Te caut din toata inima...

20 ianuarie 2011

Cea mai inalta Cruce de Lumina din lume !

Pentru a lucra la reunificarea poporului Sau, Dumnezeu a pus in inimile Lucratorilor Crucii un mare proiect:

sa inalte o 
Cruce a tuturor Popoarelor luminoasa, de 73,80 metri ,
pe Muntele Sanin din Liban. 

Confirmat de profeti,acest proiect a primit binecuvantarea autoritatilor Bisericii si aprobarea autoritatilor civile respective.
Mesajul a carei purtatoare este Crucea tuturor Popoarelor, ca o chemare la adunarea tuturor copiilor sai care se recunosc frati si surori,sub egida aceluiasi Tata, a fost ascultat si preluat de fratii nostri musulmani! Fapt istoric, unic in relatiilor dintre cele doua mai mari religii.

Muntele Sanin se inalta in mijlocul mai multor regiuni libaneze dintre care Beka, Beirut, Kesruan,De pe varful acestuia, Crucea de  iubire si lumina va straluci peste Liban, Siria , Israel, Cisiordania palestiniana.
Ea va fi un memorial al omenirii ca semn al unirii oamenilor intre ei si cu Dumnezeu.Ea va marca vointa de alianta a oamenilor care se recunosc frati sub egida Dumnezeului lor unic : Dumnezeul Iubirii! In si chiar dincolo de religii, in numele fraternitatii universale, cu totii impreuna vom marturisi vointa noastra de a forma marea familie a lui Dumnezeu, asa cum este voita de EL!
Oricare ar fi limba in care este rostit Numele Sau, 


Dumnezeu este Iubire pentru toti oamenii, copiii Lui.

Semn al binecuvantarii lui Dumnezeu: unanimitatea autoritatilor interesate

Crucea tuturor popoarelor a obtinut acordul:

-Autoritatilor Consulare Libaneze din Franta prin reprezentantul lor de confesiune musulmana;
-Al Autoritatilor Religioase ale locului in care va fi ridicata, Ordinul Libanez Maronit, Manastirea Sfantul iosif; la data de 21 februarie 2006, episcopul locului a vazut in vis aceasta Cruce;
-Al Autoritatilor civile ale locului in care va fi ridicata, municipalitatea din Baskinta, care a acordat autorizatia de constructie la 14 mai 2006;
-Al Societatii libaneze Parissis, specializata in constructii metalice, care a stabilit un deviz la data de 15 mai 2006, pentru o suma de 750.000 dolari;
-Binecuvantarea proiectului de catre Eminenta Sa Moussa Daoud,Prefect al Bisericii Orientale la Roma, care primise prima Cruce de Iubire in Liban in Patriarhatul sau la 14 septembrie 1999;
-Binecuvantarea Sfantului Parinte Benedict al 16 lea, din data de 4 noiembrie 2006 care invoca, prin mijlocirea Sfintei Fecioare o noua abundenta de  haruri dumnezeiesti pentru Opera Crucii Glorioase, Muntele Sanin Baskinta -Liban.

Crucea tuturor Popoarelor a fost terminata la 16 iulie 2010, in Sarbatoarea Sfintei Fecioare a Carmelului.
Ordinul Carmelului are o origine  pe cat de veche, pe atat de glorioasa.
Ea este continuarea scolii profetilor stabiliti pe muntele Carmel de profetul Ilie, profeti care au jucat mereu un rol in a ne revela Cuvantul lui Dumnezeu.
Stim ca dupa dispersarea lor in anul 38, Apostolii au cladit, pe muntele Carmel, o capela in onoarea Mariei si s-au angajat in mod special sa celebreze laudele Sale.Astazi, gratie sustinerii fratilor si surorilor noastre din lumea intreaga, Dumnezeu Tatal ne cheama, pe noi toti, copiii Sai, deschizand bratele Sale pentru a imbratisa intregul pamant ( Iar Eu cand voi fi ridicat de la pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii Ioan 12,31)

