Te caut din toata inima...

06 decembrie 2010

Interviu cu JNSR

In urma cu catva timp v-am oferit urmatorul clip cu JNSR.Acum un prieten l-a tradus .Ii multumesc frumos, Domnul sa-l binecuvanteze!

Iar voi : Bucurati-va de el !


R : Imi puteti explica acest nume si de unde vine el ?

JNSR : Este vorba de faptul ca cel care lua scrierile mele pentru a le duce editorului, aceasta persoana germana, care acum e decedata. Acest domn a fost foarte amabil cu ea, pentru ca pentru el era uimitor cum eu puteam vorbi cu Domnul. Deci, in aceste conditii, in aceasta etapa, trebuia ca Dumnezeu sa ma sustina. Nu aveam nimic, si acest domn a zis ca el va fi alaturi de mine. A fost miraculos ca acest domn m-a sustinut, domnul german, care a devenit secretarul meu.  Si atunci el m-a intrebat : de ce va semnati JNSR (Je ne suis rien – Eu sunt nimic, Eu sunt nimeni) ? …..Pentru ca eu sunt nimeni. Si daca am lua initialele ?? Cu ce drept ??  Acest domn a spus ca aceste initiale nu semnifica Eu nu sunt nimic.

R : Si atunci Dumnzeu ce a spus ?

JNSR : Atunci s-a petrecut un lucru incredibil, in care Dumnezeu mi-a spus : Aminteste-ti ca nu acest domn iti da aceste initiale ci eu. Si atunci Dumnezeu mi-a spus ca initialele JNSR inseamna – ISUS DIN NAZARET, DOMN SI REGE. Cristos mi-a spus asta. Si chiar un preot mi-a spus, ca el crede mai degraba ca este Isus din Nazaret, Domnul revine – a spus preotul. Atunci eu am adoptat aceste initiale pentru ca ele veneau de la Dumnezeu, iar eu presupun ca sunt bine purtate si eu le iubesc

R : Cand spuneti ca Cristos revine, d-voastra anuntati venirea sa ??

JNRS : Da, pentru ca Isus mi-o spune. Eu nu invetez nimic. Isus imi spune. Si apoi, timpul o va demonstra. Nu suntem intr-o situatie confortabila, dimpotriva pentru ca daca vom continua in acest mod, vom avea din ce in ce mai multi saraci, flamanzi, si din ce in ce mai multe persoane care nu mai cred. Acum noi intram in aceasta promisiune a lui Dumnezeu care spune ca Isus ne va da imparatia sa, dar noi trebuie sa o meritam.

R : Si atunci ce trebuie sa facem ?

JNSR : Mai intai trebuie sa credem in Cristos pentru ca el este salvatorul nostru si sa facem fapte bune pentru ca totul e cerut déjà de Dumnezeu in cele 10 porunci, pentru a merita acest regat pe care Dumnezeu ni-l va da, iar noi il vom merita  daca vom face putin efort, urmand programul pe care Dumnezeu ni-l da, urmand poruncile pentru a deveni cel mai bun, pentru a fi perfect precum Isus si sa-i iubim pe ceilalti si pe Dumnezeu mai presus de toate.

R : Si care va fi rolul Sf. Fecioare ?

JNSR : Asa cum am spus-o si la conferinta, Maria se afla intre Dumnezeu, soarele,  si noi ,umanitatea. Deci ea are luna sub picioare, adica ea are acelasi rol de a duce umanitatea spre Dumnezeu.

R: In timpul conferintei vorbeati de Maria ca o nascatoare a umanitatii, folosind imaginea din Apocalipsa, a femeii care astepta un copil inconjurata de soare, dar care sufera de durerile nasterii .Ati evocat faptul ca la inceput Fecioara parea ca asteapta nasterea lui Isus,in timp ce, d-voastra vorbiti de o nastere spirituala a   umanitatii noastre. Deci Maria sufera?

