Te caut din toata inima...

19 decembrie 2011

PE MUNTELE SFINTEI TREIMI A APARUT IZVORUL TAMADUIRII !

O, ce veste minunata de pe Muntele Sfintei Treimi 
(loc. Nusfalau, jud. Salaj) ni se arata : 

PE  MUNTELE  SFINTEI  TREIMI  A  APARUT  IZVORUL  TAMADUIRII  !

.... promisiunea era din anul 2009, din partea Preasfintei Fecioare Maria :

Mesajul Fecioarei Maria - 2009 iunie
           

 Dragii Mei copii ispăşitori! 
Cu tristeţe vă aduc la cunoştinţă că, înainte de Marele Avertisment, omenirea trece prin una din cele mai mari pedepse, pentru că în majoritate nici cei mari, nici cei mici nu au ascultat chemarea Mea la pocăinţă. Voi, cei care-Mi aparţineţi, să cereţi în fiecare zi iertare de la Dumnezeu, în numele celor mulţi care mor în diferite părţi ale lumii. Alături de rugăciuni, post... suferinţa voastră oferită este ajutorul cel mai preţios pentru ei ca să se salveze cel  puţin de osândă. Nu mai puteţi face nimic pentru salvarea trupurilor celor care suferă de  boli incurabile. Voi, cei care ascultaţi de Mine, să nu vă temeţi de nimic! Veţi simţi că  Dumnezeu are putere ca să vă salveze! Voi, cei care sunteţi ai Mei, să nu vă temeţi nici de 
 moarte, pentru că cei care aveţi spiritul pocăinţei după moartea voastră veţi ajunge direct în  braţele deschise ale Tatălui Ceresc.
 Vă anunţ marea bucurie: pregătiţi-vă pentru că, pe muntele Sfintei Treimi, în curând  va porni izvorul tămăduitor şi datorită lui se vor vindeca de boli incurabile mulţi oameni care se căiesc pentru păcatele lor. 

Vă spun cu bucurie că a venit timpul ca  după atâtea necazuri Dumnezeu să se glorifice în voi şi prin voi!!! 
Veţi vedea că  nimănui în lume nu-i va părea rău că s-a decis pentru Noi. Dar vă mai aduc la  cunoştinţă că cei care trăiesc împotriva lui Dumnezeu sau fără Dumnezeu şi nu vor 
 să  se căiască pentru păcatele lor, vor culege roadele pedepsei drept meritate pentru  păcatele lor! 
Aveţi grijă că din cauza problemelor existente în prezent în lume cel Rău  vrea să vă întoarcă împotriva lui Dumnezeu! Trebuie să ştiţi că pentru răul din lume  nu Dumnezeu este de vină, ci omul care nu vrea să renunţe la păcatele sale, care  colaborează cu cel Rău. A venit timpul când tristeţea celor care sunt ai Mei se va  transforma în bucurie nemărginită şi bucuria trecătoare a omenirii păcătoase se va  transforma în tristeţe profundă! Spun din nou celor care sunt ai Mei, nu vă temeţi, 
 priviţi spre Cer, pentru că a venit clipa sfântă şi mult aşteptată a glorificării voastre!
            
Sfânta Treime vă binecuvântează prin Mine 

–care sunt  Maica Speranţei -, cu harul 

încrederii nemărginite în  Dumnezeu!!!


Domnul Isus Cristos sa va daruiasca  o mare CREDINTA ! :) happy

Binecuvantat sa fie Dumnezeu in veci de veci ! Amin !

Pace si Bine !
Azi , am vorbit la telefon cu cineva din Comunitatea de ispasire  de pe Munte si mi-au spus ca in data de 1 Ianuarie 2012 , la ora 13,Sfanta Fecioara Maria va veni sa sfinteasca acest Izvor al Tamaduirii.Cei care doriti sunteti asteptati la Nusfalau, pe Muntele Sfintei Treimi.Cu siguranta asupra tuturor celor prezenti se vor revarsa Haruri binecuvantate !