Misiunea lucratorilor Crucii a inceput la 16 iulie 1996 cu un mesaj care i-a fost dat in acea zi lui JNSR.
Crucea tuturor Popoarelor a fost inaltata in acest an al celei de a -1600-a aniversari a Sfantului Maron, patronul Bisericii Maronite care primeste Crucea.
Ridicarea Ei a inceput la finele lui 2008, anul beatificarii lui Abouna Yacoub care avusese in timpul vietii,tocmai idealul nerealizat de a ridica o cruce gigantica pe colina Libanului pentru adinarea Poporului lui Dumnezeu.
Cei 73,80 metri au fost atinsi la 27 iunie 2010, in ziua  beatificarii unui alt sfant libanez din secolul 21, sfantul Stephan.
Bratele Crucii au fost mointate la 11 iulie, in sarbatoarea sfantului Benedict, a carui cruce, care ii poarta numele, masoara 7,38 metri, iar ultimele buloane ale structurii au fost fixate la 16 iulie 2010, in Sarbatoarea Sfintei Fecioare a Carmelului.
Iluminatul si amenajarile inferioare urmeaza sa fie finantate.
La 14 septembrie 2010, a avut loc binecuvantarea celei mai mari Cruci din lume( 73, 80m), semn al Unitatii, al Sperantei si al Luminii, in cursul unei ceremonii solemne pe muntele Sanin, in inima Orientului Mijlociu.
Parintele Elias Khalife, conducatorul preotilor maroniti libanezi, a celebrat o Liturghie in prezenta Ambasadorului Frantei, a Presedintelui municipalitatii din Baskinta Tanios Ghanem, a deputatului Ghassa Mkheyber, precum si a mai multor personalitati  politice si relicioase.
Nimeni nu se indoieste ca imbelsugata ploaie de haruri divine se raspandeste asupra binefacatorilor- prin aceasta binecuvantare data in prezenta episcopului diecezei, a Parintelui Farid si a Lucratorilor Crucii, Jesus Ibanez si Francois Juste.
Cei doi Lucratori ai Crucii ne explica : De ani de zile noi lucram , pe planul material, in cadrul unor actiuni umanitare, pentru intrajutorare si solidaritate intre popoare, iar in plan spiritual, in cadrul unor actiuni angajate in credinta.
Lucram pentru adunarea Poporului lui dumnezeu pe tema simpla : 

Un Dumnezeu , un Popor, poporul lui Dumnezeu !




In acest cadru, fiindu-ne necesara numai bunavointa in ascultqarea lui dumnezeu, urmand calea trasata de Duhul Sfant, am fost calauziti in Liban, pentru a inalta o lucrare spre gloria lui Dumnezeu :
 
Crucea tuturor Popoarelor!

Realizarea acestei impozante constructii de 73,80 m inaltime si 36,6 latime, unica in lume, este fara precedent; de cand ne-a fost inspirata, o succesiune naintrerupta de Semne si Evenimente au atestat , in mod tangibil si incontestabil , sub multiple forme. realitatea Comuniunii sfintilor si a vietii divine in actiune.
Nimeni nu se indoieste ca Cerul este aici pentru a ne conduce la Unitate, pentru Adunarea Omenirii ca sa formam Poporul Lui Dumnezeu, sub egida lui Cristos-Rege, principele pacii, Stapanul Natiunilor.
Cand am inceput, in 2005,insasi ideea, simpla evocare a unei asemenea posibilitati de Unitate trezea scepticismul, ba , mai rau, teama.Astazi , acest eveniment istoric este o realitate.
Este insasi expresia Mesajului a carui purtatoare , inca de la inceput, este  
Crucea tuturor Popoarelor.