JNSR: A suferi nu este durere. Ea este in fata bestiei din Apocalipsa, adica umanitatea care nu a inteles inca cine ceste Dumnezeu, ce este iubirea lui Dumnezeu care vrea sa salveze poporul sau. Si Fecioara sufera de aceasta neintelegere. Ea sufera pentru ca a fost numita de Cristos mama umanitatii.Si atunci cand suntem mame, suferim pentru copiii nostri amenintati de acest timp nemilos. Adica acesta bestie care suntem toti pentru ca am acceptat toti pacatul si nu invierea lui Cristos. Si totusi nu am acceptat niciodata Cristos e salvatorul nostru. Si in acest caz, Maria sufera pentru ca acesta bestie gata sa faca o separatie de Dumnezeu. Eu cred ca aceasta bestie profita de aceste timpuri pentru a impiedica umanitatea sa avanseze spre Dumnezeu.

R : In final aceasta bestie este refuzul de ascultare a lui Dumnezeu ??

JNSR : Dar aceasta bestie a venit in popor. Adica toti aceia care au refuzat sa-l recunoasca pe Isus ca salvatorul nostru. Noi suntem in acest punct in care, daca noi recunoastem pe Isus.noi vom intra in marea salvare care a fost anuntata, pentru ca noi ar trebui  sa traim cu totii in identitatea lui Cristos. Va dati seama, el a cerut la toata lumea de a purta acest medalion pe care este scris Isus Cristos, care vrea sa spuna ca – eu adopt identitatea lui Cristos. Adica, daca noi adoptam identitatea lui Cristos, inseamana ca noi il adoptam pe Dumnezeu care vine la noi acum sa ne salveze, sa ne salveze de noi insine, adica de aceasta dorinta de a trai in lume, de placerile lumii, de cele 7 pacate capitale. Voila ! Sfarsitul bestiei este de a trai in comunitate cu Dumnezeu, fapt ce ar da puterea lui Dumnezeu. Iar aceasta bestie este satana care face dansul in acest moment.

R : Deci, este ultima lupta, pentru ultimul timp ?

JNSR : Este ultima lupta a timpului din urma !

R : Si cartea pe care tocmai ati editat-o, care se numeste Ultimul meu pas cu alaturi de Dumnezeu, din aceasta carte intelegem ca Fecioara Maria va avea un rol primordial, daca biserica recunoaste ceea ce cere Isus. Deci, ce ne cere Isus ?

JNSR : Isus ne cere sa venim la el, pentru ca nu putem merge spre Dumnezeu decat eliberati fiind de pacate. Este vorba de o renuntare, de un botez nou care de deschide acum, adica sa il iubim pe Dumnezeu mai presus de toate, si sa redevenim copiii sai divini, pe care Dumnezeu ni  i-a dat la inceputul lumii odata cu Adam si Eva.

R : Cand d-voastra vorbiti de noul botez d-voastra va ganditi la  purificare, ca la botezul focului, al Duhului Sfant ?

JNSR : Da, de acest botez facut in durerile nasterii asa cum a facut-o Maria. Suntem in aceasta suferinta, si noi vom trai aceasta suferinta pentru a permite celor care cred in Dumnezeu de a pune in lume aceasta umanitate purificata.

R: Cum trebuie trait acest timp de purificare??

JNSR : Trebuie sa avem multa iubire si credinta in Dumnezeu. Si timpul din urma se va trai pe masura a ceea ce se va intampla, pentru ca Dumnezeu va purifica pamantul de toate pacatele care ne impiedica sa mergem spre Dumnezeu. Iar in acest moment, oamenii trebuie sa tina cont ca purificarea in Dumnezeu incepe prin acceptarea lui Dumnezeu si a accepta sa fi mai bun, generos, perfect, asa cum Fecioara ne-o cere, ca Tatal.

R : Mesajul vostru este legat de cel referitor la Crucea Iubirii care ar trebui sa fie un fel de paratrasnet care sa salveze lumea ?

JNSR :   Nu este numai un paratrasnet, ci un drum de credinta prin care ne putem apropia de cruce si de a spune Domnului- eu adopt crucea ta, tot ce va veni, pentru ca purificarea sufletelor este cea  care permite intalnirea cu Dumnezeu in paradis, Edenul pierdut.

