliant, care reuşeşte să aducă la normal situaţiile dramatice; căreia îi place să se bucure şi îi face pe ceilalţi să se simtă în largul lor; care este de natură generoasă, altruistă, jovială; care are talent organizatoric şi ştie să recunoască talentele; senzuală, care ştie să se bucure în iubire; care este foarte demnă.
Animated candle Pictures, Images and Photos
Rana de tradare

Rana de tradare este cea care te determina cel mai mult sa vrei sa îi controlezi pe ceilalti. Acestea sunt diferitele mijloace de control utilizate atunci când îti este teama ca vei fi tradat de catre cineva sau ca vei trada tu pe cineva Sa nu uiti ca ceea ce le faci celorlalti, îti faci de fapt tie însuti. Putem suferi de tradare de fiecare data când exista o încalcare a încrederii, o minciuna, o promisiune nerespectata, lasitate, o lipsa de responsabilitate.
În plus, toate aceste forme de control, în acest caz, se manifesta în relatia cu o persoana de sex opus. 
Multe persoane care prezintă rana de trădare au suferit datorită faptului că părintele de sex opus nu şi-a respectat angajamentul conform aşteptărilor pe copilul le avea faţă de părintele ideal.
La nivelul comportamentului şi atitudinilor interioare, forţa este o caracteristică comună tuturor persoanelor care au o rană de trădare. Ele sunt foarte exigente cu ele însele şi vor să le demonstreze celorlalţi de ce sunt capabile. Îşi vor reproşa enorm dacă renunţă la un proiect, dacă nu au avut curajul de a merge până la capăt. Le este foarte greu să accepte laşitatea celorlalţi. Fac tot ce le stă în putinţă pentru a fi persoane responsabile, puternice, speciale şi importante.
Dintre cele cinci tipologii, aceasta persoana este cel care are cele mai multe aşteptări, deoarece îi place să prevadă totul şi astfel să controleze. El vrea ca totul să se petreacă exact aşa cum a prevăzut şi este plin de aşteptări faţă de viitor. Această atitudine îl împiedică să trăiască momentul prezent şi să se bucure de surprize.
Aşteptările faţă de ceilalţi au drept scop verificarea felului în care fac ceea ce au de făcut, dacă o fac bine sau nu, precum şi verificarea încrederii pe care o poate avea în ei. Este foarte abil în a ghici aşteptările celorlalţi. Deseori, spune sau face ceva în funcţie de aşteptările celuilalt, fără a avea neapărat intenţia de a face ceea ce a spus. Are o personalitate puternică. Îşi afirmă convingerile cu forţă şi se aşteaptă ca şi ceilalţi să adere la credinţele lui. Îşi formează foarte repede o părere despre cineva sau despre o situaţie şi este convins că are dreptate.

Animated candle Pictures, Images and Photos
Caracteristici:

·         vrei sa ai ultimul cuvânt de spus,

·         minti,

·         îl întrerupi pe celalalt înainte ca acesta sa termine ceea ce are de spus,

·         pastrezi ranchiuna si nu mai vrei sa vorbesti cu celalalt,

·         vorbesti tare, ocupând tot spatiul când vorbesti cu cineva,

·         nu ai încredere în celalalt, deoarece îti este teama,

·         faci totul pentru a fi recunoscut ca o persoana speciala, puternica, capabila,

·         ai asteptari, fara sa fi existat vreo întelegere în prealabil,

·         îti pierzi rabdarea deoarece celalalt nu se grabeste,

·         te enervezi pentru ca lucrurile nu se desfasoara asa cum vrei tu,

·         insisti ca celalalt sa fie de acord cu tine, sa adere la ideile tale,

·         folosesti o forma de seductie pentru a-ti atinge scopurile,

·         îl culpabilizezi pe celalalt pentru ca tu ai uitat ceva sau ai facut o greseala,

·         îl supraveghezi pe celalalt pentru ca acesta sa-si îndeplineasca sarcinile asa cum vrei tu,

