Te caut din toata inima...

29 martie 2011

Mesajul Fecioarei Maria de la Medjugorje 2 martie 2011

 

Mesajul din 02 Martie 2011 - (Mirjana Dragicevic)

 Dragi copii, Inima Mea maternă suferă mult când îi văd pe copiii Mei care cu încăpățânare pun ceea ce este uman înaintea a ceea ce este Divin, pe copiii Mei care în ciuda a tot ceea ce îi înconjoară și în ciuda tuturor semnelor care li se trimit, gândesc că pot merge fără Fiul Meu. Nu pot! Merg spre pierzarea veșnică. De aceea vă adun pe voi care sunteți dispuși să îmi deschideți inima voastră, care sunteți dispuși să fiți apostolii iubirii Mele, ca să mă ajutați, pentru ca trăind iubirea lui Dumnezeu să fiți un exemplu pentru cei care nu îl cunosc. Fie ca postul și rugăciunea să vă dea putere pentru aceasta, iar Eu vă binecuvântez cu binecuvântarea Mea maternă în Numele Tatălui și a Fiului și al Sfântului Spirit. Vă mulțumesc.

*****



Mesajul din 25 Martie 2011 - (Marija Pavlovici)

 

 Dragi copii, astăzi într-un mod special doresc să vă invit la convertire. Fie ca  de astăzi să înceapă o viață nouă în inima voastră. Copiilor, doresc să văd  “da-ul” vostru și ca viața voastră să fie a trăi cu bucurie voia lui Dumnezeu în fiecare moment al vieții voastre. Astăzi în mod special Eu vă binecuvintez cu binecuvântarea mea maternă de pace, de iubire și de unire în Inima Mea și în Inima Fiului meu Isus. 

Mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea.

sursa : http://www.reginapacis.ro/

Rugăciune către Regina Păcii :

Marie, Mama lui Dumnezeu şi Mama noastră, Regina Păcii, Tu ai venit ca să ne conduci la Dumnezeu. Dă-ne harul nu numai de a spune „Fie mie după cuvântul Tău!”, ci şi să-l trăim aşa cum ai făcut-o Tu. Noi ne punem mâinile în mâinile Tale pentru ca să ne poţi conduce la Dumnezeu prin amărăciunile şi necazurile vieţii. Prin Cristos, Domnul nostru.






“O Maria zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la tine şi pentru aceia care nu aleargă, mai ales pentru duşmanii Bisericii şi pentru cei încredinţaţi ţie prin mila lui Dumnezeu.Amin."


Preasfanta Fecioara sa va binecuvanteze cu Binecuvantarea Sa Speciala si Materna !

4 comentarii:

carmen spunea...

Cristos a inviat!

Te salut cu multa iubire si bucurie in Cristos, si iti impartasesc minunatele mesaje de la Medjugorje a Maicutei noastre Sfanta Feciara Maria.
Isuse te iubesc, MaranAtha!

02 Mai 2011, Mesaj către Mirjana

"Dragi copii; Dumnezeu Tatăl mă trimite să vă arăt calea mântuirii, pentru că El, copiii mei, doreşte să vă salveze şi nu să vă condamne. De aceea eu, ca o mamă, vă adun în jurul meu, deoarece, cu dragostea mea maternă, doresc să vă ajut să vă eliberaţi de mizeriile din trecut şi să începeţi să trăiţi din nou şi în alt mod. Eu vă chem să înviaţi în Fiul meu. In acelasi timp cu mărturisirea păcatelor, renunţaţi la tot ceea ce v-a îndepărtat de Fiul meu şi v-a făcut vieţile goale şi fara succes. Spuneţi 'da' Tatălui, din inimă şi porniti pe calea mântuirii pe care vă cheamă El prin Duhul Sfânt. Vă mulţumesc. Mă rog, mai ales pentru păstori (preoţi), pentru ca Dumnezeu să îi ajute să fie alături de voi, cu toată inima."



02 Aprilie 2011, Mesaj către Mirjana

"Dragi copii,
Cu dragoste maternă doresc să deschid inima fiecăruia dintre voi şi să vă învăţ unitatea personală a fiecaruia cu Tatăl. Ca sa acceptati aceasta, trebuie să înţelegeţi că voi sunteţi importanţi pentru Dumnezeu şi că El vă cheamă pe fiecare în parte. Trebuie să înţelegeţi că rugăciunea voastră este conversaţia unui copil cu Tatăl său; că dragostea este calea pe care trebuie să porniţi - dragostea pentru Dumnezeu şi pentru aproapele vostru. Aceasta este, copiii mei, dragostea care nu are limite, aceasta este dragostea care emană din adevăr şi merge până la capăt. Urmaţi-mă, copiii mei, astfel încât şi altii, recunoscand adevărul şi iubirea in voi sa poata sa va urmeze.Vă multumesc."


Încă o dată Maica Domnului ne-a chemat să ne rugăm pentru păstorii noştri (preoţii) şi a spus:
"Ei au un loc special în inima mea. Ei îl reprezintă pe Fiul meu"

mmary spunea...

Draga mea Carmen,

Adevarat a inviat!

Te imbratisez si eu cu aceeasi iubire si bucurie in Cristos si iti multumesc pentru minunatele Mesaje pe care mi le-ai impartasit.

Fie ca Sfanta Fecioara sa te binecuvanteze cu Binecuvantarea Ei Speciala si Materna iar blandul Isus sa te imbratiseze si sa te aseze in bratele Sale Milostive si in Inima Sa blanda si smerita!

Oana spunea...

Mmary.... vreau sa-ti spun ca sufletul meu trece printr o perioada foarte grea si dificila..ma simt atat de singura ..iar sufletul meu pe zii ce trece tot mqa trist si mai inurerat....spune mi ce pot facee ce pot face cu viata mea ...??

mmary spunea...

Draga Oana,nu esti singura nici o clipa.Cred ca acesta e primul lucru pe care ar trebui sa-l constientizezi.

Priveste putin adanc in inima ta si vei gasi acolo un oaspete minunat care te asteapta mereu:

Isus Cristos ,
Cel care e Iubirea Desavarsita.

Apoi , cu sinceritate si incredere te rog sa-i vorbesti ca celui mai bun prieten, sa-i daruiesti LUI viata ta(e cel mai minunat lucru pe care il poti face) si sa-l rogi cu toata fiinta ta sa -ti arate Vointa Sa si sa te ajute sa parcurgi Calea spre Inima Sa blanda si smerita.

Daca-ti vei face din Isus cel mai bun prieten nu te vei mai simti singura niciodata.Crede-ma!

Daca crezi ca te pot ajuta , daca vrei sa vorbim mai multe lucruri poti sa-mi scri pe :

mmary_99@yahoo.com

Te imbratisez cu multa , multa dragoste si te binecuvantez cu fiecare fibra a inimii mele rugandu-l pe Dumnezeu sa reverse asupra ta acele haruri care vor face ca Pacea , Iubirea , Indurarea si Bucuria Sa sa fie asternut , continut si mangaiere inimii tale.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...