Te caut din toata inima...

18 septembrie 2011

NESINCERITATEA


NESINCERITATEA

-In general-

Isus: Eu sunt  TRANSPARENTA DIVINA A TATALUI IN CHIP DE OM. De aceea am spus:

Cine Ma vede pe Mine , vede pe Tatal.

Sinceritatea este aceasta TRANSPARENTA A SUFLETULUI OMENESC in toata fiinta si viata sa: sinceritatea GANDULUI, sinceritatea DORINTEI,  sinceritatea VOINTEI, sinceritatea INIMII , a IUBIRII,  sinceritatea VORBIRII, 
sinceritatea  FAPTELOR.

NESINCERITATEA este, dimpotriva, LIPSA DE TRANSPARENTA sufleteasca, este ASCUNDEREA SI CAMUFLAREA adevaratelor  ganduri, dorinte, intentii, sentimente , hotarari si fapte.
Nesinceritatea este deci necorespunderea omului in purtarea sa cu FIINTA SA, cu  CHEMAREA SA, cu CALEA SA,  cu destinul sau vesnic.

Eu in toata VIATA MEA EVANGHELICA SI EUHARISTICA SUNT CONSECVENT CU FIINTA MEA DE DUMNEZEU-OM, cu Misiunea Mea de RASCUMPARATOR al oamenilor...Eu gandesc ceea ce sunt si cum sunt
Firea Mea OMENEASCA oglindeste cu desavarsita fidelitate  DUMNEZEIREA MEA.
In Mine SINCERITATEA  este ARMONIA PERFECTA intre  UMANITATEA SI DIVINITATEA MEA  prin UNIREA LOR EXISTENTIALA IN ACEEASI PERSOANA de CUVANT SI FIU VESNIC AL TATALUI.
Mediteaza, fiica Mea, Evanghelia! Ea e " MESAJUL SINCERITATII" MELE fata de Tatal , fata de CONSTIINTA MISIUNII MELE si fata de OAMENI.
Eu nu am umblat cu ocolisuri.Toate le-am vorbit si facut pe fata: admira si urmeaza limpezimea GANDULUI, VORBIRII si  ACTIUNII MELE.
Arata-te asa cum esti.Vorbeste asa cum gandesti.Lucreaza asa cum iti cer! 

Fii deschisa si TRANSPARENTA in minte, vointa si inima fata de Dumnezeu.

Fii cinstita fata de constiinta  CHEMARII tale.

Fii limpede, clara si cristalina in gandurile tale,in sentimentele 
si faptele tale fata de aproapele.

Examineaza-te in lumina SINCERITATII MELE si tine minte ca PENTRU SINCERITATEA MEA, pentru marturisirea DUMNEZEIRII si a  MISIUNII MELE EU AM FOST CONDAMNAT LA MOARTE. Am mers pe drumul  CALVARULUI. Am fost rastignit si am murit pe CRUCE.
Invierea Mea din morti REPREZINTA TRIUMFUL VESNIC AL SINCERITATII  asupra neomeniei si NESINCERITATII. tu asa ai practicat SINCERITATEA  dupa exemplul Meu? Nu ai fost nesincera fata de Dumnezeu, fata de constiinta chemarii tale si fata de aproapele?
Ai avut intotdeauna o atitudine clara, deschisa si fara ascunzisuri si ocolisuri fata de Superiori? Fata de Frati si fata de Surori? Fata de oricare persoana? 
Ce ai facut ca sa invingi aceasta forma de NESINCERITATE?

Urmeaza-Ma cu pretul vietii."


Divina Transparenta in trup omenesc!

Tu esti Izvorul Etern al SINCERITATII!

Cu fiecare cuvant imi dezvalui noi abisuri ale PERFECTIUNII TALE,asa cum nicaieri si de la nimeni nu se poate auzi sau citi! Tu esti UNICUL MEU!
Vreau sa port CHIPUL SINCERITATII TALE in toata fiinta mea, 
in misiunea mea, in relatiile cu aproapele.
Urasc nesinceritatea sub orice coloratura s-ar prezenta  si sunt hotarata, ca Tine, Dumnezeul meu, sa merg la moarte pentru trairea sincera 
si deplina a chemarii si misiunii mele.
Te urmez cu sinceritatea vietii!


NESINCERITATEA

-Urmarile ei -

Isus: "Eu sunt MODELUL, IZVORUL si RASPLATA SINCERITATII. Cine Ma urmeaza pe Mine in Sinceritate nu umbla in intuneric, ci are LUMINA VIETII.
NESINCERITATEA corupe si ruineaza VIATA SPIRITUALA a omului.Produce neincredere, neintelegere, conflicte, discutii, dizarmonie si dusmanie in COMUNITATE , in FAMILIE si SOCIETATE.
Sufletul nesincer e un FOCAR DE MICROBI  si cea dintai  VICTIMA TRISTA este el insusi.
Nesinceritatea e tulburare : tulbura  MINTEA,care toate le vede numai prin prisma intereselor egoiste.
Nesinceritatea tulbura INIMA  care se agita in sentimente de invidie, de revolta, de teama sa nu fie recunoscuta si tratata asa cum este, ascunsa si perversa.Tulbura VOINTA care se indaratniceste in cautarea tuturor mijloacelor si subterfugiilor spre a scapa de BANUIALA altora asupra gandurilor, sentimentelor si faptelor sale  REALE .
NESINCERITATEA inchide usa Harului si pune ZID de netrecut intre suflet si Dumnezeu, intre om si semenii sai.
Lipsa de transparenta, de deschidere fata de MINE,  care sunt ADEVARUL, face sufletul OPAC iar  SOARELE DIVIN AL EVANGHELIEI  si al EUHARISTIEI nu-l mai poate lumina si incalzi. sufletul nesincer cu DUMNEZEU , cu constiinta chemarii proprii si cu aproapele, devine tot mai intunecat si mai rece in  VIATA SUFLETEASCA. Devine tot mai slab si dezarmat in fata ispitelor, greutatilor, suferintelor.Lupta tot mai putin sau deloc.Se clatina in spiritul de credinta, in iubire si ajunge la disperare.
Pacatele de moarte sunt inevitabile.
Neobservarea PROGRAMULUI SPIRITUAL , neascultarea de  REGULAMENT, de SUPERIORI duce la RUINAREA CHEMARII si a VIETII SPIRITUALE.

