Te caut din toata inima...

01 mai 2011

Rugaciuni in cinstea Divinei Indurari


O, Isuse, prietenul inimii mele, tu esti singurul meu refugiu, salvarea mea in furtunile vietii, odihna mea in greutatile lumii.
Tu esti pentru mine pacea in ispite, sprijinul in orele triste si biruinta in lupta ce o duc pentru a aduce suflete la Imparatia Ta.Numai Tu poti sa intelegi cat de mult sufera un suflet care se converteste, care tinde la sfintenie.Tu neincetat ne ierti, ne inalti si ne inveti cum sa te iubim mai mult!
De aceea , Isuse, ma incred in Tine! Amin.

*****

Dumnezeul meu, in numele indurarii Tale,fa sa dispara abisul care-l separa pe Creator de faptura Sa.
O, Isuse, fericirea mea este de a sti ca esti iubit, ca onoarea numelui Tau rasuna peste tot si ca pretutindeni se canta slava in cinstea indurarii tale.
O, Isuse, toata viata mea voi slavi indurarea Ta.
Vreau ca fiecare bataie a inimii mele sa reinnoiasca in orica clipa a vietii recunostinta mea pentru marea Ta indurare, ca fiecare picatura a sangelui meu sa curga numai pentru Tine.
Doresc ca intreaga mea fiinta sa-ti cante marire tie.Si,cand voi ajunge la sfarsitul zilelor mele, vreau ca si ultima bataie a inimii sa inalte un imn de dragoste in cinstea Indurarii Tale.Amin.

*****

Consfintire la Isus Preamilostiv

Preamilostive Isuse,eu ma consfintesc tie.Ajuta-ma sa devin un adevarat instrument al Indurarii Tale.
O, Sange si Apa care ai tasnit din inima lui Isus ca izvor de indurare pentru noi, ma incred in Tine.Amin


Dumnezeu sa reverse asupra voastra comorile nesfarsitei Sale Milostiviri si sa  va binecuvanteze cu toate harurile Spiritului Sfant!

4 comentarii:

kis spunea...

excelenta postare!
si benerul de final este frumos, eu am unul cu:
ONLY JESUS I trust in you!
fii binecuvantata!

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

mmary spunea...

kis, iti multumesc frumos.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate Harurile si Darurile Spiritului Sfant!

mmary spunea...

Vlad, iti multumesc frumos. Poti prelua orice articol doresti de pe acest blog,insa eu nu sunt interesata sa ma fac cunoscuta.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Spiritul Adevarului , cu Iubirea , Pacea si Bucuria Sa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...