R : Credeti ca Ierusalimul ceresc este pentru timpul nostru ? Il vom trai noi aici pe pamant ?

JNSR : Da, prin suferita care se intalneste in anumite locuri pe pamant (Haiti), suferinta in care sufera multi inocenti. Noi suferim aici pe pamant unii pentru altii in compasiune. Deci, suferinta care e impartita, este si cea care va declansa caritatea, iubirea. Si voi vedeti suferinta si in acelasi timp natiunile care se pun in slujba in slijba ei (banii sunt facuti pentru a ajuta), trimitand in locurile de suferinta tot ceea ce oamenii de acolo au nevoie. Analogie cu Iona care a fost eliminat din balena pentru a ajuta  oamenii. In acest fel va castiga imparatia lui Dumnezeu, prin iuibire.

R : Cand ne vorbiti de Iona, vorbiti de cele 3 zile in care el a stat in stomacul intunecat al balenei. Suntem noi in acele trei zile intunecate in care se afla si Iona ??

JNSR : Noi suntem foarte aproape, dar eu cred ca ceva nou se va declansa alta data. Daca nu am inteles inca, vom avea semne si mai mari care ne vor face sa intelegem.

R : Cand credeti ca Duhul Sf va fi in inimile noastre suficient de puternic pentru a putea depasi etapa pacatului ?

JNSR : In acest moment opera se indeplineste. Pentru moment nu stim sa il primim pentru ca ceea ce nu vedem nu credem, si aceasta interventie a lui Dumnezeu prin Spirit, este pentru a deschine spiritele noastre catre cunoastere care este purtata de Dumnezeu catre suflete pentru ca acestea sa inteleaga . Dumnezeu este cel care are cunoasterea. Este un progres care se face in fiecare dintre noi. Dumnezeu ii va salva pe cei care doresc sa fie salvati pentru ca omul este liber si Dumnezeu respecta libertata omului. Cand revenim liberi catre Dumnezeu este marea cucerire. Revenim la Dumnezeu pentru ca iubim. Este iubirea care ne facem sa revenim la Dumnezeu. Trebuie sa intelegem pana unde merge iubirea lui Dumnezeu si pana unde trebuie sa ajungem noi insine pentru a fi salvati.

R : Doriti sa ne vorbiti de identitatea divina prezenta in umanitatea noastra ?

JNSR : Adica, sufletele au fost create de Dumnezeul notsru atotputernic pentru a face un pelerinaj pe pamant, in care sufletele sa invinga toate obstacolele pentru a ajunge la Dumnezeu. La sfarsitul pelerinajului Dumnezeu ne va intinde bratele pentru a ne reintoarce in pamantul promis.

R : Deci, cand vorbiti de pelerinaj, D-voastra includeti tema suferintei ?

JNSR : Da, pentru ca cu cat inaintam in viata, cu atat mai mult vom intalni situatii penibile care pot fi micsorate prin solutiile pe care le gasim noi insine pentru a ne salva viata si a ajuta pe ceilalti in suferinta lor. Este important sa nu ne uitam numai la noi, ci la aproapele nostru, iar in acest moment noi actionam in Dumnezeu si El  ne iubeste.

R : Cand privim coperta cartii d-voastra admiram cum Isus poarta crucea sa, iar fiecare membru din popor poarta crucea sa. Aceste cruci reprezinta drumul pe care Isus il propune pentru a ne mantui ?