Precizari asupra Crucilor in lume

Prin Madeleine Aumont, Domnul ne-a spus la Dozule:

"Spuneti natiunilor ca Dumnezeu a vorbit prin gura slujitoarei Sale.El i-a revelat ca marea nenorocire este aproape, caci ea a vazut Semnul fiului Omului care merge din Orient si imediat este in Occident.
Acest Semn al Fiului Omului , este Crucea Domnului ".

Prin JNSR, la 16 iulie 1996, in sarbatoarea Muntelui Carmel, a fost lansat Apelul de a se construi Cruci de 7,38 metri in lumea intreaga, Apel ascultat de Lucratorii Crucii,care dupa ce au ridicat Cruci pe toate continentele , au realizat Crucea tuturor Popoarelor, a carei structura a fost terminata pentru Sarbatoarea Muntelui Carmel, dupa 14 ani, in Liban , la 16 iulie 2010!
Dupa statiunea a paisprezecea incepe, deci , 
statiunea a cincisprezecea: Invierea!




Domnul ne-a spus prin JNSR:

"Eu am invins moartea.Am deschis Poarta Vietii Vesnice pentru sufletele care Ma urmeaza.Eu voi definitiva Mantuirea intregii lumi.Voi sunteti Fii ai Luminii.
Prin Crucea Mea vom invinge...
Crucea pune pe Fuga raul..
Eu voi insufleti tot ceea ce este in stare de letargie.Voi reda lumii o reinnoire a sperantei si a bucuriei...."

Prin Maria Eugenia, Parintele vesnic ne spune :

"Eu vin pentru a alunga teama excesiva pe care o au creaturile Mele fata de Mine si pentru a le arata ca Bucuria Mea este de a fi  cunoscut si iubit de copii Mei...
As vrea ca toate creaturile Mele sa aiba convingerea ca exista Un Tata care vegheaza asupra lor si care ar vrea sa le des , chiar de aici, de pe pamant , o pregustare a fericirii vesnice..."

(" Chretiens Magazine" nr. 233)
sursa : Revista "Regina Pacis
"  septembrie 2010





Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea , Iubirea si Indurarea Sa!

2 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Un mesaj plin de optimism si speranta de care trebuie sa ma molipsesc si eu. Am spus mereu ca musulmanii sunt fratii crestinilor si Mohamed il admira enorm pe Moise si il pomeneste de vreo 120 de ori si mai bine in Coran.
Si toti musulmanii cred in Intoarcerea lui Iisus deoarece in Coran se spune ca intoarcerea lui Iisus este un semn inainte de judecata de apoi.
Intr-adevar acest mesaj este o mare bucurie si o mare realizare spirituala. Doua religii care se imbratiseaza in numele Tatalui ceresc... iata o minune sau poate inceputul unor minuni.
Doua religii care vestesc si asteapta intoarcerea lui Iisus, iata ceva de care nu incetez sa ma minunez, pentru ca este ceva cu adevarat divin.
Iata un text si un mesaj care vesteste cu adevarat intoarcerea lui Iisus.
Ma bucur sa am posbilitatea sa citesc mesajele de aici, Iisus sa-i binecuvanteze pe toti cei care fac asta si sa ne lumineze pe toti sa intelegem ca de fapt, Cel care se intoarce, este tatal ceresc...

mmary spunea...

Ingerul tau, mi-au placut atat de mult aceste cuvinte:

"Intr-adevar acest mesaj este o mare bucurie si o mare realizare spirituala. Doua religii care se imbratiseaza in numele Tatalui ceresc... iata o minune sau poate inceputul unor minuni.
Doua religii care vestesc si asteapta intoarcerea lui Iisus, iata ceva de care nu incetez sa ma minunez, pentru ca este ceva cu adevarat divin.
Iata un text si un mesaj care vesteste cu adevarat intoarcerea lui Iisus."

Asa cred si eu.

Pe mine m-a bucurat atat de mult construirea acestei Cruci, acest fapt demonstrand ca inca mai exista oameni care asculta si traiesc mesajele Domnului.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile Sale!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...