Te caut din toata inima...

17 noiembrie 2010

Pagina din jurnal

16 noiembrie 2010 , ora 23

O,Isuse, te rog iarta-ne! 
Iarta-ne Doamne, ai mila de noi.

Au trecut cateva minute bune de cand intreaga mea fiinta e zguduita si sfasiata de cutremurul produs de faptele unor persoane din apropiere. O,Doamne, acele oribilitati m-au facut sa ma opresc si sa incerc sa constientizez ceea ce vezi Tu intr-o zi, intr-o ora, intr-o clipa, in fiecare clipa.
Imaginile care se deruleaza inaintea ochilor mei ma ingrozesc, ma ineaca in lacrimi fierbinti care nasc o dureroasa intrebare:

Cum ne mai poti suporta?

De ce nu ne strivesti chiar in clipa aceasta in care ne privesti cum ne omoram copiii, fratii, parintii, prietenii , iubitii,in aceasta clipa in care simti suferinta celui ranit, decaderea asasinului, agonia muribundului, teama asupritului? 

Ce te opreste Doamne?

Noi ne ucidem sufletele adancindu-ne in cele mai josnice pacate, Te ignoram, Te alungam, Te ofensam Doamne, pangarim la nesfarsit Templele Spiritului Sfant, care ne-ai creat sa fim, Te rastignim, iar si iar, si totusi Tu , iubirea mea , Tu ,Dumnezeul nostru , Tu ,ne iubesti.

Ne iubesti Isuse, o,cat ne iubesti !

Te vad trist, ranit  si ingrozit, gata sa imparti dreptatea Ta Sfanta,insa, apoi te vad surazand deoarece privirile Tale au zarit inocenta si puritatea copilasilor, candoarea si surasul lor adorabil, suspinul unor inimi ce se lupta pentru a fi mereu curate, gesturi pline de bunatate revarsate din suflete care tanjesc dupa Tine.Vezi caritate, iubire , armonie, genunchi zdrobiti si inimi sfasiate, vezi duiosie si singuratate, delicatete, sensibilitate si-un DOR imens , un DOR imens de Tine, Iubire Intrupata.

Acum vad Indurarea ce-n lume se revarsa,
din Inima Ta blanda,si dulce, si gingasa,
M-ascund in a Ei Rana care-mi devine casa,
si-aduc intreaga Lume, si-as vrea sa nu mai iasa.

O, Inima Preasfanta si dulce , si duioasa , fii Tu a noastra Lume si noi a Ta mireasma.


"Sfasiati-va inimile nu hainele, si intoarceti-va la Domnul, Dumnezeul vostru.Caci El este milostiv si plin de indurare, indelung rabdator si bogat in bunatate, si -I pare rau de relele pe care le trimite"
IOEL, cap.2:13


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu inimi curate!
mmary

Un comentariu:

silvia spunea...

Aceste versuri spun tot...... ACUM VAD INDURAREA CE-N LUME SE REVARSA, DIN INIMA TA BLINDA,CEA DULCE SI GINGASA, M-ASCUNDIN IN A EI RANA CARE-MI DEVINE CASA, SI-ADUC INTREAGA LUME,SI-AS VREA SA NU MAI IASA.AMIN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...