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata Splendoarea Iubirii Sale!

33 de comentarii:

cornelia spunea...

multumesc domne ca nea rati minunea care nevine asupra noastra si tu ne videci pe cei bolnavi multumesc sfintei traimi amin

mmary spunea...

Draga Cornelia, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la toate mesajele insa sunt foarte ocupata si ajung greu la calculator.

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ocroteasca in fiecare clipa!

kis spunea...

sarbatori binecuvantate!

cornelia spunea...

multumesc mari pentru spledorea iubirii care nio dai si neaduci bucurie an rugaciunile care nile scri ati doresc creciun fericit si dumnezeu sane lumineze amin

mmary spunea...

Kis, iti multumesc frumos si iti doresc sa-L simti pe micutul Isus nascandu-se din nou in inima ta, iubindu-te si imbratisandu-t in cle mai profunde sanctuare ale fiintei tale!

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti daruiasca Sarbatori fericite si binecuvantate impreuna cu El si cu toti cei dragi.

mmary spunea...

Draga Cornelia si eu iti multumesc din suflet pentru modul in care incet , incet te deschizi in fata Iubirii Divine care e singura ce poate vindeca sufletul si trupul tau.

Ai INCREDERE in bunul si blandul Isus.El te iubeste mai mult decat vei simti vreodata.

Te imbratisez cu drag si iti doresc ca Dumneeu sa te binecuvanteze cu cele mai pretioase haruri si sa te imbratiseze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

cornelia spunea...

creciun fericit doresc tuturor care iubeste radio maria si lu toto lumea care iubesc isus creciun fericit sarbatori fericite

cornelia spunea...

multumesc mary ca neaduci bucurie an casele nostre si iubire catre dumnezeu are grija de noi cei care santem pierduti si sane vindece multumesc

silvia spunea...

va salut blind cu un buna seara lui craciun,il rog pe dulcele ISUS sa ne binecuinteze cu toate harurile si darurile sale,a-i multumesc in acelasi timppentru ca ne-a ajutat sa putem sarbatori Nasterea sa cu el si in iubire de el gratie tie doamne...slavit sa vie numele tau doamne,Isuse al nostru al tuturor te rugam invata-ne ,ajuta-ne ca sa ne traim viata de-acum inainte faptuind fapte bune precum tu,sa gasim infatisarea lui dumnezeu tatal in toate fiintele pamintuluisi daca ne dorim asta cu toata increderea,cu toata certitudinea asta se va intimpla,multumim tie doamne.

mmary spunea...

Draga Cornelia, cu siguranta Isus este fericit sa te insoteaca pe drumul vietii si sa-ti indrepte pasii spre Inima Lui.Te asteapta dintotdeauna si eforturile tale de a-l cunoaste, de a-L intalni , incercarea ta de a-L iubi il face sa te indrageasca mai mult decat vei intelege vreodata.Ai INCREDERE in El , bunul , dulcele si blandul Mantuitor, singurul PRIETEN adevarat, singurul care nu te va dezamagi niciodata, singurul care TE IUBESTE in fiecare clipa.

Deschide-ti inima , draga mea, si cheama-L sa intre , sa locuiasca , sa iubeasca si sa sufere in ea.Iar atunci cand suferi, cand vei suferi , sa fii incredintata ca Isus e cel care sufera in tine.

Isus te iubeste mult , Cornelia.Iubeste-L si tu.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale si sa umple inima ta cu Duhul Sau Sfant, cu focul iubirii Sale , cu bucurie si cu sfintenie!

mmary spunea...

Draga mea Silvia, cuvantul "bland" din salutul tau m-a induiosat pana la lacrimi.Imi doresc atat de mult sa devin o persoana blanda asemeni blandului Isus, insa sunt atat de departe de a fi o persoana blanda.Sunt uneori atat de dura si de apriga incat...Dar uite, daca tot am vorbit despre blandete, hotararea mea pentru anul care urmeaza este aceasta:

"Sa lupt cu toate puterile mele (care sunt foarte slabe),dar mai ales sa-l rog pe Dumnezeu , cu toata fiinta mea, sa ma ajute si sa ma transforme intr-o persoana blanda si smerita , asa ca Inima LUI".

