Te caut din toata inima...

03 ianuarie 2012

Putinul pe care-l primiti


12 august 2003

ISUS:Bucura-te cu Mine cand nu mai primesti nimic de la cel care ti-a promis
sa te ajute pe acest Pamant.
Nu te revolta impotriva celui inconstient si a celui indiferent. 
Iarta de fiecare data si intotdeauna .Multumeste pentru ceea ce ti se da, nu cere mai mult ,nu astepta mai mult.
Eu voi face sa tasneasca pentru ei din inima ta Iubirea pe care Eu ti-o port.
Deschide-ti inima fara rezerve, cu bucurie; iata ce astept de la cel care Mi se ofera:
Dati-Mi Mie putinul pe care-l primiti.
Putinul pe care-l primesti in singuratatea ta, ofera-Mi-l Mie.Impreuna , vom implini ceea ce nimeni nu se mai asteapta: 
Eu voi inmulti acest dar pentru toti.
Fie ca fiecare dintre voi, care suportati indiferenta aproapelui vostru, sa poata intelege ca Primul care sufera si care resimte aceasta singuratate, sunt Eu, Dumnezeul vostru Rastignit!
Voi M-ati alungat din aceasta lume plina de placerinesanatoase, imbibata in violenta si orgoliu, in care cel mic , cel slab, nu mai are loc.
Voi ati sters bunatatea , compasiunea, pana la eliminarea Iubirii.Ati schimbat adevaratele valori cu aranjamentele voastre demne de dispret.
Nu mai aveti Credinta.

 Ati pierdut increderea in Atotputernicia Mea.Nu mai Imi cereti nimic cu umilinta, voi pretindeti si amenintarile voastre se intorc si ele impotriva voastra.
Considerati-Ma ca Prietenul vostru.Vorbiti-mi ca unui frate.
Iubiti-Ma asa cum va iubesc Eu.
Si veti obtine Ajutorul Meu.

Sunt bland si smerit cu Inima.Credeti ca Forta Mea este distructiva? Ca Atotputernicia Mea se exercita asupra copiilor Mei?
Eu sunt un Dumnezeu Unic si Adevarat care nu actionez niciodata cu asprime impotriva pacatosului, ci impotriva pacatului.Acest pacat care impresoara intreg Pamantul, este revolta impotriva lui Dumnezeu , impotriva Poruncilor Mele si a  Legii Mele de Iubire:

Sa-L iubesti pe Dumnezeu mai presus de toate.
Sa-ti iubesti aproapele asa cum il iubesc Eu
si cum va iubesc pe fiecare dintre voi.
Salvatorul vostru, ISUS Cristos.

sursa : JNSR " Martori ai Crucii , vol.4, a treia parte"


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

15 comentarii:

Carmen spunea...

ISUS, DUMNEZEU făcut OM

Misterul Crăciunului

*******

ISUS: Aşa cum suntem, noi suntem unici. Suntem fiecare o singură fiinţă, dar această fiinţă unică trece în viaţa sa prin diferite etape. Iar harurile lui Dumnezeu pe Pământ se plătesc mereu prin probe ale sufletului. Apele liniştite nu sunt niciodată în programul celor care au fost aleşi să ducă fraţilor lor Cuvântul lui DUMNEZEU. Acest Cuvânt Viu este Cristos Însuşi care suferă în Inima Sa atunci când voi suferiţi.

De asemenea, Eu te rog să nu te rătăceşti, păstrează-ţi iubirea pură pentru Dumnezeul tău. Pactul dintre bărbat sau femeie şi Dumnezeu trebuie să fie precum castitatea unui Sfânt: inviolabil. Câteodată, proba devine fizică, departe de a te slăbi, pentru a te obosi în forţa pe care Eu ţi-o dau ca să poţi urca un nivel mai înalt.

Ceea ce îţi mai cer astăzi

este să te ridici

împreună cu cei care te urmează, căci această pantă care devine din ce în ce mai abruptă vă conduce spre vârful acestui munte atât de înalt care pare să atingă Cerul, întrucât prea puţini sunt cei care s-au decis să urce atât de sus.

