Te caut din toata inima...

28 septembrie 2011

Cu adevărat sfâşietor! Vezi cum a murit o japoneză disperată să-şi salveze bebeluşul

O poveste cutremurătoare circulă pe bloguri şi stă drept dovadă că dragostea unei mame nu cunoaşte limite. O echipă de salvare care a pornit în căutarea supravieţuitorilor, imediat după cutremurul care a devastat Japonia în luna martie a acestui an, a fost impresionată până la lacrimi când a găsit cadavrul unei femei, sub ruinele casei sale.


mama japonia




























Femeia stătea în genunchi, cu mâinile întinse în faţă, spatele ei formând un fel de acoperiş pentru ceva ce se afla sub ea. Când au ajuns la spaţiul gol de sub femeie, membrii echipei de intervenţie au simţit ceva cald. Înfăşurat într-o pătură înflorată era băieţelul ei de trei luni, care dormea ca un îngeraş.

Lângă el, un telefon mobil, pe ecranul căruia era scris un SMS netrimis: "Dacă reuşeşti să supravieţuieşti, trebuie să ţii minte că te iubesc", era mesajul mamei pentru băieţelul ei, acum în vârstă de nouă luni. Povestea femeii care s-a lăsat strivită de dărâmături pentru a-şi salva copilul este însoţită pe Internet de o fotografie dramatică.



Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata Pacea , Iubirea , Indurarea si Bucuria Sa!

4 comentarii:

Cristake1974 spunea...

:( Parca ar fi scene arheologice de la Pompei...

mmary spunea...

Cristake, parca...

insa,in acel cumplit dezastru, in acea sfasietoare "scena" ,straluceste IUBIREA autentica a carei forta protejeaza un suflet ,o viata...iar acest lucru mi se pare cu adevarat FRUMOS SI MINUNAT!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

PS.Daca mi-ar cere acum cineva sa-i "desenez" IUBIREA , cu siguranta as include si aceasta fotografie langa cea a lui Isus rastignit. :)

Cristake1974 spunea...

Acolo e o imagine care spune mai mult decat iubirea. E si iubirea, si moartea, si viata, si lupta, e ceva foarte complex.

Cat despre desenarea notiunii de iubire... interesanta idee. Scena asta poate fi inclusa intr-o atare ilustrare, fara doar si poate.

mmary spunea...

Cristake,sunt de acord cu tine:

"Acolo e o imagine care spune mai mult decat iubirea. E si iubirea, si moartea, si viata, si lupta, e ceva foarte complex."

...atata doar ca IUBIREA e in centru, ea o determina pe femeie sa se sacrifice, ea e forta cu care femeia lupta si tot ea , IUBIREA, de aceasta data "Iubirea lui Dumnezeu",e cea care pastreaza viata copilasului.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...