Te caut din toata inima...

05 ianuarie 2011

O convertire tulburatoare la ortodoxie



















 Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate harurile de care aveti mai mare nevoie!

10 comentarii:

Limena spunea...

he he, îl ştiu pe Claudiu Raducu. El m-a ajutat sa vad altfel ortodoxia si sa-i ascult pe cei care stiu ce inseamna sa fi ortodox. De aceea se condamna crestinismul de multipentru ca multi dintre noi nu stim ce implica a fi ortodox. Am inteles ca e o centralizare a fiintei noastre catre Dumnezeul prezent in Tot si in Toate, si ca da, sunt lucruri diverse in Creatie pentru care daca nu ai legatura realizata cu El la nivel de Inima, te poti baga in lucruri care te depasesc si te poti arde si pierde fara a constientiza acest lucru...de aici si sfatul bisericii de a nu te juca cu magia neagra.
Oricum , il vad pe Claudiu Raducu mai open mind decat s-au aratat alti preoti...cel putin din zona mea.

mmary spunea...

Limena,ai rostit lucruri pline de intelepciune.Ai dreptate ,credinta trebuie traita la nivel de inima cu toata fiinta noastra iar roadele ei trebuie sa se vada in viata noastra.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu cel mai pretios DAR, cu EL Insusi!

Ingerul tau spunea...

Marturia e frumusica. Desigur Yoga ramane un mare dar spiritual compatibil cu toate religiile, unul din cele mai mari daruri pe care umanitatea le-a primit in toata istoria ei… Dar nu e el cel care trebuie sa depuna marturie despre asta… In fapt singurele cuvintele urate pe care le-a spus au fost smulse de cel care ii ia interviul; l-a ispitit… Iar cei care ispitesc vor fi ispititi…
Binecuvantati yoghinii care asculta de Hristos, nu-i veti ajunge in aceasta viata din urma si nici in cealalta…
Fericit oricine asculta de Hristos!
Hristos coboara oriunde este chemat si primit si face acolo ordine si lumina. Nu trebuie sa te convertesti la nimic trebuie doar sa devii una cu El.
Hindusii, musulmanii si oricare altii din alte religii care il vor cunoaste pe Hristos iarasi vor fi inaintea voastra pt ca cultura lor spirituala va fi cel putin dubla.
La ce va foloseste sa fiti crestini si sa vorbiti doar din carti si sa ramaneti orbi in spiritul vostru?
Ca sa-l parafrazez, deoarece ultimele doua parti sunt destul de inspirate, el spune ca tot ceea ce nu e impotriva lui Hristos, este cu mine si iar Yoga nu este impotriva lui Hristos ba dimpotriva, sustine tot ceea ce este spiritual si bun, sistemul Yoga il sustine pe Iisus si stau marturie toti yoghinii romani, care sunt cu miile si care au numai cuvinte de laude si extrem de frumoase fata de Iisus. Nu mai putin frumoase decat ale voastre. Desigur conteaza sa ascultam de El mai mult decat sa il marturisim dar e buna si marturisirea.
Iti multumesc pentru privilegiul de a spune aceste lucruri, Dumnezeu sa te calauzeasca neincetat si sa iti dea rabdare si putere de intelegere.

mmary spunea...

Ingerul tau,ai spus:

"Hindusii, musulmanii si oricare altii din alte religii care il vor cunoaste pe Hristos iarasi vor fi inaintea voastra pt ca cultura lor spirituala va fi cel putin dubla. "

Trebuie sa te contrazic deoarece inaintea lui Dumnezeu nu conteaza cata cultura spirituala ai ci cat de multa iubire, cat de mult ai devenit asemenea lui Isus facand vointa Lui,urmandu-L pe Calea care e El Insusi.

Isus sa fie in inima ta, Spiritul Sfant sa te copleseasca cu Darurile Lui ,iar Tatal Ceresc sa-si indrepte asupra ta privirile Sale Induratoare si sa te atraga la EL prin Isus Cristos Domnul Nostru.Amin.

Anonim spunea...

Punct ochit, punct lovit !
Acum ti-ai dat seama sr.mmary, de unde i se trage lui "Ingerul tau" ? ... de unde are "negativitatea" ?
Ne rugam in continuare ! :)

P.I.B. !

mmary spunea...

Anonim, da trebuie sa ne rugam atat pentru el cat si pentru noi ca sa putem creste in iubire.Urmarind "Imblanzirea Tigrului" si vazand cum a reactionat si cum s-a comportat acel misionar crestin am inteles cat de putin ne iubim noi semenii, cat de departe suntem de iubirea pe care ne-o cere Isus, cata cale mai avem de parcurs pana cand ne vom iubi unii pe altii asa cum ne-a iubit si cum ne iubeste Isus.

Dumnezeu sa ne deschida inimile , sa ne goleasca de noi insine si sa ne binecuvanteze cu Prezenta si Iubirea Sa minunata pentru ca sa devenim si noi iubire curata.

Pace si bine! :)

Anonim spunea...

Asa cum scrie in JNSR, Domnul trimite pe cei din inchisoare sa-L vesteasca ! Super cu "Imblanzirea tigrului", am vizionat toti !

Pace si bine! :)

mmary spunea...

Anonim,dincolo de toate, pe mine m-a impresionat "misionarul crestin" care l-a vizitat ca PRIETEN timp de atatea luni.

Asta DA iubire de semeni!...pe cand noi,niste amarati, ne revoltam si incercam sa nimicim , sau sa indepartam pe oricine ni se pare "bolnav".Un bun exemplu e chiar ceea ce s-a intamplat in aceste zile cu "Ingerul tau".Sa fim seriosi, pe langa crimele , jafurile si toate celelalte atrocitati ale "Tigrului" , "Ingerul tau" e mic copil,iar noi ,chiar daca am parut ca mergem spre el ca prieteni , l-am judecat si am incercat sa-l indepartam.

RUSINE sa ne fie!

Pentru mine aceasta a fost o lectie din care am invatat ca mai am nevoie de inca multi ani de studiu la "SCOALA IUBIRII".

Ma bucur ca ati vizionat toti.MIe mi-a placut mult si rugaciunea din final.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata iubirea. pacea, bucuria si indurarea Sa!:)

Anonim spunea...

"Sa fim seriosi, pe langa crimele , jafurile si toate celelalte atrocitati ale "Tigrului" , "Ingerul tau" e mic copil,iar noi ,chiar daca am parut ca mergem spre el ca prieteni , l-am judecat si am incercat sa-l indepartam."

Probabil tu ! :)
Daca te mustra constiinta, e normal sa-ti para rau ! :)
Chiar am actionat din vointa Domnului, nu a mea ! :) Slavit sa fie Domnul in veci ! Amin !

mmary spunea...

Anonim, da , m-a mustrat constiinta deoarece l-am judecat si am fost lipsita de blandete chiar daca am actionat din iubire.

Slavit sa fie Domnul in veci!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Bucuria Sa! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...