Asa ca , draga mea Silvia , atunci cand te vei ruga pentru tine doar atat sa-i ceri lui Isus : sa ma transforme intr-o persoana blanda si smerita asemeni Inimii Sale.

Doamne, Dumnezeul meu, te rog cu inima ingenuncheata si plina de iubire, binecuvanteaz-o pe Silvia , binecuvanteaza intreaga ei familie si intreaga omenire, cu toate Harurile si Darurile Duhului Tau Sfant si revarsa asupra noastra , a tuturor , toata splendoarea Iubirii si Milostivirii Tale!

silvia spunea...

mmary ce pot sa spun multumesc din inima si din tot sufletul meu,si mai multumesc lui ISUS ca a facut in asa fel sa ne cunoastem. In legatura cu rugaciunea,asa am sa facsi sa stii ca asa se va intimpla cu tine....dar stii de ce pentru ca -ti doresti din tot sufletul,pui inainte de toate acea incredere de suta la suta cum i-mi place mie sa zic,si sunt sugara ca tu deja te vezi voerbind cu blindete cu fiecare fiinta dun lume.Eu personal cind vedeam ceva persn vorbind frumoscu o liniste interioara nemaipomenita ai multumiam lui dumnezeu ca ma lasat sa descopar acea blindete si vorbe line ,il rugam mai departe pe Isus sa fie mereu in inima mea ca sa pot fi asemeni lui prin fapte si nustiu se schimba totul vezi lumea cu alti ochi cu ca pina atunci,nu inceteaza in mine dorinta de a darui mereu si mereu chiar si o vorba buna si ala este un dar,a asculta cind cineva i-ti vorbeste este darul acsultari.ISUSE,al nostru al tuturor te rugam frumos sa faci in asa fel ca inima noastra sa fie ca ata,sa privim cu ochii si sa simtim cu inima,iar atunci ISUSE draga revarsa asupra noastra toata slava si marimia ta.I-ti multumim pentru absolut tot ce avem in aceasta viata pentru ca toate sunt darurile tale Tata ceresc,suntem ai tai cu fiecare bataie a inimii noastre,sintem ai tai cu fiecare respiratie te rugam fane tari cind suntem slabi te rugam dane credinta cind dispare increderea...fii cu noi bunul nostru Pastorsi daruiestene blindetea ta de-acum si pururi si-n veci amin.

cornelia spunea...

multumesc mary pentru cu vintele bune care nile scri dumnezeu sa te bine cuvnteze multumesc frumos

cornelia spunea...

m ultumesc domne de bune si de rele care nile aduci tu sti ce ne trimiti domne terog frumos ai grija de mine sa trec peste tot cemai dat ajutama sa trc peste iele amin

cornelia spunea...

multumesc isus ca miai scoso pe silvia an calea mea dumnezeu so bine cuvanteze ca ma dus pe drumu cel bun catre tine sa te iubesc sa nupot fara tine domne dai spledorea iubiri silviei casa aduca cati mai multi la tine multumesc domne iubirea care no porti amin

mmary spunea...

Draga Cornelia, mi-esti tare draga ! :)

E atat de frumoasa inima ta care incepe sa infloreasca pentru a se darui lui Isus.Ma bucur mult ca incepi sa simti Iubirea divina revarsandu-se peste tine.
Vreau sa stii ca , chiar si atunci cand nu vei simti acest lucru, chiar atunci cand te vei simti singura si parasita, Isus e acolo in inima ta, in sufletul tau , in viata ta.Vorbeste-i ca unui prieten, ca unui frate , ca unui Domn, vorbeste-i asa cum simti si ascunde-te in bratele Lui.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea, Bucuria si Milostivirea Sa!

