Te caut din toata inima...

28 decembrie 2011

Biserica Mea adevarata


marti, 26 iunie 2001 - Sfantul Anthelme

JNSR : "Doamne, vorbeste-mi, Te implor. Numai Tu ma poti calauzi in ceea ce doresti sa indeplinesc. Doamne, Dulcele meu ISUS, am incredere in Tine".

ISUS : Atunci cand Domnul vorbeste nu toate sufletele sunt dispuse sa Ma auda. Adeseori ele se asculta si urmeaza un alt drum decat al Meu. Ascultati Glasul Domnului, cel care dainuie din veac in veac, caci este pur si limpede.
              Intr-adevar, in Biserica Mea este o dezolare care nu trebuie sa se agraveze, voi trebuie s-o remediati prin compasiunea pe care o pun in inimile voastre : iertati-i pe cei care uzeaza de autoritatea lor, iar raspunsul vostru la acest fapt sa fie ascultarea* (*in unele dieceze, interdictia de a primi Impartasania in genunchi). Eu sunt rabdator, bland, smerit si caritabil. Biserica  Mea trebuie sa-Mi semene.
              In Cristos nu exista nici o ierarhie, cel mai mare devine slujitorul tuturorDumnezeul tau, pe Crucea Sa de Iubire, devine sclavul Iubirii Sale pentru fiecare dintre voi.
              Priviti Crucea Mea de Iubire. La fel ca sarpele de arama din timpul lui Moise, astazi Crucea Mea de Iubire vindeca sufletele si va atrage spre vindecarea trupurilor voastre bolnave de pacatul acestei Lumi pline de orgoliu si de indiferenta fata de bolile sufletului. Va preocupa numai trupul vostru. 
           
  Biserica Mea trebuie sa semene cu acele spitale in care se trateaza tot, caci voi sunteti cu totii atinsi, mai mult sau mai putin, de aceasta maladie care devine o problema pentru toti medicii lumii actuale. Puteti cauta mult si bine in eprubete, caci virusii nu va raspund. Ce asteptati de la ei ? Ei sunt la fel de muti ca si cei noua leprosi vindecati, purificati de Dumnezeu (Luca 17,18). Nu s-a gasit sa dea Slava lui Dumnezeu decat acel strain. Dar ceilalti noua unde sunt ?  
           
  Iar Eu va spun : " Unde sunt  sufletele Mele increzatoare, acelea care au Credinta ? Acelea care sa vina sa-Mi multumeasca ? Caci in fiecare zi Eu fac sa se ridice soarele Meu peste cei buni ca si peste cei rai. Unde sunt sufletele Mele purificate ? Acelea pe care le-am vindecat nici macar nu stiu ca sunt chemate sa-Mi aduca Multumiri ingrijindu-le pe surorile lor, sufletele pacatoase, cu aceeasi Iubire pe care au primit-o de la Mine ".
             
 Iubirea Mea vindeca intotdeauna. 
"Da, Credinta Ta te-a salvat", iata ce trebuie sa spuna Preotii Mei, investiti cu Darul Iubirii Mele pe care le-am transmis-o : ei sunt Doctorii Credintei Mele. 
              Credinta Mea nu se transmite ca un virus, ci ca un vaccin contra raului.
              Biserica Mea sa devina repede Spitalul care sa trateze toate sufletele Mele bolnave de aceasta boala grava care este pacatul sub toate formele sale, muscand cu cruzime toate sufletele Mele slabe care nu stiu ca 
Eu sunt Medicul si Medicamentul.
              Ii invit pe toti Preotii Mei fideli ca, impreuna cu Mine, sa devina redutabili in cercetarea raului ascuns care este cauza tuturor bolilor voastre actuale. A va preveni ca animalele, ca si oamenii, sunt stapaniti in mod periculos de cel rau, nici macar nu va mai misca.
              Din momentul in care Iubirea nu mai face parte din vietile voastre, din momentul in care L-ati respins pe Dumnezeu, cel rau vine si se instaleaza; el ocupa toate locurile goale, acelea din care Dumnezeu tocmai a fost respins. Cand Dumnezeu nu mai face parte nici din familia voastra, nici din bunurile voastre personale, totul se afla sub stapanirea celui rau: animalele voastre, culturile voastre, toata productia si chiar locuintele voastre. Cel de temut devine oaspetele vostru.
              Ce sperati voi ? Ca Eu sa intru cu forta in inimile voastre pentru a-mi face lacasul in ele ? Ca Eu sa vin sa Ma instalez in locuintele voastre si sa va aduc cu Mine Binecuvantarea Mea asupra lor, precum si asupra tuturor bunurilor voastre pe care, inconstient le-ati lasat sub stapanirea fiarei ? Pentru ca totul rodeste sub o stapanire a mortii, caci voi nu-l respingeti pe satana, nu sperati ca animalele voastre sa traiasca in afara a ceea ce ati acceptat pentru voi insiva ....
Raul s-a instalat asupra bunurilor voastre.
              Iar inima voastra, avertizata prin aceste randuri, va reactiona si se va converti la Divina Mea Sfanta Inima si la Inima Indurerata si Neprihanita a Mariei, Preasfanta Mea Mama care va conduce pe Calea Vietii ?
              Eu sunt Calea. Veniti la Mine, voi care va indoiti sub greutatea acestei poveri inutile si nefaste; Eu va voi despovara, caci Eu Singur cunosc legaturile voastre si stiu unde se afla; Eu voi veni sa va eliberez.
Vedeti unde este vocatia voastra, Preoti ai lui Dumnezeu ! 
              Voi trebuie sa combateti raul care exista pretutindeni in jurul vostru si care, uneori, vine sa va surprinda. Fiti vigilenti, fiti puri precum porumbelul si sireti ca vulpea, nu-l lasati sa se infiltreze in zidurile voastre.
              Nu luptati contra celui nevinovat atins de noile voastre dispozitii, cel rau nu cauta decat sa va orbeasca. El este in alta parte, el este foarte aproape si poate sa se ascunda in autoritatea voastra.
              Voi stiti ca Eu am fost judecat si ucis de autoritatea acelora care erau atunci reprezentantii Bisericii Mele. Si iata ca cei de azi sunt mai fatarnici decat cei din vechime : ei arunca fara regret cu piatra in cel nevinovat care, lovit de moarte, nu se va ridica decat daca ii voi porunci Eu. Iar Eu nu-i pot spune : "Mergi si nu mai pacatui", caci el este nevinovat, el M-a ascultat si n-a pacatuit, caci Eu sunt acela care i-am poruncit sa Ma adore, in genunchi, in timpul Impartasaniei. Si atunci Eu ii spun:
   Ia aceasta Paine, caci Eu sunt Cel Care ti-o da.
                 Ia aceasta Paine a Vietii, Viata Mea e cea pe care o primesti.
           In locul tau voi fi Eu Acela Care Se va aseza in genunchi.
   Asadar, tu nu te vei face vinovat de neascultare fata de Cine este mai mare, Stapanul sau servitorul ?
            