Sfarsitul e dureros si tragic...

Vezi, inima sincera, ce urmari ingrozitoare are NESINCERITATEA?
Tu ai meditat asupra lor in viata ta si a Comunitatii? Ai luptat su hotarare impotriva oricarui fel de NESINCERITATE fata de MINE, fata de chemarea ta de adoratoare si de victima jertfita Mie, ca privilegiata a INIMII MELE? 
Nu ai cautat sa scuzi in tine sau in altii unele comportari ascunse? Spune sincer! 
Ai luat totdeauna SINCERITATEA MEA DIVINA  ca PILDA si FORTA in combaterea nesinceritatii? Ce faci cand ii vezi pe altii nesinceri? Te superi pe ei? Le faci observatii cu dragoste de mama? Sau treci cu vederea peste acest viciu? In loc sa ajuti persoana sa se corecteze de el, o lasi sa se intemeieze pe uraciunea lui?
Doresc sa nu fie nimic in fiinta ta si in comportarea ta, in sufletul tau care sa Ma umbreasca pe Mine ADEVARUL, LUMINA si  ARMONIA lumii.

Vreau ca viata ta intreaga sa iradieze numai iubire, numai credinta , numai speranta, numai ascultare si daruire totala, numai nevinovatie si numai SINCERITATEA MEA si a INIMII NEPRIHANITE,  Mama Sinceritatii..."


Model Etern de Sinceritate
Salvatoare si Sfintitoare!


In Lumina Ta cat de grozave apar urmarile NESINCERITATII!

Fereste-ma, DIVINA LIMPEZIME, de orice forma de ascunzis, de camuflaj sufletesc ruinator al spiritualitatii adevarate!

Eu pe Tine Te am MODEL! 
Voi lupta cu energie impotriva NESINCERITATII in comunitate si in lume, in primul rand prin deschiderea totala a mintii, a inimii si a vointei mele la  LUCRAREA SPIRITULUI TAU SFANT si prin IMPLINIREA SINCERA SI GENEROASA  a chemarii si misiunii mele adoratoare !

sursa cartea :" Lepadarea de sine insusi pentru a trai in Cristos" 
-Congregatia Inimii Neprihanite
EdituraTracus Arte
Str.Pictor Sava Hantia nr.2,Sector 1,Bucuresti
Tel/Fax 0212234111
puteti comanda si prin email: vanzari@edituratracusarte.ro

Aprobare

Volumul "Lepadarea de sine pentru a trai in Cristos" al Sorei Maria Ionela prezinta sintetic drama spirituala a omului decazut si prada viciilor care distrug in el asemanarea sa cu Creatorul.El este rodul anilor de inchisoare pentru marturisirea credintei,incercare experimentata si de noi, pastorii Bisericii greco-catolice,de aceea intelegem abisul de mizerie al fiintei umane descris in paginile acestui volum;
dar mai ales intelegem infinita indurare divina  prin care din fii risipitori acaparati de vicii si pacate, ne reintoarcem la Tatal cerand iertare si renasterea la viata spirituala.
Biruinta este posibila numai prin lepadarea de sine, prin lupta cu noi insine, prin batalia cu Eul propriu cel rau, conditie esentiala
pentru o traire crestina perfecta.
Volumul acesta este un dar al Iubirii si Milostivirii divine fata de toti oamenii si fata de fiecare in parte:
Mantuitorul se apropie de eul uman ca sa-l purifice de toate pornirile dezordonate, de toate viciile, prin Lepadarea de sine.
Binecuvantez deci si aprob acest volum cu increderea renasterii la viata spirituala a tarii noastre aflata in robia unei ideologii distrugatoare,izvor de vicii si mizerie ,a Bisericii noastre persecutate si a fiecaruia dintre noi.
Neprihanita Mama, Maicuta noastra Sfanta, sa ne fie model de puritate si sfintenie pe drumul lepadarii de noi insine pentru a trai in Cristos.
Bucuresti, 15 august 1980 Sarbatoare Adormirii Maicii Domnului.

Episcop Ioan Dragomir


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele HARURI care vor face ca viata voastra intreaga
sa iradieze numai iubire, numai credinta , numai speranta, numai ascultare si daruire totala, numai nevinovatie si numai SINCERITATEA Sa si a INIMII NEPRIHANITE! 

Un comentariu:

silvia spunea...

Duhule Sfint te rog imbraca-ne cu multa iubire,ascultare,sinceritate,rabdare cu dragostea de a impartii orice in fiecare moment al vietii noastre cu sora sau fratele nostru!!!
Varsta sa nu-si spuna cuvintul niciodata,sa avem inima de copil tot timpul,sa nu stim cei ura,cei dusmania,cei cearta sa traim in acel suflet de copil cu care am venit pe acest pamint.
Asa te rugam Doamne Dumnezeule.Amin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...