Te caut din toata inima...

24 februarie 2011

Un mic secret...

 
Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. 
Ei impartaseau totul si discutau despre orice. 
Nu aveau secrete unul fata de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.
In toti acei ani, ...el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi, batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai are sanse sa se insanatoseasca.
Incercind sa puna toate lucrurile in ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o linga patul sotiei sale. 
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o gramada de bani: in total vreo 25.000 de dolari.
El a intrebat-o despre continutul acestei cutii.
'Cind ne-am casatorit, spunea ea, bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi niciodata.
Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din gura si sa crosetez o papusica ........ Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile..Doar doua papusi erau in cutie ! 
Ea fusese suparata numai de doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna. Nu mai putea de fericit! 'Iubito, spuse el, inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?
'Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea papusilor...
RUGACIUNE :
Doamne, ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg sotul; iubire ca sa pot sa-l iert si rabdare pentru toanele lui.
Amin !
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele haruri care vor face ca Pacea, Iubirea, Indurarea si Bucuria Sa sa fie asternut , continut si mangaiere inimilor voastre.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...