Iar Eu va spun : in fata Iubirii, plini de Iubire,
                 scaldati in Lumina Divina a Euharistiei Mele, 
      nu exista nici Stapan nici servitor,
                     caci copilul Meu intra in Mine atunci cand Eu patrund in inima sa 
Eu traiesc in el si el in Mine.
               Voi nu veti intelege acest mare Sacrament decat in Cerul de Glorie al Tatalui Meu, in fata Sfintei Cruci a Divinului Sau Fiu, oferita pentru ca aceasta Lume vinovata sa devina precum Cerul Meu de Glorie unde totul este desavarsit.
               Da, iubiti-va unii pe altii asa cum va iubeste Dumnezeu. In Cer nu exista nici o ierarhie. Singur Dumnezeu este Vesnic, este Atotputernic.
Voi sunteti atunci cu totii frati in ISUS CRISTOS si fii ai aceluiasi Parinte Vesnic. Amin.
             
 Luca 22, 27 : 
" Cine este mai mare: cel care sade la masa, ori cel care slujeste? Oare nu cel care sade la masa? Dar Eu sunt in mijloc ca Acela care slujeste !".

sursa: cartea
JNSR - "Omenire sfasiata te naste Fecioara Neprihanita in Puritatea Ei Desavarsita. Si omul va fi glorificat"
Martori ai Crucii
Faptele Apostolilor
vol. 4, a doua parte
pag. 101-103 

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu pacea , iubirea si bucuria Sa!

3 comentarii:

Anonim spunea...

doamne iisuse hristoase tie iti las in mana viata mea te rog frumos ajuta ma si pe mine sa nu ma gandesc la lucruri materiale sau la poftele trupului ajuta -mi familia sa se intoarca si ea la tine iti cer iertare pentru toate pacatele mele facute pana acum ajuta-mi sa ma boteze in apa ta sa am duh sfant ajuta-mi sa cladesc o relatie pornind de la jundatie si pana sa imi intemeiez o familie binecuvantata de tine sa o contruiesc caramida cu caramida si ma rog ca toate lucrarile tale facute pe acest pamant sa dea rezultate bune amin

mircea spunea...



doamne iisuse hristoase tie iti las in mana viata mea te rog frumos ajuta ma si pe mine sa nu ma gandesc la lucruri materiale sau la poftele trupului ajuta -mi familia sa se intoarca si ea la tine iti cer iertare pentru toate pacatele mele facute pana acum ajuta-mi sa ma boteze in apa ta sa am duh sfant ajuta-mi sa cladesc o relatie pornind de la jundatie si pana sa imi intemeiez o familie binecuvantata de tine sa o contruiesc caramida cu caramida si ma rog ca toate lucrarile tale facute pe acest pamant sa dea rezultate bune arata mi lucrarea ta pentru mine amin

17 noiembrie 2012, 23:37

mmary spunea...

Mircea , cu siguranta Isus a ascultat soaptele sincere ale inimii tale si daca-ti vei pastra nealterata aceasta buna dorinta a inimii Dumnezeu iti va implini viata.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele Haruri si Daruri de care ai mai mare nevoie si sa reverse asupra ta Pacea , Iubirea si Bucuria Sa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...