Te caut din toata inima...

31 decembrie 2010

Cu iubire pentru voi ...

Dragii mei,

va doresc ca in anul care vine sa fiti binecuvantati in fiecare clipa cu acele Haruri si Daruri care va vor transforma in iubiti copii ai Vointei Divine.

Fie ca in sufletele si inimile voastre sa domneasca pacea,bunatatea, lumina, bucuria si iubirea, sa fiti curati , sanatosi, frumosi si fierbinti,buni si milostivi, sa traiti in puritate, lumina, adevar si iubire, adica in Domnul nostru Isus Cristos .

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu comorile nesfarsitei Sale Milostiviri si sa traiasca mereu in inimile voastre care sa-i sopteasca neincetat:

"Lărgeşte inima mea întru iubire, să pot învăţa şi deprinde gustul şi dulceaţa dragostei, în dragoste să mă contopesc şi întru ea să plutesc, prin tine. Iubirea să pună cu totul stăpînire pe mine, să mă uit pe mine însumi în înflăcărarea şi freamătul văpăii ei orbitoare. Să cînt cîntecul iubirii, să te urmez, iubirea mea, în înaltul tăriei, să se topească inima mea în laudele tale, să mă străbată cu totul fiorul de fericire al dragostei. Să te pot iubi mai mult decît pe mine însumi, iar pe mine însumi, doar din dragoste pentru tine; în tine să pot iubi pe toţi cei ce te iubesc cu adevărat, după cum porunceşte legea iubirii străluminînd din tine."

(din "Imitatiunea lui Cristos" de Thomas de Kempis)


Multi , sfinti , binecuvantati si fericiti ani impreuna cu Sfanta Treime va doresc !

6 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

E sfarsit de an si as dori sa-ti pot transmite gandurile mele si bucuria de a te avea prietena.
LA MULTI ANI draga Mary! Domnul Pacii sa fie cu tine si intreaga ta familie!

mmary spunea...

Doamna Elena ,primesc cu drag gandurile dumneavoastra bune si le trimit pe ale mele insotite de binecuvantari sa vi se astearna in suflet.

Multi, sfinti, si fericiti ani impreuna cu Isus si cu toti cei dragi va doresc si eu draga doamna Elena.

Ingerul tau spunea...

La multi ani! Un an nou plin de Dumnezeu si de Treimea care iti este atat de draga.
Duhul sa te insufleteasca, Tatal sa te calauzeasca si Fiul sa te iubeasca...
La multi ani !

mmary spunea...

Ingerul Tau,iti multumesc frumos.

"Duhul sa te insufleteasca, Tatal sa te calauzeasca si Fiul sa te iubeasca."...si pe tine...iar Iubirea sa devina respiratia sufletului tau.

Dumnezeu sa te binecuvanteze in fiecare clipa a vietii tale cu toata splendoarea Iubirii Sale!

La multi ani!

patitu spunea...

La multi ani.Eu iti doresc sa ai un an cu iubire si fricire ...Dumnezeu sa te bnecuvinteze pe tine si intreaga familie...multumesc pt. urarea din 31 Decembrie....

mmary spunea...

patitu, si eu iti multumesc frumos si iti doresc ca fericirea,sanatatea ,binecuvantarile si mai ales Sfanta Treime sa fie in fiecare clipa prezente in viata,sufletul si inima ta si a familiei tale.

La multi ani!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...