Te caut din toata inima...

28 martie 2011

39 de ani de la prima aparitie de la Dozule



Azi se implinesc 39 de ani de cand a avut loc aceasta aparitie la Dozule.

Sa ii multumim Domnului rugandu-ne azi  cu inima insufletita de iubire :

Rugaciunea de la Dozule

 

"-Ai mila , Dumnezeul meu, de toti cei care Te blestema,
iarta-i ca nu stiu ce fac.

-Ai mila, Dumnezeul meu, de cei ce se invrajbesc,
scapa-i de spiritul satanei.

-Ai mila , Dumnezeul meu, de cei care Te evita, fa-i sa simta gustul pentru Sfanta Euharistie.

-Ai mila, Dumnezeul meu,de cei care vor veni sa se caiasca la picioarele Crucii Tale Glorioase, ca ei sa gaseasca acolo Pacea si Bucuria in Dumnezeu, Mantuitorul nostru.

-Ai mila, Dumnezeul meu,fa ca Imparatia Ta sa vina, dar salveaza-i, mai este inca timp pentru asta, caci timpul se apropie si ...
 
IATA CA EU VIN.
AMIN!

Vino, Doamne Isuse ! 

 

"Doamne, revarsa asupra lumii intregi comorile nesfarsitei Tale Milostiviri"

**** 




***

29 martie 2008

ISUS: Copila Mea, ascultă Cuvântul Meu şi poartă-l ca pe o Comoară către ceilalţi, la cei care îl aşteaptă, dar spune-le aşa: „Eu vi-l dau aşa cum mi-a fost dat mie. Purtaţi-l aşa cum vi-l dau eu, fără să schimbaţi ceva în înţelesul său.”
Şi iată că Eu vin. Amin, vino Doamne ISUSE.
Ceea ce vreau să-ţi spun este, fără îndoială, ceva nou: scrie pe măsură ce-ţi dictez. Scrierile pe care ţi le dau vor rămâne, chiar dacă timpul trece prea repede din cauza celor care se vor îndoi de faptul că Dumnezeu este cu voi în orice lucru care se petrece.
Acum, şi în toate vremurile a fost aşa. Dumnezeu printre oameni în cele nevăzute, ca şi în cele nevăzute, Eu sunt acolo.
Astăzi, când toate lucrurile sunt gata să se schimbe, care fiinţă poate rămâne insensibilă la ceea ce Domnul vă transmite pentru binele vostru? Când se apropie furtuna, voi ştiţi, datorită semnelor, că ea se îndreaptă spre voi. Dar în această zi, nimeni nu poate prevedea când va sosi furtuna insuportabilă, antrenând totul în calea ei. Căci nimic nu vă va indica aceasta.
Tot astfel, Domnul vrea să vă protejeze de acest dezastru subit şi doreşte ca voi să luaţi la cunoştinţă aceasta, căci Dumnezeu nu rămâne indiferent la nimic din ceea ce vă preocupă pe voi. Doar infidelitatea voastră la adresa Cuvântului Meu vă plasează în afara sferei informaţiilor Mele.
Când aceasta va veni, nu vă întoarceţi din drumul care se va desfăşura în faţa voastră, căci Eu vă voi conduce fără ca voi să Mă vedeţi. Eu voi fi Prezent printre voi. Distanţele vi se vor părea scurte, în ciuda lungimii şi oboselii care nu se vor mai resimţi. Căci fiecare va avea lângă el pe Îngerul său Păzitor. Binecuvântaţi-l.
Copila Mea, în acest timp şi în aceste ore care se scurg, bărbaţii, femeile şi copiii vor fi preveniţi deja de a nu se îndepărta unii de alţii. Eu vă voi reuni, dar fiţi convinşi că nimic nu se poate face fără răbdare. 
Dumnezeu este Răbdător şi, când vă spun Pregătiţi-vă, aceasta nu înseamnă că trebuie să vă precipitaţi, dar trebuie să luaţi la cunoştinţă că nu trebuie să-L supăraţi pe Domnul vostru niciodată, pentru că El vă iubeşte şi vrea să vă salveze de pericolele din care nu mai puteţi scăpa. Căci vor fi multe voci contrarii care se vor ridica pentru a vă face să le urmaţi: fugiţi de necunoscut. Vocea Mea, voi o veţi recunoaşte mereu, căci Eu Mă voi face cunoscut de către fiecare dintre voi.
          Eu nu vă cer să ştiţi data, ci să ascultaţi atunci când va sosi clipa. Ceea ce vă pot spune o ştiţi deja: Vegheaţi şi rugaţi-vă, Ceasul este aproape.
          Nimeni nu va fi insensibil la Chemarea Mea, căci, aşa cum cel căit merge la drum cu bagajul făcut în inima lui, Eu Însumi vă voi da, în inima voastră, tot ceea ce este necesar pentru acest drum care nu vi se va mai părea nici lung, nici obositor, nici primejdios, deşi va fi întocmai. Oriunde veţi merge, capcanele nu vor înceta dar, cu Dumnezeu, distanţa va fi precum Timpul lui Dumnezeu: mare, dar accesibil copiilor lui Dumnezeu, căci nimic nu este măsurat în Împărăţia lui Dumnezeu. El se întinde la infinit, iar parcurgerea lui se aseamănă cu Alfa şi Omega: totul se reuneşte, căci totul a fost creat de Dumnezeu care este Începutul şi Sfârşitul tuturor lucrurilor.