Te imbratisez cu drag!

SILVIA spunea...

Dragele mele,nimic nu-i mai frumos decit sa plingi atunci cind o persoanai-ti spune asemenea cuvinte....simnt eu ca nu le merit pe deplin,pentru ca am scaparile mele uneori,cu toate ca lupt cu toata fiinta mea ca cel rau sa nu-si afle lacasul inima mea,corneliatu stii chiar ai spun citeodata inapoia mea satano ,si culmea daca vede ca nu-i reuseste printr-o cale incearca prin alta,este pe pamint ai clar.....o acceptam si-i dam eliberarea sa plece si vede ca nu are incotro si va pleca si-si va spune...mai acest suflet nu ma mai vrea chiar s-a schimbat.Doresc dragele mele ca lui Isus sa-i multumim pentru toate,si absolut orice vn in calea noastra,vine spre luminarea noastrane putem scalda in lacrimiin fata luiIsus ca nu ne va zice la nimeni,ne asteapta mereu,mereu,ISUSEraga eu stiu ca te iubesc in rest nimic nu conteaza.Doresc vouaSI OMENIRII INTREGI UN GIND CALD,UN SINCER LA MULTI ANI!!!CU UARARI DE BINE,SANATATE MULTE,MULTE BUCURII,IMPLINIRI BINECUVINTATE AMIN

silvia spunea...

LA MULTI ANI...DUMNEZEU SA SE COBOARE IN INIMILE NOASTRE A TUTUROR,SI FECIOARA MARIA CARE CHIAR DINMAREA IUBIRE DE NOI OAMENII...VINE IN VIZITA DRAGII MEI,DRAGELE MELE SA NE DESCHINDEM INIMILE,SA NE DESCHIDEM BRATELE SA O PRIMIM IN SUFLEETELE NOASTRE CUM SE CUVINE PE IA SI PE FIUL SAU ISUS,MAINE LA ORA 13 ROMANIA ESTE BINECUVINTATA CU MAREA VENIRE A MAICUTEI SFINTE....SA NE RUGAM IMPREUNA CU IA....TE ASTEPTAM MAICUTA DRAGA IN PRAG DE AN NOU SA NE INTRI IN INIMI,IN CASELE NOASTRE,IN FAMILIILE NOASTRE,FOEMEAZA OOO,O MAICA MEA O FRATIE INTRE NOI OAMENII SI SA TE PRIMIM,SI SA TE ASTEPTAM CU MARE IUBIRE DE FIUL TAU ISUS,INIMA NOASTRA TI-O DARUIM TIE,TOT CE AVEM PE PAMINT I-TI DARUIM TIE SI FIULLUI TAUSI UN COVOR MARE,MARE DE CRINI,DE TRANDAFIRI PE CARE TII ASTERNEM IN ASTEPTAREA TA......PRINESTE-NE ASA SIMPLI CUM SUNTEM PENTRU CA NE PUNEM INIMA PLINA DE IUBIRE LA PICIOARELE TALE......MINTUIESTE INTREAGA LUME...OO,OO, MAICUTA PRIN BUNATATEA FIULUI TAU AMIN.

mmary spunea...

Da, draga mea Silvia, ne vom asterne inimile , le vom goli de noi insine pentru ca sa le umple Duhul Sfant, singurul care poate rosti rugaciuni adevarate si pline de iubire ce sunt "florile" pe care Sfanta Fecioara asteapta sa paseasca.Chiar daca nu putem fi acolo fizic , vom fi cu spiritul , cu sufletul si cu inima...

O , Sfanta Fecioara , te rugam iarta-ne , iarta-ne ...si roaga-te pentru noi...si binecuvanteaza-ne Mama noastra draga ca tare pacatosi mai suntem.

Te rugam fa sa curga si in inimile noastre Izvorul Viu al Iubirii si al Puritatii.

Cu blandul Isus sa ne binecuvanteze Fecioara de Sus!

silvia spunea...