Astăzi, pentru ca Lumină să coboare în această Vale de Lacrimi şi să strălucească fondul acestor suflete care nu acceptă să se deschidă, trebuie ca unul care are în el această libertate a spiritului să trăiască pentru altul ceea ce el îşi doreşte pentru sine însuşi.

A fi a lui Dumnezeu şi al oamenilor în acelaşi timp,

şi a-L urma pe Dumnezeu până la capăt.

Când ai oferit totul din ceea ce aveai, dar Tu nu te-ai dat pe tine însăţi, Tu nu Mi-ai dat nimic! Aşadar, celălalt va fi salvat, căci el devine trup din trupul tău, spirit din spiritul tău. Şi astfel, DUMNEZEU poate înfăptui această minune prin tine. El îl vede pe celălalt, unul în celălalt, şi pentru IUBIREA Sa pe care o vede în tine, veţi fi salvaţi amândoi în acelaşi timp.

Tot astfel, DUMNEZEU a iubit Lumea atât de mult, încât S-a făcut FIUL omului, pentru ca omul necredincios şi încă prea mic, fiind încă imatur, să poată să-L vadă cu ochii trupului său; să-L cunoască, să-L atingă, să-L vadă viu şi să-şi cunoască mai bine DUMNEZEUL IUBIRII.

Filip care Mă vede pe Mine Îl vede pe Tatăl!

Acestea fuseseră cuvintele lui Isus (Dumnezeu făcut om) rostite discipolilor Săi şi care rămân şi astăzi neînţelese de oameni.

„Eu îţi vorbesc prin unde”, îmi spune Isus.

Domnul îmi ştie întrebarea şi răspunsul, fără să mă apropii măcar, pentru că spiritul meu este legat direct de El.

Ce confesiune în toate aceste minute care trec!

Câtă penitenţă!

Câtă iertare! Pentru un singur suflet şi care nu este cu nimic mai mult diferit de un altul.

Singurul lucru pe care mi l-a spus Dumnezeu când L-am întrebat de ce mă alesese pe mine, eu care sunt nimic (JNSR = eu nu sunt nimic), a fost: „Tu ai spus-o. Dar eşti atât de docilă!”

4 ianuarie 2009 – Epifania Domnului

Un An Nou binecuvantat de Bunul Dumnezeu.

silvia spunea...

dragele mele,asa este sa-l rugam pe Isus sa ne ajute ca putinul car-l avem sa-l impartim cu fratele nostru cu sora noastra,sa ne ajute sa vedem chipul sau si sa-l descoperim in fiintele de pe pamint amin.ISUSEte rog frumos ia-ne in bratele tale...... si iarta te rog pacatele noastre si sterge fara delegile noastre,ISUSE te iubesc,ISUSE ma iubesti,ISUSE ne iubesti,ISUSEti multumesc.

mmary spunea...

Draga Carmen, iti multumesc cu toata inima mea...

Te imbratisez cu drag si ma rog ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

mmary spunea...

Draga Silvia, iti multumeste sufletelul meu pentru toate mesajele pe care mi le lasi si imi cer scuze ca nu am timp sa raspund la toate.

Fie ca Isus sa asculte si sa implineasca toate rugaciunile pe care le inalti catre El si sa te binecuvanteze in fiecare clipa cu nesfarsitele comori ale Iubirii si Milostivirii Sale!

Te imbratisez cu drag...si cu multa iubire...

silvia spunea...

Mmary i-ti multumesc si eu ca mi-ai raspuns la mesaje cu toate ca stiu caci faci eforturi ca sa ajunci la calculator sa scrii,draga mea Dumnezeu te va rasplati pentru osteneala aceasta,el este singurul care stie tot ce faci tu si cu cite eforturi.Pacea Domnului sa fie cu tine,cu inreaga ta familieci intreaga omenire...draga mea draga,de multe ori inima mea este linga a ta tu stii ca avem un singur tata si acela este Dumnezeu,draga mea surioara iubindu-l tot mai tare pe Isus,iubim aceasta lumecu bune cu rele nu conteaza o iubim si ne rugam sa ajungem mai buni prin faptele noastre.isuse te rugam dane acea inspratie de care tu crezi ca noi avem nevoie i-ti multumim amin.

mmary spunea...