·         îi ceri ceva celuilalt si nu ai încredere în el, te îndoiesti în sinea ta ca acesta poate sa faca acel lucru,
·         refuzi sa îti iei un angajament fata de celalalt,

·         nu îti asumi responsabilitatea, vrei ca celalalt sa îsi asume greseala sau neglijenta ta,

·         îl ridiculizezi pe celalalt încercând sa îl schimbi,

·         refuzi sistematic sfaturile celorlalti,

·         cauti sa îl intimidezi pe celalalt,

·         te îmbufnezi pentru a-ti atinge scopurile, pentru a obtine ceea ce vrei,

·         tipi sau îl ameninti pe celalalt,

·         încerci sa îti impui felul tau de a face lucrurile,

·         iei o decizie pentru celalalt, fara sa îi ceri parerea.

Bolile de care poate suferi o persoană din tipologia dominator sunt: agorafobia, dureri articulare (mai ales la nivelul genunchilor), boli care semnifică pierderea controlului asupra anumitor părţi ale corpului – hemoragii, impotenţă, etc., paralizie (dacă ajunge într-o situaţie de neputinţă totală), probleme la nivel digestiv (stomac, ficat), diverse tipuri de inflamaţii, herpes.

Rana de nedreptate
 
Voi încheia cu rana de nedreptate, care este traita de catre cei care sunt perfectionisti si care se acuza foarte usor. Urmatoarele mijloace de control sunt folosite fata de sine însusi si fata de persoanele de acelasi sex. Acestea sunt comportamentele pe care le ai atunci când îti este teama ca cineva va fi nedrept fata de tine sau ca tu vei fi nedrept (sau imperfect) fata de cineva sau fata de tine însuti.

O persoană care suferă de “rana de nedreptate” este o persoană care nu se simte apreciată la justa ei valoare, nu se simte respectată sau crede că nu primeşte ceea ce merită. Cineva poate, de asemenea, să sufere de rana de nedreptate şi când primeşte mai mult decât consideră că merită.
Copilul foarte mic, care s-a simţit respins dintr-un motiv sau altul, va încerca să nu mai fie respins, fiind cât mai aproape de perfecţiune. Copilul trăieşte această rană mai ales în relaţia cu părintele de acelaşi sex. După câţiva ani, în ciuda eforturilor lui de a fi perfect, nu se simte iubit şi consideră acest lucru ca fiind nedrept. În consecinţă, ia hotărârea de a se controla începând din acel moment şi de a deveni perfect, astfel încât nimeni să nu îl mai respingă vreodată. Astfel îşi blochează sentimentele, lucru care îl ajută să nu se mai simtă respins.
Dintre cele cinci caractere, aceasta persoana are cel mai des tendinţa de a-şi încrucişa braţele şi astfel îşi blochează energetic regiunea plexului solar. Când un rigid devine emoţionat, nu vrea să arate acest lucru, dar ne putem da seama după tonul vocii, care devine sec şi inflexibil. Când este întrebat ce mai face, va răspunde invariabil: foarte bine! Rigidul caută dreptatea şi justeţea cu orice preţ. Devenind un perfecţionist, caută mereu să fie corect. Pentru el este foarte greu să înţeleagă că, acţionând într-un mod perfect, conform propriilor criterii, poate fi în acelaşi timp nedrept.
Cel care suferă de nedreptate este mai înclinat să simtă invidie pentru cei care au mai mult decât el şi care, în opinia lui, nu merită. De asemenea, poate fi convins că ceilalţi îl invidiază când el are mai mult decât ei. Vrea să se asigure că este demn de ceea ce primeşte. Gelozia este trăită mai mult de către fiinţele din tipologia dependent sau dominator. Religia poate avea un efect mai mare asupra unui rigid decât asupra celor care prezintă celelalte răni. Binele şi răul, corect-incorect, sunt noţiuni importante pentru el. Aceste sunt şi principiile după care îşi ghidează viaţa.