Sarbatori binecuvintate in continuare..Maria mama luiIsusne predam tie si fiului tau Isus,asa cum suntem pacatosi,bonavi,singuri,tristi predindu-ne voua ve-ti sti ce sa faceti cu inimile noastre,va rugam sa coboriti Izvorul tamaduieri peste noi,peste intreaga lume.multumim Amin

silvia spunea...

Doamne te rog toate,toate tristeile sufletelor alesilor tai,si a lumii intregi transforma-le in mari bucurii.Stim Isuseca ziua de apoi se apropie bate la usaajutane sa cadem catre tine cu toata sinceritatea,cu toata simplitatea,cu toata mizeria,si te rugam Isuse draga ajuta-ne sa renastem din nou ,tu sa fii singurul nostru tel in viata noastra,tu si numai tu sa fii pe primul loc in viata noastra.Maica noastra,fecioara dintre fecioare,lumina dintre lumini,bobocul trandafirilor dintre trandafiri,crinul dintre crini,steaua dintre stele,sfinta dintre sfinte,adorata mea eu simteam personal sa-ti multumesc pentru aratarile tale inziua de azi si-n alte dati,mijloceste la FIUL TAU pentru intreaga omenire,sa ne ierte pacatele noastre,sa ne curatasca de toata intinarea,de toata putreziciunea si asa purificati,curati cu inima buna,blindasa fim ai tai si ai TATALUI CERESC amin.

cornelia spunea...

multumesc maici domnului ca are grija de tota lumea si ne iubeste ca sia dat fiu celmai de pret pentru noi ca ne iubesc si noi trebe sa venim an bratele iei sa iaducem iubire multa amin

cornelia spunea...

domne aduma pe drumu cel bun ca numa tu sti inima mea ce mult sufara si numa lasa sa cad iara ca vreau sa fiu un inima ta terog stiu ca gresec cate odata dar dami iubirea ta si caldura ta casa fiu aprope de tine dumnezeu sa bine cuvanteze pe tota omenirea si adui catra tine multumesc domne si dai silvia bine cuvatari ca ma dus catre tine cam fost forte anraita de tote proble mele si acum simt ca vorbesc cu tine amin

Anonim spunea...

Draga corneliasa fii sigura ca Isus te aude cum ai soptesti durerile si necazurile tale,continua draga mea tot asa nu te lasa ,,,,.............Doamne ISUSE te rugam vezine caci ne intoarcem la tine cu absolut tot ce avem noi ,stiu Isuse sintem minjiti,suntem intinati,suntem plini de greseli si de rele pacate,intorcindu-ne spre tine te rugam ajuta-ne sa nu mai cadem in necazuri,in suparari,in grijile lumesti,deschidene te rugam ochii inimii si sufletului nostru si sa pasim pe calea cea buna.amin.

silvia spunea...

Draga Mmary,si cornelia,si tuturor ce vor citi aceste mesaje contiui cu inima cazuta la piciorele lui ISUS si-l rog ISUSE,dumnezeul meu pre vesnic, ISUSE,imparatul imparatilor, ISUSE,stapinul stapinitorilor, ISUSE,judecatorul celor vii si celor mortii, ISUSEnadejdea celor fara de nadejde, ISUSE,minghierea celor ce pling, ISUSE,slava saracilor, ISUSE,NU NE JUDECA PE NOI DUPA FAPTELE NOASTRE, ISUSE,CURATESTE-NE dupa mare mila ta,ISUSEizgoneste de la noi trindavirea, ISUSE,luminneaza-negindul cel tainic al inimii, ISUSE, da-ne aducere aminte de moarte, ISUSE,fiul lui dumnezeu miluieste -ne !ISUSE ne increditam tie te rugam fii cu noi amin.

mmary spunea...