JNSR : Isus este cel care a deschis poarta sufletelor, adica sufletele erau prizonierii pacatului original. Deci, venind pe pamant, Isus, prin sacrificiul sau, el a demonstrat ca e Dumnezeu insusi.Toate atributele tatalui l-au impiedicat pe Isus sa moara definitiv pentru a sterge datoria pacatului, adica,  a sentintei pe care Dumnezeu a dat-o lui Adam si Evei.  Acestia au fost scosi din paradis pentru ca au comis o greseala de a nu asculta de Dumnezeu. Inainte de acest moment de pacat, Adam si Eva erau spirituali, ei nu aveau un corp de carne, iar cand ei au comis acest pacat, ei au fost acoperiti cu trup. Iar trupul nu dorea sa intre in paradis. Pentru aceasta ei au devenit muritori, fiind alungati din paradis de Dumnezeu care nu mai putea sa ii tina cu el pentru ar fi urmat o catastrofa evidenta. Pentru ca Dumnezeu respecta caracterul sau de totalitate datorat  celor 10 atribute ale sale. Si cand un atribut se confrunta cu un altul, este evident ca directia este una spre o catastrofa. Din aceasta cauza trebuia sa existe un Dumnezeu unic. Dumnezeu nu putea sa vina si sa moara pentru ca atunci nu ar mai fi existat universul. Si in acel moment, Dumnezeu a gasit in el insusi aceasta dimensiune a carnii, si asa a reusit sa locuiasca printre noi (Cuvantul s-a facut trup !).  Este Isus. Dumnezeu facut om e acelasi Dumnezeu.

R : Exista un lucru minunat pe care eu il descopar in aceasta carte : Isus va spune  ca voi credeti ca eu sunt in cer, dar eu sunt de asemenea in voi, deci deschideti-mi usa tabernacolului vostru pentru ca eu sa ies din voi si sa va ofer identitatea mea. Eu am gasit acest lucru formidabil.

JNSR : Exact, pentru ca Dumnezeu fiind peste tot, el este deasemenea in noi. Nu este niciun loc care sa ramana fara prezenata lui Dumnezeu. Deci. Daca voi prin caracterul  vostru minunat, dobandit prin respectarea celor 10 porinci, in acest moment, Dumnezeu locuieste in voi, deci voi deveniti un tabernacol. Daca noi ne purificam de toate pacatele, in acel moment, Dumnezeu locuieste deplin in noi. Asa inteleg salvarea noastra. In acest moment Dumnezeu, in toata puternicia sa, face din noi identitatea sa.

R : Trebuie sa trecem prin Golgota ?

JNSR : DA, iar daca noi continuam sa pacatuim, vom avea peste tot acelasi rezultat ca in Haiti.

R : Ceea ce m-a frapat in cartea d-voastra este ca spuneti ca pacatul a crapat stratul de ozon !

JNSR : Exact , asa putem explica efectele care se vad azi. In mod spiritual putem explica toate atrocitatile, care reprezinta limitarea bunatatii lui Dumnezeu. Pretul pentru a avea identitatea lui Dumnezeu este libertatea de a pacatui. Si pentru acest lucru avem nevoie de purificare. Dar eu cred ca oamenii prefera banii,….

R : Dar, Maria vegheaza, nu ?

JNSR : Da, ca cat renuntam la pacatele noastre cu atat luam mai repede identitatea sa. Deci trebuie sa fim ascultatori si plini de iubire pentru a intelege. Pentru aceasta trebuie sa ne rugam, sa cerem iubirea sa, si sa avem umilinta. Maria este divina si trebuie sa trecem prin ea pentru a strivi capul satanei – Maria este neprihanit zamislita. Maria este poarta cerului. Fiind divina, Isus a luat trupul si sangele sau de la Maria, divina si imaculata.

R : Exista 2 inimi. Inima lui Isus si Inima Mariei. Deci exista  doua inimi. In inima lui Isus exista inima Mariei.

JNSR : Exact. Crucile din spatele Crucii lui Cristos vor sa spuna ca el nu mai sufera singur. Nu toti sunt in spatele lui Cristos. Noi luam toate crucile celor care le-au abandonat, a celor care le-au aruncat, pentru ca ele sunt grele din cauza pacatelor lor. Iar noi adunam toate aceste cruci. Nu este un lucru material ci spiritual, deci suferinta este una interioara. Suferim enorm, pentru ca nu vrem sa abandonam sufeirnta noastra, proiectul lui Dumnezeu. Noi depunem crucile noastre alaturi de Crucea lui Cristos prin suferinta. Civilizatia iubirii va aparea atunci cand vom depune cu totii crucile asemenea lui Cristos in regatul tatalui. Isus ne daruit o fata a lui Dumnezeu. Inimile noastre raman tinere pentru ca Iubirea este eterna. 


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Pacea, Iubirea si Bucuria Sa!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...