Animated candle Pictures, Images and Photos
Caracteristici:

·         nu îti respecti limitele si ceri prea mult de la tine,

·         te prefaci ca totul este bine, desi nu este asa,

·         te justifici, deformând adeseori realitatea,

·         refuzi sa primesti ajutor, crezând ca te vei descurca mai bine singur,

·         nu vrei sa îti dezvalui sentimentele,

·         îti refulezi lacrimile si îti ascunzi plânsul,

·         îl judeci pe celalalt ca fiind prea sensibil,

·         revizuiesti de mai multe ori ceea ce ai facut,
·         începi de mai multe ori acelasi lucru,

·         îl întrerupi pe celalalt, considerând ca ideile lui nu sunt corecte,

·         vrei ca ceilalti sa îti spuna ca ceea ce faci tu este perfect,

·         vrei sa ai o solutie rapida, imediata, la o anumita problema, înainte sa ai timpul necesar de a o analiza sau a gasi cauza acelei probleme,

·         îl judeci sau îl acuzi pe celalalt ca a actionat nepotrivit,

·         vrei sa ai dreptate, crezând ca tu detii raspunsul corect,

·         devii furios, într-o situatie pe care o consideri nejustificata,

·         te critici foarte sever, crezând ca astfel lucrurile se vor ameliora,

·         te autodistrugi sau te subestimezi atunci când realizezi ceva,

·         nu vrei sa primesti nimic din partea celuilalt, de teama ca vei ramâne dator acelei persoane,

·         spui da, desi vrei sa spui nu, de teama sa nu fi nedrept, insensibil,

·         te privezi de o placere, crezând ca nu o meriti,

·         te fortezi sa zâmbesti sau sa râzi,

·         nu vrei sa te opresti din munca, de teama ca vei fi considerat lenes,

·         îti dai dreptate, desi de fapt tu vrei altceva si nu îti asculti inima,

·         îl culpabilizezi pe celalalt ca nu este responsabil,

·         te abtii sa îti arati furia,

·         nu îti acorzi dreptul ,de a fi fericit, daca cineva apropiat nu este fericit.


În cazul ultimelor doua rani este posibil sa fie mai dificil sa recunoastem comportamentele de control, deoarece ego-ul persoanelor dominante sau rigide este mai puternic. Este vorba despre doua tipuri de rani puternice, care determina reactii mai rapide si mai intense. Cu cât ego-ul nostru este mai puternic, cu atât puterea lui este mai mare în a ne face sa credem ceea ce vrea el, ca de exemplu, sa ne faca sa credem ca noi avem dreptate si nu ceilalti.
Bolile de care poate suferi o astfel de persoană: anchilozare, tensiuni musculare, epuizare fizica şi mentală, tendinite, artrite, bursite, torticolis, constipaţie, hemoroizi, crampe, probleme ale circulaţiei sângelui, varice, piele uscată, acnee, psoriazis, probleme hepatice, nervozitate, insomnie, probleme de vedere.
Rana de nedreptate este pe cale să fie vindecată dacă vă permiteţi să fiţi mai puţin perfecţionişti, să faceţi greşeli fără să fiţi furioşi sau critici. Dacă vă acordaţi dreptul de a vă arăta sensibilitatea, de a plânge în faţa celorlalţi fără să vă pierdeţi controlul şi fără să vă fie teamă de judecata celorlalţi.
În spatele rigidului se ascunde o persoană creativă, care are multă energie şi o mare capacitate de muncă. Această persoană este ordonată şi excelentă pentru o muncă ce necesită precizie; este atentă, foarte dotată pentru a se ocupa de detalii; are capacitatea de a simplifica, de a explica foarte clar când predă altora; este foarte sensibilă, ştie ce simt ceilalţi, verificându-şi propriile sentimente. Ştie ce trebuie să cunoască la momentul oportun. 
Găseşte persoana potrivită pentru o anumită sarcină şi cuvintele potrivite când are de comunicat ceva. Este plină de entuziasm, de viaţă, dinamică. Nu are nevoie de alţii pentru a se simţi bine. La fel ca şi fugarul, în caz de urgenţă ştie ce să facă şi face acel lucru singură. Reuşeşte să facă faţă situaţiilor dificile.”