Dragele mele Cornelia si Silvia,va imbratisez cu drag si cu multa iubire.Cu mult drag va daruiesc o rugaciune frumoasa:

"Duhule Sfant , Dumnezeule, iti jertfesc viata mea, rugandu-te sa binevoiesti a-mi da o astfel de chemare prin care sa-ti slujesc in chipul cel mai desavarsit, iar semenilor mei sa le fiu de cat mai mare folos.
Eu nu doresc alta chemare decat aceea pe care Tu mi-ai randuit-o din vecie.Fa-mi cunoscuta acea chemare si da-mi haruri si mijloace sa pot ajunge la ea.Fa-ma fericit si ajuta-ma sa indeplinesc in toate vointa ta.Amin."

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii si Milostivirii Sale!

silvia spunea...

Mmary i-ti multumesc,nu-mi ramine decit sa-l rog si eu pe Dumnezeu Tatal sa ne asculte cererile in legatura cu toti semenii nostri,eu la fel i-ti trimit multe imbratisari si o tornada mare de daruri si haruri din partea lui Isus chiar acum te rog doamne binecuvinteazo pe Mmary cu toata sfintenia ta si laso cind este trista sa stea cu capul pe umerii tai doamne....I-ti multumesc.

silvia spunea...

Buna Mmary,fiii binecuvintata de Domnul Isus si de Fecioara Maria si un LA MULTI ANI....pt toti cei care poarta numele de Ioan.O noapte cu ingerii pazitori linga tineee..

silvia spunea...

Mmary i-ti spun inca odata La multi ani....caci am aflat ca te cheama si ioana,porti doua nume minunate draga meaa lu Fecioara Maria si a Sfintului Ioan Botezatorul,i-mi pun inima la piciorele lor si-i rog sa te protejeze sa te ocrotescaasa cum stiu ei cel mai bine,si pe copilasii si sotul tau sa-i abe mereu in paza draga mea draga.Ione te rog trimitene tu acei stropi de apa in aceste zile si sfinteste-ne si boteaza-ne ioane,iar tu Maicuta Sfinta trimite-ne acele raze de lumina sa ne curate sa ne purifice ca sa fim pe placul fiului tau Isus,Coronita ta de flori sa fie asternutul nostru iar Mantia ta sa fie acoperamintul nostru al tuturor o, Maica mea te rog indurate de noi.amin.

mmary spunea...

Draga mea Silvia, iti multumesc din suflet.Imi doresc ca iubirea pe care tu o reversi catre mine sa aiba eou in eternitate, imi doresc ca Dumnezeu sa te rasplateasca coplesindu-te cu atingerea Sa eterna si delicata, cu iubirea Sa gingasa...Binecuvantarile divne sa se reverse din Inima lui Isus in fiecare clipa asupra familiei tale!

silvia spunea...

draga mea draga,aceasta iubire trebuie sa o avem mereu in inima noastra fata de oricare dintre fratii sau surorile noastre.O Doamne te rugam fierbinte tine-ne mereu in iubirea ta,in faptele tale in credinta ta,fii cu noi Tata Ceresc toate zilele vietii noastre si noi fiii tai sa avem incredere in tine orice at veni peste noi amin.sa ai o noapte frumoasa Mmary cu ingerii pazitori si Sfintu Ioan Botezatorul sa va ocroteasca.

silvia spunea...

cu mult draga mea i-ti spun ca ai facut o treaba minunata aici pe blog,o rog pe insu-si Fecioara Maria sa se roage pentru tine Fiului ei Isus si sa te rasplateasca cu Darurile lui Ceresti asa cum crede el de cuviinta dupa voia lui cea mare.Iar din partea mea sa-ti dea DOMNUL multe inspiratii si sa te faca sa fii placuta inaintea lui amin
.

silvia spunea...

Isuse,Maria va iubesc si va rog ajutate sa va putem tine in inima
noastra mereu.
Isuse te rugam revarsa-ti gloria ta in noi si petru noi!!!
draga mea Mmary o noapte linistita si incepind de dimineata sa ai o zi plina de iubirea lui Isus,safii luminata ci razele Sfintului Duh care se gaseste in noi in fiecare si ne ajuta atit de mult.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...