Biserica Mea nu va fi decât Una,
precum Dumnezeu este Unul în Trei Persoane.
Precum fiecare dintre voi este Unic pentru Dumnezeu.

          Eu voi boteza acest Templu aşteptat în Inima Mea Sfântă. Eu îi voi primi pe membrii săi în El. TOŢI vor trece de porţile sale care vor rămâne deschise zi şi noapte şi TOŢI vor veni la Mine, recunoscând pe Mântuitorul şi Dumnezeul lor.


Tu Mă întrebi cum va fi aceasta. Dar copila Mea, Timpul lui Dumnezeu nu este al vostru. Când veţi intra în acest Templu rezervat pentru această sublimă Întâlnire a Cerului cu Pământul, veţi vedea că Timpul, încă înţeles greşit de voi, cei de pe Pământ, vine să vă primească în Voinţa Celui Preaînalt care este vârful Împărăţiei lui Dumnezeu unde Gândul Celui Preaînalt îndeplineşte toate lucrurile bune şi favorabile lui Dumnezeu şi întregii Sale Creaţii.
Aşadar, veţi vedea aceste lucruri pe care gândirea omenească încă nu le poate concepe din viaţa aceasta pământească. Iar toate lucrurile noi pe care Dumnezeu le face sunt pentru voi, în această Veşnicie Preafericită, rodul tuturor suferinţelor voastre şi durerilor voastre transformate în aceste Daruri pe care Domnul le pregăteşte tuturor copiilor Săi care Îl cheamă deja ca să devină mai buni, perfecţi şi generoşi, pentru a-şi merita toate Darurile lui Dumnezeu care este Tatăl tuturor şi al fiecăruia.

O, Vicar al Meu, păstrează-ţi credinţa intactă cu tot ceea ce Eu îţi dau. Şi mergi mai departe pe drumul care mai este de străbătut, neschimbând nicio Lege pe care am pus-o în inima ta, căci tu eşti ultimul Avraam. Şi să te răpesc curând în Cerul Meu de Glorie cu toţi copiii Mei chemaţi.

Cerul şi Pământul vor fi acelaşi Paradis.

Veţi vedea ceea ce Dumnezeu vă pregăteşte
în Iubirea Sa şi Atotputernicia Sa infinită.

În Preasfânta Treime,
        ISUS, Mântuitorul oamenilor.

*** 


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Iubirea , Pacea si Indurarea Sa!

2 comentarii:

Anonim spunea...

IATA CA EU VIN. AMIN!

Vino, Doamne Isuse !

... te asteptam cu mult drag si multa bucurie ! :)

mmary spunea...

Anonim,

"Vino, Doamne ISUSE ! Vino,Duh al Sperantei!
Vino, Dumnezeul meu, Tatal meu!
Vino , Dumnezeul meu , sa-ti inunzi copiii cu Iubirea Ta !"

...inimile noastre Te asteapta, fiintele noastre Te doresc iar Vointele noastre nu mai exista :

Exista doar Vointa Ta, Iubirea Ta , Milostivirea Ta!

Si pentru ca asa a dorit El :

JNSR, vol 4, partea a doua, pag.96-97

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Duhul Sfinteniei, cu Duhul Luminii, cu Duhul Iubirii , cu Duhul Sau Sfant ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...