Toate acestea sunt informatii menite sa te ajute in constientizare si mai apoi in vindecare.

Este timpul sa te ierti, este timpul sa te vindeci!

Animated candle Pictures, Images and Photos
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele haruri care va vor oferi VINDECAREA! 

10 comentarii:

silvia spunea...

multumesc Mmary iar ai postat ceva foarte folositor draga mea draga,si eu am suferit de citeva dintre aceste bolisi stii ce am facut casa sa plece?
prima da le-am notat pe o hirtie,pe urma le-am inspiarat in semn de aceptare ,le-am expirat in semn de eliberare cu fiecare asa am facut pe rind pina am observat ca intradevar nu mai existau,le-am aceceptat ,m-am aceeptat pe mine insami ca aveam probleme ,am recunoscut si odata acceptindule pleaca.ai pus ceva extraordinar de folositor sanatatii noastre.
Blindul Isus sate ocroteasca pe tine si familia ta.amin.
multumesc Mmary...

mmary spunea...

Da, draga mea Silvia, si eu consider ca este folositor in special pentru faptul in articol sunt prezentate acele caracteristici intre care sunt sigura ca ne-am descoperit cu totii.E o analiza de sine complexa care ajuta si la descoperirea constiintei proprii , la constientizarea multor pacate de care poate nu eram constienti.Citind cu atentie eu am mai descoperit ceva in ceea ce ma priveste: as vrea sa ma vindec de cateva dintre caracteristicile "Ranii de abandon" si cu toata inima imi doresc sa sufar cu toata fiinta mea de "Rana de umilire", sa dobandesc si sa nu mai scap niciodata de caracteristicile"Ranii de umilire".

Stii , e curios , insa chiar daca pare "paradoxal" umilirea acceptata si dorita se transforma , sau mai corect spus e : IUBIRE !....si sincer nu vreau sa ma vindec de o astfel de "RANA" , dimpotriva , o vreau in fiecare celula si in fiecare fibra a fiintei mele!

Cu blandul Isus si cu toata splendoarea smereniei Sale sa ne binecuvanteze Fecioara de Sus, Mama noastra draga!

cornelia spunea...

multumesc cai postat abolei care avem si vreau si eu am trecut prin bola asta a frici si depresia ma adus an tote probleme le care lai mentionat dar mai am cate odata cand cad la aceste probleme dar marog la isus sai elibereze inima de tote frica de care oam an inima mea io am trecut an forte multe necazuri dar cu bunu dumezeu trecem peste iele ca daca nu facem sa nu mai bagam tot an seama trebui sa lasam tot sa treaca si sa ne gandim ca isus ne iubeste si sa ne bine cuvateze amin

Carmen spunea...

Domnul sa te binecuvanteze, draga mea.
Iti multumesc.
Isuse te ador, Maran Atha.

mmary spunea...

Da, Cornelia, impreuna cu Isus , punand in bratele Lui problemele noastre, avand incredere deplina in EL,reusim sa trecem mult mai usor peste toate greutatile! Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile si darurile Lui!

mmary spunea...

Carmen, ce dor mi-a fost de tine!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

Te imbratisez cu drag!

silvia spunea...