Da, Silvia, suntem invaluite in aceeasi iubire, ne scaldam in aceeasi imbratisare divina , inotam in nesfarsita milostivire dorindu-ne sa fim impreuna in infinita Iubire .
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

cornelia spunea...

multumesc isus ca ne iubesti si ne duri asa cum santem mai rai dar trebuie sa ati multumim ca iesti laga noi si ne iubesti si noi trebe sa te iubimcu tota finta nostra care trebuie sa ati ascultam inima care arde de iubire catre noi sa te slavim domne ca esti tatal nostru amin

silvia spunea...

La aceasta ora destul de tirzie va salut dragele mele pe amindoua Cornelia si Mmary ma bucur enorm sa am asa suflete linga mine la care pot sa -mi spun iubirea ce i simnt fata de Dumnezeu fara nici o retinere,va multumesc dragele mele ca existati si acest cuvint ca existati sa nu-l uitati niciodata ori ce greutati sau necazuri sau suspinuri ar veni peste voi vreodata noi ne vom ruga una pentru alta Tatal cel de sus vede asta.Pacea,armonia, lumina,iubirea sa ne incojoare si pe noi si pe cei dragi noua si pe intreaga omenire amin.

mmary spunea...

Draga Cornelia, asa e , trebuie sa-i fim recunoscatoare lui Isus ca ne iubeste , ca ne asteapta si ne atrage sa crestem in iubire , ca ne primeste in inima Sa blanda.

Iti doresc o duminica frumoasa si binecuvantata draga mea.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

mmary spunea...

Draga Silvia , asa e ,El e mereu cu noi, atat in bucurie cat si in suferinta.

Iti doresc o frumoasa si binecuvantata zi de duminica impreuna cu Isus si cu toti cei dragi.
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

silvia spunea...

Draga mea ,si eu i-ti doresc o dumineca frumoasasi in casa tatalui fiiind il rog sa reverse asupra noastra marea lui iubire ce o are fata de noi,te rugam Doamne lumineaza sufletele noastre in aceasta zi de dumineca mintuieste sufletele noastre si in special pe toti preotii di casa ta Doamne......i-ti multumim pentru tot.

cornelia spunea...

multumesc mary ca ne dai cuvinte frumose ca ne aduci iubire catre isus care ne iubeste si sa aduca cat mai multa lume pe calea lui trebe sa fim forte tari casa nu cadem isus ne iubeste el est aprope de noi si de tota lumea si trimit multa iubire silviei care are o INIMA MARE CATRE ISUS DUMNE BINE CUVATEAZO SI CATRE TINE MARY NUMAI IUBIRE amin

silvia spunea...

Asa draga mea cornelia deschide inima ta cit mai tare catre ISUS,el te iubeste ,el te asteapta,este cu tinein orice moment din viata ta draga mea draga.aCUM VA PUN SI PE TINE Mmary si pe tine CORNELIA in bratele sfinte ale lui ISUS si sa faca cu inimile voastre ce doreste el.amin.

mmary spunea...

Dragele mele Silvia si Cornelia, va multumesc.

Nicolae Pura spunea: " Cine se roaga , se mantuieste; cine se roaga mult se sfinteste.Cine sta in genunchi in fata lui dumnezeu , sta drept in fata oamenilor.
Rugaciunea e ridicarea mintii si a inimii la Dumnezeu, pentru a-l lauda.Pentru a-i multumi sau pentru a-i cere ajutor ori iertare de pacate.
Rugaciunea e respirarea sufletului crestin."

Sa ne rugam cat mai mult pentru ca respiratia noastra sa nu se opreasca niciodata.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

silvia spunea...

Draga Mmary,mi-a ajuns la inima aceste cuvinte minunate din mesajul tau,da sa-l rugam frumos pe Isussa ne tina mereu si mereu in rugaciune ca respiratia sa nu se opreasca niciodata.Isuse lasa-ne te rugam sa punem capul pe umerul tau si tine-ne asa ca avem mare nevoie dragul nostru Isus.Doresc ca dragostea noastra de Dumnezeu Tatal sa creasca din zi in zi si inimile noastre sa infloareasca prin unire.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...