Va salut cu drag pe toate dragile mele ma bucur enorm ca am reusit mai multe persoane sa citim aceste Rani ale sufletului,eu sincera sa fiu am citit inca odata tot si ce pot sa spun ca multumesc Tatalui Ceresc care m-a ajuta sa pot sa fac acele eliberari ascunse in fiinta mea pentru ca deja mi-am fost inbolnavita ficatu,pancreasul,inima,chiar creierul mic nu se mai oxigena.
Mi-a spus o persoana draga mie intra in interiorul tau si veziunde ai gresit cel mai mult si asa am facut cu ajutorul lui Dumnezeu le-am descoperitsi multumesc lui caci la fiecare expirare simteam cum corpul meu se elibera ducea pe umerii mei greutati care nu erau a mele,duceam tot asa in spatele melenu erau din viata mea dar sunt singura ca eu mi le-am atras.
asa l-am rugat pe Isus,Doamne vino tu tu te rog si fa curetenie in interiorul meu ca totul sa ramina alr ca zapada cea mai aurie si ca spuma laptelui,te rog ia-mi ficatul in mainile tale si fa-l curat si pe o parte si pe alta,Isus a venit dragele mekle ca.i simnteam prezenta slavit sa vie numele lui in veci amin.aveam 45 de ani nu vroiam sa mor inainte de al cunoaste pe Isus cu toata fiinta mea dar sa fiu mai curata in fata lui i-mi doreamsa nu mai fiu asa minjita ,intinata,mizgalita
si asa a fost dragele mele incet,incet am inceput sa incoltesc din nou,Isus si eu cu toata fiinta mea mi-am dorit sa ma nasc din nou si culmea scriind pe hirtie ranile,motivele certurile, mai veanea o aducere aminte aproape ca ma spovedeam in fata lui ISUS? Eu stiu cum ma simntacum si asta datorita Tatalui Cerescsi intoarcerii mele la el.Vino tu isus in continuare si ne curata pe toti te rugam si ne fa safim sa judecam dupa placul tau.
Harurile si darurile sale sa ne insoteasca mereu pe noi si pe intreaga lume si-l rugam sa ne ierte amin.

cornelia spunea...

multumesc lui dumnezeu ca fost laga mine cand lam cerut sa fie laga mine cinci ani de zile am beut pastile de depresi aratam forte rau
deja simteam ca tota lumea ma tradat eram forte singura ma simtea abadonata de cinci ori am vrut sa ma omor dar isus afost lag mine nu ma lasat ca acsa aveam doi angerasicare avea nevoie de mine dar siteam ca tota lumea era contra mea nimeni nu putea sa ma jute antro buna zi am mers la un retro de haine acolo sant fete care vand haine pentru centu unde sant femei cu probleme mergeam si de doua ori pe zi dar nu vorbeam nimc cu iele dupa cateva luni ami zice ofata de colo zice ati dau ivitatia asta daca vrei sa vi la adunarea asta io am zis sa vad era vara can am ajus acolo nu era unde sa tinasi tineau acolo an magazin dar au ceput sa vorbesca de dumnezeu si cum ceput sa vorbesca era vorba de femeia bolnava stateam si plageam si ascultam am ceput sa merg cand am luat an credere dumnezeu ca eram pirduta dupa ce am ceput sa merg am zis domne io pot sta fara pastile am ceput sa numai iau mia fost tare greu aveam momete care zicea nosa fiu niciodata bine si rugaduma la tatal nostru ma ajutat sa ma las de iele dar nici io num an cipui cum leam lasat dar acum trebuie sa avem an creder dumnezeu ca iel ne scapa de rele si nu ne lasa nici odata dumnezeu sa va bine cu vateze amin

mmary spunea...

Draga Silvia , ceea ce ai facut e demn de urmat , daca-l chemam pe Isus cu INCREDERE deplina , El ne curata , ne vindeca si ne inspira pe calea acestei vieti.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile si darurile Spiritului Sfant!

mmary spunea...

Draga Cornelia , ma bucur ca incet , incet incepi sa descoperi ce important e Isus in viata noastra, ce mare putere
increderea in El, iubirea pe care i-o oferim si pe care El ne-o ofera.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea , Bucuria si Milostivirea Sa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...